Průvodce feminizací - Oční linky

26.10.2016 15:29
Musíte se naučit vytvarovat vaše oči tužkou na oči po tom, co jste nanesli oční stíny a předtím, než nanesete řasenku. Malovat oční linky je také velmi těžká dovednost, ale je také velmi důležitá, abyste uspěli.
Postup:
1. Vyberte tužku na oči podle barvy vašich očí. Hnědé, modré a tmavě hnědé barvy dobře zvýrazňují oči, zatímco hnědé a nafialovělé odstíny dělají oči ploché. Ujistěte se, že se barva očních linek hodí k barvě očních stínů.
2. Postupujte podle vzhledu, kterého chcete dosáhnout. Tužky dodají očím krásný jemný obrys, zatímco tekuté linky nabízí přesnost a dramatický vzhled. Můžete také navlhčit tmavý oční stín a nanést ho malým, plochým štětečkem.
3. Připravte práškové linky nebo tmavé oční stíny s trochou vody ve štětci. Pokud používáte tužku, dostatečně ji ořežte.
4. Jemně pohybujte štětcem přes prášek linek nebo stínů. Držte štěteček nebo tužku tak, jako držíte obyčejnou tužku.
5. Nakloňte hlavu dozadu a mějte oči otevřené napůl. Vytvoří to dobrý úhel pro aplikaci a uvidíte, co děláte.
6. Nakreslete linku přes horní víčko těsně nad řasami, z vnitřního okraje oka do vnějšího. Pokud používáte tekutou linku, nechte ji prvně zaschnout než úplně rozevřete oko, jinak by se barva mohla dostat do okolních záhybů očí.
7. Pokud jste použili štětec nebo tužku, zjemněte linku jemným rozetřením vatovou tyčinkou nebo prstem.
8. Udělejte linku na dolním víčku. Postupujte z vnějšího okraje dovnitř, nakreslete linku na vnější dvě třetiny nebo více, podle toho, jak chcete vypadat. Linka by měla být trochu širší na vnějším okraji a postupně se ztenčovat směrem k nosu. Tužkou nebo štětcem udělejte tah do ztracena. Pokud používáte tekuté linky, udělejte jeden plynulý tah. Naneste méně barvy, abyste nevypadali jako mýval.
Tipy:  
Neudělejte linky příliš ostré.  
Vyhněte se voděodolným linkám, jestli máte pouze mýdlo a vodu na umývání.  
Práškové linky se musí nejprve smíchat s vodou a nabízí nejlepší kontrolu nad barvou. Je opět velmi  populární a není těžké ho sehnat.  
Krémové linky jsou nejjednodušší na aplikaci, ale lehce se rozmažou a nevydrží dlouho. Jsou dostupné tekuté, práškové, krémové a tužkové linky.  
Pokud nosíte brýle, možná chcete mít výraznější linky a oční makeup. Chcete, aby vaše oči za brýlemi vynikly.  
Tekuté linky jsou k dostání s vlastními štětci, ale ty můžou být ze začátku nepříjemné a nešikovné.  
S tužkami se dobře zachází, ale někdy je těžké s nimi nakreslit plynulou a tenkou linku.  
Pravidělně umývejte štětce odličovačem nebo šampónem.  
Možná vám ze začátku budou linky dělat problémy, hlavně ty tekuté, a proto musíte cvičit a být trpěliví.