Oslava - Dáša

27.12.2023 00:34

Nedávno jsem měla normální oslavu osmnáctých narozenin. Jen v kruhu rodiny u nás doma. Moje spolužačka ze školy uspořádala mejdan u nich doma, když její rodiče odjeli zazimovat chatu. Dostala od nich povolení s podmínkou, že až se vrátí, tak bude všechno uklizeno.

Ve škole chodíme do sportovního kroužku, kam chodí i holky z prváku. Ty pozvala taky. Všichni pozvaní si mohli přivést svoje kamarády, které jsme ani neznaly. Voda v bazénu byla už hodně studená, ale některým účastníkům to nebránilo v tom, aby se předváděli a chlubili se, jak jsou otužilí. Všichni měli skoro povinně přinést nějaký alkohol nebo něco k snědku. Převládal pochopitelně alkohol, se kterým ale nikdo z nás nepřichází běžně do styku, až na pár lahví, které ukradnou rodičům. Velký barák byl naplněn až po okraj a řvala hudba. Všichni máme rádi Michala Davida. Ten se otáčel pořád dokola.

Začalo se tancovat a tvořit páry. Já jsem pokukovala po jedné holčině, která se mi svou postavou a úsměvem zamlouvala. Přišla s kamarádem, který se věnoval spíš pití piva. Sedly jsem si trochu stranou a povídaly si o všem možném. Ani jí nevylekaly moje letmé doteky a postupně je začala sama oplácet. Domluvily jsme se, že se nenápadně stáhneme do jedné z ložnic, kam se nově tvořící páry taky postupně vytrácely. Hned za dveřmi jsme se začaly líbat. Nejdřív nesměle, ale když mě dala jazyk mezi zuby, tak už vášnivě. Už jsem cítila, že jsem celá vlhká a když jsem se dostala k ní pod kalhotky tak jsem zjistila, že je na tom podobně. Neměla podprdu stejně jako já. Navzájem jsme si hladily naše kůzlátka a stále tvrdší bradavky. Už jsem měla za sebou pár zkušenosti s holkama, ale stejně mě překvapilo, jak spontánně na všechno reagovala.

 

Šla jsem zamknout, aby nás nikdo nerušil a pomalu jsme se začaly už v posteli rozbalovat. Na rozdíl ode mě byla dole zarostlá. Já mám chlupaté kundičky ráda a tak jsme si je začaly vzájemně hladit. Poštěváčky už nám stály připravené, jenom je vysát. Chloupky jí voněly trochu po čůránkách ale krásně živočišně. Roztáhla jsem jí nohy a strčila jí do kundičky prst a potom dva a nakonec tři. Vzdychala slastí a já už vycítila, že bude. Tak jsem zrychlila pohyby prstů přesně do jejího rytmu a sála poštěváček. Odměnou mi byla její šťávička. Nepřestala jsem sát a lízat a udělala se ještě jednou. Sedla jsem si jí na koníčka na obličej a zavrtala její nos do svojí lasturky. Začala mně sát poštěváček a já byla za chvilku taky hotová. Potom jsme se ještě chvilku mazlily a oblékly se a šly zase dolů. Jak se po tom všem přiznala, udělala to naschvál, protože se jí kamarád nevěnoval a taky si to chtěla zkusit s holkou. Tak jsem v duchu poděkovala kamarádovi za neskutečný zážitek. Občas se potkáme, ale obě víme, že to zůstane naše tajemství.

 

Diskusní téma: Oslava - Dáša

Datum: 03.01.2024

Vložil: jarka

Titulek: oslava

četla jsem všechny 3 povídky.lesbičky je můj život.škoda jen,že si musím honit něco jinýho než píču

Datum: 09.01.2024

Vložil: sára

Titulek: Re: oslava

já si teda honím kundinu a její povídky si k tomu často čtu.prochcaný mě taky nevadí.z chloupků to nejde do čista dostat.u chlapů je to ještě horší.

Datum: 27.12.2023

Vložil: karl

Titulek: dáša

no tak uznávám,že povídky píšeš hezké.stejně ale patříš k plotně

Datum: 27.12.2023

Vložil: Esme Ww

Titulek: Hezké

Hezké jako vždy :-)

Esme

Datum: 27.12.2023

Vložil: petra

Titulek: dáša

konečně další povídka

Datum: 27.12.2023

Vložil: milena

Titulek: Re: dáša

taky jsem si říkala,kam se Dáša poděla.píše ze života

Datum: 27.12.2023

Vložil: jiřina

Titulek: Re: Re: dáša

hezký konec letošního roku.hned se mi honí líp

Datum: 27.12.2023

Vložil: petra

Titulek: Re: Re: Re: dáša

ty jsi fakt na hlavu

Datum: 27.12.2023

Vložil: jiřina

Titulek: Re: Re: Re: Re: dáša

ty si jí nad povídkama nehoníš?co si lžeš do vlastní kapsy.

Datum: 27.12.2023

Vložil: petra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: dáša

když už,tak péro

Přidat nový příspěvek