Průvodce feminizací - Uspět jako žena

30.06.2016 18:22
 
Uspět jako žena vyžaduje mnoho práce na Vaší visáži. Pamatujte, že nejdůležitější je vytvořit velmi ženskou tvář. Jsem si jistá, že jste už viděli ženy v mužském, ale protože se chovají a mluví jako ženy, nikdo je nebere jako muže. Jinak řečeno, nezáleží na tom, co máte na sobě, když k tomu nesedí obličej. Můžete nosit sebeženštější oblečení, ale stále budete vypadat jako muž v dámském, když se nezaměříte na tvář. Další věc k zapamatování je, že i ženy mají všechny možné tvary a velikosti stejně ako muži. Některé ženy jsou ošklivé, ale stejně vypadají jako ženy. Jiné ženy jsou tlusté a také vypadají jako ženy. Takže nemusíte vypadat jako modelky, abyste uspěli jako ženy. Pokud jste se správně nalíčili a oblékli do dámského, zvýšíte šanci vašeho úspěchu, nezávisle na tom, jaké máte tvary a velikosti.
Emoční/psychická část ženství je také velmi důležitá. Až uspějete ve vnějším vzhledu, musíte také rozvinou svou vnitřní ženskou mysl, která je také velmi důležitá. Klíčem je uvěřit, že jste žena a myslet a cítit jako žena. Pamatujte, sebevědomí je neskutečné důležité.
Další věcí je, že jakkoliv skvělou ženskou visáž vytvoříte, což znamená, že vás lidé budou brát jako ženu, vaše chromozomy, se kterými ste se narodili, budou vždy XY, ať se stane cokoliv. To je něco, co nezmění nikdo z nás ani se současnou technologií, ani s velkým množstvím injekcí s hormony nebo operativní změnou pohlaví. Těhotenství je také věcí, na kterou můžeme zapomenout, ale možná někdy v daleké budoucnosti...
Ale slovo "žena" je jen termín vytvořený současnou společností a to znamená, že definice ženství se může změnit. Když se budete hodně snažit, můžete ostatní přesvědčit o tom, že žena podle dnešní definice. V budoucnu se možná význam slova "žena" rozšíří i na lidi, kteří jako ženy vypadají a cítí se tak.