Před maturitou - 1.díl - Luděk

25.07.2019 06:38

Má osmnáctiletá dcera studuje posledním rokem na střední škole a právě teď, na jaře, čím více se blíží termín maturitní zkoušky, se učí, jako blázen. A není při tom sama. Snažím se ji co možná nejvíce pomáhat. Zkouším ji, dávám úlohy, a tak.

Téměř denně k ni také chodí i její kamarádka ze školy. Je z jiné třídy, také čtvrťačka, a musím podotknout, že je na tom vědomostně o moc líp, než má dcera. Jmenuje se Lucie a ona ji pomáhá. Téměř denně sedí v dětském pokoji a studují.

Je to dobrá kamarádka, dokonce jsem nedávno zjistil, že má vlastní klíč od našeho bytu. Asi ji ho dala dcera, a nevadí mi to, Lucie je už téměř jako moje druhá dcera. A je nejen chytrá, ale i po čertech hezká holka. Není to taková dětinská holčička, jako dcera Kateřina, ale vyzařuje ze sebe určitou sexuální rozhodnost, nebo připravenost, nebo cosi takového podobného.

Jde o středně vysokou hnědovlasou dívku s bohatou kšticí vlasů, dlouhých až na ramena, se štíhlou postavou a kulaťoučkým zadečkem. Menší poprsí ji docela zdobí, stejně, jako její hezká tvář. Celkem bych řekl: nevýrazná holka, ale cosi v ni je, cosi z ni čiší, a já ještě nevím co. Každopádně má příjemnou povahu a velmi solidní chování.

Včera, sedíme v děcáku, obě holky naproti mně a já jim předkládám otázky, na které mi odpovídají. Spíše mluví Káča, Lucka obyčejně jen přikyvuje, protože to zná. Sedí na válendě, zády opřeny o stěnu, se skrčenýma nohama a s koleny před bradou. A já se nemohu ubránit, abych se nepodíval, jak mi obě pod svými shrnutými sukénkami předvádějí své mladinké lasturky. Obě mají bílé kalhotky, a obě ani netuší, co se ve mně děje, když to nesmím a cgtěl bych. Pohled pro pána boha. Samozřejmě nehledím na dceru, to by se mi hnusilo, jen to tak registruji. S Lucií je to ale jinak. Zabrzdil jsem pohledem právě v jejím klíně, a myslím, že si toho i po chvilce všimla, protože se snažila si stáhnout sukni níž, ale nepodařilo se ji to. Zanechala marného snažení, a za moment se na mne trochu provinile pousmála, sukénku si opět vyhrnula, a to ještě více, než před tím.

Musím hned z pokoje, protože mi začalo brnět v penisu a mohl bych se prozradit erekcí.

„Kdo si dá obložený chlebík?“ Ptám se a při tom směřuju do kuchyně. Počínající erekce je utajena a já musím v kuchyni docílit nějakého výsledku, protože se hlásí obě. Chvíli se tam snažím, vařím vyjíčka a smažím topinky, když náhle vejde Lucie.

„Dala jsem Kačce úkol, a než ho splní, pomohu vám tady, nevadí?“ Ptá se a hned mi bere z ruky vejce. Loupe z něj skořápku a během toho se bezděky škrábe pod levým ňadrem. Asi ji kouše podprda.

„Jé, promiňte, neuvědomila jsem si to.“ Omlouvá se.

„To nevadí, o nic nejde.“ Usmívám se na ni.

„Opravdu? To byste mě mohl poškrábat na zádech, tam co mám podprsenku, něco mě tam hrozně svědí.“ Nastavuje mi záda a čeká, dokud ji nepomohu.

„Musíte pod zapínání, tam je to.“ Naviguje mně a já ji tedy drbu pod zapínáním těsně přiléhající podprsenky.

„Děkuju, bylo to příjemné.“ Podává mi vejce a při tom se mě nechtě, nebo chtíc, jemně dotýká malíčkem. Ne tak, jako jindy. Bylo v tom něco, nevím co, ale oba jsme to ucítili. Ten dotyk trval o maličkou chvilku déle, než by měl. A oba jsme si to v tu chvíli plně uvědomili.

Dnes už vím, že ona si to uvědomila daleko dříve, než já. Vlastně ještě před tím, než se to stalo. Byl to její záměr.

Dal jsem vařit vodu na čaj a kávu, zatím co ona hledala tác na šálky. V těsném prostoru kuchyňky se o mne při obcházení jemně přitřela svými prsy, a abych to nemohl jen tak přejít, jak jsem zvyklý, hned se za to omluvila.

„Pardón, nechtěla jsem vás nějak to…..“

„Není proč se omlouvat, nic se nestalo.“ Beru to za vyřízené, ale ona v tom chce ještě pokračovat.

„ Stalo, mohl byste si myslet, že jsem to udělala schválně.“

„To ne.“ Znovu končím téma.

„A co když ano? Co když jsem to chtěla?“

„Luckó, už to mám.“ Volá Katka z pokoje, a Lucie míří k ni. Ještě po mně sklouzne pohledem a odejde. Děkuju bohu za to, že zasáhl v pravý čas.

 

Nazítří je to jako přes kopírák. Chystám jim něco k pití a Lucie mi jde pomoci.

„Není třeba, Luci, zvládnu to.“

„Já vím, ale včera jsme to nedomluvili.“

„Copak jsme,…..á, už vím. To je za námi, ne?“

„Jen jsem chtěla, abyste věděl, že jo.“

„Co, jo.“ Ptám se přihloupě.

„Že to bylo schválně. Chtěla jsem to tak. Chtěla jsem, abyste si všiml, že jsem žena. A plnoletá.“

„Ale já si tě, Lucinko, přece všímám.“

„Ano, ale jinak. Chci, aby jste ve mně viděl ženu, a trochu mě chtěl.“

„Ale to přece…..jsi pro mne mladá, a jako dcera.“ Nemohu si to srovnat v hlavě.

„To jsou řeči. Proč můžete říci, že jsem pro vás jako dcera, a ne, že jsem pro vás jako žena?“ Kouká mi do očí a čeká na odpověď. A já ji na to nemám co říci.

„Vidíš to.“ Vyřkla, postavila se přede mnou na špičky a políbila mě na rty. Pak odešla za Kačenou. Já zůstal stát u linky, jako hlídač nepotřebných věcí. Jsem zmatený a stydím se jít za nimi. Zavírám se v pracovně a nevylezu, ani když Lucka odchází domů. Nevím, jak bych měl jinak reagovat. Byla chutná, voněla po borůvkách, ale přes čáru.

 

Další odpoledne, zase studium. Holky sedí, jako obvykle naproti mně, a znovu mi obě ukazují své zajímavosti pod sukněmi. Kateřina má opět bílé kalhotky, v tom je na ni spoleh, ale Lucka mne dnes jasně dostala. Původní názor, že má kalhotky tmavé barvy jsem musel po důkladnějším studiu přehodnotit. Byla na ostro. Až se mi na chvíli zastavil dech, když jsem na to přišel. Tmavé ochlupení nad růžovými stydkými pysky mne zmátlo. Až jsem zapomněl dočíst otázku. Kačka na mne nechápavě zírá, zatím co Lucie mým směrem vysílá jeden úsměv za druhým. Dostala mě. Už ji nestačí se přede

mnou válet na válendě v jakékoli pozici, už postoupila dál, nabízí mi všechno, co má. To jsem už pochopil. Zmizel jsem v kuchyni, kde se mi trochu postavil penis. Nebylo divu, to co jsem zahlédl, mělo pro mne takovou sílu, že jsem se z toho nemohl vzpamatovat. To odpoledne jsem zase ztrávil v pracovně.

 

Je čtvrtek, holky přijdou až za hodinu, tak se ještě vykoupu, napadlo mě a hned jsem se postavil pod sprchu. Voda mi šustila ze sprchy, ale přes to jsem zaslechl pohyb klíče v zámku. Natáhl jsem ruku a rychle se v koupelně zamkl. A dobře jsem udělal.

„Pane Vondráčku, jste tam?“ Podle hlasu poznávám Lucii. „Včera jsem si tu něco zapomněla, tak si pro to jdu.“ Vysvětluje.

„V pohodě, jak je libo.“ Odpovídám. Ale cítím, že stále stojí za dveřmi.

„Vy se zamykáte, když jste doma sám? To je úchylný.“ Zvolala.

„Dokud jsem byl doma sám, měl jsem odemčeno. To kvůli tobě.“

„Ale přede mnou se nemusíte zamykat, vždyť to víte, ne?“

„To nech, prosím, na mně.“ Beru si župan a vycházím z koupelny. Ona si mne prohlíží a pak najednou řekne: „To je až vzrušující.“

„Copak?“

„To, že pod tím županem na sobě nic jiného nemáte. Ale já už musím.“ Sbírá se a rychle odchází. Ve dveřích se ještě ohlédne, přejede mne očima a vyhrkne: „Jste na ostro, to se mi líbí, včera jste to okoukal, že?“ Připomněla ten včerejšek s nahotou pod sukní. Zabouchla a spěchala po schodech.

 

Po týdnu se manželka s dcerou rozhodly, že vyrazí na víkend k babičce a zároveň ji tam trochu poklidí. Stůdium se tedy přerušilo a já měl radost, že budu mít nějaké osobní volno, že zajdu na ryby a na fotbal.

V pět odpoledne se válím ve vaně. Napustil jsem si horkou vodu až po bradu a relaxuju, když najednou vycítím, že je někdo v bytě. Rychle vstávám z vody a chci zamknout dveře, ale jen tak tak jsem to nestihl. Dveře se otvírají a právě příchozí Lucie mne má, jako na výstavě. Ani jsem si nestačil dát ruce před pinďoura. Nahého si mne se zájmem prohlíží a pomaloučku, velmi pomalu, se omlouvá: „Jé, omlouvám se, to jsem netušila, že jste tu nahý.“ Stojí a zírá a očividně nemůže odtrhnout oči od mého rozkroku.

„To tak v koupelně bývá. Nemohla bys mi dát chvilku?“ Žádám ji.

„Ale ano, promiňte.“ Jště chvíli civí a pak zavírá dveře. Já se schovávám do vany a strašně se stydím. Uvažuju, zda mám ještě zamknout, ale pak to zavrhuju. Už mně viděla, tak co by tu hledala? Beru mýdlo a chci se namydlit, když se otvírají dveře. Vyráží mi to dech.

Vstupuje do koupelny úplně nahá. Zavírá za sebou dveře a bez váhání leze do vany, kde sedím.

„Ohřeju se s tebou.“ Začala mi tykat. „Dej si, prosím nohy na stranu, abych se k tobě vešla.“ Bez argumentu roztahuju nohy a ona si dává své na uvolněné místo. Co na tom, že se mi dotýká prsty penisu a šourku.

„Luci, to nejde…..“ Zkouším vylhat se z toho.

„Jde, vidíš, vešli jsme se.“ Odmlouvá.

Sleduju její pěkné mladé tělo. Z vody na mne vykukují její ňadra svýma růžovýma bradavkama a její malé nožky mi začínají masírovat penis. Oba těžce dýcháme, upřeně mi při tom hledí do očí a vypadá, že je v klidu.

„Nepoznal jsi, že o tebe mám zájem? To jsi měl, teď by ses nedivil.“ Promlivila a zároveň mi mezi nožkami stiskla penis. Pod pěnou nic není vidět, ale ona tam má jasno. Pokrčil jsem si nohy a ona hned věděla, že může k šourku. Prstíky na noze mi ho zvedla a zasunula pod něj celé chdidlo. Penis mi vyrostl a svou tvrdostí ji přesvědčil, že nic nenamítám.

„Nechceš li mně, vypadnu, a dám ti pokoj.“ Ale otáčí se a opírá se mi zády o tvrdý penis. „Jé.“ Hlesne a ještě víc se přitiskne. Své prsty proplétá s mými a zatahuje mi ruce pod hladinu. Jemná pokožka na jejím břiše mně svádí k činu, a tak podléhám, a svírám ji oba prsy svýma drsnýma rukama.

„Ách.“ Hlesne, a s hlavou v záklonu mne líbá na krk. Dobře vidím, jak se ji pod vodou rozjíždí stehna do stran a mé ruce si tu příležitost nechtějí nechat ujít. Obě pomalu sjíždějí dolů, a citlivými prsty se dotýkají jejích jemně řasených stydkých pysků. Jedním z prstů se ji dostávám do pochvy a její reakce je stejná, jako před tím.“Ách.“ Nic víc, ale zvedá při tom ruce a za hlavu si mne ze zadu přitahuje blíže.

„Pojď se se mnou milovat, tak dlouho to chci.“ Zašeptala mi do ucha, pak se zvedla a vylezla z vany. Její mokrá ochlupená kundička mě přesvědčila. Zvedl jsem se, sedl na vanu a osušil Lucince každou kapku vody na kůži. A ne jen to, ta její nejtajnější místa jsem i políbil. Oplatila mi stejně. Mimo to líbání.

V jednu chvíli mi napadlo, jak velký rozdíl je mezi ní a Kateřinou, a jak velké štěstí mám, že má o mne zájem tak mladá a krásná holka.

Vede si mne za ruku do mé vlastní ložnice. Oba si leháme a chvíli se navzájem rukama laskáme. Ne dlouho. Lucie si pak lehá na polštář a ještě na boku se ke mně tiskne, aby cítila mé tělo na svém. Penis v jejím rozkroku ji svádí svými dotyky, až se k ni konnečně těsně přimknu a vniknu do ni.

Je to slast. Její úzký vchod mne tak vzrušil, že nemeškám a dalším zatlačením pronikám do její úzké pochvy až úplně dozadu.

„Ách, ách.“ Přitahuje si mne k sobě, zaklání hlavu a bradavky ji tvrdnou, jako by je měla ze dřeva. Tak moc mě vzrušuje, že bych to mohl hned ukončit, ale vyklouznu z ni a chvíli odpočívám.

„Ne, chci tě mít v sobě. Chci tě tam cítit. Ne, vrať se mi tam.“ Žadoní, ale já ji odporuju: „Vydrž chvíli, nechci to ukončit tak brzy.“ Vysvštluju, ale ona nesouhlasí.

„Udělj to hned. Chci to už mít v sobě. Chci cítit, jak to ve mně cuká a jak to do mě teče. Dělej, prosím.“ Znovu žadoní, a tak ji plním přání. Znovu do ni pronikám a téměř okamžitě do ni pumpuju semeno. Drží si mne za boky v sobě a se šťastným úsměvem si užívá svoje. Jen chvilku trvá, než se dostane na vrchol a v několika krátkých sekundách si projde orgasmem. Pak mne už jen objímá a odpočívá.

„Věděla jsem to, věděla., bylo to skvělé.“

„Doufám, že něco bereš. Ani mne to nenapadlo.“

„Ne, neberu, ale neměj starost, ještě nikdy jsem to nepotřebovala.“ Konejší mně.

„A kolikrát to bylo?“

„Dvakrát. Poprvé a teď.“ Odpověděla.

Nekomentuju to, starosti si raději nechám pro sebe. Dala mi tím najevo, že není tak praktická, jak jsem si myslel.

„Kdy to máš Lucinko dostat?“ Ptám se.

„Tak za dvanáct dnů, ale neboj se, když to nepůjde, zkusíme to jinak.“ Jasně nepochopila, proč se ptám. Budu tedy čekat sám.

Ještě chvíli si hrála s penisem. Několikrát ho málem políbila, ale mnou očekávané kouření se nekonalo. Asi to ještě nezná. Začínám uvažovat, jaké problémy by mi to přineslo v manželství, kdyby se tenhle vztah dostal ven. Nestálo by mi to za to. Sice je tu jedna mladá, chutná a voňavá holka na jedné straně, ale na druhé zkušená, celkem ještě hezká manželka s určitým uměním milvání. Pro mne jasný výběr. Mládí musí jít stranou. Jsem rozhodnutý. Ukončím to raději hned, ještě dnes, za čerstva.

Ale nakonec jsme oba usnuli, a když jsme se probudili, Lucka kamsi spěchala. Nedošlo na to.

Tak zítra, protože se se mnou domluvila na pátou.

Diskusní téma: Před maturitou - 1.díl - Luděk

Datum: 19.11.2020

Vložil: Irenka

Titulek: No a?

Ja bych řekla ze se na tomhle webu najde spousta holek, které by rady byly na jejím místě. Byt sexy mlada lolitka a svádět zralého muze.. nebo se pletu?

Datum: 12.09.2019

Vložil: Petr Dard

Titulek: Tématicky nesouvisející

Kdysi psal Luděk zajímavé povídky, které souvisely s tématem stránky, sice některé byly trochu fantazy. Ale tohle je klasická hetero sexy povídka :-(

Datum: 30.07.2019

Vložil: nelly

Titulek: Jak to souvisí s tématem těchto stránek???

Jak to souvisí s tématem těchto stránek???

Přidat nový příspěvek