Patříme k sobě - Elmesa

11.05.2018 18:41

"Maminko, já nechci k panu doktorovi, ty injekce moc bolí." prosil jsem.

"Ale ty můj kulíšku, to přežiješ. Potom si zajdeme do cukrárny." odpověděla mi mamka

Dál jsem tedy sklesle koukal na podlahu čekárny. Bylo mi jedenáct a od devíti jsem musel chodit na speciální léčbu. Nikdo mi to nechce pořádně vysvětlit, ale pan doktor neustále řešil mýho pindíka. Asi se mu líbil, proto ho pořád prohmatával a kontroloval. Maminka naopak byla vždycky zděšená, když mě viděla nahého.

"Paní Smrčková, je mi líto, ale zatím se nic nemění, budu mu muset píchnout další injekci." dodal doktor zklamaně po další kontrole.

"Pane doktore, a nemůžou to zhoršovat ty injekce?" zeptala se ho mamka.

"To ne, ty to drží v reálných možnostech."

"Reálných? Se na něj podívejte, vždyť je to chudinka malej. Ostatní kluci se mu prý smějí a dokonce prej po něm pokukují holky ze sedmičky." Zaškaredila se mamka na něj.

"To je puberta, ty holky to přejde." a chystal další injekci.

"To není řešení pane doktore. Tohle je poslední injekce a pokud to nezabere, zkusíme operativní řešení." řekla mamka zvýšeným hlasem.

"Vy mi nevěříte? Operace mu muže poškodit varlata a nikdy pak nemusí mít děti."

"Věřím že našemu Láďovi pomůžete." dodala už klidně.

"Dobře, zkusíme tedy jinou injekci. Je to novinka, ale ještě se nezkoušela na tak mladým pacientovi."

"Zkuste to pane doktore."

A tak si pan doktor nachystal jinou injekci. Mamka mě pak pohladila po vlasech a jemně chytla za ramena. Věděla, že se budu cukat a nechtěla riskovat. Pak mi pan doktor chytil pindíka a píchl do něj jehlu. Strašně to pálilo a já křičel a brečel. Mamka taky brečela, ale stále mě držela. Pak ji pan doktor vytáhl a po chvilce byl klid. Pak mi mamka natáhla slipy a já se mohl posadit na točící křeslo, to mě vždycky uklidnilo.

Přesto přes veškerou snahu, léčba nezabírala. Když se ale naši rozhodovali o operaci, táta mamku přemluvil, aby mi nekazila život a nechala tomu volný průběh. A tak i nadále probíhala moje "léčba" injekcema. S dalšími roky jsem pak postupně chápal, o co vlastně jde a když jsem pak jednoho dne vyrukoval na naše s otázkou, o co jde přesně, musel jsem se z odpovědi chvilku zpamatovávat.

Podle doktorů jsem trpěl neznámou nemocí, kterou ani nepojmenovali. Její projev byl zvláštní, jen na genitáliích. Měl jsem totiž extrémně velký varlata a i penis, teda na můj věk. V oněch jedenácti letech jsem měl totiž deseticentimetrový penis a varlata jak pomeranče. Teď, v patnácti mám přes patnáct centimetrů a pod ním se mačkají grepy. Mě osobně to teda nevadí, oproti ostatním ze třídy jsem absolutní špička a ikdyž to nesleduju, dost holek se na tu bouly v rozkroku občas podívá.

Jenže všeho dosti. V sedmnácti jsem už měl dvacet centimetrů a koule jak ananas, což začalo být moc. Už to nebyl ten milý piňďour jako kdysi, ale nepříjemná kláda. Nesměl jsem se vzrušit, jinak jsem měl o průser postaráno. Na tělocvik jsem už raději, po domluvě s učitelem, nechodil. Na sporty jsem mohl zapomenout a na balení holek s klukama taky. To co bylo v patnácti holkám milý je teď od pohledu děsilo. A když jsem ho pak svojí první holce ukázal, utekla s brekem. V osmnácti pak nastal další problém. Nejen těch dvacetpět centimetrů délky a obřích koulý, ale objevil se horší problém. Jak rostl penis, začali růst prsa. A prsa na klukovi jsou vážně divný.

"Pane doktore, tohle není přece normální. Se na mě podívejte, mám prsa jak školačka." a vyhrnul jsem si triko. Doktor nechápavě koukal na malý boule na hrudníku.

"To je zvláštní." a dál si je prohlížel.

"Tohle jsou znaky druhého pohlaví. Ale není to genitál, zvláštní, zvláštní." mumlal dál.

"No nic, tentokrát injekci dávat nebudu, tohle je hodně zvláštní."

Naštěstí to nebyla věc, se kterou bych se nevypořádal, když už máte v rozkroku obří penis, trochu nateklý prsa vás nemůžou rozhodit. A tak jsem se lehce omotával obvazem. Nosil jsem velmi volný tepláky a chodil jsem trochu ze široka, aby se koule netlačili vpřed. Našel jsem si práci ve skladu, kde není tolik lidí. Svému zaměstnavateli jsem vše řekl na rovinu, aby nevznikali problémy.

V devatenácti jsem už ale měl problém schovat koule i penis do tepláků a přes všechnu svoji snahu jsem měl bouly v rozkroku. Musel jsem si objednat speciální stahovací kalhotky s nohavičkou pro ženy. Tím jsem spodek dočasně vyřešil. Problém byl nahoře, kde jsem měl už tak trojky.

"Pane doktore, co na to věda?" Zeptal jsem se ho, když jsem šel na revizi změn.

"Věda zklamala. Upřímně, netušíme co se děje a nemáme řešení. Ale jestli vám to pomůže, nejste sám."

"Nejsem? A kdepak žije ten nešťastník." podivil jsem se. Kdysi jsem totiž pátral na vlastní pěst po té nemoci a nikde jsem nic neobjevil.

"Nešťastnice. Je to dívka a žije nedaleko."

"Dívka?" podivil jsem se a začal si představovat, co asi má za problém.

"Ano, je to má dcera."

Jen jsem zíral.

"Je to o pár let starší než ty a proto jsem se začal věnovat tomuto problému."

"Aha."

"A jestli by to nevadilo, rád bych, aby jste se s ní sešel."

"No já nevím, jestli je to dobrý nápad." a snažil jsem se vykličkovat.

"Prosím, dost by jí to pomohlo. Už dva roky žije s náma doma a nechodí ven. Muži na ni totiž dost koukali a jí to vadilo."

"No já nevím, aby se mě nelekla, se na mě podívejte. V rozkroku mám kopačák a na hrudi poměranče."

"Nebojte se. Byla nadšená, když jsem ji o tobě řekl."

"Aha. a kde by jsme se měli sejít."

"U nás, manželka by nachystala večeři."

"Dobře, na šestou Vás. A kde to je?"

A tak mi doktor napsal adresu a zkusil dát jednu novou injekci.

Druhý den jsem byl jak na trní, navíc, trápili mě představy a tak jsem musel mít dvoje stahovací kalhotky.

Zazvonil jsem tedy u dveří a přišla mi otevřít starší žena. Doktorova manželka. V celku pohledná žena na svůj věk. Když jsem byl dole houknul doktor na dceru, aby přišla. Měl jsem pro jistotu ty nejvolnější kalhoty co jsem našel. Na prsa jsem se, jak říkal doktor, vykašlal, měl jsem je nechat volný.

Po chvilce jsem uslyšel klapot bot. Rozhlížel jsem se všude a spatřil dívku. Vyšla z chodby, kde byla tma. Když pak přišla blíž, málem jsem se před doktorem ztrapnil. Naštěstí jsem se udržel jí koukat do očí. Ale bylo to těžký protože měla obří prsa. Nikdy jsem takový neviděl, ale mohla je mít jak dva basketbalový míče.

"Ahoj, já jsem Aneta." A podala mi ruku.

"Láďa." a nataženou ruku jsem jí políbil. Krásně voněla. Celkově byla krásná, šaty do půlky stehen, lodičky, vlasi do dvou copánků, a ten úžasný obličej. Nechápu, že nechodí ven. A co

že má obří prsa, vždyť se to chlapům líbí. Šli si pak sednout do jídelny a její mamka nosila na stůl. Aneta seděla na proti mně a dost si mě prohlížela. Nevadilo mi to, alespoň byl důvod se na ni taky pořádně podívat.

Pak došlo na jídlo a já ji začal litovat. Talíř měl chudák před prsama tak daleko, že sotva do něj dosáhla a musela dělat hodně velký oblouky, aby se najedla. A ikdyž se snažila sebelíp, ukáplo jí jídlo na prs do výstřihu. Děsně se styděla a rodiče jen kroutili hlavou. Vzal jsem ubrousek a natáhl se.

"Mohu?" zeptal jsem se.

Dost jsem jí tím šokoval. Neměl jsem zlý úmysl, chtěl jsem pomoct. Chvilku váhala a pak svolila. Nezdržel jsem se dýl, než bylo potřeba a zase jsem seděl. Po večeři jsme se přesunuli do obýváku kde jsme se s Anetou posadili vedle sebe. Chvilku si rovnala šaty a pak opřela prsa o nohy. Bylo vidět, že se zajímala o moji bouly v rozkroku a tak trochu i boule na hrudi. Dali jsme si kávu a zákusek a povídali jsme si o počasí a jejich dovolený. Pak ale začali o našich nemocích což už nebylo moc příjemný a chvilku to těm dvoum trvalo, než jim to došlo. Pak přišla ještě větší trapná chvilka. Doktor požádal Anetu, jestli by mě neprovedla po baráku a že mi múže ukázat sbírku plyšáků. Byla dost rudá a asi by je seřvala, kdybych tam nebyl. S námahou se zvedla a pobídla mě, abych šel za ní. Zvedl jsem se tedy vyrazili jsme. Šli jsme rovnou k ní do pokoje. Na to, že byla o čtyři roky starší měla pokoj jak náctiletá. Sedl jsem si na postel, jak chtěla.

"Omlouvám se za naše, nechápu co blbnou."

"V pohodě. Byly dost neomalený ale co, jsou to rodiče." a usmál jsem se na ni. Aneta mi úsměv opětovala. Pak se posadila vedle mě a opřela se o zeď a já zase měl co dělat abych jí nekoukal na ten obří výstřih.

"Prej máš problém jako já." načal jsem blbý a trapný rozhovor

"Hmm, se stačí podívat." řekla vcelku klidně.

"Já nechtěl zírat." omlouval jsem se

"To nejde nezírat. Víš, v patnácti jsem to ještě brala, ale tohle je hnus."

"Kdepak, jsou pěkný, ikdyž pro někoho velký." pokračoval jsem mile.

"Velký? kéž by jenom velký? Každý kluk si to rozmyslel" a posteskla si.

"Znám ten problém, jen ho mám jinde."

"Slyšela jsem. Ale nevypadá to tak."

"Ale to se jenom zdá. Možná to bude znít trapně, ale nosím dámský stahovací kalhotky, aby to nebylo tolik vidět. Navíc mám volný kalhoty, takže to taky pomáhá."

"To se máš, že máš šanci to ukrývat." a posteskla si.

"Jo, jenže to není nic příjemnýho. Je to ukrutná bolest. Když jsem doma a jsem na volno, je to nádhera."

"Tak to se omlouvám."

"Ne v pohodě."

"A jak se stavíš k tomu problému tady nahoře." A ukázala mi na prsa.

"Tohle je velký oříšek a zatím se snažím je omotávat obvazy. Dost je zmenší."

"To ale taky bolí přece. Já to sama zkoušela, ale ne dlouho, brzo se stali neuhlídatelnými." a opět se podívala smutně na druhou stranu pokoje.

"Bolí, ale musím to nějak přežít, klus s prsy je špatný vtip."

"Ale ne nemožný, se podívej na net. Existují případy kdy mají kluci prsa, a ne malý." a velkou námahou se zvedla a přesunula se k počítači.

Nezajímalo mě to, ale když jsem viděl, s jakou práci jí to dalo, šel jsem se podívat. Nahlížel jsem jí přes rameno a nasával její vůni. Musela mít nějaký extra šampon nebo voňavku. Bylo zajímaví se i dívat z téhle strany na ty její balony.

Pak mi ukázala pár článků. Měla pravdu, existují kluci s prsy od přírody a v některých případech je měli větší než mám já. Po chvilce koukání jsem se ale musel posadit s bolestí v rozkroku.

"Co se děje." podivila se Aneta.

"To nic, to se srovná."

Nemůžu jí říct, že jsem vzrušený a že se ta moje kláda chce postavit.

Pak se zase s námahou přesunula ke mně. Vážně to neměla snadný. Museli hodně bolet a rozhodně nebyly lehký.

"Víš, ono tohle není jediná změna na mě. Ta druhá je taky tam dole." Rozpovídala se najednou.

Koukal jsem na ni trochu divně.

"No jak to říct. Mám ji trochu větší něž ostatní."

V tom jsem se zase musel chytit za rozkrok a přečkat bolest.

"Ty jsi vzrušený co." dodala s klidem. V tu chvíli jsem zrudnul jak rak a nejraději bych zmizel. Pak jsem jen přikývnul.

"Nemusíš se stydět, já to chápu." a trochu se pousmála, aby mě uklidnila.

"Vím, že se sotva známe, ale mám pocit, že by jsme mohli být kamarádi.

"To mohli, nemám s tím problém."

"Super. Máš holku?" zeptala se zvídavě, až mě zaskočila.

"Momentálně ne, a abych se přiznal, raději se jim vyhýbám." řekl jsem trochu nejistě.

"Promiň, zapomínám, že jsi taky na tom špatně." řekla omluvně.

Pak bylo chvilku ticho.

"A ty máš kluka?" zeptal jsem se.

"Ne, díky nim to nejde. Možná by nějaký chtěl, ale tyhle monstra ho odradí." a zase se se zlostí podívala na prsa.

" Mě se náhodou líbí." vyhrkl jsem ze sebe, aniž bych si uvědomil následky.

Aneta se trochu zarazila a pak se rozzářila a přisedla si blíž.

Mám takový pocit, že se jí možná líbím a ona mě balí což by nebylo špatný.

"Líbí?" podivila se.

"Jo. Sice jsem je moc neviděl, ale vypadají pěkně."

Aneta zrudla. Na to, že je starší se fakt chovala jako holka. Pak se ke mě natočila.

"Tak si je prohlídni pořádně." a pousmála se.

Tohle chování mi imponovalo a tak jsem se zase musel chytit v rozkroku a počkat až bolest ustane.

"Promiň, tohle je mi moc líto, to co se děje. Jestli chceš, támhle je koupelna a můžeš si odlehčit. Vážně mi to nebude vadit. Raději než aby jsi se tu kroutil bolestí." A ukázala na dveře.

I přes moji ostýchavost, jsem si šel sundat stahovací kalhotky. Jaká to úleva ale zase mi stál a nemohl jsem ho schovat do kalhot. Proto jsem si vzal pár papírových kapesníčků a pustil se do díla. Myslel jsem přitom na Anetu a ty její kozy a než jsem se nadál, už jsem stříkal do mísy. Pak jsem si ho utřel a v klidu zapnul kalhoty. Postavil jsem se koukl na bouly v rozkroku. Byla obrovská, větší než včera. Přesto jsem se odhodlal a vyrazil zpět. Aneta se mezi tím převlékla do civilnějšího oblečení, což byly tepláky a triko.

"Teda, já zírám." Podivila se Aneta nad boulí.

"To je máš vážně tak obrovský." pokračovala v údivu.

"A to je drží kalhoty na uzdě."

Když v tom se zarazila a dost znejistěla. Byla nervozní ale neutajila to, protože mokrý flek se pod ní rozšiřoval. Aneta dosáhla orgasmu. A ne malýho. Nevěděla co má dělat, když se postaví, poteče to všude. Došel jsem tedy do koupelny a donesl ty kapesníčky. Anet se pak začala utírat, ale kvůli prsům jí to nešlo.

"Jestli ti to nebude vadit, když si podržíš prsa, já tě otřu." nabídl jsem se ji.

Chvilku přemýšlela, ale jinou možnost neměla. A tak jsem jí začal pomalu otírat stehna a peřinu pod ní. Najednou jsem ale o něco zavadil, bylo to teplý a s Anetou to cuklo.

"Prosím přestaň." vyjekla Aneta.

"Co to bylo." podivil jsem se.

Aneta byla rudá a váhala.

"To byly pysky." a zrudla.

"Počkat, já tě utíral v půlce stehen."

Aneta zrudla ještě víc. Po táhle představě jsem zase musel použít kapesníčky já. Bylo mi trapně ještě víc jak Anetě.

"Tebe to vzrušilo?" podivila se nad mojí prací v koupelně, když jsem se vrátil.

"Omlouvám se za to, ta představa, že už někde v půlce stehen máš závojíčky mě dostala." dodal jsem sklesle. Aneta se jen usmívala.

"To bylo od tebe hezký, jak si je pojmenoval, závojíčky." a povzdechla si.

"A jak jinak, pysky, to je hnusný slovo."

"Víš Láďo. Asi jsem se zamilovala. Vím, že je to rychlý a šokující, ale já nikdy nebyla na nějaký chození okolo horký kaše. Líbíš se mi, tvoje galantní chování je úžasný." vyhrkla na mě a pak čekala na moji reakci.

"Taky se mi líbíš Anet, ikdyž jsi starší. Pokud ti nebude vadit chodit s mladším, tak budu rád tvým klukem." A usmál jsem se na ni, tak jako ona na mě. Oči se ji rozzářili a dali jsme si naši první pusu.

Ještě před dvěma hodinama jsem sem nechtěl jít a teď chodím s tou nejzvláštnější holkou co znám.

Anet se rovnou pak přiznala, že je zvědavá a jestli bych u ní mohl zůstat.

Byl jsem z tý nabídky trochu nesvůj ale souhlasil jsem. Domu jsem zavolal, že se už nedostavím. Vzali to v pohodě. Anetiny rodiče taky a dokonce nám mamka darovala jednu láhev sektu.

A ten se k prvnímu rande hodí. Načal jsem ho a podal Anet skleničku. Napila se a dal jsem jí pusu, pak se opět napila a dal jsem ji pusu. Líbal bych ji i jinde, ale je to první rande tak to nesmím pokazit.

Po druhý skleničce mě poprosila, jestli bych jí ho ukázal.

Postavil jsem se teda před ní, ale trochu bokem, aby nemusela nakukovat přes prsa. Otočil jsem se zády, sundal kalhoty a otočil se. Aneta byla dost v šoku. Koukala na mě s otevřenou pusou.

"Divný co." dodal jsem zklesle, když jen koukala a koukala.

"Ne ne, pěkný. Jen nechápu, jak si tohle dokázal schovávat takovou dobu. Ty jsi musel vážně trpět." A já jen pokýval hlavou.

"Pojď blíž prosím."

A tak jsem přišel těsně k ní. Moje kláda trčela vpřed, mohla mít tak třicet čísel a víc.

"A ty koule, to je neuvěřitelný, jsou jak míč na fotbal." a sáhla na ně. A to neměla dělat, reagovali okamžitě a výstřik byl enormní.

Aneta je držela a jen zírala jak penis kropí a kropí její ruku a steká to na prostěradlo.

"Strašně moc se omlouvám. Nikdy na ně holka nesahala." a cuknul jsem aby jí už nestříkal na ruku.

"Ne ne ne, v klidu. To se ani trochu neomlouvej." uklidňovala mě Aneta a vím proč. Když jsem uslyšel kapky stékající z okraje postele na podlahu, bylo jasno. Podívali jsme se na sebe a začali jsme se smát.

Jsme opravdu jeden jak druhej.

Pak se Aneta zvedla a odešla do koupelny. Já mezitím sundaval prostěradlo z postele, aby jsme mohli dát nový. Po chvilce jsem ucítil její vůni a otočil jsem se.

Anet tam stála jen v podprsence. Konečně jsem uviděl ten její orgán. Byla neuvěřitelně velká a opravdu měla závoje až do třetiny stehen a ten obří klitoris.

"Nádhera." vytlačil jsem ze sebe.

Aneta byla v sedmém nebi. Kluk co se jí nebojí.

Přišla ke mně blíž a natlačila mi prsa pod bradu.

"Podprsenku nechám na tobě." a usmála se.

Obejmul jsem ji zkusil dosáhnout na zapínání, ale byl jsem krátký. Musel jsem ji obejít. Pohled ze zadu byl stejně úžasný jako ze předu. Její velký zadeček mě vzrušoval stejně, jako její obří prsa a tak jsem ji můj klacek strčil do rozkroku aby se napasoval do těch jejích závojíčků. Byl to příjemný pocit a tak, aniž bych jí sundal podprsenku, jsem ji objal a hlavu zabořil do jejích voňavých vlasů. Aneta si jen radostně povzdychla a rukama mě chytla za boky.

Po chvilce jsem ale rozepnul tu podprsenku a zase šel před ní. Když jsem jí sundal košíčky, vybafli na mě obří dorce s obříma bradavkama. V zápalu radosti z toho co vidím, jsem se do nich zabořil hlavou až jsem se najednou objevil v tváří tvář Anetě. Měla obrovskou radost, že mám radost. Povalila mě na postel a rozklekla se nademnou.

"Sundej košili." zahučela.

Neváhal jsem a sundal jsem si jí. Konečně viděla i moje prsa.

"Takový jsem měla ve čtvrtý třídě." a posteskla si.

Já se zvedl a políbil jsem ji na bradavku, aby přišla na jiný myšlenky, a pomohlo to. Pak začala rukou pod sebou šmátrat, dokud nenahmatala moji kládu, kterou pak navedla do své obří mušličky. Když pak dosedla až na dno, její závojíčky pojmuly i moje obří koule. Byl to krásný pocit být uvnitř ní a i Anet si to užívala, tohle musel být první penis, který ji vyplnil. Pak se pomalu naklonila, aby opřela svoje prsa o moje a pak se začala nadzvedávat. Hladil jsem jí prsa a zadeček abych jí dopřál ten nejůlepší orgasmus. A pak to přišlo, můj výstřik a v zápětí její. Celýho mě to zkropilo a po břiše tekly naše šťávy mezi prsa. Vůbec nám to nevadilo. Anet se dál vrtěla na penisu a užívala si každý milimetr v ní.

A tak jsem ten večer začal s Anet chodit a po pár dnech se mi ji podařilo zase vylákat ven. Zpočátku na opuštěná místa a později opět mezi lidi. A tentokrát jí vůbec nevadilo, že si na ní ukazují prstem. Nebyla na to sama.

Jak čas letěl, měnila se i naše těla. Už jsem ani neměl šanci svůj rozkrok schovat. Koule byly už tak veliký, že jsem vypadal, jako bych měl v rozkroku dýni a na ní meloun. Anet se to líbilo protože mých dvacet centimetrů v průměru krásně vyplňovalo její jeskyňku. Zvykl jsem si i na prsa. Měl jsem už velikost EE a každým měsícem přibyl centimetr, tak jako Anet, která si už nedosáhla na bradavky. Ale lidé z okolí si už zvykly a dokonce si někteří s náma povídali o životě a jeho úskalích. Horší to bylo s novinářema co chtěli nějakou senzaci a než se člověk nadál, psalo se o nás všude. Anet to nesla těžce a tak jsme se přestěhovali na

horskou chatu Anetino rodičů. Její otec to kdysi měl jako pracovní chatu. Krajina byla hezká a lidí pár.

A tak jsme začali žít klidný život. Po roce už moje prsa nerostly a tak jsem měl KK, což bylo v celku přijatelný. Anet bohužel musela počítat s každoměsíčním přírůstkem na prsech tak jako já v rozkroku. Když se to dozvěděl Anetin otec, hned dorazil, aby mi vzal krev. Jenže život tam byl nudný. Celý den jsme nic nedělali. Anet už ani nemohla na nějaký dlouhý procházky. Její prsa byly enormní a abych pravdu řekl, štvali mě, překáželi nám ve vášnivím sexu i v každodenním životě.

Jednoho dne jsme se teda pustili do prohledávání chaty. Našli jsme ve dklepě zamčenou místnost. Neměl jsem zájem ji otevírat, ale Anet to chtěla a tak jsem zničil zámek a dveře palicí prorazil.

"To je tátovo pracovna." řekla Anet a začala šmejdit.

Byla hodně dlouho nepoužívaná, soudě dle pavučin. Jediný co tu bylo bylo pár zkumavek a hodně papírů.

Anet se pak do něčeho začetla.

"Ten hajzl!" zakřičela zrovna, když jsem zkoumal zkumavku se stoletou tekutinou.

Přišel jsem k ní, abych zjistil co jí rozčílilo.

Nic neříkala, a jen mi dala něco přečíst.

Byly to nějaký nesmysly, ale přesto jsem pochopil cose stalo. Její táta si z ní totiž udělal pokusnýho králíka a to v něčem nemožném, chtěl sehnat lék na malá prsa. Nevíme co ho k tomu hnalo, ale rozebíral DNA a zase ji kompletoval a pak ji vpichoval Anet, když byla malá holka

"Vždycky říkal, že to je pro moje zdraví, abych nebyla nemocná." říkala s brekem.

Pomalu jsem vstal a ze zadu jsem ji objal pod prsy. Můj topořící penis se pak opřel o její rozkrok.

"Dočti to do konce." Poprosila mě trochu vzrušeným hlasem.

A tak jsem pokračoval.

Výsledek byl takový, jaký je. Nepočítal s tím, že to bude mít vliv i na její genitálie a tak rozjel druhý projekt.

A tím druhým projektem jsem byl já! Měl jsem mu pomoct najít lék na Anetino "nemoc" a tak my schválně píchal injekce co Anet, jen lehce upravené. Výsledek ale nestál za řeč.

"Moc se ti omlouvám lásko." tlačila ze sebe Anet, když viděla jak zuřím.

"Ne Anet, ty se omlouvat nemusíš." a praštil jsem do stolu. Na druhou stranu mě zase hřál pocit, že jsem ji měl pomoct, ikdyž to nevyšlo a nejspíš bych jako dospělý souhlasil a tak jsem Anet řekl, že se nezlobím, že jsem posloužil jako pokusná osoba. To však neřeší vztek na to, že to vůbec udělal.

Když mu Anet pak volala, nedovolala se. Podle mámy je pořád v práci a necrací se domu.

"Moje krev a prsa, nerostou." řekl jsem nahlas, když mi to celý došlo.

Zdá se, že pokus nakonec vyšel a její otec se snaží svoji chybu napravit.

A tak, když po dvou měsících za náma přijel a zjistil, co jsme našli, přemluvil Anet na poslední injekci, prý to už dokáže ovládat.

Pár měsíců se nic nedělo, prsa si vesele rostli dál a Anet se už moc nepohybovala. Ani já už moc nechodil. Koule byly natolik veliký, že penis podepírali a ten byl kolmo vpřed.

Další měsíce však byly ve znamení změn. Anet už prsa nerostli a tak jsem si nechal dát injekci i já.

Po půl roce Anet opět zářila. Její prsa se zmenšila o pár centimetrů. Měl jsem za ní radost.

Pak začali změny nabírat na rychlosti a po dalším půl roce je měla poloviční. I její štěrbinka se zmenšovala a tak jsme si začali zase užívat. Horší bylo, že můj penis byl na ní teď velký, přesto vyžadovala sex.

Když se pak přiblížili její pětadvacátý narozeniny, měla už jenom desítky a její dírka jen pár centimetrový závojíčky. Já byl taky spokojený protože já měl na hrudi tak trojky a v rozkroku třiceticentimetrový klacek.

Přestěhovali jsme se tedy zpět do města a začali žít klidný životy.

Anet jsem si vzal a jejímu otci jsme odpustili protože jak slíbil, tak dodržel. Anetino prsa zůstali na deseti a moje zmizeli, penis skončil na stabilních rozměrech a Anetino dirka byla už taky normálních rozměrech.

A samou radostí a k Anetino nelibosti, se naše rodinka rozrostla.

Když však její den proběhl a mohla konečně podržet naší holčičku, měla radost.

"Konečně zase žiju, a to díky tobě." a usmála se na mě.

asi konec ne?:-)

Diskusní téma: Patříme k sobě - Elmesa

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek