Průvodce feminizací - Poprsí

29.11.2017 18:56



Měření velikosti prsou
Než si vyberete vhodnou podprsenku, musíte vyřešit obvod hrudníku a velikost prsou.

Svůj hrudník můžete jednoduše změřit a velikost prsou je už na vás. Nejlepší možnosti jsou A, B, C nebo až D.

Doporučuji vybrat velikost, která bude sedět k vaší postavě. Volte A nebo B, pokud jste vysocí a hubení. C nebo D volte, když jste menší a širší. Hlavně musíte vypadat přirozeně. Nechcete, aby se na vás lidé divně dívali.

Typy podprsenek
Mám hodně podprsenek z obchodu Victoria's Secret a mám radši podprsenky, které mají zapínání vpředu. Můžete je také zvážit, protože je to s nimi mnohem jednodušší. Zkoušejte. Na výběr máte vyztužené podprsenky, plavky, plné podprsenky, push up podprsenky nebo podprsenky bez ramínek a další.

Doporučuji vyztužené podprsenky, protože dělají lepší tvar prsou a lépe drží. Mnoho žen je nosí také. Tento typ podprsenek má v sobě železnou nebo plastovou výztuž ve spodní část zepředu. Volte kvalitnější kousky, které více vydrží.  

Košilky
Plné košilky se řídí velikostí prsou, zatímco poloviční se řídí pasem nebo velikostí kalhotek a délkou. Zvažte košilku s rozparkem, pokud má vyše oblečení také rozparek nebo třásně. Prosím, snažte se sladit barvu spodního prádla s oblečením tak, aby neprosvítalo pod oblečením. Nic není trapnější, než když ženě prosvítá bílé spodní prádlo pod černým oblečením.