Povedená rodina - Luděk

14.07.2019 21:08

         „Máš tu na víkend volno, věděla jsem to,“ povídá při pohledu do mého kalendáře.

Před chvílí vstala od svého stolu, přešla k mému, od kterého mně odstrčila i s pojízdným křeslem, sehnula se přede mnou přes desku stolu a s prsy na desce studovala kalendář. Její nádherné pozadí se přede mnou několikrát pohnulo, přesně podle jejích nohou, jak je střídavě natahovala a krčila. Černá minisukénka se ji při tom vyhrnula výš a její stydké pysky, skryté v něžných bílých kalhotkách, mi pedvedly svou velikost.

Už je to několik sekund, kdy získala své informace, a ona se stále ještě válí kozama na mém stole. Dokonce se po mně před momentem ohlédla, aby se utvrdila, že jsem stále za ní.

Při vstávání z křesla toto koleny posílám dál dozadu, a právě, když si pokládá hlavu na stůj, zajíždím rukama pod sukénku, prsty zachycuju gumičku kalhotek a jedním tahem ji je umísťuju nad kolena. Netrvá ani pár sekund a můj ztopořený penis ji zajíždí do pochvy, jako nůž do másla. Je na něj připravená.  Je náležitě vlhká a horká. A co mne příjemně překvapuje, je velice úzká a hluboká.

    Nechala mně do sebe vstoupit a pak si hned zula střevíce a sklepala kalhotky na koberec. Až pak se rozkročila a zašeptala:“ Tak pojď, udělej to. Ukaž, na co stačíš.“

Každý její pohyb, než mne vyzvala, ve mně způsobil mnoho blahých pocitů. Penis mi ještě více stvrdl, a když jsem uslyšel, abych se předvedl, pomalu jsem ho z ni vytáhl a hned ho do ni zase vrazil.

„Ách.“ Vzdychla, a opakovala to vždy, když jsem to tak udělal. Píchal jsem ji, jako by to byla zkušená holka. Vůbec jsem ji nešetřil. Držela a přijímala všechno, co jsem ji nabídl.

Musela být obrovsky nadržená, protože se dostala na vrchol hned z počátku. Orgasmus s ní zatřásl, pochva mi svlažila penis a její líce zíkaly růžovou barvu.

O několik sekund déle jsem se udělal i já. Vjel jsem do ni, zasunul ruce pod prsy na stole, a držíc si ji tak, naprcal jsem do ni všechno semeno, co jsem v sobě měl.

„Jo,“ potvrdila. Ještě chvíli tak stála, a když zjistila, že ji sperma vyteká na střevíce a kalhotky, odstrčila mě, sebrala ty věci a odběhla do koupelny.

     Po svém návratu si položila kalhotky i střevíčky na radiátor, a bosa a na ostro se posadila za svůj stůl. S úsměvem mně pak pobaveně pozorovala.

„Co, tě to napadlo?“ Ptám se jí.

„Mě? Co tebe to napadlo?“

„Provokovalas.“

„Ty taky, už od rána.

„To teda nevím, nic takového si napamatuju, ale dobře, nebudeme o tom mluvit. Už se to nestane, slibuju.“  Doopravdy to myslím vážně.

„A proč? Nelíbilo se ti to?“ Opáčila. Nějak mi to k tomu jejímu věku nesedělo. Je to tři měsíce, co složila maturitu a já ji hned vzal, na přímluvu své staré známé, do firmy, a za městnal ji, jako účetní. Osvědčila se v má dáti dal, a dnes poprvé i v těch pro mě jasnějších věcech.

„Deniso, slíbil jsem mámě, že na tebe dám pozor. Asi by nám neschválila, že s tebou budu i spát.“

Její máma se mnou chodila na střední. Dokonce jsme spolu i krátkou dobu chodili, ale po maturitním večírku, kde jsem ji za kulturákem rychle opíchal, se mi ztratila s dohledu. Až letos jsem ji náhodou potkal na finančním úředě. Při kávě jsme si pak odpoledne o všem tak trochu popovídali. Už si nepamatuji, jak pěkná byla tehdy, ale dnes je to všechno na jedničku. Blond sláma na hlavě, hezky namalovaná, v halence nadupáno a v sukni jen to nejnutnější. Ani gram tuku navíc. Hezké nohy. To vše je i pěkně oblečeno.

„Co si mě prohlížíš?“ Řekla a stráhla stehna k sobě. „Už si nepamatuješ? Jo, vlastně nemůžeš, změnila jsem se po porodu, jako každá.“

„Ne, ne, moc ti to sluší. Jsi hezká, musím na tebe civět.“

„Ty, Petříku, musím jít. Sejdeme se jindy, však víš, kde mě máš hledat, nezlob se, mám ještě povinnosti.“ Během chvilky byla pryč. Zaplatil jsem a také odešel.

 

      „Taky nemusí všechno vědět, jsem už dospělá. A navíc, nemá mi co vyčítat. Určitě nebyla jiná.“  Odpírá mi.

„Hele nech mámu mámou, seber se a mazej už domů, ráno to doděláme.“ Ukončil jsem hovor ai dnešní práci. Za několik minut, když si někde našla náhradní boty, jsme byli venku. Ona bez kalhotek, já bez sebevědomí.

Hned ráno jsme se dali do práce a dorazili to hlášení pro finančák. Denisa to všechno vytiskla a přinesla mi to na stůl k podpisu. Udělal jsem to, a když mi to sázela do desek, vetřela se znovu mezi mne a stůl a sedla mi na klín.

„Deni, co to zase děláš, víš, že musím za mámou. Nezdržuj.“ Napomínám ji, ale dobře vím, že to nemá snysl. Její ruka už mi bloudí po rozkroku. Pak se sesmekne dolů, klekne přede mnou a rychle mi rozpíná pásek a kalhoty.
„Zdržuješ to jenom ty.“ Vráží ruku za slipy a táhne ven penis. Musím se přiznat, že už je připravený.

    Denisa se na něj vrhá ústy a hned po něm jezdí a kouří ho, jako doutník. Je to pěkné. Dívá se mi při tom do očí a sleduje, jak to se mnou cvičí. Je to na krátko a ona to dobře ví. Přesně ve chvíli, kdy to do ni posílám, ho vytahuje z úst a stříká sperma na koberec. Pak jemně olízne špičku žaludu a k mému údivu povídá: „Tak jeď, ať nečeká. A ne, že ji to povíš.“ Vrací mi ho do kalhot, jde se umýt a já odjíždím. Mám celou cestu o čem přemýšlet.

    Tereza si mne všimla na chodbě a za několik minut si mně zavolala. Prošli jsme několik věcí a ona mi najednou povídá: „Beru si za chvíli volno, nechceš někam vypadnout?

„Jo, jasně, proč ne. Kam půjdeme?“ Ptám se.

„Pozvu tě k sobě, nevadí? Přijdou mi na revizi plynu a holka není doma. To vlastně víš.“

„Dobrá, jedeme?“

„Jen si sbalím věci.“ Odpovídá a jde kamsi. Pak se vraci s kabelou a odcházíme spolu.

     Její byt je pěkně zařízený a velký. U dveří dostávám papuče, ona se mi omlouvá za to, že má položené koberce, a jdu si sednout do kuchyně, kde dala vařit vodu na kávu.

Připravuje do šálků kávu a já si ji zezadu prohlížím. Je nádherně stavěná. Nakonec, to jsem věděl už tehdy, když jsem ji přemlouval k milování. Nevěděl jsem, že je ještě pana, a když jsem to zjistil, bylo pozdě.

„Už to není ono. Viď?“ Ptá se odvrácená k lince.

„A co?“ Ptám se já.

„Nedělej, vím, kam jsi koukal.“

„Aha. Není to špatné, líbí se mi to. Moc ti to sluší. A kde máš manžela? Ještě jsem se tě nezeptal. Promiň.“

„Žádný není.“

„Seš rozvedená?“

„Tak něco. Jsem sama.“ I když má kávu zalitou, stojí odvrácená a povídá si se mnou.

„A Denisa se s ním stýká, ne?“

„Jo, teď už jo, ale byl s tím problém, ale to nebudeme řešit. Řekni, jak jsi žil od té doby, co……., no však víš.“

Dobrou hodinu jsme si povídali. Když jsem vzal šálky a odnesl je do dřezu, najednou se postavila a přistoupila ke mně. Objala mně kolem krku, přitiskla se prsy a zašeptala: „Chyběls mi, Petříku.“  V tom někdo zazvonil.

   Revize plynu trvala asi deset minut. Na Tereze bylo vidět, jak ji to připadá dlouhé a zbytečné. A když konečně odešel, stála zase přímo u mne a šeptala mi: „ Nemůžu se te dočkat, pojď.“ A zatím co mi rozepínala pásek a kalhoty, já ji svlékal halenku a sukni, při tom jsme oba pomalu přecházeli do ložnice.

Když jsem ze sebe stahoval slipy, ona se nahá položila na postel. Než jsem si vlezl k ni, už jsem ji okusoval ztvrdlé bradavky a prsty ji projížděl vlhkou štěrbinu, kterou mi nabídla svými doširoka roztaženými stehny. Během divokého líbání mi jemně probírala koule a honila mi penis.

   Ještě jsem se k ni ani nepřitiskl a už s ní cloumal první orgasmus. Měl jsem při něm její ruce všude. Pak se otočila, zasunula si penis do úst a po několika minutovém kouření se udělala podruhé. Tentokrát to proběhlo rychle, ale o to silněji. To už si pak musela vedle mne chvíli oddychnout. Ale netrvalo to dlouho. Otočila se, vystrčila na mne zadek a s ohlédnutím se položila hlavou na prostěradlo. Čekala. A dočkala se. Vjel jsem ji do nastavené pochvy tvrdě a zcela. Zanaříkala, asi bolestí, ale vytrvala, protože jsem to do ni v tu chvíli napumpoval, jako kdysi o večírku.

 Dýchala únavou a vzrušením, dokud jsem ho z ninevytáhl.

„Snad z toho nebude další.“ Zašeptla, když si hledala místo vedle mne.

„Co, další?“ Ptám se.

„No, další potomek.“ Řekla a zarazila se. „Promiň, jsem pitomá, chtěla jsem ti to říci už minule. Denisa je tvoje.“

     Přešel mě chlad, pak horko, a nebyl jsem schopen slova. Až později.

„Jak si můžeš být tak jistá, to snad není možné.“

„Ale ano, s nikým jiným, krom tebe, jsem nespala. Tehdy, jako dnes.“ Objala mně a zašeptala: „Nemám, proč bych ti lhala.“

   Byl jsem na omdlení. V práci jsem si už dvakrát píchal vlastní dceru. A velmi jsem si to užíval, stejně, jako před okamžikem s její matkou.

Obě ode mne přivítaly ve svém nitru a obě mne cítily hluboko v sobě. A nemohu to napravit. To už nejde.

 

    „Musím pryč, promiň, něco musím ještě udělat.“  Omluvil jsem se ji a rychle se oblékl. Po povinném polibku jsem vyrazil do temných ulc, abych si všechno uspořádal.

Co teď?

 

     Během dopoledne mně propustili ze záchytky. Auto mi ale nedovolili. Mám se vrátit pro klíče až odpoledne, pokud nebudu pít.

  Do práce jsem se dostal hromadnou dopravou až po poledni.

      Denisa sedí za stolem a nevěnuje mi ani pohled. Neodpovídá na můj pozdrav, až po chvíli, když jsem se posadil, povídá: „Taky jsem to nevěděla, máma mi to řekla včera večer. Myslela jsem, že se pobliju. Ne z tebe, ale kvůli tobě. Kdybych tě nesvedla, bylo by nám dnes líp. Ale na to už je teď pozdě. Od prvního si sem někoho sežeň, nemůžeme tu spolu být. Odcházím.“

„Také se omlouvám, je to moje vina. A souhlasím s tebou, někoho seženu.“

„Domluveno, a ještě něco, budeš u nás bydlet? Máma mi řekla, že jste se včera zase sblížili.“

„Ne, to nebudu, ale nabídnu matce, zda nechce bydlet u mě. Mohla by sis nechat byt jen pro sebe.“

„Ano, to by šlo, nesnesla bych, abys ji píchal místo mě, a já to musela poslouchat. A aby bylo mezi námi jasno, vadí mi jen, že k tomu došlo, ne, že jsme to spolu prožili.“ Nebýt mým otcem, dělali bychom to dnes znovu. To je všechno. Ostatní zařiď.    Pak už si jen hleděla práce a mně nevěnovala ani pohled.

Od prvního už u mě nebyla, její matka se přestěhovala ke mně, a nová účetní se svými devadesáti kilogramy pracovala, jako stroj. Terezka nemohla pochopit, že nechci jezdit za dcerou, ale nakonec si zvykla. Během několika let jsme dohnali veškerý sex, který nám za ta léta chyběl. Tedy, spíš ji.

S dcerou jsem se setkal až při její svatbě. Měla břicho, obrovská prsa a manžela, který propadl sportům všeho druhu. Moc jsme si spolu nerozuměli, a Denisa tušila proč.

Diskusní téma: Povedená rodina - Luděk

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek