Průvodce feminizací - Ženské jméno

12.07.2016 21:12
 
Pokud ještě nemáte pojmenované své ženské já, doporučuji nějaké jméno vybrat. Jestli nevíte, jaké jméno vybrat, můžete hledat inspiraci na internetu.
Existuje spousta různých ženských jmen. Můžete své nové jméno vybrat podle Vašeho stávajícího. Například, Don se změní na Donnu, Erik na Eriku, Jan na Janu. Andrej na Andreu.
Můžete také zvážit nějaká neutrální jména jako Alex, Robin, Chris nebo René.
Jméno si můžete vybrat, protože se Vám prostě líbí, jak zní nebo Vám může připomínat ženu, kterou obdivujete, chcete ji napodobit (babička, matka, teta, sestra, historická osoba, fiktivní postava z románu nebo filmu, pornohvězda nebo hollywoodská hvězda).
Mezi nejoblíbenější anglická jména patří Jessica, Jennifer, Melissa a Ashley. Jennifer znamená "spravedlnost", Jessica "bohatství" a Melissa pochází z řeckého slova, které znamená med.
Jestli chcete, můžete si vybrat menšinová jména jako Miko nebo Shanita. Neznám jich tolik, abych je tu mohla vypsat, ale jsem si jistá, že na Googlu jich bude mnoho.
Jméno je velmi důležité, takže si na jeho výběru dejte záležet. Dejte si i nové příjmení. Tohle je příležitost být volná a kreativní. Hlavně je to ale možnost být dívkou svých snů.
Mimochodem, můžete si dát více než jen jedno jméno. Proč ne? Může to být zábava. Postava Jennifer Garner v "Alias" má spoustu různých jmen. Je čas si zahrát na špióna. "Jmenuji se Bond… Jane Bond."