Průvodce feminizací - Zakrytí boule mezi nohama

24.12.2017 12:06

Skrývání genitálií je jedna z nejtěžších dovedností. Když široce roztáhnete nohy, můžete varlata do břicha a zůstane pouze šourek. Je nutné získat trochu zkušeností a zpočátku to pro vás bude možná nepohodlné. Tato technika by neměla mít žádné trvalé následky k dosažení erekce nebo orgasmu.
Také můžete penis zatlačit dozadu mezi nohy. Pevné stahovací kalhotky by měly vše udržet na správném místě, ale také zmenšují zadek a boky. Některé speciální obchody prodávájí speciální nástroje nebo oblečení, které genitálie skryjí. Například existuje typ stahovacích kalhotek, které mají pevnou část vepředu, kde drží genitálie a zbytek je tvořen tenkými proužky látky, aby nezmenšovali zbytek. Je to nejčastější způsob skrývání penisu.

Níže je popsaný postup pomocí pásky. Doporučuji použít voděodolné, ale fungovat by měly všechny typy. Když se vše povede, budete moct nosit těsné legíny nebo i plavky a nikdo nic nepozná.
Postup:
1. Zbavte se ochlupení v okolí penisu a varlat.
2. Použijte 2,5 cm pásku.
3. Odstřihněte si 5 cm dlouhý kousek pásky a druhý 15 cm dlouhý a položte si je blízko k ruce.
4. Zatlačte svůj penis mezi nohy a přimáčkněte k šourku.
5. Teď byste měli varlata pečlivě zatlačit do břišní dutiny. Možná se budou vracet zpět, ale pak je jednoduše znovu vrátíte.
6. Zatlačte varlata nahoru a zůstane vám jen kůže šourku. Nyní byste měli mít kůži navíc rozdělenou na dvě části.
7. Uvolněte penis a zbytek šourku přehněte přes sebe.
8. Přelepte přehnutou kůži kratší páskou.
9. Teď by vaše varlata měla držet ve vašem těle.
10. Dále přilepte delší pásku okolo penisu a šourku, aby vznikla mezera v šourku pro penis. Pokud skončíte zde, můžete penis zatáhnout mezi nohy a použít nějaké pevné spodní prádlo, které vše udrží na svém místě.
11. Nyní byste měli mít "trubici" tvořenou kůží šourku přelepenou páskou.
12. Můžete si všimnout malých záhybů nad penisem. Odtud by se mohla varlata vrátit zpět, proto jim musíte cestu zavřít. Přidejte další dvě pásky dlouhé 10 až 12 cm dlouhé od kořenu penisu směrem nahoru přes záhyby nad penisem. Tyto dvě pásky nalepte křížem.
13. Nyní pečlivě zatlačte penis do připravené trubice. Tento postup je nutné nacvičit. Když vše dokončíte, stačí si obléct kalhotky. Budete mít hladký rozkrok.

Tipy:
Možná budete používat jen stahovací kalhotky. Fungují také dobře. Mnoho slavných transgenderů je používá také.

Další trik:
Určitě víte, že se vše v rozkroku při styku s chladnými věcmi zmenšuje. Je možné schladit varlata ledovou vodou (sklenice vody a tři kostky ledu) tak, že sama vlezou dovnitř těla. Pak musíte rychle provést postup podle návodu, než se vrátí zpátky. Ale musím vás varovat, že tento postup není moc bezpečný a v horším případě byste mohli skončit i v nemocnici, takže opatrně.
Pokud používáte pásku, přesvědčte se nejprve, že je kůže čistá, suchá a oholená. Nepoužívejte mastné přípravky.