Průvodce feminizací - Ženská tvář

17.07.2016 09:26
Musíte se naučit vytvořit ženskou tvář pečlivým použitím makeupu. Protože muži mají odlišné rysy obličeje, je potřeba více zkušeností k tomu, aby jste je zakryli a přesvědčili lidi na veřejnosti, že jste skutečná žena.
Neztrácejte naději pokud jsou Vaše vousy vidět i po oholení. Mnoho žen musí také skrývat vousy pomocí makeupu. Používání makeupu není snadné. Je normální, že si budete připadat nemotorní a nešikovní, ale je nutné se naučit trpělivosti. Většina dívek se to učila každý den už v brzkém mládí. Klíčem k úspěchu je procvičování.
Nechcete vypadat jako jedna z pouličních prostitutek, takže to prosím nepřehánějte. Přehnaný, výstřední a nápadný makeup nevypadá normálně ani na rozených ženách. Pokud tedy nechcete vypadat jako prostitutka. Nejprodávanější bestseller New York Times "Making Faces" od Kevyn Aucoin je návod, který nabízí stovky různých technik líčení doprovázených ilustracemi. Tato knížka pomohla tisícům žen, transsexuálním ženám i crossdresserům, aby vypadali co nejlépe. Určitě doporučuji si knížku najít. Kevynina knížka je zdaleka ta nejlepší z těch, co jsem četla, když jsem se učila líčit a jsem velmi nadšená z kvality ilustrací.
Její stránky můžete navštívit zde: (https://www.kevynaucoin.com)
Jak jsem už zmínila na úplném začátku, nezáleží na tom, co nosíte, když Vaše tvář nebude vypadat žensky. Vyplatí se investovat více času do procvičování líčení. Oblekání šatů je mnohem snažší než malování očních linek. Takže se prvně pusťte do líčení, a pak teprve přemýšlejte, co si vezmete na sebe.