Průvodce feminizací - Najděte si inspiraci

05.08.2018 12:03

Doporučuji číst modní časopisy, protože z nich se nejlépe naučíte o různých stylech.
Pokud najdete něco, co se vám líbí a myslíte, že v tom budete vypadat dobře, prostě si to kupte.
Na začátku chce mnoho crossdresserů vypadat vyzývavě a nosit minisukně, krátké šaty a podobně. Po nějaké době zjistí, že tak se většina žen neobléká. Podívejte se po oblečení, které budete moct nosit třeba i do knihovny.
Nedívejte se na módní přehlídky, kde se na molu předvádí nejvýstřednější šaty. V televizi můžete vidět hodně oblečení, ale všimněte si, že ve skutečnosti tak mnoho žen nechodí. Navštivte co nejvíce luxusních obchodů s oblečením. Nemusíte nic kupovat, jen si prohlédněte, co se zrovna prodává. Poté můžete zajít do levnějších obchodů a najít podobné oblečení.
Také si můžete najít vzor. Může to být i transsexuální žena, kamarádka, někdo z rodiny nebo nějaká celebrita. Vzor můžete najít i v kolegyni v práci, v obchodě, kde nakupujete, z kavárny nebo restaurace, nebo i učitelky ze školy. Zkoumejte jejich outfity a zkuste si je představit na sobě.
Jak už jsem zmiňovala, ženy se vzdaly mnoha norem pro správné dámské oblékání. Ale nemusíte kopírovat úplně vše. Vytvářejte i své vlastní outfity. Nikdo vám to nezakazuje. Můžete vytvořit jedinečný vzhled smícháním těch, co jste již viděli. Zkuste to, je to i zábavné.