Průvodce feminizací - Ženská pleť

24.07.2016 17:12
Péče o pleť je velmi důležitá, pokud chcete opravdu uspět jako žena.
Musíte pečovat o svoji pleť každý den i noc stejně, jako to dělají skutečné ženy. Je nutné naučit se čistit a hydratovat svou pleť kvalitními produkty podle Vašeho typu pleti. Nebojte se utratit trochu více peněz za lepší a kvalitnější výrobky. Budete udiveni, jak zářící pleť pomůže Vaší ženské roli.
Máte normální pleť, pokud je hladká, má pravidelné póry a málo kazů. Můžete se považovat za šťastlivce. Ale pamatujte, že makeup může ucpat póry a způsobovat problémy na pleti, a proto byste měli používat každodenně čistící přípravek.
Máte mastnou pleť, pokud se leskne, má velké póry a hodně kazů. Používejte čistící prostředky pro mastnou pleť každý den a něco proti akné, když to bude nutné.
Máte suchou pleť, pokud se loupe, snadno se spálí a póry jsou velmi drobné. Můžete se zkusit mýt jemným čistícím přípravkem a každý den mazat hydratujícím krémem. Používejte opalovací krémy, pokud trávíte hodně času venku. Osobně si pobyt na slunci moc neužívám, protože mám velmi citlivou pokožku. A navíc vím, že sluneční záření může způsobit rakovinu. Vždy odstraňte svůj makeup před spaním, jinak si zaděláváte na vážné problémy. Odstranění makeupu není těžké. Makeup je většinou s tukem a šampóny a mýdla mají dobrou schopnost tuky rozpouštět. Každopádně, jestli jste příliš líní a unavení používat vatové polštářky k odstranění makeupu, můžete prostě vlézt do sprchy a nechat proud vody pracovat za Vás.