NOVÝ MATERIÁL - Martina

22.10.2022 09:48
 

Kamarádky Charlene dorazily asi půl hodiny předtím, než přišel balíček. Kumiko byla první, kdo zazvonil na zvonek v domě Charleniných rodičů. Její úsměv byl zářivý a dívky se objímaly a líbaly na tvář. Minulý školní rok byly blízcí přátelé, ale přes léto se neviděly.
Charlene měla kulatý obličej a byla průměrné výšky a postavy se světle hnědými prstenci vlasů, které jí spadaly přes ramena. Byla skromná, ale její popisy se pohybovaly od roztomilých po úžasně krásné. Začínala třetím rokem v oboru anglická literatura na univerzitě, kterou donedávna navštěvovaly pouze studentky. V pozdní podzimní den, kdy balíček dorazil, bylo ještě teplo a Charlene měla na sobě modré šaty vhodnější na léto.
Devatenáctiletá Kumiko byla ve druhém ročníku. Studovala sociologii a s Charlene měla málo společných hodin, ale obě se staly blízkými přáteli. Na vysokých podpatcích byla Kumiko stejně vysoká jako Charlene a toho dne měla na sobě bílou halenku s černou skládanou sukní.
Navzdory své zjevné kráse byla Kumiko docela plachá. Charlene někdy tato vlastnost připadala roztomilá, jindy frustrující. Předchozí rok, poté, co se Kumiko svěřila, že je panna, se Charlene rozhodla představit ji Markovi. Mark byl jedním z nejlépe vypadajících chlapců ve škole a něco jako cena ve škole, kde dívky převažovaly nad chlapci tři ku jedné. Charlene si nemyslela, že chce Marka; skutečně se rozhodla navštěvovat školu s většinovou populací studentek právě proto, aby se vyhnula romantickým zásnubám. Měla kluky na střední škole a přes letní prázdniny a na to bude po vysoké škole dost času. Navzdory svému postoji zjistila, že na vztah Kumiko a Marka žárlí. Na konci předchozího roku Charlene přiznala své city Kumiko. Než Kumiko stačila odpovědět, utekla téměř v slzách. Následujících pár dní byla Charlene tak rozrušená, že sotva jedla. A pak se dozvěděla, že Kumiko přerušila vztah s Markem, než odjela na léto do Japonska. Když začal podzimní semestr, dívky rychle obnovily své přátelství.
Když Kumiko a Charlene seděly v obývacím pokoji v domě Charleniných rodičů, Cathy a Julie spolu přijely v Juliině Hondě Civic. Obě měly rovné tmavě hnědé vlasy, které jim sahaly po ramena. Vypadaly jako sestry a mohly se dokonce vydávat za dvojčata. Jejich podobnost byla však hluboká, protože jejich temperamenty byly zcela odlišné. Julie měla logické myšlení a studovala na inženýrku. V rozhovoru byla přímá, ale diskrétní. Cathy milovala být středem pozornosti. Stejně jako Charlene i Cathy studovala anglickou literaturu. Měla bystrý důvtip a ve třídě dokázala vydatně nadávat. Julie a Cathy byly blízké kamarádky a trávily spolu téměř veškerý volný čas. Předchozí rok se Charlene dozvěděla, že Julie a Cathy spolu ubytovaly jednu z Markových přítelkyň. Charlene měla podezření, že jsou ty dvě sexuálně spjaté, ale nezeptala se.
Stejně jako Charlene a Kumiko, i Julie a Cathy byly pozoruhodně krásné. V den, kdy přišly do domu Charleniných rodičů, byla Julie ležérně oblečená v modrých džínách a černém tričku. Cathy měla na sobě elegantní bílou halenku s krátkou šedou sukní a bílými punčochami. Obě si přinesly tašky, aby se mohly učit.
"Tak co, balíček už dorazil?" zeptala se Cathy, když je Charlene provedla po domě.
"Ještě ne," řekla Charlene. "Za třicet minut by tu měl být."
"Říkala jsi, že tvoje teta pracuje ve výzkumu a vývoji u Drahé Angely?" zeptala se Julie.
"Jo," řekla Charlene. "Je to projektová manažerka."
"Výzkum ve společnosti zabývající se spodním prádlem," škádlila Cathy, "Hmm, to zní velmi technicky."
"No, kombiné, které budeme testovat, jsou vyrobeny z nového materiálu, který vyvinuli v laboratoři," řekla Charlene. "Nevím, jestli je to high-tech, ale řekla, že se to bude lišit od všeho, co jsme nosily předtím."
"Ach, já si nestěžuji," řekla Cathy. "Dostat zaplaceno 200 dolarů za vyzkoušení sexy spodního prádla na tři hodiny je dobrý obchod. Jsem ráda, že nám tvoje teta nabídla tuhle malou práci."
"Ale platit nám za vyzkoušení spodního prádla a vyplnění hodnocení zní spíš jako marketingový výzkum než jako věda," poznamenala Julie. "Říkat tomu ,R&D' je trochu domýšlivý, nemyslíš?"
"Zní to trochu legračně," připustila Charlene. "Ale věřím své tetě. Má magisterský titul v chemii, víte? Překvapuje mě, že šla pracovat pro Drahou Angelu."
"A vše, co musíme udělat, je vyzkoušet si jejich chemicky pokročilé spodní prádlo?" zeptala se Julie.
"Správně. Na tři hodiny. A vyplňte hodnocení."
"Takže tyhle kombiné, které budeme nosit... viděla jsi je?" zeptala se Kumiko.
"Ne," řekla Charlene. "Nemyslím si, že to nebude nic moc divného. Moje teta říkala, že budou krátké. Řekla mi, abych je zkusila s přáteli, mezi kterými bych se cítila dobře. Tak jsem vás všechny zavolala!" Charlene se usmála. "Upřímně nevím, jaké budou. Vzhledem k tomu, že moji rodiče jsou týden mimo město, myslela jsem, že by to bylo dobré místo, kde je vyzkoušet."
"Co je na tom novém materiálu tak zvláštního?" zeptala se Cathy. "Je to průhledné?"
"Myslím, že ne," odpověděla Charlene. "Ve skutečnosti si pamatuji, že se zmínila o něčem o tom, že je to úplně neprůhledné."
"Neprůhledný?" řekla Kumiko.
"Ano, to znamená opak zábavy," řekla Cathy. Julie se tomu zasmála a Kumiko se zachichotala.
Charlene zavedla své přátele na otevřené prostranství v patře, kde byla u pohovky posilovací lavice a kulečníkový stůl. Dveře vedly do Charleniny staré ložnice.
"Když jsem se ve škole přestěhovala na koleje, můj táta chtěl přestavět mou starou ložnici na svou tělocvičnu," vysvětlila Charlene. Jedna stěna jejího starého pokoje byla pokryta zrcadly od podlahy ke stropu. U další stěny byla obří postel a v rohu byly nacpané dvě malé pohovky stereo systémem. "Jeho sestra se ale rozvedla a potřebovala bydlet. Nechala si s sebou přivézt postel a ty pohovky. Také kulečníkový stůl venku. Zůstala půl roku a všechny tyhle věci tady nechala, když odešla bydlet do Španělska."
"To je ta teta, která nás najímá, abychom testovaly kombiné?" zeptala se Julie.
"Ach bože, ne," řekla Charlene. "To je sestra mé matky. Úplně jiná žena."
"Myslím, že je to největší postel, jakou jsem kdy viděla," poznamenal Kumiko.
"Jo, nesli to čtyři chlapi, než to dostali po schodech, když se nastěhovala."
"Kolik lidí se vyspí na té posteli najednou?" divila se Kumiko.
"Víš, to je ten druh otázky, kterou jsem nepoložila!"
"Swinger..." zpívala Cathy.
Kumiko a Charlene si povídaly, zatímco Julie a Cathy četly školní učebnice. Když zazvonil zvonek, Kumiko následovala Charlene dolů. Podle očekávání to byl FedEx, ale Charlene překvapilo, když jí doručovatel podal kartonovou obálku velikosti dokumentu. "Je to tak? Žádný jiný balíček tam není?" zeptala se. "Promiňte, slečno, jen ten jeden," řekl doručovatel. Obálka byla zjevně příliš malá na to, aby obsahovala oblečení pro čtyři mladé ženy. Charlene a Kumiko se vrátily nahoru zklamané.
Cathy vzhlédla a uviděla obálku. "Ach, vím, co to znamená. 'Je nám líto, že vám musíme oznámit, že jsme našli lépe vypadající mladé ženy, aby vyzkoušely naše spodní prádlo vesmírného věku. Přijměte prosím tento dopis jako projev naší omluvy."
"Bylo to příliš dobré na to, aby to byla pravda," povzdechla si Kumiko na pohovce vedle Cathy.
Charlene otevřela obálku a vytáhla dopis. Četla nahlas. "Pokyny... Roztrhněte balíček a vyjměte kombiné. Kombiné byste měli nosit ihned po vyjmutí z balíčku. Po dobu trvání zkoušky by se pod kombné ani na ní neměl nosit žádný jiný oděv." A tak dále... a je tam webová adresa pro online hodnocení.“
Cathy se zamračila. "Nepříliš užitečné instrukce bez těch kombiné."
"Možná jiná zásilka?" navrhl Kumiko.
Julie nahlédla do lepenkové obálky FedEx. Podržela ji otevřenou nad konferenčním stolkem a vypadly čtyři malé bílé balíčky. Každý byl plochý a dlouhý asi dva palce. "Takže máme balíčky..." řekla Julie.
"Vypadají jako balíčky s kořením od Taco Bell," zvolala Kumiko.
"Budeme nosit tři hodiny horkou omáčku?" zasmála se Cathy.
"No, říkala jsi, že budou krátké," poznamenala Julie.
Cathy držela jeden z balíčků na hlavě. "Nosím to správně?" škádlila.
Charlene pokračovala v pokynech. „Po oblečení by měly subjekty zůstat během zkoušky fyzicky aktivní,“ četla nahlas. "'Příklady vhodných pohybových aktivit zahrnují chůzi, běh, tanec...'"
Julie si prohlédla jeden z balíčků. Zdálo se, že obsahuje mléčně bílou tekutinu. Podržela ho nad naleštěným černým konferenčním stolkem a opatrně roztrhla obal. Perleťová tekutina se vylila na stůl do ploché bílé louže o velikosti listu papíru do tiskárny. Dívky se shromáždily kolem, když Julie ponořila prst na hladinu a začala jím kroužit. "Co je to?" divila se Kumiko. "Ew, to je mimozemská vesmírná látka!" řekla Cathy.
Julie uštípla část louže a zvedla její pramen ze stolu. Otřela si palec o prst a vytvořila smyčku. Julie svraštila obočí a našla slabý bílý proužek v jiné části louže a zvedla další pramen. Když ho třela, také to vytvořilo smyčku. Prostrčila prsty prameny a zvedla se. Celá louže se zvedla ze stolu jako jeden kus a dívky s úžasem viděly, že má tvar a velikost krátkých šatů.
"Ó můj bože!" vykřikla Kumiko.
"To je..." začala Cathy, která ztratila slova.
Charlene se dotkla tenkého předmětu, který Julie držela nad stolem. Cítil se jako tekutý a téměř nepodstatný i přes svou bílou neprůhlednost, ale zjevně to byla pevná látka, ne kapalina. Textura byla viskózní, jako tenká vrstva duhového bílého oleje pokrývajícího... nic. Navzdory tenkosti materiálu nebyl ani trochu průhledný. Nezdálo se možné, že by něco takové velikosti mohlo pocházet z malého balíčku. Struktura povrchu byla tak kluzká, že byla na dotek mokrá, ale Charlene měla suché prsty, když je odtahovala. Zdálo se, že je vyroben z jednoho listu; tam, kde se ramínka spojovala se zbytkem kombiné, nebyly žádné švy.
"Dá se to vlastně nosit?" divila se Cathy.
"Myslím, že ano," řekla Julie. "Je to krátké, ale padne to každé z nás."
Kumiko projela rukou látku. "Divím se, že se to vešlo do toho malého balíčku."
"Je to jiné, než jsem čekala," přiznala Jule. "Takže, Charlene..." pozvedla obočí. "Ty první, že?"
Oděv vypadal jako nic, co by Charlene čekala, ale nemohla nic namítat. Rozhlédla se po místnosti. Okna propouštěla dostatek světla, ale dívky nebyly z ulice vidět. Charlene na okamžik zaváhala a zvažovala, zda by si měla vzít ten podivný oděv do svého starého pokoje, aby se v soukromí převlékla. Rozhodla se, kombiné by ji stejně nechalo téměř nahou. Charlene si rozepnula zip vzadu na šatech. Svlékla se z nich a postavila se před své kamarádky v bílé podprsence, saténových kalhotkách a bavlněných ponožkách. Rychle pohlédla na Kumiko a pak si rozepnula podprsenku. Její objemná pevná ňadra držela svůj tvar, když se uvolnila. Měla malé bradavky s dvorci jen o málo tmavšími než okolní kůže. Vložila ruce do kombiné, které jí Julie natáhla, našla ramínka a pak si ho přetáhla přes hlavu. Vypadalo to jako lehoučké nic, ale cítila jeho hladký povrch na svém těle. Materiál visel volně i přes malou velikost a sotva zakrýval její kalhotky.
Dívky se shromáždily kolem Charlene, aby ohmataly látku. Kumiko jemně přejela konečky prstů po Charlenině plochém břiše. Julie přejela rukou po Charleniných zádech, zatímco Cathy cítila Charlenin bok těsně nad svým bokem. "Připadá mi to jako olej na opalování," poznamenala Kumiko. Ve skutečnosti to byl senzační pocit. Perleťová látka byla zcela neprůhledná, ale tak tenká, že tam, kde spočívala na Charlenině kůži, vypadala jako namalovaná. Charleniny malé bradavky byly jasně ohraničené, stejně jako její kalhotky, kde se materiál dotýkal jejího pasu. V pokynech bylo napsáno, že pod kombiné nemáme nic nenosit. Charlene sáhla pod sebe a stáhla si saténové kalhotky. Charlene z nich vystoupila a pak si stáhla ponožky. Udělala pár kroků a otočila se čelem ke svým kamarádkám. Jak řekla Kumiko, měla pocit, jako by byla oblečená jen v oleji. Ve skutečnosti se cítila nahá.
"Jak vypadám?" zeptala se.
"Úžasně!" řekla Cathy.
"Tyhle věci jsou tak skvělé!" řekla Julie.
"Vypadáš nádherně," řekla Kumiko.
"Dobře, musím to zkusit." řekla Cathy. Ona a Julie se začaly svlékat. Julie měla pod džínami a tričkem bílé bavlněné kalhotky a podprsenku. Cathy si svlékla halenku a sukni a odhalila bílou podprsenku a tanga s bílými samodržícími punčochami. Cathy přistoupila k Julii, otočila se zády a podívala se jí přes rameno. Julie rozepnula Cathy podprsenku, otočila se zády a Cathy zase rozepnula podprsenku Julii. Dokonce i jejich ňadra měla stejný tvar, o něco menší než Charlene, s tmavšími, výraznějšími bradavkami. Ale i když na sobě měly tak málo oblečení, jejich styly oblékání odhalovaly jejich kontrastní osobnosti. Julie měla na sobě klasické bavlněné kalhotky. Cathyina tanga a punčochy působily jiným dojmem.
Dívky roztrhly další dva malé bílé balíčky a vysypaly obsah na černý stůl. Zdálo se, že mléčné louže splývaly dohromady, ale když se objevila ramínka, snadno se oddělily. Oblékly si kombiné a vstaly.
"To je úžasný pocit!" zvolala Julie a sklouzla rukama po stranách prsou. V místě, kde jí látka přejížděla přes boky, byl vidět obrys jejích bavlněných kalhotek.
"Miluji to," řekla Cathy. Vršky jejích punčoch byly centimetry od spodního okraje kombiné, takže pár centimetrů jejích stehen zůstalo holých. Podívala se na Julii, pak strčila palce pod kombiné a sundala si tanga. Postavila se rovně, začala kroutit rameny a kývat boky, jako by tančila na hudbu, kterou slyšela jen ona. "Ach můj bože, takhle je to ještě lepší!" Dala si ruce za krk a natáhla lokty nad hlavu. Její kombiné bylo vytaženo jen tak dlouho, aby si Charlene všimla, že Cathyino ochlupení bylo oholeno.
Julie si svlékla vlastní bavlněné kalhotky a usmála se. "To je pěkná práce!" vykřikla.
Kumiko si rozepnula blůzu. Zaváhala, pak se podívala na Charlene, než ji sundala. Přes bílou podprsenku jí jasně svítily tmavé bradavky. Rozepnula zip a svlékla si skládanou sukni. Její kalhotky barevně a průhledně ladily s podprsenkou a její střižený černý trojúhelník byl vidět jako tmavá skvrna přes krajkovou látku. Přistoupila k Charlene a pak se k ní otočila zády jako Cathy a Julie. Charlene zjistila, že její oči přitahují Kumiko nahá ramena, pak dolů po zádech až k její krásně tvarovanému zadečku. Kumiko se ohlédla přes rameno a stydlivě se usmála, když jí Charlene rozepnula podprsenku. Kumiko měla malá ňadra špičatá s výraznými tmavými bradavkami. Roztrhla poslední balíček a oblékla si kombiné. Stáhla si krajkové spodní prádlo. Když vstala, jedno z ramínek sklouzlo Kumiko přes rameno. Charlene ho jemně vytáhla zpět na místo. Dovolila svému prstu klouzat po straně Kumiko prsou. "Jak se ti to líbí?" zeptala se. "Je to úžasný pocit," odpověděla Kumiko tiše.
"Podívejme se, jak vypadáme ve velkém zrcadle!" oznámila Cathy. Čtyři dívky vešly do Charleniny staré ložnice a postavily se před zrcadlo, které bylo nainstalováno, když se místnost měla přeměnit na cvičební místnost. Nedalo se popřít, že všechny čtyři byly ve třpytivých outfitech naprosto úchvatné. Duhová bílá kombiné měla přitažlivou krásu, která zvýrazňovala křivky jejich těl. Tvary jejich ňader nebyly zakryty o nic víc, ale materiál se vlnil tam, kde se jim houpal přes boky. Přesto Charlene rozeznala slabé obrysy ochlupení na ohanbí Julie a Kumiko, když se kombiné otřela o kůži.
"Měli by z toho udělat šaty," vyhrkla Cathy. "Dlouhé, ale na boku s rozparkem. Nízká vzadu a seříznutá až sem vepředu." Ukázala na místo nad pupíkem. "Bylo by to báječné. Dokážete si představit, že byste v tomhle vstoupily na červený koberec? Paparazzi za sametovým provazem by nás fotili. Nenosit nic jiného než šaty, které by se vešly do krabičky od zápalek!"
Julie se usmála a Kumiko zavřela oči. Charlene ta představa vzrušovala. Být zakrytá a přitom se cítit tak odhalená. Představila si sebe v Cathyině scénáři a pak si vzpomněla na Kumiko na červeném koberci vedle ní.
"Tak co teď budeme dělat?" zeptala se Julie.
Charlene upustila od snění. "Máme zůstat aktivní další tři hodiny. Tak co."
V rohu místnosti se o stěnu opíralo tágo. Julie ho zvedla. "Zahraje si někdo?"
Zdál se to být stejně dobrý nápad jako každý jiný, a tak se Julie a Cathy vrátily na otevřené prostranství, aby si připravily koule, zatímco Kumiko a Charlene na iPodu připojeném ke stereu vytvořily seznam soft rockových skladeb. To by byly týmy. "Ohnu se," řekla Cathy. Charlene stála na straně stolu a dívala se, jak Cathy šťouchala. Charlene si okamžitě uvědomila, že tato kombiné nebyla navržena tak, aby poskytovala krytí při hraní kulečníku. I když se jí to přilepilo na kůži, když stála vzpřímeně, Cathyino kombiné volně viselo, když se naklonila dopředu, a když zamířila, byly vidět konečky jejích ňader. Cathy potopila kouli a postavila se vedle Charlene, aby zahrála další ránu. Když se naklonila přes stůl, mezera mezi jejími punčochami a kombiné se o několik centimetrů zvětšila a podpírala její zadek. Než přišla řada na Kumiko, náhodně potopila další kouli.
Charlene stála přes roh stolu, když se Kumiko naklonila dopředu, aby vystřelila. Přes otevřenou přední část kombiné Kumiko viděla Charlene mezi její ňadra, přes pupík až k vrcholu ochlupení. Kumiko vzhlédla a Charlene se jí podívala do očí. Kumiko se krátce usmála, než trefila kouli. Potopila ji, ale další minula. Když Julie efektivně strčila do kapsy další dvě koule, Charlene si více než kdy jindy uvědomovala přítomnost Kumiko vedle ní.
Když byla řada na Charlene, našla místo naproti Kumiko a obrátila pozice, které držely předtím. Opatrně umístila své tělo a myslela víc na Kumiko než na koule na stole. Když upravovala ramena, zvedla si bradu, aby né viselo níž. Když vzhlédla, Kumiko vytřeštila oči, aby se setkala s těmi jejími. Charlene se ohlédla na bílou kouli a než vystřelila, jemně pohupovala boky. Mělo to být snadné, ale Charlene se soustředila jinam a koule minula kapsu. Nebylo to však úplné selhání. Kumiko viditelně zčervenala a ty dvě na sebe po zbytek zápasu dál kradly pohledy.
Julie a Cathy zápas obratně vyhrály a nabídly, že pro další kolo změní týmy, ale Charlene a Kumiko odmítly.
"Pojďme zesílit hudbu," navrhla Julie. Dívky se vrátily do Charlenina starého pokoje, kde Julie zapnula stereo. Začala tančit a Cathy odpověděla. Kumiko se přidala a Charlene dokončila kruh. Nejprve se všechny čtyři uzavřely do sebe a při tanci se usmívaly. Ale brzy se spojily. Charlene zjistila, že tančí blíž a blíž ke Kumiko. Položila ruku na Kumiko pas. Jejich ňadra se o sebe třela skrz kluzkou látku. Charlene položila druhou ruku na Kumiko záda a dívky jemně přitiskly svá těla k sobě. Kumiko přiložila rty k uchu Charlene.
"Loni na jaře..." zašeptala Kumiko. "Říkala jsi, že jsi žárlila kvůli Markovi. Měla jsem takový strach, že jsi už nechtěla, abychom byli přátelé."
"Kumiko," řekla Charlene tiše. "Nežárlila jsem na tebe. Žárlila jsem na Marka."
Kumiko se setkala s Charleniným pohledem. Charlene se pomalu předklonila a dívky dovolily, aby se jejich rty dotýkaly jedna druhé. Pak Kumiko zavřela oči a Charlene ji plně políbila na ústa. Kumiko Charlene pevně stiskla v náručí, otevřela rty a přijala Charlenin vášnivý polibek. Kumiko noha se třela mezi Charleneinými stehny, když tiskly svá těla k sobě a navzájem se mačkaly přes tenkou látku.
Charlene ucítila jednu z plyšových pohovek u své nohy a ona a Kumiko na ni spadly, aniž by přerušily jejich objetí. Kumiko se nešikovně podařilo dostat jednu nohu na pohovku a přehodit ji přes Charlene stehno. Charlene položila druhou nohu na Kumiko druhé stehno. Jejich těla byla nyní bez překážek a začala se o sebe naléhavěji třít. Tenká kombiné byla třením vytlačena nahoru, takže se jejich holá kůže dotýkala. Charlene cítila, jak se o ni třelo ochlupení Kumiko, když se líbaly.
Najednou se Kumiko odmlčela a opřela se, lapala po dechu. Charlene vstala a rozpletla si nohy. Kumiko ležela na polštářích, rty pootevřené, zuby zaťaté a nohy dokořán. Jedno z ramínek jí spadlo na loket a odhalilo její prsa. Její kombiné bylo kolem pasu, takže byla zcela odhalená.
"Jak dlouho jste vy dvě spolu?" zeptala se Cathy. Cathy a Julie stály s paží kolem pasu. Juliina druhá ruka držela Cathyino ňadro.
Kumiko sevřela nohy a upravila se na pohovce, ale nepohnula se, aby si zakryla prsa.
"Od, ehm... právě od teď," odpověděla Charlene zmateně.
"Něco se mezi vámi dvěma vaří od minulého roku," poznamenala Julie.
Charlene a Kumiko se na sebe podívaly. Ani jedna nepopřela Juliino tvrzení.
Cathy vzala Julii za ruku a přesunula se k posteli. "Tato postel je obrovská." řekla. Vylezla na ni po rukou a kolenou, nevšímala si obnaženého zadečku a oholené štěrbiny. Když Julie vlezla na postel vedle ní, lehla si na přikrývku. Julie se sklonila nad Cathy a políbily se.
Postel byla tak prostorná, že Julie a Cathy spolu zabíraly méně než polovinu místa. Charlene se ohlédla na Kumiko na malé pohovce. Natáhla ruku, Kumiko ji vzala a vstala. Společně vylezly na volné místo na posteli. Kumiko ležela na zádech a roztáhla nohy, když na ni Charlene vylezla. Když se líbaly, Charlene začala rytmicky vrážet svou pánev do Kumiko. Kumiko otáčela hlavu ze strany na stranu a její obličej se opřel o vlasy Charlene. Charlene se posadila obkročmo na Kumiko stehno a postoupila vpřed. Když se jejich stydké pysky dotkly, dívky do sebe začaly třít. Charlene sevřela Kumiko úhel a zaklonila hlavu, vychutnávala si ten pocit. Julie a Cathy vedle nich byly sevřeny v objetí
Jedo z ramínek kombiné Kumiko sklouzlo z jejího ramene a odhalila se její prso. Charlene se předklonila a položila na ně ústa. Kroužila jazykem a prsty promnula Kumiko druhou bradavku skrz kluzkou látku. Charlene přesunula obličej po těle Kumiko, přes kombiné a pak pod něj. Její rty přejely po Kumiko vlasech. Vystrčila jazyk a jemně olízla Kumiko vlhké stydké pysky. Chuť byla odlišná od všeho, co znala. Nevěděla, co může čekat, ale okamžitě se rozhodla, že miluje chuť Kumiko v ústech víc než cokoli na světě. Prozkoumala vnitřní záhyby a našla Kumikin klitoris.
"Ach, Charlene! Ano!" zalapala po dechu Kumiko. Charlene pokračovala, lechtala jazykem, jemně sála a líbala. Začala tisknout ústa hlouběji do Kumiko a užívala si efekt, který to na ni udělalo. "Ach, ano! Nepřestávej!" vykřikla Kumiko. Začala kroutit tělem a Charlene musela držet boky na místě, aby mohla sáhnout hlouběji ústy. Kumiko začala lapat po dechu a prohnula se v zádech. Charlene našla rytmus a pracovala s ní. "Nepřestávej! Nepřestávej! Ach ano! Ach ano!" Kumiko se znovu rozplakala a její tělo se začalo třást. Její vagína se přitiskla ke špičce Charlenina jazyka. "Ach, Charlene, ano! Ano! Ano!" Charlene zatlačila jazyk tak hluboko, jak jen mohla, až se Kumiko zkroutila. Pomalu se stáhla, když Kumiko zasténala a začala se uvolňovat.
Když Charlene zvedla tvář z Kumiko stehen, viděla, že Julie a Cathy je sledovaly. Julie ležela vzadu a držela Cathy v náručí. "Bravo!" řekla Cathy. "Plný počet bodů pro Charlene!" Julie se usmála a dodala: "Dobrá práce." Kumiko otočila hlavu směrem k nim a pak se ohlédla na Charlene. Její výraz byl blažený, ale skoro se jí podařilo zasmát Cathyiným poznámkám.
"Kumiko, můžeš to samé udělat pro Charlene?" Cathy pokračovala. "Teď jsi na řadě."
"Chceš říct, že teď je řada na Charlene," opravila ji Julie.
"Nevím," řekla Kumiko a snažila se posadit. Usmála se na Charlene. "Ale pokusím se." Podařilo se jí plazit dopředu a políbit Charlene na ústa. Charlene dovolila Kumiko, aby ji jemně přitlačila na záda. Přes kombiné políbila Charlene na bradavku a pak se přesunula mezi Charleneina stehna. Charlene roztáhla nohy, aby pustila Kumiko dovnitř, a začala jí prsty prohrábnout vlasy. Kumiko začala jemně zkoumat svými ústy jako Charlene. Charlene zavřela oči a nechala se zaplavit příjemným pocitem. Cítila pohyb na posteli vedle sebe, a když otevřela oči, viděla, jak se na ni Julie dívá. Julie ji vzala za ruku a usmála se. Cathy se přesunula vedle Kumiko a zašeptala jí do ucha. Kumiko se odtáhla od Charlene a něco pošeptala Cathy. Charlene se začala posazovat, ale Julie ji zastavila tím, že ji pohladila po vlasech. "Jen klid. Budeš si to užívat."
Charlene znovu ucítila Kumiko rty a pak zalapala po dechu, když do ní vklouzly její prsty. Julie ji dál hladila po vlasech. Charlene zavřela oči a ucítila ruku na svém prsu. Pokusila se zatlačit do ní a zároveň do Kumiko úst, ale pohyb vyvolal pocit rozkoše a ona si nemohla pomoci a kroutila se, když ji Kumiko olizovala a hladila. Kumiko držela ústa na Charlenině klitorisu, ale její ruka se zasunula hlouběji dovnitř. Charlene se převalila vlna rozkoše a pokusila se Kumiko vysvětlit, jak se cítí, ale ráda, že její soudržnost selhává. "Ach, to je... oh to... oh Kumiko, oh!" Přirážení Kumiko se stalo naléhavějším a vlny rozkoše náhle zesílily. Charlene ztuhla a svíjela se, dokud ji ten pocit nepustil. Kumiko se pomalu stáhla a Charlene se opřela o lokty. "Ach Kumiko, to bylo... tak nádherné," řekla. Kumiko se přes ni plazila a políbily se.
Cathy si mezitím lehla na postel a Julie seděla mezi zvednutými koleny. Přikryla Cathyin oholený pahorek dlaní a začala ho třít. Cathy se usmála a zavřela oči. Kumiko se přikradla vedle Cathy a podívala se dolů, aby sledovala její tvář. Charlene seděla vedle Julie. Jednu ruku položila na Cathyino koleno a druhou na horní část stehna, pár centimetrů od Juliiny ruky. "Takhle se to dělá," řekla Julie. Pohybovala rukou v kruzích a Cathy začala tiše sténat. Julie si vklouzla prsty pod dlaň a zamávala. Cathy uznale předla. Kumiko měla ruku na Cathyině prsu a dál pozorně sledovala její tvář. Charlene vlastní ruka byla vedle Juliiny. Ucítila hladký povrch Cathyina stydkého pahorku. Julie jednou rukou udržovala rytmický tlak a druhou zasunula prsty hlouběji. Cathyino sténání bylo pomalu naléhavější. Když začala popadat dech, Kumiko se sklonila a políbila ji. Julie se třela silněji, nyní zatlačila čtyři prsty hluboko dovnitř a Cathyino sténání, když vyvrcholila, bylo tlumeno rty Kumiko. Julie stáhla prsty a zvedla je, aby je Charlene viděla. Charlene přičichla k Juliiným prstům, pak je začala líbat a porovnávala chuť Cathy s Kumiko. Když skončila, Julie se k ní naklonila a políbily se.
Kumiko přerušila polibek a přesunula ústa z Cathyiných rtů mezi její nohy. Přetřela rty po Cathyině holém pahorku a pak přejela špičkou jazyka podél její štěrbiny. Cathy začala přemisťovat horní část těla a Kumiko zvedla koleno, aby Cathy mohla vklouznout pod ni v poloze šedesát devět. "Ach," vykřikla Kumiko, když ji Cathy začala olizovat. Julie a Charlene se odmlčely, aby sledovaly Kumiko a Cathy, jak se navzájem jedí. Kumiko vstala a zakroutila hlavou, zatímco ji Cathy olizovala. Charlene využila otevření a znovu políbila Kumiko. Juliiny ruce spočívaly na Charlenině zadku, zatímco se Kumiko a ona líbaly. Když se Juliina ruka přesunula na vnitřní stranu Charlenina stehna, Charlene se prohnula v zádech a otevřela nohy, aby měla přístup. Charlene a Kumiko přerušily polibek a Charlene přesunula své vlastní rty ke Cathyině zrudlému poštěváčku. Když se Juliina ruka otřela o její, políbila ji Cathy na stydké pysky. Strčila do ní jazyka a olízla, když do ní Juliiny prsty vjížděly. Charlene cítila další orgasmus, ale jen Kumiko měla k dispozici ústa, aby mohla mluvit. "Ach ano! Ano," vykřikla. Charlene to připadalo, jako by se orgasmus, který jí dala Julie, převalil jejím tělem, pak z jazyka a rtů do Cathyiny vagíny a dále přes Cathy do Kumiko. Kumiko radostí vyjekla a čtyři dívky se zhroutily na hromadu.
Až druhý den někoho napadlo vyplnit hodnotící formulář o kombiné.

 

Diskusní téma: NOVÝ MATERIÁL - Martina

Datum: 02.11.2022

Vložil: Daf

Titulek: Konec

mi chybí, přesněji řečeno přijde mi nedostatečný. Očekával jsem ho o něco rozsáhlejší a třeba i s pointou co to měly na sobě. Jinak ovšem super.

Přidat nový příspěvek