Proti své vůli - Alis

30.11.2022 07:27
Dnes to je nekonečný, snažím se pomoci slastným ach, ááách, chytám ho za koule a zařezám do nich dlouhé rudé nehty. Pomáhá to a už je hotov. Uleháme vedle sebe on si jistě myslí, jaký je chlapák, ale já už jsem nervózní z toho abych vše stihla. Asi po 20 minutách se má k odchodu, a kromě standardní platby nechává prémii za mou snahu. Tak alespoň něco milého.

Mám toho moc odpoledne jsem daňová poradkyně/účetní, odpoledne zpravidla prostitutka a pak barmanka v nočním klubu.

Tak honem do sprchy. A jdu se hodit do gala, dnes máme v klubu seznamovací párty a přijde mnoho lovců. Možná i já ulovím nějakého klienta. Mám nachystáno krajkové prádélko, ale kalhotky tanga zavrhuji raději bez nich rozmrdaná dírka není zcela OK. Beru tedy černé silonky jen na tělo a je to i příjemnější. Podprsenku nakonec též neberu, protože černé minišaty mají všitou podporu pro prsa. No a má déčka tam nějak narvu, šatky jsem si pořizovala ještě před zvětšením prsou. Make up volím výraznější, vlasy nechávám volně. Ještě rychlá sklenka bílého a už přijíždí Uber.

Šum do lodiček, poslední kontrola v zrcadle … a bum, prásk, záblesk z minulosti je tu opět.

Zase vidím mírně šikanovaného „puberťáka“ u kterého se však změny nekonají. Čůráka mám stále ve velikosti děcka, hlas se mi nemění a nejhorší je, že začínají růst prsa. Za to všechno se hrozně stydím, snažím se to skrývat, ale i tak jsem posměchem spolužáků. Doma to provalila má starší sestra. Jdeme k lékařce a ta nás hned posílá do FN XY. Tam se na mne jen tak koukli a hned, že budu brát nějaké tablety. Tehdy matka vystartovala dost zle, ve smyslu, že s tím nesouhlasí a žádná terapie nebude bez řádného podrobného vyšetření. Lékař neměl svůj den, a tak se s matkou dost pohádali – odcházíme bez tablet i vyšetření. Čas běží a prsa se mi stále zvětšují, čůrák se snad stále zmenšuje, vousy ani ochlupení neroste, přesto, že dost sportuji tak se žensky zakulacuji. Při ukončení ZŠ při lékařské prohlídce je konstatováno nedodržení navrhované terapie. Matka se zas nedá, ale rozum na obou stranách vítězí, a tak jedeme opět na stejné odd. do FN XY. Lékař tam již nepracuje (podobných konfliktů měl více) a mne se dostává různých vyšetření. Laicky řečeno fyzicky jsem sice muž, ale hormonálně spíše žena. Léčitelné to je a budu muset užívat tablety na potlačení tvorby hormonů a aplikovat požadované hormony. Pak mne čekají nějaké operace na prsou, hlas se prý změní a čůrák snad povyroste nebo se mu kapku pomůže operací. Dále je doporučována léčba psychologem a psychiatrické vyšetření.

U mne to bylo zděšení.

Jako nejméně invazivní terapii matka zvolila sezení s psychologem. Závěr mnoha sezení byl ten, že jsem se srovnal s tím, že jsem odlišný a prostě odlišný budu i kdyby došlo k hormonální terapii a chirurgickým zákrokům. Prsa mezi tím dorostla na velikost B až C a vyvstala nutnost nosit podprsenku. Na gymnáziu na rady psycholožky jsem začal měnit kapku i účes a oblečení na genderově neurální. Spolužáci byli s vyšším IQ než na ZŠ a já vyrovnanější. Drobné problémy byly při tělocviku s profesorem, který byl z mé identity nesvůj. Jednou mi řekl, když mám prsa tak ať se chovám jako baba a chodím tak oblečen a na TV s holkama. To jsem tedy slyšet nechtěl, ale hlodalo mi to v hlavě. Psycholožka mi vysvětlila, ať se nebráním a konám, jak chci. Svěřuji se doma a dostávám na vyzkoušení téměř nové šaty po sestře.  Letní šaty byly na nošení velmi příjemné. Nosil jsem je jen doma. Jednou matka potřebuje pomoct s nákupem, chci se převléknout, ale říká mi ať jdu v šatech. Nikdo si ani nevšiml.

Přichází prázdniny před posledním ročníkem. Se sestrou nás čeká cesta k otci do Nizozemí. Padlo rozhodnutí, že pojedu jako holka a sestra mi se vším pomůže. Otec je nad věcí a bere to docela normálně. Kapku cestujeme a jdeme i do nočního života. Jak se dalo čekat neunikly jsme pozornosti a adoptovala nás parta domorodců. Při druhém tahu nás dva kluci začali balit. Sestra nebyla proti. Já jsem na ní vysílala prosebné pohledy, ale ona mi jen řekla ať jdu do toho. To byla rada jako muž zkušenost nula a jako žena totéž. Ukončily jsme večírek brzo a jdeme spát. Cestou domů mi sestra vysvětluje, co se ode mne očekává a jak na to. Musím jí připomenout, že jsem muž sice mini čůrákem ale muž. To prý nějak zvládnu…

Druhý den mi kupuje lubrikační gel. Jdeme na večeři, drink a tančit do klubu. Při tanci mi partner pořádně prohnětl prsa a prdelku. Cesta zpět už nebyla. Vycházíme ven a už se mi přisává na ústa a hněte prsa, pak i cucá bradavky. Na noze cítím i přes kalhoty jeho ztopořený čůrák a kapku mu závidím, že má něco, co já ne. I zvědavost, jak to ve skutečnosti vypadá mne vede k rozepnutí jeho kalhot. Je to něco neskutečně velkého. Podle rady provádím pokus o honění a kuřbu, a to dost nešikovně, ale rychlým výsledkem je mohutný výstřik spermatu směrem někam do tmy. Opět líbání a laskání prsou to už cítím, že i můj dvoucentimetrový čůrák tuhne. Jeho ruka mi jezdí po zadku a cítím, jak něco hledá, ale ono to tam není. Nevím, jak mu to sdělit holandsky, že tam nic není. Říkám, nejsem žena a na to slyším jen smích. Beru mu ruku a vedu ho k mému miničůráku, dost se diví, ale je to už tak rozjeté… Stahuje mi kalhotky a masíruje mou dírku, z kabelky mu podávám gel a je to lepší. Stojím a mírně se předkláním u zábradlí cítím, že do masáže se zapojuje jeho čůrák a najednou cítím, jak do mne zajíždí. No pocit nic moc, protože mi snad zajíždí až do žaludku, nechám ho chvíli a už je hotový.

Jdu směrem domů a potkávám sestru, a tak si sdělujeme dojmy. Další den jsme utahané, a navíc nás kapku bolí otvory lásky… nikam nejdeme. Další den nám otrnulo a jdeme s celou partou místních, kde jsou i naši šukači. Mám obavu, jak bylo přijato, ale ani slovo na téma minulosti jen asi dvakrát sáhnutí zezadu pod sukni. Chceme jít už spát a už mne bere za ruku s tím, že dnes spím u něj doma. Jdu. Nejprve do sprchy a za chvíli je za mnou – chce si mne prohlédnout. Líbačka na ústa i prsa. Začínám mu honit on mě hněte i mého trpaslíka. Než se naději tak mohutně vystřikuje mne na obličej. Zcela mokří se přesouváme do postele a už mne učí pro mne nové polohy. Udělal se celkem 5× a já mám prdel rozmrdanou, že sotva chodím. Další dny jedeme s otcem na výlety a už se nepotkáváme. Vracíme se do Česka.

Poslední ročník už do školy chodím i v sukni a šatech jako stvoření neurčitého pohlaví, na tělocvik jsem přeřazen k dívkám. Maturita, prázdniny a zase k otci, ale pobýváme jen dva dny a pokračujeme k moři do Španělska. Užívám si miniaturní tanga bikiny nahoře většinou bez. Můj miničůrák i minikulky v proužku plavkoviny jsou bezpečně staženy na nulu. Na pláži se seznamujeme s dvěma ruskama, něco jsme popily a jdeme na hotel a zjišťujeme, že bydlím na ob dveře. Na večeři jdeme všechny spolu. Po večeři cestou na pokoj jedna dívka se na mne otáčí a sahá mi prsa a začíná mne líbat, nestačím se divit. Sahá mi mezi nohy a nestačí se divit ona. A už mne zatahuje k sobě na pokoj, rázem jsme nahé. Prso na prso a můj mini s její poštěváčkem si docela rozumí, noc vášně a školy sexu. Druhý den rusky odjíždí.

Návrat do Česka a nástup na VŠE s identitou muže a vzhledu ženy. Prohlašuji o sobě, že jsem trans a mám ode všech pokoj. Pronajímám si garsonku. Peněz je málo. Nakonec si dávám inzerát na shemale milenku. Nabídek bylo dost. Dost jsem jich zkusila a nasadila i dobrou cenu. Divila jsem kolik se najde chlapů, co chtějí šukat shemale a za peníze. Kupuji byt vedle garsonky, moje údržba také něco stojí, ale dovedu si na ní bohatě vydělat.

Ano jsem kurva (pro peníze), daňová poradkyně (pro ČSSZ) a barmanka (pro zábavu) co umí provokovat.

V zrcadle vidím sebevědomou a úspěšnou ženu, co s to s chlapy umí. Nebýt všech okolností, tak zrcadlo mohlo ukazovat zamindrákovaného chudáka co nemá ani čůráka.

 

Diskusní téma: Proti své vůli - Alis

Datum: 30.11.2022

Vložil: Esme Ww

Titulek: Pokračuj

Mám to sice jinak než ty, ale rozhodně piš dál, talent na psaní tam je.

Esme

Přidat nový příspěvek