Pomsta tělem 1.díl - Klary

01.05.2013 12:04

Na úvod musím poznamenat pár důležitých faktů – celý život až do osudného dne jsem žil životem velmi spokojeného muže. K ohromné změně došlo po mých zdravotních problémech a následkem toho se vše v rodině začalo měnit. Žena stále častěji někam odjížděla, doma už to nebyla ta pozorná milující manželka,…. – situace se stala neudržitelnou a najednou jsme stáli u rozvodového soudu. Jednoduché a rychlé . A tehdy se to stalo, začal doutnat plán pomsty.

 

Již na úplném začátku mě napadl plán využít mé občasné záliby v převlékání za ženu, poradil jsem se ještě s jednou opravdovou ženou – kámoškou Evou,a ta víceméně rozhodla -,,nedělej nic polovičatě,jestli se chceš pomstít,musíš se tomu věnovat a podat se tomu úplně celý ‘‘.

A tak jsem si začal pomalu připravovat zázemí pro svůj druhý život. Nedaleko bydliště jsem si pořídil

,,dámskou ‘‘ garsonku - postupně si ji dozařizuji. Poslouží ke splnění mé plánované pomsty.Zde jsme začali s Evou podnikat kroky ke splnění.Pozornému čtenáři asi došlo,v čem spočívá vyhlášená pomsta – stát se krásnou ženou,která nejdříve svede partnera bývalé ženy, později i jí samotnou.

A tak začala má anabáze za sexy ženským tělem a dokonalou vizáží. Ještě že známosti Evy jsou nedostižné, tak vše postupovalo velice rychle.Po okolí v místě bydliště se rozkřiklo,že jsem dlouhodobě,možná i trvale v zahraničí,a tak byl klid i od různých zvědavců.

Eva mě umístila ke známému plastickému chirurgovi kousek za Prahou,může za mnou v pohodě dojíždět,a hned jsme šli prodiskutovat postup jednotlivých zákroků.

Doktor to odhadl včetně úplného zahojení na půl roku ,což k rozsahu maximálně vyhovuje.Vše bylo navrženo do těchto fází :

1. Chirurgické odstranění posledních dvou párů žeber a vložení prsních implantátů

2. Úprava nosu a dolní čelisti

3. Drobné kosmetické doladění

 

Zatím jsme se dohodli o ponechání penisu,uvidíme časem.

Tyto zákroky se uskutečnily během týdne a já ,celá v obvazech ,čekala na výsledek. Všimněte si,už mluvím jako žena,protože od této chvíle se tak cítím.Nemohla jsem se dočkat,až uvidím výsledek,při převazech jsem neviděla nic a tak se hromadila má zvědavost.Teprve za 14 dní přišel ten okamžik,přišla sestra,přinesla krásnou růžovou košilku a povídá - ,,Dnes vám odstraním veškeré obvazy,ošetřím celé tělo,obleču tuto košilku a přijde vizážistka s kadeřnicí a upraví vás před prvním pohledem do zrcadla‘‘.

Stalo se a po těchto úpravách jsem pomalu vstala z postele a šla k velkému zrcadlu,výsledek vidíte na fotce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemohla jsem se vynadívat na ženu,která se na mě dívala ze zrcadla.To vše byl pouhý začátek.