Průvodce feminizací - Oblečení dělá ženu

15.02.2018 00:31

﷿Clothes Make the Woman
Dámská móda je velmi rozmanitá a stále se mění. Musíte se naučit následovat dnešní módu. Nemůžete chodit ven oblečení jako vaše prababičky. Inspiraci můžete najít u celebrit, kamarádek nebo v rodině.  
Musíte se také oblékat podle typu postavy a věku. Mnoho crossdresserů vypadá jako pouliční prostitutky. Může to být zábava při pohledu do zrcadla nebo se tak fotit na internet, ale nemůžete tak chodit na veřejnost (pokud ovšem nechcete být prostitutka).
V této době se mnoho žen neobléká nijak výrazně žensky. Jistě jste si už všimli ženy, která na sobě měla jen tepláky a obyčejné tričko a přesto vypadala jako žena. Kvůli tomu můžete na sobě mít halenku a kalhoty a nikdo by si ani nevšiml, že nosíte dámské oblečení. Ale když si na sebe vezmete krátkou černou sukni a vyzývavé oblečení, upozorníte tím okolí i na své nedostatky. Dívejte se, jak chodí ženy oblečené ve skutečnosti na veřejnost a neispirujte se jen tím, co se nosí na večírky. Jinak by vám lidé říkali: "Žádná opravdová žena by se takhle neoblékla."
Ale je normální, když nevíte, jak se oblékat, protože i ostatní ženy se to musí prvně naučit. Doporučuji zkoušet různé styly a experimentovat.
Snažte se nezničit vše, co se vám povedlo špatným výběrem oblečení. Jestli chcete opravdu vypadat jako žena, naučte se oblékat jednoduše a elegantně. Pokud chcete vypadat jako divoká holka, můžete, ale i v tomto případě existují pravidla. Ostatní ženy se učí správně oblékat už od dětství. Pravděpodobně stravíte hodně času a úsilí hledáním správného oblečení, které vám padne.
Vaše oblečení by mělo sedět k vaší povaze, věku, líčení, vlasům, doplňkům a příležitosti. Vše musí být vyvážené a pohodlné. Také to bude stát nějaké peníze.
Najděte si nějaké veřejné místo jako třeba místní supermarket. Chcete "uspět" v obchodě? Jestli ano, sledujte, jak vypadají a jak se chovají průměrné nakupující. Zaměřte se na oblečení, líčení, účesy a doplňky. Určitě nechcete jít jako šlapka do obchodu, aby jste přitáhli pozornost.
Chcete "uspět" v nočním klubu? Sledujte, co ženy nosí tam. Mají kraťasy? Krátké šaty? Těsná trička? Boty na platformách? Určitě si neberte šaty pro družičku, vypadali byste opravdu divně.
A co třeba kanceláře? Co myslíte, že by měla nosit sekretářka do práce? Co myslíte, že je vhodné v restauraci? A co na nákupy? Nebo třeba do kostela? Nebo do parku, žena, která jde běhat se určitě nebude malovat jako na ples.
Stále musíte objevovat.
Naučte se vytvořit své ženské já. Jak se chcete prezentovat jako žena? Určitě na to přijdete. Ale jestli jste se nikdy za opačné pohlaví nepřevlékali, pak začínáte od nuly. A stejně jako u všeho ostatního, pro každého je lepší něco jiného. Některé hranice lze určit podle postavy. Nezapomeňte myslet na vaši velikost.