Poprvé... - Sandy

01.10.2015 11:46

Je to už několik let,kdy jsem si na chatu začala psát s jedním klukem.

Když se podíval na můj profil,chtěl mě vidět.Navrhl setkání hned ten večer a tím zkrátil moje rozpaky jestli mám za ním jet.
Dost dlouho jsem vybírala co si vezmu na sebe a dala si záležet i na líčení.Sedla jsem do auta a jela do města,kde on bydlel. Už když přicházel k autu,napadlo mě: "Je tak mladý a hezký kluk." Nasedl a jeli jsme ještě kousek na chatu.Pochválil mé oblečení i odvahu,že jsem přijela v dámském.Bylo už jasné,že to u povídání neskončí.Moc jsem se styděla,ale on byl tak milý a něžný,že mě jeho doteky vzrušovaly a jen mě utvrdily v rozhodnutí,že to chci s klukem zkusit.

Bylo to tak moc jiné než s holkou,protože s ním jsem byla holkou já.Byl sice mladší,ale poznala jsem hned,že je zkušený. Věděl,že jsem poprvé s klukem a byl opravdu moc něžný,chvěla jsem se vzrušením a bojovala se svým studem.Pomohla jsem mu svléknout moje šatičky a viděla v jeho očích zájem o moje prádélko,které ho opravdu vzrušilo,což bylo dobře vidět.Napadlo mě: "Líbím se mu já nebo moje prádélko." Ale to už jsme se dotýkali navzájem.Rukama jsem hladila jeho pevný zadeček a můj jazyk a rty hladily jeho pyj.Přitom mě napadlo:"Jak se tam tohle asi vejde?" Asi uhodl na co myslím,položil mě na záda,aby vybral polohu,kde to prý nejméně bolí.Nebolelo to vůbec.Naopak jsem vnímala,že jsem při sexu poprvé ve své roli,že nyní to je žena uvnitř mého těla,kdo mé tělo řídí nehledě na to jak vypadá z vnějšího pohledu.Pocit,že dokážu kluka vzrušit i uspokojit byl povznášející,úplně jsem se mu poddala.Když mě navlhčil podbřišek,otočil si mě na bok a pak chtěl zezadu.To už nebylo ani něžně,naopak do mě vnikal prudce a musela jsem se opřít jak mnou jeho přirážení házelo dopředu,ale to už jsem i já chtěla aby to bylo dlouhé,ale cítila jsem jak se tempo zrychluje a netrvalo moc dlouho,že jsme zůstali ležet schoulení v sobě a mazlení bylo provázeno vzdycháním dvou krásně unavených těl.
 

Takový zážitek nemohl být posledním a po čase jsme setkali znovu.Tehdy se mě on přiznal,že moc touží vyzkoušet dámské na sobě.

Ráda jsem mu to umožnila a půjčila jsem mu své věci včetně druhé paruky.Popravdě jsem mohla závidět jakou krásnou holku jsem z něho udělala,moc mu to slušelo a tak následovala hra na lesbičky. Marné hledání ženy s pochopením pro transku mě tak dovedlo až k tomu,že jsem zjistila o sobě,že mohu být bisex.,pokud budu v dámském a ženské roli a že to může být moc hezké i s klukem. Na první sexík s klukem nezapomenu, stejně jako mě neopustí touhy po hraní na lesbičky.Proto bych moc ráda našla ženu nebo transku,která cítí stejnou touhu,ale i na společné procházky a nákupy,protože ve dvou se to lépe táhne. 

 
Vzpomínala Sandy.