Prissy - Miky

13.06.2021 22:34

Kapitola první

V posledních letech došlo v oblasti robotiky a mechanizace natolik velkého pokroku že došlo k masivnímu zvýšení nezaměstnanosti. To vedlo ke zvýšené podpoře radikálních stran. Několik těchto krajně radikálních stran utvořilo koalici a vytvořilo dostatečně silnou politickou váhu k tomu aby přišlo s vlastním řešením jak zvládnout krizi kolem vysoké nezaměstnanosti. Po řadě kompromisů byl nakonec schválen zákon který umožnil vyčlenit část populace mimo pracovní trh. Bylo rozhodnuto že všichni muži mezi šestnácti a padesáti lety budou muset povinně procházet tělesnými a psychologickými testy. Na základě výsledků testů bude zhruba třiceti procentům mužů odebráno občanství a budou uvrženi do otroctví. Tímto otroctvím nebude otroctví pracovní jako tomu bylo dříve ale otroctví sexuální. Dostatečně maskulinní muži v dobře vyvinutým penisem skončí jako tradiční mužští otroci s žádným nebo minimálním oblečením mající za úkol potěšit všechny ty kteří mají zálibu ve vysokých svalnatých mužích s velkým penisem, tedy v převážné většině jako otroci pro ženy. Ti ostatní skončí na druhé straně sexuálního spektra jako Sissy, muži s transvestitiními nebo transsexuálními vlohami, stejně jako všichni podměreční, skončí jako transsexuální otrokyně. Proběhla sice řada protestů ale nakonec byl zákon přijat a byl uveden v platnost. Bylo rozhodnuto že pro zmírnění dopadů na společnost bude uveden v pěti cyklech každý rok jeden, v každém cyklu bude vyhodnoceno šest procent mužů a těm bude doručen dopis s výsledky. Jakmile byl muž jednou vyhodnocen jako pozitivní už mu nebylo umožněno výsledek zvrátit. Tím okamžikem ztratil občanská práva a byl vyčleněn ze standartní jurisdikce, tím mu bylo znemožněno bránit se rozhodnutí soudní cestou. Měl se neprodleně dostavit do registrační stanice kde bylo provedeno jeho formální zařazení do otroctví, jeho společenské zařazení a ustanoven jeho majitel.

V naší ulici byl v první vlně vybrán pan Richard Green, asi čtyřicetiletý s manželkou Sandrou, a dvěma pubertálními dcerami. Pozvánku k registraci prostě vyhodil do koše a zcela ji ignoroval. Když se ani druhý den nepřišel registrovat, přišlo ho uprostřed noci navštívit komando policie a jeho i manželku zavřeli. Jeho za vyhýbání se registrace a ji za napomáhání, jeho odsoudili na půl roku, ji na tři měsíce a oba putovali do převýchovného tábora. Zatímco byly v táboře o jejich dcery se starali jeho rodiče, když se Sandra vrátila vypadala a chovala se jako dřív, ale nikomu neprozradila jaké to v táboře bylo. To Richard dopadl o dost hůř, prodělal několik operací, tou asi nejzásadnější byly prsní implantáty, měl upravený obličej, pak měl kolagen ve rtech a prodloužené vlasy. Na sobě měl červené šaty ke kolenům s bílou spodničkou a červené lodičky. Přijel taxíkem, a vešel dovnitř domu, tam byl chvíli a vyšel ven zaplatit taxikáři. O chvilku po něm vyšla ven jeho žena a měla přes rifle připnutý umělý penis. Zastavila jej uprostřed chodníku, poručila mu aby si kleknul na všechny čtyři a vyhrnula mu sukni a přiložila mu umělý penis k análnímu otvoru a poměrně brutálně ho začala šukat, jeho dcery i rodiče vyšli ven, podívat se na to co se děje. Všichni na ulici stáli a dívali se jak jej jeho manželka šuká dokud nepostříkal chodník svým semenem, pak teprve přestala a dovolila mu odejit domů. Protože všechny ty operace zaplatila zdravotní pojišťovna měl u ní stotisíc dluh, který si musel odpracovat. Jenže jako Sissy nesměl pracovat v normálním zaměstnání musel začít jako prostitutka protože to byla jediná práce kterou směl vykonávat.

Ve druhém kole byl vybrán Joshua Jackson s manželkou Penny. Josua nehodlal na nic čekat a jakmile dostal dopis, rozhodl se utéct ze země, měl jisté kontakty v Africe a tak ještě ten den odletěl. Problém nastal několik dní poté co dorazil, fakt k jakému osudu byl předurčen se mu nepodařilo utajit. Trvalo několik měsíců než se mu podařilo vrátit se zpět do vlasti. Jeho manželka byla odsouzena na tři měsíce v převýchovném táboře za napomáhání a on po návratu na půl roku za útěk. Když se konečně vrátil domů měl kůži úplně černou, protože musel chodit každý den do solárka. Taky měl prsa velikosti F a hodně přibral, hlavně v oblasti zadku. Jako trest za útěk ze země, a protože utekl do afriky bylo rozhodnuto že když tak miluje afričany bude muset být jednou z nich a sloužit výhradně pro ně. Nakonec, po všech těch operacích, vypadal jako černoška s velkými prsy a velkým zadkem. On i jeho manželka museli pracovat jako společnice v černošském baru, aby zaplatili jeho cestu zpět z afriky, pokutu za útěk a peníze za operaci. Ona dostala milost jakmile otěhotněla ale on tam musel pracovat dál.

Ve třetím kole byl vybrán Nathan Coleta s manželkou Nancy, synem Nathanem a dcerou Lisou. Po předchozích událostech nechtěl ani jeden z nich nic riskovat. Vyrazili na registrační úřad a okamžitě jej nechali registrovat, jeho manželka byla vybrána jako jeho Majitelka a on jako její Sissy, dostal jméno Cucky a měsíc co měsíc mu chodili poštou ženské hormony, také mu bylo okamžitě nařízeno nosit sissy šaty a sloužit jako sexuální hračka každému kdo o to požádá. S tím byl propuštěn domů. Během následujících měsíců se proměnil pod pečlivým vedením své ženy v dokonalou služku s pučícími prsy. Po návštěvě jejích rodičů k nim musel jezdit každý víkend na návštěvu zatím co ona si začala s jiným mužem. Těžko říct proč jej chtěli její rodiče vidět každý víkend a co se dělo u nich doma když osaměli, on, jeho manželka a její milenec.

Ve čtvrtém kole jsem byl za Sissy určen i já Graham Jade. Seděl jsem s dopisem v ruce na gauči a má žena Veronika vedle mě. „co budu dělat?“ „musíš to udělat, víš že nemůžeš odmítnout“ „to přece nemůžu …“ sebrala mi papír z ruky, a začala jej číst „vzhledem k tomu že v testech mužnosti byly zjištěny nepopiratelné transvestitiní tendence byl jste s okamžitou platností označen za sissy, máte dvacet čtyři hodin na to aby, jste se dostavil k registračnímu místu.“ „ale já za to přece nemůžu“ „a já snad ano? Já mám snad nepopiratelné transvestitiní tendence?“ „takže je to moje vina?“ „ano to je, pokud chceš někoho obviňovat tak se podívej do kalhot tam je viník, to jsi se nedokázal kontrolovat?“ „když jsem dělal ten blbej test ani jsem nevěděl k čemu je“ „nemáš na výběr, musíš tam jít“ „musí být možnost jak se z toho dostat“ „a jaká? Chceš odmítnout a skončit jako Richard co musí šlapat chodník. Nebo můžeš utéct a skončit jako Joshua, jeho žena co nevidět porodí dítě nějakýmu černochovi a ani neví jakému, on sám bude přes den černá chůva pro její dítě a přes noc pracuje jako děvka v baru pro černochy. Kolik penisů už podle tebe oba dosud vykouřili a kolik je jich ošukalo, a kolik jich ještě budou muset udělat než splatí ty dluhy?“ „a Nathan? Ten se podrobil dobrovolně a teď stejně musí dělat děvku, Nancy už má milence a prej musí udělat taky děvku doma u Nancyných rodičů“ „ale je doma, nemusí pracovat jako prostitutka pro cizince aby splatil dluh, musí se starat jen o ty dva chlapy“ „ale musí to dělat“ „ty taky budeš muset chápeš? Já nevím co bude za měsíc za rok nebo deset. Mohu ti jen slíbit že tě ochráním, udělám cokoli abych tě ochránila.“ „slibuješ?“ „Jenže jako Sissy stejně nakonec nějakého chlapa uděláš, dřív nebo později ti to nějaký muž přikáže a ty ho budeš muset udělat“ „chápu, ale musíš mi něco slíbit“ „a co?“ „ty mě k tomu nutit nebudeš, a necháš si mě u sebe“ „slibuju, nechám si tě a nebudu tě nutit spát s muži“ „přísahej“ „přísahám“

Dorazili do registračního střediska „dobrý den, dostal jsem tento dopis že se tu mám registrovat“ řekl Graham. „dobrý den, posaďte se i s paní“ řekla úřednice, „vaše doklady prosím. Bohužel vaše zařazení bude jako Sissy rozumíte tomu že?“ „ano bohužel“ „vaše poslední svobodné rozhodnutí bude určit vašeho majitele, od té chvíle budete jeho majetek a všechna další rozhodnutí bude činit on, vy do té chvíle nebudete smět odmítnout jakýkoli rozkaz nebo budete muset jít do převýchovného tábora. Rozumíte?“ „ano rozumím“ „tak tedy rozhodujte moudře jakmile vyberete nebudete moci rozhodnutí vzít zpět“ „já chápu“ „takže vaše rozhodnutí?“ „má žena Veronika, chci být její“ s tím se otočila na manželku „akceptujete to?“ „ano souhlasím“ „podejte mi prosím vaše doklady“ pak zapsala její personálie a když jí je vrátila podala jí i nějaké papíry „tady máte seznam podmínek a požadavků na vaši Sissy“ pokračovala „nejdřív musíte vybrat jméno“ „jméno?“ „ano jméno pro vaši Sissy, své už mít nesmí“ „je nějaký seznam? Nebo něco z čeho vybrat?“ úřednice se sehnula a podala ženě několik listů, ta si je několikrát pročetla „to nejsou zrovna jména co bych si vybrala“ „nejsou to jména pro ženu, ale pro Sissy rozumějte“ „aha … no dobře … třeba Prissy“ pak se otočila na mě „promiň zlato ale tohle je ta nejrozumnější varianta, ty ostatní byly ještě horší, věř mi“. Pak odešla a vrátila se po několika minutách, mě podala kartičku „tady máte osvědčení o vlastnictví, které dokazuje že jste řádně zaregistrovaná Sissy, a jména a adresu vašeho majitele, pak se otočila na manželku, a osvědčení pro vás, že jste řádně registrovaná majitelka Sissy Prissy“

Pak nás odvedla do zadní místnosti, otevřela papírovou krabici a vyndala z několik krabiček s léky, „otevřete to a jednu pilulku si vezměte, a pak každý den znovu“ „a co to je?“ zeptal jsem se „no ženské hormony samozřejmě“ odpověděla. Podíval jsem se na manželku, ona jen zašeptala „víš že musíš“, díval jsem se na ní když jsem to polykal a nemohl uvěřit sám sobě. Úřednice se pak otočila na ženu, ukázala na dveře „tudy projděte, cestou minete deset skříněk, v každé se zastavte a vyberte pro vaší sissy jeden kus oblečení podle vašeho uvážení. Pak můžete odejít domů“ „děkuji, nashle“ „nashle“ odpověděla jí ona. Pak mě vzala za ruku a vyvedla mě dveřmi. U první skříně vysela taška, žena mi dvě podala a otevřela skříň, uvnitř byly samé lodičky různé barvy a velikosti ale stejný styl. „zkus si velikost 41 ta by ti měla být“ a podala mi černé. když uviděla že mi jsou, dala je zpět do krabice a dala mi ji do tašky, pak jsme přešli k další skříni, tam byly šaty, znovu vybrala černé a v další bílou spodničku, ve čtvrté páté a šesté byly podprsenky, kalhotky a silonky. V sedmé a osmé byly dámské cvičební úbory a boty, v deváté klec na penis a v desáté připínací penisy. „musím si tu věc nasadit na penis?“ zeptal jsem se ženy „ne nemusíš, zatím ne, promluvíme si o tom doma“ „děkuji“ odpověděl jsem vděčně „nemáš zač“ prohodila nenuceně „a ten připínací penis?“ „ten je pro mě a pro tebe“ „a použiješ ho?“ „ano“ chtěl jsem vyzvídat dál ale něco mi říkalo že bych měl asi držet ústa.

Kapitola dvě

„Už pojedeme domů?“ zeptal jsem se Veroniky. „ne ještě ne, máš ještě pár povinností“ „jaké?“ „uvidíš“. Auto zastavilo před budovou, „pojď“ poručila žena, když jsme vešly dovnitř dovedla mě manželka k recepci „dobrý den, tady ta Sissy potřebuje udělat kompletní laserové ošetření ochlupení“ řekla manželka a ukázala na mě. Neuvěřitelně jsem se styděl, být takto pejorativně označen za Sissy před naprosto cizí ženou. Ta se na mě podívala se soucitem, pak ukázala na dveře „tady ve vejděte do těch dveří svlékněte se do naha a vejděte do další místnosti tam se vás ujme kolegyně.“ Udělal jsem co řekla a nahý vešel do další místnosti kde už čekala další mladá žena. Podívala se na mě udiveně ale pak řekla „no dobře tak pojď“ odvedla mě do prostoru s několika zrcadli „tady jsi stoupni, rozpaž ruce a rozkroč se, paprsek se bude postupně odrážet od zrcadel okolo tak aby pokryl celé tvé tělo, a upálí tvé ochlupení. Až skončí tak ti řeknu, do té doby se nesmíš ani pohnout.“ Udělal jsem co řekla, a rozkročil se a s rozpaženýma rukama, uslyšel jsem zvuk podobající se elektrickému cvrčkovy a pak uviděl sérii červených paprsků obklopující mé nohy ze všech stran, pak se začali točit kolem dokola a stoupat vzhůru kolem mého těla. Jak stoupali doslova pálili mé ochlupení až jsem zůstal úplně hladký. Když se přístroj vypnul, přišla za mnou zase ta žena a vyvedla mě ven. Prohlédla si mě a řekla „dobře, všechno ochlupení hezky zmizelo“ „a je to pryč už na pořád?“ zeptal jsem se jí. „ne ještě ne, budeš muset přijít ještě párkrát, vždy jednou za čtrnáct dní, u tebe by mělo jít tak o pět-šest procedur a pak už ti chloupky růst přestanou definitivně“ poděkoval jsem jí obléknul se a vyšel zpět k recepci a manželce, tam jsem se objednal na další proceduru a odešli jsme pryč.

Pak jsme pokračovali k dalšímu domu a k další proceduře, „kam jdeme teď?“ zeptal jsem se „ke kosmetičce, upraví ti obočí, dá umělé řasy a natetuje ti na obličej nějaké linky“ „natetuje?“ „ano, oční linky a kontury rtů“ „a proč?“ „no proč asi“ „protože jsem Sissy?“ „proto abys nemohl nikdy předstírat že jsi muž, když to budeš mít vytetované nepůjde to skrýt“. Po nějaké době jsme vyšli z kosmetického salonu ven a manželka si mě prohlížela, „vidíš nakonec ti to docela sluší, a máš štěstí ještě před několika lety by jsi měl obličej celý napuchlý a bolavý do těch procedur, dnes už ti to udělají na počkání a bez bolesti.“ „jo štěstí“ procedil jsem mezi zuby „jedeme ještě někam?“ zeptal jsem se „ano ke kadeřnici“. Tam mě usadili do křesla a kadeřnice se otočila na manželku se vzorníkem barev „tuhle“ slyšel jsem jak říká „a styl“ zeptala se kadeřnice „tenhle“ odpověděla zase manželka. „teď můžete jít na procházku. Tohle tak dvě hodinky zabere“ řekla kadeřnice manželce a ta se s ní rozloučila „mohu se zeptat co vybrala?“ zeptal jsem se když jsme osaměli „účesu se říká pixie“ „a barva?“ „platinová blond“ řekla kadeřnice. Za dvě hodiny se manželka vrátila a já jsem byl hotový, „páni vypadáš nádherně“ řekla mi když mě viděla „děkuji“ odpověděl jsem jí. „moment ještě to není hotové“ řekla kadeřnice a zalovila ve stolku „jakou barvu bude mít?“ zeptala se ženy „černé s bílou spodničkou“ „tak bílou“ a přišla ke mně. Pak mi připnula zboku do vlasů velikou bílou mašli „jako pravá Sissy“ prohodila kadeřnice „ano paní“ odpověděl jsem.

Když jsme konečně dorazili domů tak se na mě Veronika obrátila „no tak shoď to mužské oblečení a pojď se obléknout jak se na Sissy sluší.“ Tak jsem se svléknul a položil mé mužské oblečení na stůl. Veronika vazala, klec na penis a kalhotky, „tak chceš si to obléknout nebo ne?“ a ukázala mi je „ne raději bych byl bez toho“ odpověděl jsem popravdě „promysli si to pořádně jakmile to rozhodnutí jednou padne už ho nebudeš moct vzít zpět.“ Upřímně nechápal jsem co se mi snaží říct. Ale rozhodně jsem věděl že tu klec nechci, „děkuji ale tu klec opravdu nechci“ „dobře jak chceš.“ Prohodila manželka. Vezmi si tenhle podvazkový pás a vylovila jej z jedné z tašek, pak mi podala černé punčochy, pak mi dala bílou spodničku, ale překvapivě krátkou. Když jsem si přes to navléknul i šaty byl můj penis jako skála, a vyčuhoval mi žalud zpod spodničky. Veronika mi šaty zapnula vzadu a upevnila tak aby se nedaly jen tak svléknout. „Ještě ty lodičky“ řekla a podala mi je, „tak stoupni si a projdi se kolem“ udělal jsem co chtěla „vypadáš docela obstojně“ „děkuji“ „vypadáš jako opravdová Sissy, a tvůj penis vyčuhující z pod té spodničky je vážně roztomilý.“ „roztomilý?“ kompletně mě ignorovala a pokračovala v rozhovoru „pojď zavoláme tvým rodičům“ „co?“ „musíš jim to oznámit“ „a proč?“ „je to v těch podmínkách které máš udělat“ „okamžitě jsem si uvědomil že je můj penis pod sukní vidět. „a co můj penis? Mohl bych dostat něco?“ „něco?“ „něco abych ho mohl schovat“ „něco jako kalhotky a klec?“ „no .. ano to“ „ne!“ „co? Proč?“ „nebudeš to nosit, nikdy a za žádných okolností, od toho okamžiku kdy jsi je odmítnul, musí zůstat tvůj penis vždy a za všech okolností plně viditelný“ „to přece nemůžeš“ „já jsem neudělala nic, to bylo tvoje rozhodnutí“ „a proč jsi mi nic neřekla?“ „nesměla jsem, je to v podmínkách, muselo to být tvé vlastní rozhodnutí“

„Můžeme alespoň vypnout kameru?“ „neblázni, víš přece že je to úplně jedno, už jsi stejně sissy, uvidí tě dnes, nebo zítra nebo jindy ale na věci to stejně nic nezmění.“. Zapnula videohovor, a spojila se s mými rodiči, na obrazovce se objevila má matka „ahoj, Veroniko“ „ahoj, Alice“ „copak, proč mi voláš?“ „mám pro tebe novinky“ pak se otočila ke mně, protože jsem si schválně stoupnul mimo záběr „tak zlato ukaž se mamince“, nechtěl jsem ale ona se na mě rozčílila „dělej, ukaž se“ stoupnul jsem si před kameru tak aby mě uviděla „panebože Grahame co se stalo?“ „já jsem Sissy, mami, dnes ráno jsem dostal dopis“ „ano a její nové jméno je Prissy“ vmísila se do rozhovoru Veronika. „ale proč?“ zeptala se matka „pro nepopiratelné transvestitiní tentence“ odpověděla ji Veronika. „chápu to tak že ty jsi jeho Pani že?“ zeptala se Matka „ano, vybral si mě“ pak se matka zase otočila na mě „můžeš se mi trochu ukázat?“ přišel jsem trochu blíže kameře a otočil se kolem osy „hezké jen máš něco vpředu na sukni“ kouknul jsem se dolů „ne to je …“ a už jsem slovo nedokončil, pak se ozvala má žena „to je jen jeho penis Alice“ „jo a tak, takže ty jsi odmítl klec a kalhotky? Zdá se že můj syn je pěkně necudná Sissy“ „jak to mami? Ty o tom víš“ „jo tvůj bratranec Kevin je taky Sissy, jeho matka Marta je má sestra, takže mi všechno přirozeně řekla“ „a nevadí ti to?“ „ne proč?“ „a táta?“ „tvůj táta je starej perverzák, budeš rád když ti neporučí … ale to sem nepatří, neboj jemu to vadit nebude“ pak se zase ozvala má žena „musíte přijet do týdne aby jste byly svědky ehm … víš čeho“ „já vím musíš ho před námi ošukat abychom plně akceptovali jeho status jako Sissy, já ty podmínky četla u Marty“ to jsem se vyděsil „to tam opravdu je?“ zeptal jsem se Veroniky „ano bohužel“ pak jsem se otočil na obrazovku „mami?“ „neboj, už jsme všichni dospělí, a je to jen sex“ „ale tohle?“ „už jsme byly s tátou i u Marty a Kevina, ten se mimochodem teď jmenuje Lollipop, když ho Marta ukazovala rodině jako Sissy. od té doby vím o téhle podmínce“ „teta Marta to udělala Kevinovy?“ „ano“ „a strýc Robert?“ „strýc Robert u toho byl přirozeně taky, víc bych to raději nerozebírala, jestli chceš detaily tak jim raději zavolej sám“

Matka se s námi rozloučila a já se obrátil na manželku „co všechno je vlastně v těch podmínkách?“ „je to seznam pravidel které tě mám donutit udělat, věci co všechno dělat musíš a co dělat nesmíš“ „jako například?“ „třeba musíš mít vytetovaný make-up na obličeji, musím tě ošukat před tvými příbuznými tak aby jsi se udělal a oni tak poznali že jsi Sissy, a tak.“ „a co je to s tím jménem?“ „ta jména určují tvou budoucnost“ „tomu nerozumím třeba to Lollipop, znamená co?“ „lízátko je osoba která lízá, a protože máte být hlavně sexuální hračky lízá určité části těla“ „aha, takže teta Marta už věděla, když mu vybírala to jméno, co znamená?“ „ano v tom seznamu je vysvětlení napsané, vybrala mu ho schválně“ „Prissy znamená co?“ „v tomhle kontextu, to znamená že se budeš muset oblékat jako bláznivá ultra ženská sissy“ „a jiné možnosti byly?“ „Nathan se jmenuje Cucky, což je eufemizmus pro paroháče, Richard Green se jmenuje Děvka, má to i v papírech to snad vysvětlovat nemusím, Joshua se jmenuje Blacky protože se má chovat jako černoška pro černochy. Jiné možnosti byly třeba Booby, což by se dalo přeložit jako prsatka, měl by jsi obrovská prsa. Nebo Cocky je milovnice penisů. Analia miluje anální sex. Co z toho by jsi sis vybral?“ „Prissy je hezké jméno, děkuji za něj“ „můžu mít ještě jenu otázku?“ „jasně ptej se“ „a můžeme mít spolu sex, … normálně víš jako můj penis do …?“ „ano a ne“ „to znamená?“ „můžeš mít svůj penis v mé buchtě, a můžeš se tam i udělat, můžeš mi udělat dítě ale nesmíš mě šukat“ „tomu nerozumím“ „můžeme spolu mít sex ale tvůj penis musí být pro mě spíš něco jako živý robertek, já ho použiji čistě pro své vlastní potřeby, tvé potřeby jsou irelevantní, rozhodně nikdy a za žádných okolností nesmíš mít sex jako muž, pokud bych to dovolila šla bych do převýchovného tábora.“

Já jsem měl pořád penis jako šutr, a vyčuhoval mi zpod spodničky a nemohl jsem si pomoct, „myslíš … můžeme to zkusit?“ „co zkusit?“ „udělat ze mě robertka“ „teď?“ nadzvednul jsem sukni a vykasal spodničku tak aby manželka můj penis viděla pořádně, koukla se na něj a pak do mého obličeje, s úsměvem ale i lítostí „tak pojď“ vzala mě za ruku a odvedla do ložnice, „lehni si na záda“ poručila, vyhrnula mi sukni i se spodničkou vysoko do pasu „teď musíš zvednout nohy tak vysoko k hlavě jak jen dokážeš“, když jsem udělal co chtěla měl jsem zadek úplně vystrčený ven, vzala mě za boky a vysunula mi zadek tak aby vyčuhoval přes hranu postele. Pak se sama svlékla do naha a stoupla si nade mě. „já vím že to není zrovna pohodlná pozice ale budeš si na ni muset zvyknout protože tohle je jedna z mála pozic kterou smíš zaujmout při sexu se mnou.“ Pak vzala můj penis do dlaně nastavila špičku ke své lasturce a zasunula jej dovnitř, nadzvedla se mírně v pánvi a zase klesla, pak víc a rychleji a já jsem najednou pochopil co to znamená, ona mě vlastně tímhle způsobem šukala, sice to byl stále můj penis uvnitř ní ale bylo nad slunce zřejmé že já jsem byl ten dole, nebylo možné ignorovat mé hladké nohy v silonkách, obuté lodičkách mířící ke stropu které ona pevně držela zatímco její nahé tělo přiráží na můj nahý zadek. Měla pravdu nebyla to pohodlná pozice ale byla opravdu vzrušující, díval jsem se na ní jak nade mnou stojí a šuká se mým penisem, vypadla tak krásně, tak silně a sebevědomě, a přitom to dělala vlastně pro mě.

Kapitola tři

Když jsme skončili zeptal jsem se co bude teď dál „tvůj program bude vypadat následovně, každé ráno musíš vstát o hodinu dřív než já, obléknout se, pak připravíš snídani a probudíš mě. Až odejdu budeš se muset převléknout do cvičebního úboru a naladit si televizní kanál pro Sissy, tam běží od osmy do desíti hodin program který ti umožní vytvarovat postavu a ty budeš muset cvičit s nimi. Pak zajdeš do obchodu, nakoupíš a připravíš mi oběd tak aby byl čerstvý a příjdu z práce, pak už ti řeknu co budeš dělat ve zbytku dne“ „a co ty hormony?“ zeptal jsem se „to je problém, budeš je muset brát, na to je zákon ani jako tvá majitelka tomu nemohu zabránit.“ „takže mi narostou prsa?“ „ano narostou, ale jejich velikost už určím já, pokud neuděláš nějakou hloupost a nezavřou tě do tábora, tam by ti daly nějaké extrémně velké“ „a jak velké mi dáš ty?“ „minimálně je to velikost B, takže až ti dorostou tak že tvá prsa plně vyplní košíčky podprsenky B tak smíš hormony omezit“ „velikost B? to znamená?“ „plně vyvinutá ženské prsa. Vzhledem k tvé postavě to bude znamenat že budou o trochu větší než moje“ „a jak to?“ „protože jsi vyšší a máš širší hrudník, aby prsa vyplnila velikost B potřebuješ větší objem“

O něco později když jsme byly v obýváku se manželka na mě otočila „asi by jsi měl jít nakoupit, nejsem si jistá že máme doma všechno co budeš potřebovat na mou zítřejší snidani“ znejistěl jsem „sám?“ „hm … měl bys, abys si zvyknul … ale je to tvé poprvé venku jako Sissy tak tě tam doprovodím“, když jsme vyšli ze dveří domu zeptal jsem se „a kam půjdeme nakoupit?“ „přemýšlela jsem o tom, tady nedaleko je malý obchůdek, budeš chodit nakupovat tam“ pak se odmlčela „vlastně nikam jinak ani nesmíš, přemýšlela jsem o tom a dám ti můj první příkaz, odedneška smíš chodit nakupovat jen tam, nikam jinam bez mého svolení nesmíš“ „ano paní“ odpověděl jsem „a ještě něco, jako tvá majitelka ti zakazuji mít jakýkoli sex i ten orální bez mého osobního svolení, když ti někdo přikáže abys dejme tomu vykouřil péro nebo abys ukázal zadek aby tě mohl ošukat řekneš že musíš mít mé svolení k takové činnosti a jestli to svolení nebudeš mít bude to bráno jako znásilnění“ „ano paní, děkuji paní“ řekl jsem jí vděčně protože to znamenalo že to nemusím udělat, ale ona pokračovala „kdyby tě někdo opravdu obtěžoval a trval by na tom abys mu posloužil tak mu řekni že trest za znásilnění je sissyfikace, každý takový násilník bude sám proměněn za trest v Sissy“ to mě zarazilo, nad věcí jsem přemýšlel celou cestu k obchodu pak jsem se zeptal manželky „ten tvůj rozkaz o tom že nesmím mít sex bez tvého svolení, mohu mít dotaz?“ „jasně“ „platilo by to znásilnění i kdybych to udělal dobrovolně?“ „jak to myslíš?“ „když mi někdo řekne abych mu ho vykouřil a já to udělal bez odporu, bylo by to i tak znásilnění?“ „ne to by bylo porušení mého rozkazu a ty by jsi musel být potrestán, ale ještě nevím přesně jak“ „aha“ „aby to bylo znásilnění musíš říct že nesmíš a že musíš mít mé svolení“ „a pak?“ „pak mu to můžeš klidně udělat i dobrovolně, a stejně to bude znásilnění protože on by věděl že používá nelegálně můj majetek“

Před obchodem mě ještě zastavila „poslouchej, je tu ještě něco s čím si se jako muž dosud nikdy nesetkal ale jako sissy se s tím budeš setkávat, to je sexuální obtěžování, někteří na tebe budou jen divně koukat, další na tebe budou hvízdat nebo budou mít hloupé řeči, takové prostě ignoruj. Další si budou chtít sáhnout, nejčastěji to bude po zadku, buď tě jen plácnou nebo tě za něj chytí a budou držet či hladit, až ti narostou prsa tak můžeš očekávat osahávání i jich, a pro tebe poslední a nejhorší bude líbání, někteří tě dost možná budou chtít políbit a tím myslím pořádný francouzák. Tohle pro tebe bude naprosto nová zkušenost a rozhodně nebude příjemná ale budeš se s nimi muset vyrovnat, pro tebe to bude ještě horší v tom že toto chování není považováno u Sissy jako obtěžování, čili když se k tobě bude někdo takto chovat tak nesmíš odporovat, budeš si to muset nechat líbit.“ „to je hrozné“ odpověděl jsem ji „pro začátek budeš chodit jen sem, tady prodává prodavačka, ale může se stát že tě nějaký zákazník chytne za zadek nebo udělá nějakou jinou prasárnu a ty to budeš muset akceptovat dokud tě nepožádá o sex pak teprve smíš odporovat“ „rozumím“ řekl jsem sklesle „neboj budeš chodit jen sem nakoupíš a zase hned domů, většina lidí z okolí je slušná, pravděpodobnost že narazíš na nějaké prase je dost malá. A na ostatní místa na které budeš chodit jsou pro ženy, kadeřnictví a kosmetika a tak, tam úchyla nepotkáš“

Pak mě poslala do obchodu a dala mi seznam toho co nakoupit, ale dovnitř jsem šel sám. Prodavačka se sice dost vyptávala ale jinak to proběhlo v pohodě, venku mě zase vyzvedla Veronika a odvedla mě domů. „Časem budeš moci cestovat dál, třeba ke kosmetičce nebo ke kadeřnici na ti taky dávám své povolení“ to mě zarazilo „jak se to s tím tvým souhlasem, jak mohu dokázat že jsi s tím souhlasila?“ „to automaticky zaznamenává umělá inteligence, jakmile ti něco přikážu, zakážu nebo povolím automaticky se to přidá do tvého profilu, takže kdyby někdo pátral stačí se podívat do tvého profilu a tam vše zjistí“ později mi přikázala abych připravil večeři a později jsme šli spát. V ložnici mi podala můj noční úbor, růžovou saténovou noční košilku, vlastně byla její a mě ji jen darovala, sama si z nějakého důvodu oblékla mé staré flanelové pyžamo.

Kapitola čtyři

Další den ráno mě budík vzbudil příšerně brzo ráno, vstal jsem a šel do koupelny, po raní hygieně jsem se vlastně poprvé ocitl sám před zrcadlem, moje vlasy měli teď platinovou blond, byly sčesány hodně do čela, ten pixie střih jak mi řekla včera kadeřnice vypadal vlastně dost jako klasická patka jen byl víc v ženském stylu, vzhledem k všem ostatním věcem které mě potkali jsem už teď očekával že jakmile mi vlasy odrostou čeká mě nějaký výrazněji řešený dámský účes. Mé oči vypadaly neuvěřitelně žensky, tenké klenuté obočí, výrazné a dlouhé řasy, vytetované oční linky. Rty jsem měl taky rozšířené linkami, celkově vypadala má tvář výrazně žensky, nemohl jsem uvěřit jak moc žensky jsem vypadal, fakt že byla má tvář trvale upravena byla ještě horší, protože mi bylo jasné že opravdu takto nikdy nebudu moci být zase muž. Otevřel jsem dvířka zrcadla a tam byly kromě léků taky šminky mé manželky, vlastně jsem chvíli přemýšlel jestli je smím použít nebo si musím koupit vlastní ale nakonec jsem vzal červenou rtěnku a namaloval si rty její rtěnkou, pak vzal oční stíny a nanesl trochu modré barvy na víčko. Měl jsem se obléknout ale jediné šaty které jsem měl byly ty černé s bílou spodničkou co jsem měl včera ale ty jsem měl dát večer do špinavého prádla takže kromě té růžové košilky jsem nic jiného na sebe neměl, vlastně jsem měl ještě lodičky a tak jsem si je obul abych alespoň něco splnil. Připravil jsem jí snídani tak jak mi včera řekla a šel ji probudit. Bylo divné jít ji probudit v růžové noční košilce černých lodičkách a ztopořeným penisem. Poté co se probudila podívala se na mě, „vypadáš krásně Grahame“ „děkuji zlato“ pak jsem se zarazil, mé jméno se přece změnilo „já jsem teď Prissy“ „jo, vlastně jo, máš pravdu, vypadáš krásně Prissy, má Prissy Sissy“ „ano paní“ „už je snídaně hotová?“ „ano paní“

Po chvíli vstala a šla do koupelny, když vyšla podívala se na mě „neměl jsi být oblečený?“ „nemám žádné oblečení, jediné šaty které mám jsou ve špíně“ „á já zapomněla, to je problém, potřebuješ oblečení“ pak ale šla dál do kuchyně a nasnídala se, „už jsi si vzal své hormony?“ zeptala se během jídla. „ne ještě ne“ odpověděl jsem ji, „tak je přines, jsou v koupelně mezi léky“ poručila. Odběhnul jsem do koupelny a přinesl jsem jí je. Vzala si lahvičku a otevřela ji, pak vyndala jednu kapsli a natáhla ruku „poslouchej tohle je důležité, musíš si vzít ty hormony z mé ruky a spolknout je, je to důležitý krok v tvém přerodu, až se tvé tělo začne proměňovat budeš vědět že je to proto že jíš ženské hormony které ti já dávám“ vzal jsem kapsli a dal jí do úst, ona pokračovala, „teď ji zapij vodou a až ji spolkneš musíš mi poděkovat že jsem ti dala ženský hormon, je to část tvého úkolu jako Sissy“ natočil jsem sklenku vody a zapil prášek s hormony pak jsem se otočil na manželku „děkuji ti paní že jsi mi dala prášek s ženskými hormony“ „nemáš zač Sissy, teď umyj nádobí a já se půjdu obléknout“ a odešla. O něco později mě zavolala do ložnice. Už byla oblečena do klasického kalhotového dámského kostýmku „volala jsi mě?“ zeptal jsem se, „ano tady máš oblečení na dnes, až pojedu z práce koupím ti nějaké další šaty ale nezapomeň si vyprat ty včerejší“. Našel jsem černé podkolenky, černou minisukni a bílé triko, chtěl jsem si to obléknout ale Veronika mě zastavila „teď ne, oblékneš si to až půjdeš nakupovat. Nezapomeň že si musíš obléknout cvičební úbor a jít cvičit.“ „vlastně ano, já na to úplně zapomněl“. Šel jsem do skříně a vyndal cvičební úbor který mi včera manželka vybrala. Růžové legíny a stejná cvičební podprsenka, jakmile jsem to vzal do rukou žena mě zastavila „počkej tohle ty nosit vlastně nemůžeš“ vzala mi legíny z ruky a nastavila mi je k tělu, koukla na ně a pak odešla. Když přišla zpět měla v ruce nůžky, pak vyvrátila legíny na ruby a odstřihla kus látky „na zkus si je“ obléknul jsem si je a zjistil jsem že odstřihla kus látky v rozkroku „vyndej si penis tou dírou ven, ať je pořádně vidět“ udělal jsem co řekla a už mi zase začal stoupat, „dobře takhle by to mělo stačit, oblékni si i podprsenku“ pak vyndala ze svého šuplíku růžové kotníčkové ponožky a nakonec jsem si měl ještě obout růžové dámské tenisky. „tohle budu muset vzít v úvahu, tvůj malý voják bude muset být vždy viditelný, takže všechno tvé oblečení bude muset být buď dost krátké nebo to bude muset mít díru aby byl penis odhalený“ řekla spíše pro sebe než že by mi to oznamovala „šlo by to s tou klecí a kalhotkami ještě nějak zvrátit?“ zeptal jsem se „ne už ne, a navíc jakmile by byl jednou zamknutý už by nesměl být nikdy znovu odemčen, jediný způsob sexu by pak byl pomocí úměláků do tvého zadku“ „takže jsem se měl rozhodnout aniž bych věděl o důsledcích svého rozhodnutí? Buď budu smět svůj penis používat ale bude vždy odhalený bez ohledu na to kdo ho uvidí a nebo bude sice schovaný ale nebudu ho už moci nikdy používat“ „já vím, férovka“ prohodila žena.

„Pojď máme povinnosti“ řekla a já ji šel vyprovodit ke dveřím „vím že moc dobře šít neumíš ale zkus si až budeš mít chvilku volného času vzít jehlu a nit a tu díru v rozkroku obšij tak aby se nerozšiřovala“ „ano paní“ „a buď hodná Sissy a pořádně cvič, nezapomeň že umělá inteligence kontroluje tvůj progres a kdybys to flákal je možné že tě stihne trest“ s tím mě políbila a odešla do práce, já šel k televizi, odsunul stranou stolek a zapnul televizní kanál pro Sissy, tam byla žena a několik kluků jako já, cvičení probíhalo od osmy do desíti hodin, prvních 50 minut byly cviky na vytvarování zadku a pak deset minut přestávka a pak dalších 50 minut na ploché bříško a posledních deset minut na vydýchání. Kromě toho v průběhu celého cyklu se každých několik minut objevovala videa s extrémně rychle probleskujícími obrázky žen v různých šatech a v různých činnostech s nápisy, vždy s nějakým propagandistickým tématem, z toho co si pamatuju třeba Sissy je vždy hezká, Sissy je vždy poslušná, Sissy miluje krásné šaty a podobné věci. Byl jsem dost utahaný a bolely mě nohy, ale měl jsem ještě povinnosti. Odešel jsem do ložnice a svléknul jsem si svůj cvičební úbor, legíny jsem položil na skříňku vedle šití a obléknul si sukni, podkolenky i triko, obul si lodičky, vzal tašku, peníze a vyrazil k obchodu. Bylo pořád divné vyrazit ven oblečený jako holka a navíc tentokrát jsem u sebe neměl Veroniku o kterou jsem se mohl opřít a ještě ta věc s mým penisem vyčuhující z pod mé sukně, tentokrát bych byl opravdu rád za kalhotky ale nakonec jsem se odhodlal a vyrazil. V obchodu mě zase pozdravila zvědavá prodavačka, když viděla můj penis samozřejmě ho neopomněla okomentovat ale celkově vzato jsem dokázal úspěšně nakoupit úplně sám a pak zase dorazit domů aniž bych se propadnul hanbou ani mě nikdo sexuálně neobtěžoval jak mě Veronika varovala.

Doma jsem chtěl nejdřív uvařit oběd ale nakonec jsem si řekl že jídlo musí být čerstvě udělané až přijde manželka domů a ona se z práce vracela až kolem druhé hodiny, místo toho jsem chtěl udělat ty legíny, trochu jsem šít uměl ale většinou jsem si maximálně přišil knoflík nicméně jsem to jakž takž ovládal. Vyvrátil jsem legíny naruby a navléknul nit na jehlu. Pak jsem ohnul okraje kolem vystřihnutého otvoru a začal jej obšívat. Když jsem skončil vyzkoušel jsem si je a vypadalo to docela dobře, legíny seděli dobře a otvor byl na správném místě tak aby můj penis dobře vyčuhoval ven a pěkně to sedělo. Pak jsem šel do koupelny a hodil šaty i spodničku do pračky a dal program na jemné praní, mezi tím jsem začal připravovat oběd. Jakmile pračka skončila zapnul jsem sušičku a vrátil se k vaření. Nakonec jsem vzal šaty k prknu a vyžehlil je, už byly akorát dvě tak jsem se do nich převléknul a přichystal vše k obědu. Když Veronika přišla z práce pochválila mě a svlékla se z kostýmku a já ji přichystal jídlo na stůl. Po jídle jsem všechno umyl a Veronika mě vytáhla ven „musíme jít nakupovat tvé nové oblečení, nemůžeš chodit jen v jedněch šatech“. Vyrazili jsme k obchodu s oblečením, „musíš mít penis vždy odhalený takže bude lepší vybírat hlavně hodně krátké sukně“ řekla mi „a kalhoty?“ zeptal jsem se „pokud budou extrémně ženské, co se týče barvy a vzorů, něco jako legíny co máš ale vždy musejí mít otvor na penis“ „a co v zimě? Přeci nemohu v zimě chodit v minisukni“ „v zimě budeš nosit normální zimní oblečení, teda pochopitelně vhodné pro Sissy, zimní šaty s dlouhou sukní a tak. Tam bude ve správném místě vystřihlá dírka na penis a bude vyčnívat ven. Na penis budeš mít nasazený návlek, něco jako kondom, máš mít ztopořený penis, zakroužkovaný těsnícím kroužkem tak aby ti nezvadnul. Na penis a přes varlata si nasadíš návlek z teplé látky a zajistíš gumičkou nebo mašlí. Takže penis bude plně viditelný a vyčuhovat ze šatů ven ale přesto zůstane v teple.“ „no alespoň něco“. Po cestě z obchodu jsem se zeptal manželky „jak je to s make-upem? Ráno jsem použil tvou rtěnku ale ty jsi nic neřekla? Vlastně na tohle téma jsi mi vůbec nic neřekla“ „měl by jsi ho nosit ale nemusíš, tahle volba byla na mě a já jsem si řekla že jej mít nemusíš, proto jsem o tom nemluvila“ pak se odmlčela „všimla jsem si toho hned ráno a vypadáš vážně hezky, a moc příjemně se líbáš když máš rtěnku, pokud ho chceš nosit pak ti bránit nebudu“ „takže se ti líbí když jsem namalovaný?“ zeptal jsem se přímo, ona chvíli přemýšlela „ano líbí se mi to“ „tak se budu líčit“ rozhodl jsem a pak se zase zeptal „budu mít vlastní nebo mám používat tvé?“ „už jsme dnes utratili dost peněz, nebudu kupovat další věci, zvlášť když už šminky doma máme, prostě se o ně budeme dělit“ „a nebude ti to vadit?“ „bude příjemně perverzní vědět že máme oba tutéž rtěnku až tě budu líbat“

Kapitola pět

Další den ráno proběhnul celkem stejně jako včera, vzbudil jsem se dřív, převléknul jsem se do šatů a šal připravit snídani, když jsem probudil ženu a ta snídala řekla mi „dnes by jsi měl začít uklízet, vysát, utřít prach a vyprat mé oblečení“ pak chvíli přemýšlela „taky ti mám dát nějaký trest pokud to nezvládeš… dobře, jestli nezvládneš vysát, utřít prach, připravit mi oběd, a dát oblečení do pračky než se vrátím budeš se muset ošukat mým vibrátorem dokud se neuděláš“ „ošukat se?“ „jo, do zadku a nesmíš se při tom dotknout penisu. Je to jeden ze schválených trestů“. Když dojedla „je čas na tvé hormony zlato“ já jsem je zase přinesl, ona opět vyndala jednu kapsli a podala mi ji „děkuji ti paní za ženské hormony co mi dáváš“ poděkoval jsem ji a spolknul jej.

Později když manželka odešla, převléknul jsem se do mého cvičebního úboru a začal s mým cvičením, nejprve to byl opět zadek, když jsem měl přestávku na vydýchání ozval se zvonek dveří. Byla to má matka „ahoj zlato“ pozdravila mě hned u dveří „mami?“ zeptal jsem se udiveně „já vím že bych měla počkat než tě Veronika ošuká ale nemohla jsem si pomoct, prostě jsem tě chtěla vidět, já vím že jsem prostě zvědavá ženská“ a vešla bez dalšího dovnitř a mě prostě ignorovala, opřela se o mě když si zouvala boty „jak se teď vlastně jmenuješ Grahame?“ „Prissy, jmenuji se Prissy“ pak se na mě podívala, teď teprve jsem si uvědomil že mám vlastně viditelný penis, dal jsem si před něj ruku, ona mi okamžitě dala facku „tu ruku pryč Sissy“ „promiň mami“ řekl jsem a hladil jsem si tvář „ty máš asi nějaké povinnosti co, podle toho cvičebního úboru“ „ano mám právě cvičit“ řekl jsem, „tak já tě nebudu rušit, pokračuj ve cvičení a já se budu dívat“ řekla a šla do obýváku, „tak pokračuj, ukaž mi jak cvičíš“ řekla a sedla si na gauč, já si stoupnul před televizi a začal s cvičením „vypadáš vážně hezky, jsem ráda že tě vybrali, stala se z tebe moc pěkná sissy“ já jsem civičil dál protože jsem nevěděl jak ji na to odpovědět „cvičíš zadek ale jazyk ti snad neupadnul ne Sissy“ poručila „ano paní, děkuji paní“ odpověděl jsem “víš že jsem ráda že jsi odmítnul tu hroznou klec, tvůj penis vypadá takhle moc hezky“ „děkuji“ odpověděl jsem ji nesměle „taky jsem se vyptávala tety Marty a víš že můžeš mít děti?“ „ne jak to?“ „zákon tě sice může přinutit být Sissy ale nemá právo tě vykastrovat, takže ty hormony co bereš nejsou normální ženské hormony ale modifikované tak aby byla zachována tvá plodnost takže můžete mít s Veronikou normálně děti.“ „opravdu?“ „opravdu“

Po cvičení jsem musel jít nakoupit takže jsem se musel převléknout před matkou jsem nechtěl moc experimentovat s novým oblečením takže jsem se raději obléknul do svých černých šatů s bílou spodničkou. Matka nechtěla ještě odejít domů místo toho mě doprovodila do obchodu a pak zpátky. Doma jsem začal vysávat a matka mě pořád sledovala a vyptávala se. „už tě Veronika ošukala?“ „zeptala se na přímo“ „cože?“ odpověděl jsem šokovaně, „jen jsem zvědavá“ „ale jsi má matka, o takových věcech s tebou nemůžu mluvit“ „ale teď jsi Sissy, nezapomeň jsi jen sexuální hračka“ „ne ještě ne, ale dnes mi dala seznam úkolů a jestli je nesplním musím se ošukat jejím vibrátorem, raději bych to dodělal“ „a už jsi vykouřil chapa?“ „co??? NE“ „ne? Škoda“ „Mami ty chceš abych to udělal nebo co, jsem přece tvůj syn“ „ne … ne… ne… ne… ne… ne… nic takového, já jsem jen víš, zvědavá ženská“ z nějakého důvodu jsem neuvěřil ani jednomu z něch NE co řekla. „Veronika řekla že nemusím nic takového dělat, jsem jen její Sissy a když to ona nedovolí tak to udělat nemusím“ „ale když ti to přikáže tak to udělat budeš muset“ „Mami ty vážně chceš abych udělal chlapa nebo co?“ „já jen přemýšlím nahlas“.

Byla ještě jedna věc která mě zajímala „mami můžu se tě na něco zeptat?“ „jasně, ptej se“ „bratranec Kevin, teta Marta mu opravdu dala jméno Lollipop, vždyť je to přece její syn“ „u Kevina je to trochu složitější, policie ho chytla jak ve škole prodává nějaké zakázané látky a když ho obžalovali tak mu soudce nabídnul buď dvacet pět až třicet let ve vězení“ „třicet let?“ „neboj on nebyl žádný drogový dealer to jen naše vláda se snaží snížit nezaměstnanost za každou cenu tak extrémně zpřísnila všechny tresty“ „ale jak skončil jako sissy?“ „musíš mě nechat domluvit, takže soudce mu dal na výběr buď třicet let vězení nebo se stát sissy. No a Kevin si vybral raději tu druhou možnost, jenže v tom okamžiku mu bylo teprve sedmnáct let a tak byla teta Marta stále jeho zákonný zástupce. Jako odsouzený kriminálník by měl jít normálně ihned do převýchovného tábora ale protože byl ještě nezletilý nemusel, teta Marta pobyt v táboře odmítla a tak mu úředníci dali schválně jméno které jí i jemu mělo co nejvíc znepříjemnit život“ „pokud to chápu správně tak musí lízat její …“ „buchtu ano, musí ji lízat“ „ale když mu to ona neporučí tak …“ „v tom je právě ten vtip, ty některé věci dělat musíš a tvůj majitel tě k tomu musí přinutit“ „jak to“ „majitelé mají taky své povinnosti pokud je nebudou plnit budou riskovat trest od pokuty po pobyt v táboře“ „jak je to vlastně s tím táborem?“ „kupříkladu ty a Veronika, pokud by vás odsoudili tak v okamžiku kdy Veroniku propustí tak ona si musí položit otázku jestli tě bude chránit a riskovat další pobyt v táboře nebo tě raději bude nutit dělat věci co se ti nelíbí, no a ten tábor je takové místo které je tak hrozné že ona udělá naprosto cokoli aby tam znova nemusela, a tvůj osud jí bude ukradený“ „a moje úkoly? Třeba tady v ulici jsou tři muži a všichni musí chlapy udělat“ „o tobě nic nevím ale ten váš program hodně individuální, každý máte jiné úkoly, třeba Lollipop s muži nic dělat nemusí, on se má starat jen o Martu, a podle jejího vyjádření se opravdu snaží učinit ji šťastnou co mu síly stačí“

Byly skoro dvě hodiny když jsem skončil s vysáváním a dal jsem prát Manželčiny věci „už jsou skoro dvě mami, musím ještě uvařit oběd a utřít prach“ „a stihneš to?“ „ne nestihnu, uvařit a připravit ji oběd stihnu ale utřít prach už ne“ „výborně“ reagovala matka „cože? Ty jsi mě zdržovala schválně?“ vyštěkl jsem podrážděně „ne já … já už bych měla jít, musím taky připravit jídlo, pro tátu a tak“ a začala se chystat k odchodu. Pak se ale zarazila „ano zdržovala jsem tě schválně“ „proč?“ zeptal jsem se šokovaně, „za ty ruce, jsi teď sissy, nesmíš se skrývat, nikdy a za žádných okolností“ „bylo to jen na okamžik“ bránil jsem se „to není vše, tvůj penis … je …“ hledala matka slova „co s ním je?“ ptal jsem se nechápavě „je … není ztopořený“ „není ztopořený?“ „ano, kdykoli kdy jsi v přítomnosti jiných lidí, kdykoli jdeš ven kde tě můžou jiní lidé vidět, musíš mít penis vždy ztopořený, zvlášť ten nákup byl neuvěřitelně ponižující“ „jak to?“ jak ti to vysvětlit, představ si časy když jsi byl ještě muž, šel by jsi po ulici a spadly by ti kalhoty a ty by jsi měl ještě k tomu pokakané trenky, a já bych šla po tvém boku, ale ty by jsi se neobléknul a já bych tě pak musela před všemi těmi lidmi na ulici obléknout sama. Tak ponižující ten dnešní nákup pro mě dnes byl, vidět všechny ty opovržlivé pohledy když zjistili že ti tvůj penis nestojí zatímco vede tebe jdu já tvá matka a ty se nedokážeš kontrolovat …“

Matka odešla chvíli před návratem Veroniky z práce, když ta přišla uvedl jsem ji k obědu a vyprávěl o dnešní návštěvě „má Matka dnes přišla na návštěvu“ „Alice přišla?“ „ano odešla těsně před tvým příchodem domů, bylo to divné že ani nepočkala“ „ta potvora … věděla moc dobře že sem nesmí dokud nebude čas na tvé oficiální představení“ „vážně?“ „jo vážně, to jí teda vycinkám“ „taky mě celou dobu schválně zdržovala abych nestihnul udělat všechny tvé úkoly“ „a co jsi nestihnul?“ „utřít prach, jsem nestihnul“ „víš co to znamená?“ „ale já jsem v tom nevině ona mě schválně zdržovala“ bránil jsem se „já ti věřím ale vyrušování je irelevantní, důležité je jen to že jsi to neudělal“ „sakra“ „pozor na slova mladá dámo“ podíval jsem se na ni překvapeně, je to poprvé co mě označila za holku „no a co ti povídala“ „že mě musíš dávat úkoly ať se ti to líbí nebo ne, když to nebudeš dělat půjdeš do tábora“ „ano to je bohužel pravda“ „mohu se zeptat jaké úkoly mi máš dát?“ „ne nesmíš, ale pokud se ptáš na … jiní muži ve tvém seznamu úkolů nejsou“ „děkuji“ „v pořádku zlato“. „Taky říkala že hormony které beru mají nějakou přísadu která mi zachrání schopnost mít děti“ „a víc ti k tomu neřekla?“ „ne proč?“ „ta přísada je vlastně virus. Ten virus se už teď šíří tvým tělem a usazuje se v tvých varlatech a tam se živí. Při konzumaci vylučuje nějaký hormon který se ve varlatech usazuje a neguje estrogen ale usazuje jen tam takže nebrání zbytku těla proměnit se“ „no alespoň že můžeme mít pořád děti. Vlastně před tím“ a ukázal jsem na své šaty „jsme chtěli mít děti ale co teď? Pořád chceš se mnou mít dítě?“ manželka se na mě podívala „ano, ale je to mnohem složitější než si uvědomuješ. Ty nikdy nebudeš otec naší dcery, budeš sice zapsán v její rodném listě ale jen jako Chůva“ „dcery? Jak víš …“ „neboj ještě nejsem těhotná, beru pořád ještě antikoncepci. To ten virus… ten virus ve tvých varlatech konzumuje všechny spermie s chromozomem ypsilon, díky tomu chromozomu pak může vytvářet modifikovaný testosteron který chrání tvá varlata a umožňuje jim správnou funkci“ „chromozom ypsilon, to znamená…“ „to znamená kluky, tví malý bílý vojáčci jsou všichni bohužel mrtvý živé zůstávají jenom holky, jen vojandy“ „aha“ „ale tím to nekončí, jako chůva naší dcery budeš muset taky kojit“ „kojit… jak?“ „tvá prsa budou mít schopnost vytvářet mléko už za několik měsíců. I kdybych otěhotněla ještě dnes tak za devět měsíců už budou tvá rostoucí prsa plně schopná produkovat mléko, s malou pomocí léků a odsávaček samozřejmě“ „aha“ „ještě jsem neskončila, já jako matka mohu kojit když budu chtít ale ty jako chůva kojit budeš muset. Taky jak jsem řekla tvá dcera ti nikdy neřekne Táto, pro ni budeš vždy jen Nána nebo Nanny, později Prissy Nána a až bude velká tak i pro ni budeš Sissy Prissy“ „jo tak“ řekl jsem zklesle „hodně si promysli jestli chceš opravdu mít děti, je to pro tebe hodně důležité rozhodnutí. Ale má to i světlou stránku, jako její rodič i když jen jako chůva nikdy nebudete moci být od tebe odděleni, kdybych nedej bože umřela, tak ona půjde k nejbližšímu příbuznému, tedy buď k mojí nebo tvé matce a ty ji budeš pochopitelně následovat jako její chůva“ „je tu ještě jedna otázka a to jsou jiní muži. Nesnesl bych kdyby jsi se za dva tři roky rozhodla že chceš mít ve svém životě opravdového muže a našla jsi nového manžela, on by pak byl otec rodiny, ty matka a ze mě by byla jen … jen … chůva a děvka pro nového tátu mé vlastní dcery“ „vybrala jsem si tebe, ne pro tvůj mužný vzhled, ale pro to jaký jsi člověk, je jedno jak vypadáš, jak velký máš penis nebo jak velká jsou tvá prsa, miluji tebe pro to jaký jsi a to se nezmění dokud bude mé srdce tlouct na svém místě. A nikdy nebudu mít důvod hledat si nového tátu protože vím že budeš milující …. rodič pro naši dceru, třetího rodiče nikdy potřebovat nebude“ otočil jsem se k ní zády a přemýšlel jsem, pak jsem se otočil zpět, „chci mít děti, budu rád když spolu budeme mít dceru a budu ji milovat budu ji kojit a vychovávat jako její chůva, ale pokud si přivedeš jiného muže tak si podřežu žíly, protože pak bych už prostě žít nedokázal“ Veronika vstala, políbila mě a měla slzy v očích „přísahám že se to nikdy nestane“

Kapitola šest

Chvíli jsme se ještě objímali a líbali ale pak získala nad sebou kontrolu, „myslím že máš ještě nějaké povinnosti“ „ano paní“ a pak jsem šel umýt nádobí a potom ještě utřít ten prach. Když jsem skončil ještě jsem musel vyžehlit vyprané oblečení a pak jsem se zase šel ohlásit ženě. Ta mě dovedla do ložnice, sáhla do šuplíku a vyndala robertka a lubrikant „tak Sissy, otoč se a mysli na maminku“ a donutila sednout na postel, „sundej si šaty i spodničku“ poručila, takže jsem tam seděl jen v silonkách a lodičkách „lehni si na bok a zvedni nohu do vzduchu“ poručila mi, vzala mi ruku a vytlačila na prsty trochu lubrikantu „teď si musíš promazat dírku“ přiložil jsem prsty k análu a rozmazával jsem to tam „ne, pořádně dovnitř“ poručila, chytla mě za prsty a vtlačila je dovnitř „ještě jednou“ a připadala mi tam další lubrikant „a pronikni pořádně hluboko“ tentokrát jsem opravdu vtlačil prsty hlouběji do análku, „ano tak, teď přidej druhý a třetí prst, pak je začni roztahovat“ vzala robertka a namazala ho lubrikantem, „vyndej si ruku ze zadku a vem si ho“ řekla trochu posměšně a podala mi ho. Vzal jsem ho a přiložil k otvoru a zkusil proniknout dovnitř, jakmile jsem přitlačil ucítil jsem mírně nepříjemný tlak ale než jsem stačil povolit manželka mi chytla ruku a pokračovala v tlaku dokud ho nevtlačila dovnitř celého. „vidíš zase máme další společnou věc, oba používáme stejného robertka“ prohodila „pokračuj, vyjmi ho a zatlač zpátky“. Trvalo několik minut než jsem se rozevřel natolik abych přestal pociťovat nepříjemný tlak, „teď zapni vibrace“ poručila Veronika „zkus si najít prostatu, je na vnitřní straně celkem blízko, když ji budeš správně stimulovat uděláš se“ poradila mi. Trvalo celkem dlouho najít správné místo a navíc mě stále mlátila přes ruku kdykoli jsem se přiblížil k penisu což mě pořád rozrušovalo. Nakonec jsem opravdu začal stříkat „gratuluju zlato, teď jsi poprvé v životě zažil jako je to být žena, dosáhnul si orgasmu jen tím že jsi se šukal. Za pár dní přijede tvá rodina a to ti to budu dělat já ale už víš jak to bude vypadat.“ Pak mě políbila a poručila abych so opláchl a umyl a uklidil i mého nového milence.

Večer, mi žena ještě poručila „zítra chci abys došel na úřad a požádal tam o řidičák pro Sissy, máš mé svolení k řízení auta.“ Nevím proč mi to řekla ale pak jsem si uvědomil že to říkala umělé inteligenci aby zaregistrovala mé povolení. „a kam budu jezdit?“ „ke kadeřníkovi, na holení, do nehtového studia a tak, nemám tolik sil abych tě po práci pořád někam vozila, měl by jsi tyhle věci zařídit sám, a nechci abych jezdil autobusem, jsou tam divní lidé mohli by ti ublížit“ „a auto?“ „zítra ti ho přivezou, a nebuď zvědavý“. Další den jsem udělal co mi poručila a ještě ten den jsem měl povolení řídit auto. Odpoledne když se vrátila domů, zazvonil u dveří zvonek „hurá Prissy, je tu tvé nové auto, není to úžasné, už se těším na tvou reakci až ho uvidíš“. Vyšli jsme ven, a mladý muž podal Veronice klíče a zmizel. Byl jsem v naprostém šoku, byla to nová generace Toyoty Yaris jako kabriolet, ale nejhorší bylo že byl zářivě růžový, s růžovým interiérem a kolem předních světel měl nalepené černé proužky které dělali dojem ženských řas „tohle je oficiální auto pro Sissy?“ zeptal jsem se manželky nevěřícně, „budeš překvapený ale ne, v tomhle jezdila jedna mladá slečna a upravila si ho podle svého vkusu“ „tohle udělala opravdová holka?“ zeptal jsem se nevěřícně „jo ale hodně lidí si ji kvůli tomu autu pletlo se Sissy a chtěli po ní pořád sex takže se ho raději zbavila a shání normální auto, nicméně myslím že pro tvé potřeby bude naprosto dokonalé, nemyslíš?“ „jo všichni budou vědět že jsem Sissy …. i na sto kilometrů“ „zítra si zajedeš do nehtového studia a necháš si udělat dlouhé růžové nehty … v barvě toho auta“ poručila mi když mi podávala klíče.

Další den po mém raním cvičení, jsem se obléknul do jednoduchých bílých šatů s černými puntíky, taky jsem si vzpomněl na to co mi říkala matka, když jsem dosáhnul erekce, podvázal jsem si penis pomocí gumičky tak aby mi nezvadnul. Sednul jsem do auta a vyjel do města, cestou na mě hodně aut troubilo a někteří zpomalovali aby si mě prohlédli. U obchodního domu jsem zastavil a vyrazil dovnitř, už na parkovišti se na mě hodně lidí dívalo jako na úchyla, ale našli se i tací kteří se na m dívali jako na sexuální objekt. Bylo neuvěřitelně rozrušující vidět jejich pohled, ty první jsem ještě dokázal snést ale ty druhé už ne, nemohl jsem si pomoc a celý rudý jsem se celou cestu díval do zemně abych se nemusel na ty lidi dívat. V nehtovém studiu jsem požádal mladou dívku o nehty, když se zeptala na barvu ukázal jsem ji v telefonu fotografii mého nového auta a řekl jí že chci dlouhé nehty v této barvě. Smála se ale udělala co jsem chtěl, nemohl jsem si pomoct ale musel jsem si je pořád prohlížet a hrát si s nimi. Když jsem dorazil k autu uslyšel jsem hlas své ženy „ahoj zlato, ukaž se mi“ teď jsem si teprve všimnul že stojí u mého auta, „ahoj, miláčku, koukni jaké mám nehty“ řekl jsem jí a ukázal ruce „no krásné“ pak se podívala níž „a tvůj penis, podívej jak je krásně ztopořený“ „to máma, vynadala mi že chodím ven a není ztopořený že je to zahanbující. Ani nevím jestli je to pravda ale nechtěl jsem riskovat“ „ano bohužel měla pravdu, ale moc ti to sluší, jak tak krásně na mě zpod té sukně kouká“ a pohladila mě přes něj, pak mi zvedla ruku blíž k obličeji, už se nemohu dočkat až uvidím tyhle krásné ručky při práci.“ Pak je políbila „promiň zlato, jsem tu jen na skok, prostě jsem chtěla vidět jak jsi to zvládnul teď musím zpátky do práce“. Rozloučila se semnou a odběhla zpět, já nastoupil do auta, cestou se stavil v obchůdku nakoupil jídlo a šel připravit oběd dřív než přijde domů.

Později večer, když jsme se usadili v obýváku, „mohl by jsi pro mě něco udělat?“ zeptala se Veronika „jistě cokoli si přeješ,“ jsi do koupelny, nalič se pak se svlékni a oblékni si nějaké sexy prádélko a vrať se sem ke mně“. Udělal jsem co chtěla, vzal jsem si černý podvazkový pás, černé punčochy a lodičky, kalhotky jsem nosit nesměl a prsa neměl takže nic z toho jsem si nevzal, místo toho jsem si přes sebe obléknul černou tylovou noční košilku, asi původně nebyla určená pro někoho takhle vysokého protože dívka na obrázku na obalu ji měla ještě kus pod klínem zatímco mě končila ještě nad penisem ale co řekl jsem si že to snad bude sexy i tak. Pak jsem se nalíčil a namaloval rty, a šel zpátky k manželce. „vau, ty jsi ale zatraceně sexy Prissy, zkus kroutit trochu zadkem při každém kroku, pěkně pomalu a dej do toho snahu“ poradila mi když jsem se k ní blížil. Udělal jsem co chtěla šel jsem pomalu každý krok jsem si vykrucoval tak aby se jí to co nejvíc líbilo, „teď chci vidět ty růžové nehtíky obtočené kolem toho hezkého klitorisu“ poručila mi. „podívej, vypadá to jako když holka drží svého kluka a hraje si s jeho hračkou“ podíval jsem se dolů a opravdu to tak vypadalo, jako když ženská ruka drží mužský penis, „jen ty krajky kolem moc mužně nevypadají“ řekl jsem když jsem viděl tu košilku a silonky s podvazky. „ne vypadají mnohem líp, nikdy jsi nevypadal krásněji“ „opravdu?“ „opravdu, pojď ke mně maličká a ukaž své paní jak ji máš ráda“ pak roztáhla nohy a já uviděl že je od pasu dolů nahá. Přišel jsem až k ní, klekl si a sklonil hlavu dolů. Jemně ji políbil na klín, pak ji uchopil za boky abych ji stáhnul níž na křesle a ona vystrčila klín až na úplný kraj a já se do ní mohl dostat jazykem. „ano, lízej mě Prissy, lízej mě má malá kurvičko“ vzdychala a kroutila klínem na mém obličeji „podívej jak jsi krásná, tvé krásné ženské ručky a ty nehty“ a chytla mi ruce a stáhla si je k sobě „tvůj krásný make-up, je to má vlastní rtěnka kterou máš na svých rtech které jsou zabořené v mé kundičce …ano … přines mi ho, přines mi mé péro, pojď je čas zbavit tě tvého panenství“

Přestal jsem, vstal a odběhl zpátky do ložnice, otevřel skřínku a vyndal připínací penis a lubrikant, když jsem se vracel vzpomněl jsem si na to kroucení zadkem které chtěla předtím. V obýváku jsem šel zase pomalu a kroutil zadkem, a držel při tom v jedné ruce umělý penis a ve druhé lubrikant. „pojď nasaď mi ho“ poručila a já před ní kleknul na kolena, pak vstala a já ji nasadil řemínky kolem klína, utáhnul a podíval se na ní, „tak ukaž mi tvé ženské ručky kolem mého ptáka“ poručila mi přísně, já jsem ho omotal oběma rukama „vykuř mi ho krásko“ poručila zase, já jsem přiložil žalud k mým rtům a vložil ho dovnitř, „vidíš ty krásné namalované rty obmotané kolem mého ptáka“ vzdychla „tak kuř děvko“ a přirazila klínem vpřed, téměř polovina délky mi najednou vklouzla do úst a já jsem málem vyzvracel oběd jak mi narazila špička žaludu do mandlí. Ale ona nepřestala začala mě doslova šukat do úst. Po chvilce přestala „tak pojď děvko ukaž mi svou kundu“ poručila a já vstal, pak jsem se přehnul přes křeslo a ona se za mě postavila, nakapala si lubrikant na ruku, a pořádně si promazala péro, pak další dávkou mezi mé půlky a prstem je vtlačila dovnitř a když byla přesvědčená že jsem dost roztažený vrazila do mě své péro, nejprve jemně a pomalu a po chvíli začala zrychlovat, a přidávat na síle, přirážela a přirážela pak se položila na mé záda a chytla mě oběma rukama za bradavky „od zítřka začneš nosit tréninkové podprsenky, chci vidět tyhle rostoucí kůzlátka chráněné, rozumíš děvko?“ „ano paní rozumím“ pořádně mě držela za prsa „už se nemohu dočkat až tady bude pořádný kus masa za který tě budu moc držet“ a pokračovala v přirážení „už … už“ prosil jsem když jsem cítil že budu „já vím, pojď“ najednou jsem postříkal křeslo pod sebou a zhroutil jsem se, Veronika se zhroutila na mě „uvidíš, až přijde tvá rodina bude to ještě lepší, ponížení ještě umocní tvé vzrušení, budeš stříkat jako fontána až mi před nimi pojedeš na koníčku“ „pojedu na koníčku?“ „jo musíš se jim přece předvést se vší parádou“

Kapitola sedm

Bylo to o dva dny později, když jsem šel nakoupit do obchůdku tak mě minula žena při joggingu, měla na sobě bílé sportovní kecky, černé lakované legíny a bílou sportovní podprsenku, najednou se zastavila a vrátila se ke mně „ty jsi Graham ne?“ „já se teď jmenuji Prissy“ odpověděl jsem ji „ty mě nepoznáváš? Já jsem byla Nathan teď sem ale Cucky“ „ty jsi Nathan? Promiň Cucky ale vždyť ty vypadáš jako normální holka“ „děkuji“ okamžitě jsem začal vyzvídat „jak se máš, já jsem o tobě slyšel nějaké věci, víš jako že to tvé jméno znamená …“ „já vím, je to pravda“ „A tvá žena má opravdu milence?“ „Jo Mistr John, musím se o ně oba postarat … a co tvá žena má taky milence?“ „ne a ani to neplánuje, myslím že to že mě vybrali můj vztah s manželkou dokonce posílilo, už spolu dokonce mluvíme o miminku“ „máš štěstí že tě žena miluje“ řekl sklesle, já se ho vyptával dál „to že se musíš starat o milence znamená že …?“ „že ho musím sexuálně uspokojovat? … ano musím“ „a ty tvé návštěvy u jejích rodičů“ „tam to probíhá stejně, oni mě vždycky nesnášeli, teď už mě mají mnohem raději, hlavě tchán …“ „a co tvé děti?“ „syn je v pohodě, jen přestal poslouchat, přestal se učit, dělá problémy ale žena mu to toleruje, že prý má moc sexuální energie a nemá jí kde vybít. Dcera tam je to horší, ona mě vždy zbožňovala. Když mě vybrali tak tomu nechtěla uvěřit, pak pořád čekala že se vzbouřím, že vyvolám revoluci a svrhnu vládu“ „a když se to nestalo?“ „ona pořád čekala že něco udělám, že zmlátím Mistra Johna i s manželkou a uteču s ní, ale uběhly týdny a měsíce a nic se nedělo, až do okamžiku kdy mě náhodou zahlédla nahého v koupelně, pořád ve mně viděla muže ale pak, pak už ne, za pár měsíců zhubneš, cvičení vytvoří krásně ploché bříško a vytvaruje zadek do ženského kulatého tvaru, hormony pak zajistí růst prsou. Když mě uviděla, už jsem prostě nevpadal jako její táta spíš jako její starší sestra, to ji zlomilo. A poslední kapka nastala při Super Bowlu, celá rodina se sešla u televize a dívali se na hru, když mi Mistr John nařídil abych mu ho vykouřil“ „A?“ „udělal jsem to, a když jsem skončil a vstával zjistil jsem, že dcera ignorovala hru a dívala se jen na mě. Tím jsem u ní skončil a začala mnou zuřivě opovrhovat“

„To je mi líto, máš vůbec nějakou naději do budoucna?“ „možná ano, manželku už nezajímám, sranda semnou byla na začátku když mě mohla ponižovat ale teď už jsem jí ukradený“ „a ta naděje?“ „dětem bude co nevidět osmnáct a manželka už jasně řekla že mě daruje jednomu z nich jako jejich majetek, až budu mít nového majitele ten mi může dát nové jméno a nový osud“ „a komu tě asi dá?“ „když mě dá synovi ten si ze mě pravděpodobně udělá živou nafukovací panu, dcera mnou opovrhuje natolik že by byla schopná mě prodat“ „pořád nevidím tu naději do budoucna?“ řekl jsem mu nevěřícně „dcera mě někde uvnitř pořád miluje, věřím tomu že když se budu ze všech sil snažit ji potěšit smiluje se nade mnou a syn, no sice jsem pořád ještě jeho otec ale teď vypadám jako hezká žena a myslím že bych mohl toho puberťáka snadno svést“ „a nevíš něco o Josuhovi a Richardovi“ zeptal jsem se dál „Blacky ta je opravdu v průšvihu, ta dluží opravdu hodně peněz a její manželka ji nenávidí za to že je teď čeká to černé dítě, bude trvat opravdu hodně a hodně dlouho než bude mít dluhy splacené a bude se moct nějak domluvit s manželkou na budoucnosti. To Děvka ta je na tom o dost líp, protože byla první byl z ní exemplární příklad toho co se stane když budou lidé odporovat ale dluh už má téměř splacený, podle všeho je domluvená s manželkou že až bude po všem bude smět odjet do domu svých rodičů a tam pracovat jen jako obyčejná hospodyně, a už nebude muset šlapat, dostane nové jméno a bude mít klid“ „A už nebude muset plnit úkoly?“ „ne už ne, už je plně adaptována jako Sissy takže další úkoly už nedostává, jen si prostě musí odpracovat dluh“

„A co ty jak se máš?“ zeptala se mě Cucky „zatím se mi to líbí, manželka si se mnou pořád hraje, dává mi dárky a tak“ „a muži?“ „ne s nimi nic dělat nemusím, nemám to v seznamech úkolů a ani manželka nic takového neplánuje, já mám být prostě ultra ženská potěcha pro oko, takový cukrový bonbonek“ „ty máš kliku ani nevíš jakou“ „věř mi že jsem ji vděčný“ „a vy vážně chcete dítě, víš že budeš jen kojná viď?“ „ne budu víc, budu chůva a i přesto že nebudu otec pořád budu stále rodič pro naší dceru“ „to ti přeju, alespoň jedna z nás má štěstí v životě“ pak se odmlčela a zase se zeptala „a představení rodině?“ „to se má odehrát pozítří“ „a už víš jak to proběhne?“ „jo mám určitou představu“
Pozítří, v neděli odpoledne se ozval zvonek u dveří, už jsem věděl že je to má matka a otec. Veronika mě připravila jak jen mohla abych se jim líbil, měl jsem na sobě růžové lodičky s mašlí na přezce, tělové punčošky a růžový podvazkový pás, ztopořený penis jsem měl podvázaný růžovou mašlí tak aby mi neklesnul a pro jistotu jsem si vzal taky viagru. Měl jsem oblečené růžové šaty které měli vpředu rozparek tak aby odhalili můj klín, šaty měli nad úrovní prsou tylový průhledný vršek s nabíranými krátkými rukávy a ve vlasech růžovou mašli. Do místnosti vešli kromě mých rodičů i teta Marta a bratranec Lollipop na který ji držel za ruku, vypadal trochu jako malá holka, měl na sobě bílou halenku a přes ní bílo modré kostičkované šaty, pod krátkou sukní byly vidět bílé kalhotky, na nohou měl obuté modré lodičky na nízkém podpatku a bílé ponožky s krajkou. Přes ruku měl bílou mini kabelku s růžovým nápisem Lollipop ze kterého evidentně koukala hlava růžového robertka. Za mými rodiči pak vešli ještě rodiče mé manželky. Veronika byla vedle mě, a měla na sobě oblečené bílé legíny, červené lodičky a červené triko. Kromě toho měla v klíně připoutaný koženými řemínky její penis. Vzhledem ke kontrastu bílé barvy legín a černého penisu nebylo možné jej absolutně ignorovat.

„Dobrý den matko“ pozdravil jsem ji, „dobrý den otče“ „ahoj Prissy, ahoj Veroniko“ pozdravil mě otec a manželku políbil na tvář, pak jsem postupně pozdravil všechny příbuzné. Odvedli jsme je všechny do obývacího pokoje, kde si Veronika vzala slovo „tak rodino, určitě víte proč jste tady ale pro všechny případy, je mým potěšením představit vám mou novou Sissy otrokyni jménem Prissy kterou určitě všichni znáte jako mého manžela Grahama. Podle zákona o Sissy máme za povinnost ukázat vám jak dobře vycvičená má sissy je tím že ji tu před vámi, před rodinou ošukám a ona tím ukáže že již není tím mužem kterým bývala ale stala se z ní regulérní sexuální otrokyně“ Pak se obrátila ně mě a já už věděl co udělat, Veronika mě už předtím instruovala jak sehrát divadlo co nejlépe tak aby to vypadalo že jsem opravdová nadržená sissy. Kleknul jsem si před ní a chytnul její penis rukou, podíval jsem se na matku „podívej Mami jak krásný penis má paní má“ pak jsem ho políbil a vložil do úst a začal kouřit, ona mě zase začala šukat do úst. Pak jsem přestal obrátil jsem se na otce „o můj bože já jsem tak nadržená“ pak jsem se obrátil k ženě a pokračoval „o prosím paní, já jsem příšerně nadržená Sissy, prosím ošukejte mě dokud se neudělám“ „a tvoje rodina tady ti nevadí?“ „ne paní, nevadí ať klidně vidí co se ze mě stalo, já chci prostě šukat“ „dobře Prissy, jak chceš tak pojď, ukaž mamince jaká se z tebe stala kurvička“, sedla si na křesílko které jsme tam na to měli připravené, nastavila penis tak abych si na něj mohl nasednout. Ještě před jejich příjezdem jsem si nějakou dobu hrál s jejím vibrátorem tak abych byl už rozevřený a mohl se rozjet hned na poprvé. Když jsem dosedl a začal jezdit nahoru a dolů zase jsem se obrátil na matku „o podívej jak mě má paní šuká, vsadím se že tě táta nikdy neošukal tak dobře jako ona mě teď“ byly to bohapusté slátaniny, divadélko které mělo jen navodit iluzi že je ze mě teď opravdová děvka. Ještě chvíli jsem jezdil když už jsem cítil že se udělám, položil jsem se zády na manželku a políbil ji na tvář „už … to … bude“ řekl jsem jí a ona mi pošeptala do ucha „stříkej, stříkej jako Fontána, ukaž jim jak vypadá fontána lásky zlato“ a já udělal co řekla, můj penis mi ohodil celé šaty a pokryl je krůpějemi spermatu. „tak hotovo, divadlo je u konce“ řekla Veronika když jsem z ní slez. Ona si rozepnula uměláka a sundala ho, podala mi ho, „jdi se převléknout do něčeho čistého a umyj se a ukliď to péro“ „ano paní“ odpověděl jsem. „Pojďte rodino na zahradu tam je připraveno občerstvení, zákonu bylo učiněno za dost a my se můžeme bavit zase jako normální rodina“ pak se zase otočila na mě „ty se uprav a přijď za námi, budeš servírovat tak si vezmi tu uniformu služky ta bude asi nejvhodnější“ já jsem odběhl a ona pokračovala „jestli máte nějaké otázky na zahradě u piva nebo vína bude času na odpovědi dost“ pak se obrátila na mou matku „á Alice pojď, ty budeš sedět u mě, máme toho dost co probrat …“

Konec


tady povídka končí, život těch dvou mladých lidí bude přirozeně pokračovat dál, ona časem otěhotní a jemu narostou ňadra a začne se připravovat na matřeřství. ale to už je jiný příběh, příběh který jsem já chtěl odvyprávět jsem odvyprávěl, tady končí a žádné další pokračování nebude

Diskusní téma: Prissy - Miky

Datum: 23.08.2021

Vložil: Daf

Titulek: škoda

Pěkný příběh. Škoda, že není ani trošku možné to zažít a ještě více je škoda, že se nedozvíme jak žila CELÁ rodinka dál. Jak probíhalo např. dospívání a tak dále.

Přidat nový příspěvek