Nová podprsenka - Bláža

13.03.2023 23:33

Všichni to znáte. Jednoho dne se rozhodnete, že potřebujete doplnit šatník o nějakou novou drobnost či nějaký hezký kousek prádélka. V mém případě šlo aktuálně i o nutnou potřebu nahradit ztracenou podprsenku.

Kde nakupovat vím už dlouho, mám velmi pozitivní zkušenosti s prodejnou spodního prádla v Praze na Vinohradech v Korunní ulici. O to větší motivaci k návštěvě prodejny byl i fakt, že se právě přestěhovali o pár desítek metrů od původní prodejny ve stejné ulici. Slavnostní otevření jsem nestihla, ale i tak tam ještě měli pozůstatky výzdoby – balónky – z otevírací oslavy.

Plán byl jednoduchý, do prodejny půjdu v civilu a odejdu jako Bláža. Bylo léto a tak oblečení bylo jednoduché a všechno potřebné se vešlo do středně velké plátěné tašky.

Obavy jak to proběhne jsem neměla, už jsem tam nakupovala dříve a obchod i na svých webových stránkách mají: „Pokud jste se narodila v mužském těle, u nás nemusíte tvrdit, že vybíráte prádlo pro manželku :)“.

Po příchodu do prodejny jsem řekl paní prodavačce – pardon říkají si „brafitterky“ – můj záměr pořídit si novou podprsenku.

Starší dáma mně nasměrovala do kabinky, která byla prostorná a pohodlně zařízena a to nejen s velkým zrcadlem, ale i křesílkem. Sundal jsem si tričko a paní mně prsty odkrokovala velikost obvodu pod prsy. Za několik okamžiků přinesla černou podprsenku s mělkými košíčky. Já mezitím vybalila epitézy. Když je paní uviděla, tak jsme se začali obě smát, protože původně myslela, že chci podprsenku pro sebe a nosit ji bez naplnění protézami. Opět znalecky koukla na velikost epitéz a během několika okamžiků jsem měla k vyzkoušení několik podprsenek. Začalo zkoušení, paní pomáhala se zapínáním a nastavením délky ramínek. Po první následovala, druhá a další a další. Absolutní pohoda a možnost vyzkoušet větší počet střihů a velikostí. Nakonec jsem se zmínila, že jsem si na e-shopu vybrala Primadonnu Madison. Paní ji přinesla a zkusili jsme několik velikostí, nakonec nejlépe seděla velikost 90G. Navíc byla i v krásné tmavomodré barvě. Prostě můj vysněný kousek.

Následovala moje prosba, že bych ráda v ní odešla a jestli nebude vadit, že se doobléknu a přeměním na Blážu. Opět vše proběhlo s porozuměním a ubezpečením, že není problém a že nemusím ani spěchat.

Pak už jsem jen zaplatila nákup už jako Bláža. Paní mně pochválila, že mně to sluší a popřála ať si to hezky užiju.

Takže až budete potřebovat spodní prádlo, tak neváhejte navštívit tuto prodejnu.

Jak to tam všechno dopadlo vidíte na fotce.

 

Diskusní téma: Nová podprsenka - Bláža

Datum: 19.04.2023

Vložil: Vendy

Titulek: Druhá podprsenka

Já jsem si kupovala první podprsenku podle rozměru a nedopadlo to dobře. Tak jsem se k nákupu druhé osmělila a požádala paní prodavačku o podprsenku stejného rozměru. Musím dodat, že v civilním životě chodím v pánském. Ona mi odpověděla, že musí paní vidět a že mi může doporučit jen nákup dárkového certifikátu, což jsem odmítla a odešla. ale za půl hodiny jsem byla zpátky a řekla, že podprsenka je pro mne. Od té doby mám jednu z nejlepších kamarádek, která mi vždy nabídne krásné kousky a užívá si zkoušení spolu se mnou.

Datum: 14.03.2023

Vložil: Altheia

Titulek: Paráda - snová prodejna...

Pěkný příklad, jak by to mělo vypadat. Mimochodem "Brafitterka" - velmi trefné -:D!
Po takové jsem dlooouho a neúspěšně pátrala...
Žel ne všude je tak milý a chápavý personál, a Praha je pro mě poněkud "zruky"... Mám léty vybádanou prodejnu Trioly u nás na jihu (CB) (aniž bych jim jakkoli chtěla dělat reklamu!). Paní je velice milá a zkušená - jako v této pěkné povídce - a ochotná poradit. A taky si můžu v jejich e-shopu vybrat a vyzkoušet a pak až zaplatit nebo vrátit až zde v prodejně, popř. vyměnit i za jiný model.
Krásná povídka, pro některé žel sci-fi. Ale za to autorka nemůže...

Datum: 19.03.2023

Vložil: Bláža

Titulek: Re: Paráda - snová prodejna...

Děkuji za pochvalu.
Tentokrát to nebyla fikce a ani povídka, ale opravdu popis reálného a skutečného pořízení nádherné podprsenky v příjemném prostředí.

Přidat nový příspěvek