První lekce - Monika

17.07.2016 09:27
Seznámili jsme se blahé paměti LP 2008 na Xchatu. 
-ON dominant, sadista z Prahy, se zálibou v bondade, spank a tranny. 
-JÁ submisivní, masochistka, tranny, z Prostějova, která je ráda svazovaná, týraná a ponižovaná. 
Chvíli jsme si chatovali a dospěli k názoru, že bychom si mohli rozumět a tudíž by bylo dobré se sejít. Naše setkání nám poněkud komplikovala vzdálenost napříč republikou, ale dohodli jsme se, že si na sebe uděláme čas celý víkend. Master pronajal na tři dny pokoj v penzionu, v Praze, s tím, že si mne vyzvedne po cestě v Kolíně a do Prahy si mne doveze autem.
Sbalila jsem si velkou cestovní tašku se všemi potřebnými proprietami. Nechyběly šminky, paruky, spodní prádlo, punčochy, nějaké hadříky, halenky, sukně, kostýmky, lodičky a střevíčky. Nalakovala jsem si nehty na nohou, pod oblečení si vzala tělové samodržící punčochy s krajkou, černé krajkové kalhotky, podprsenku a vyrazila jsem na nádraží. 
Cesta rychlíkem ubíhala rychle. Když se blížilo nádraží v Kolíně, cítila jsem vzrůstající vzrušení, napětí i obavy z neznámého. Vystoupila jsem z vlaku a na parkovišti u nádraží mne čekal Můj XXLMaster. Dosud jsem jej znala jen z jedné fotky, kterou mi poslal a musím říci, že byl opravdu XXL, jak uváděl v nicku. Něco kolem 180 cm výšky a určitě kolem 100 kg živé váhy. Byl oblečen v obleku šitém na míru a oznámil mi, že chce, abych se co nejdříve nelíčila, převlékla do tyrkysového kostýmku a začala fungovat jako jeho asistentka. Zajel s autem do zapadlé uličky pod železničním viaduktem, kde jsem si za autem oblékla sukni, bílou saténovou halenku, kostýmové sáčko a obula si černé lodičky na jehlách. Na místě spolujezdce mi pak Master sklopil zrcátko ve sluneční cloně a já si na obličej mohla nanést makeup, tvářenku, oční stíny, řasenku a rtěnku. Byla jsem značně nervózní, rozechvělá, rtěnku jsem musela vzít oběma rukama, abych byla vůbec schopna si rty namalovat. Nakonec jsem si ještě musela nalakovat nehty na rukou vínově, červeným lakem a jakmile jsem byla připravená, vyrazili jsme směr Praha.
Ujížděli jsme po silnici a Master co chvíli, sjížděl pravou rukou z volantu  na má kolena, pak jel výš, vyhrnul mi sukni, hladil a hnětl mi vnitřní stranu stehen. Protože mám stehna hodně citlivá i situace, kdy jsem byla s dominantním mužem, kdy jsem mu měla patřit celý víkend, tak jsem cítila kterak vlhnu vzrušením a krajka mých kalhotek je zmáčená rozkoší. Hladil a masíroval mi stehna, vyptával se jaké mám zkušenosti, coby subina, kolik snesu bolesti, kolik jsem měla mužů a já mu otevřeně odpovídala. Když jsme přijeli do Prahy, zbývala ještě hodina do doby, než jsme se mohli na penzionu ubytovat. Proto Master zajel do podzemní garáže obchodního centra, kde našel odlehlejší osamocené parkovací místo. Tam zastavil, rozepnul si poklopec, ze kterého mu vyklouzl vzrušený, ztopořený penis a přikázal mi, abych se o něj postarala. Odepnula jsem si bezpečnostní pás, naklonila se vlevo, k sedadlu řidiče a vzala do úst stojící, vlhký úd. Na jazyku jsem ucítila, první kapky rozkoše a pevně jsem jej obemkla svými rty. Začala jsem si jej pomalu pouštět do pusy a při jeho velikosti deseti centimetrů, to ani nebyl takový problém. Jemně jsem ho kouřila, sála, jazykem přejížděla po uzdičce i žaludu. Netrvalo to dlouho a má ústa zaplavil příval horkého, hustého spermatu, které jsem začala ihned s chutí polykat. Master byl evidentně spokojen. Zhluboka oddechoval, měl zrychlený tep, zapnul si zip u kalhot a s úsměvem mne jemně pohladil po tváři: ,,Myslím Čubičko, že mě s Tebou čeká nádherný, vzrušující víkend."
Potom se ještě rozhodl, že si půjde něco nakoupit a přikázal mi abych předpažila a sepjala ruce. Vzal provaz a pevně mi je svázal v zápěstí, kdy konec provazu přivázal k madlu nade dveřmi spolujezdce. Druhým provazem mi pevně stáhl kotníky i kolena. Když si mne zabezpečil, abych náhodou neutekla, odešel na nákup. Provazy se mi pevně zařezávaly do kůže a já opět počínala v zátylku cítit jemné, vzrušující mrazení. Ta bezmoc v provazech byla úžasná. Po půl hodině se Master vrátil, uložil nákup, vysvobodil mne z provazů a jeli jsme se konečně ubytovat na penzion.
Zaregistrovali jsme se na recepci a recepční se ani netvářil rozpačitě, když jsem mu předkládala občanku, kdy porovnával mou fotku na ní s reálem před sebou. Jen za námi zapadly dveře pokoje, přikázal mi Master. ,,Klekni si Čubko na ty svoje krásný kolena. Protože jsi jen nadržená, špinavá Čubka, budeš celý víkend běhat jen po čtyřech. A jako správná čubina potřebuješ obojek. Tak si pro něj přijď!"
Usedl na židli a ze své tašky vytáhl široký, černý, kožený obojek. Já si klekla na všechny čtyři a po čtyřech se doplazila k němu. Odhrnul mi z krku vlasy, připnul mi na něj obojek, který pevně utáhl a zajistil ho proti odemknutí zámkem.
,,Táááák hodná Čubka. A teď polib Pánovi boty!" následoval další příkaz. Sklonila jsem se k Pánovým botám a políbila je. Vzápětí jsem ucítila ránu bičíkem přes zadek.
,,Pořádně Čubko! Pěkně mi je očisti jazykem!" a aby dodal svým slovům váhu, přetáhl mne znovu bičíkem. Začala jsem tedy špičky jeho bot olizovat jazykem a tentokrát to vypadalo, že je se mnou spokojen. Jakmile jsem olízala obě boty, zatáhl silně za obojek a přinutil mne nalehnout si břichem přes jeho kolena. Upravil si mne tak, abych měla zadek v nejvyšším bodu, vyhrnul mi sukni, zařízl krajku kalhotek mezi půlky.
,,Čubko, na seznámenou si nyní pohraji s Tvou rozkošnou prdelkou," pak následovala první rána otevřenou dlaní, jen to plesklo. Zprvu to ani nebolelo, ale jak ran přibývalo, kůže na zadečku se prokrvovala a bolest se stupňovala. Začala jsem sebou škubat, zmítat se, naříkat, sténat, ale Master mne jen pevněji přitiskl ke kolenům a zintenzivnil sílu úderů. Jeho dlaň pleskala střídavě na mou levou a pravou půlku. Když konečně přestaly údery dopadat, měla jsem zato, že už mám své za sebou. Ale jen si vzal do ruky bičík a bolest dopadající dlaně, nahradila štípavá bolest po dopadajícím bičíku. Nyní už jsem hlasitě křičela a naříkala bolestí. Měla jsem pocit, že musím mít zadek rozsekaný na kousky, tak neskutečně to štípalo a pálilo. To horší, ale mělo teprve přijít. První rána bičíkem přes stehna, byla jako blesk s čistého nebe. ,,Ááááůůů," zakvílela jsem bolestí. A následovala rána za ranou. Systematicky od půlek směrem dolů ke kolenům a pak zpět. Takhle to zopakoval třikrát a já již jen ochable chroptěla a sýpala bolestí. Už jsem ani nebyla schopná křičet.
Konečně nastal klid, sevření Pánovi ruky povolilo, sundal mne ze svých kolen. 
,,To byla taková malá masáž pro zahřátí. Toho si ještě za celý víkend užiješ vrchovatě. Teď polib bičík a ruku, co Ti působily takovou rozkoš!" Políbila jsem podávaný bičík a pak i ruku. ,,Pojď Čubičko za mnou, pojď si mi sednout na klín!" Vstala jsem ze země a posadila se mu do klína. ,,Vyjasníme si nějaká pravidla. Že smíš chodit jen po čtyřech, jako správná Čubka už víš. Tedy pokud Ti nedovolím vstát. Když budeš očekávat můj příchod, nebo odchod z místnosti, budeš klečet na patách, s doširoka roztaženýma nohama, rukama za hlavou, dlaněmi sepnutými. Když budeš chtít z místnosti odejít, nebo vejít zaujmeš stejnou polohu a dovolíš se slovy: Smí Čubka, haf, vstoupit, (odejít) Pane? A pak vyčkáš až Ti to dovolím. Je Ti to jasné Čubko?"
,,Ano Pane, je mi to jasné," odpověděla jsem mu.
,,Tak to jsem rád, že si rozumíme. Když uděláš nějakou chybu, přijde trest. A teď se svlékneš s kostýmku, převlékneš se do červeného korzetu a červených síťovaných punčoch, abys byla pěkně rajcovní. Mám chuť na Tvou anální kundu. Aby Ti to svlékání lépe šlo, pustím nějakou hudbu, tak mi udělej vzrušující strip, abych se na tebe pořádně navnadil," přikázal mi Master. Otevřel laptop a pustil z něj písničku od Sandry Maria Magdalena. Rozvlnila jsem se do rytmu, tancovala, rozepnula sáčko a odhodila jej na postel. Jako další jsem si rozepnula zip na sukni a spustila ji podél boků ke kotníkům. Nonšalantně jsem ji překročila a počala rozepínat knoflíky na blůzce. Otočila jsem se k němu zády a nejprve nechala vyklouznout pravé rameno, vzápětí i levé a blůzička následovala sáčko na postel. Zula jsem si lodičky, položila levou nohu na postel a ladným pohybem srolovala punčochu až ke špičce prstů. Totéž jsem vzápětí udělala i s punčochou na pravé noze. Nahmatala jsem si na zádech rozepínání podprsenky, vyvlékla háčky a odhodila ji také. Poslední co mne ještě zakrývalo byly krajkové kalhotky, které jsem si spustila přes boky a nechala je sjet přes kolena až ke kotníkům. Nyní jsem tam stála, nahá jako prst. Sandra ještě zněla z reproduktoru, Pán mne se zaujetím sledoval, rozepnul si kalhoty, stáhl slipy a na jeho stojícím údu, bylo vidět, že mé svlékací číslo mělo úspěch. Podal mi červený krajkový korzet, který jsem si oblékla, háčky zapnula nejprve na břiše a pak je otočila dozadu. Provlékla jsem ruce pod ramínka korzetu, natáhla síťované punčochy a jejich krajkový lem zachytila do podvazků. Takto oblečená jsem si opět klekla na paty,roztáhla nohy, ruce dala za hlavu a čekala na další příkazy. Master mi k obojku připnul karabinou vodítko a odvedl mne k posteli, kam jsem si musela kleknout na všechny čtyři.
,,Čubko pořádně roztáhni nohy, pěkně se propni v zádech, zdvihni hlavu a pořádně vyšpul tu svou rozkošnou prdel!" rozkázal mi.
,,Jsi čistá? Máš vypláchlou anální kundu?" zeptal se mě. 
,,Ano Pane, jsem vypláchnutá a čistá," odpověděla jsem.
,,No tak to se budu muset přesvědčit," prohlásil, a do pusy mi zasunul dva prsty pravé ruky. ,,Pořádně si je nasliň, ať pěkně kloužou, když Ti je budu strkat do análu."
Poslušně jsem začala nabízené prsty olizovat, načež mi levou rukou roztáhl doširoka obě půlky a oba nasliněné prsty mi začal zasunovat do dírky. Nejprve to šlo ztuha, ale jakmile překonal odpor svěrače, projížděl mnou vcelku bez problémů. Po chvilce oba prsty vytáhl a dal mi je znovu olízat.
,,Čubko, ochutnej jak chutná Tvoje nadržená, rozmrdaná díra! Už se nemůžu dočkat, až Ti ji projedu a vystříkám až po okraj."
Zasunul mi oba prsty hluboko do pusy a já je musela sát, olizovat. Potom si klekl za mne, mezi mé roztažené nohy. Ucítila jsem, jak mi roztahuje půlky a nasazuje svého utahováka na mou dírku. Začal ho do mne tlačit a já se snažila co nejvíce uvolnit, aby to tolik nebolelo. Byla jsem hodně suchá, tak mi plivl mezi půlky a sliny roztíral žaludem po mém roztouženém otvůrku. Znovu zatlačil a prorazil si do mne cestu.
,,Áááááách," zasténala jsem rozkoší a Pán mne začal systematicky a rytmicky projíždět. 
Cítila jsem jak mnou jeho penis projíždí, kterak mi roztahuje citlivou sliznici, zaléval mne pocit rozkoše i blaha. Hekala, sténala jsem rozkoší, jeho úd mne nadále divoce rozrážel a koule pleskaly o můj roztažený zadek. Když ho omrzela poloha na čtyřech, rozkázal mi, abych si lehla na záda. Uchopil mne za kotníky, zdvihl a doširoka mi roztáhl nohy. Nyní již bez větších problémů do mne zasunul čuráka a začal mně opět divoce mrdat. Zběsile mnou projížděl, až jsem uvnitř ucítila horkou explozi, kdy mne zaplavil příval hustého semene. Ještě chvíli mnou projížděl, pak vytáhl tampon, zasunul mi jej dovnitř, aby semeno nevyteklo.
,,Po zbytek dne budeš chodit s mým spermatem v sobě," oznámil mi pak.
Posadil se na posteli a rozkázal mi: ,,Pojď mi pěkně čuráka očistit svým jazykem, Čubko!"
Slezla jsem s postele, klekla si mezi roztažené nohy a začala jeho ochablý penis olizovat jazykem. Slízávala jsem zbytky semene z žaluda, vylizovala uzdičku, kde se ještě objevovaly další kapičky.
,,Jsi mou nádobou na sperma, co Čubko? Řekni chutná Ti moje sperma?"
,,Ano Pane, Vaše semeno mi moc chutná, miluji jeho chuť a vůni."
,,To jsem moc rád, dostane se Ti ho mírou vrchovatou. Mám ho jen a jen pro Tebe, Čubinko," pohladil mne po hlavě.
 ,,A teď si zahrajeme takovou hru. Svlíkni si korzet, roztáhni nohy a ruce dej za hlavu!" zazněl další příkaz.
Na postel vysypal sáček, plný obyčejných dřevěných kolíčků na prádlo. Klečela jsem jen v síťovaných punčochách, roztažená s rukama za hlavou a tušila co přijde. Na bradavky mi jako první připnul kovové skřipce. Potom vedle skřipců na každé prso, po levé i pravé straně umístil po pěti kolíčcích na prádlo. Vždy levou rukou pevně sevřel mezi prsty kůži na mých prsou a pravou připnul rozevřený kolíček. Jeden kolíček vedle druhého, deset na každém prsu a na bradavkách navíc kovové skřipce. Jakmile byl hotov s kolíčky na prsou, začal mi další připínat na podbřišek. Od slabin k pupíku po levé i pravé straně břicha vždy po desíti kolíčcích. Dalších deset kolíčků jsem dostala na vnitřní stranu levého i pravého stehna, na levou i pravou paži a tři kolíčky mi připnul na jazyk, který jsem musela vypláznout. Ježila jsem se kolíčky a při pohybu chrastila jako dikobraz, nicméně zpočátku bolest nebyla nikterak velká.
,,Lidi si myslí, že klasický kolíček na prádlo je v BDSM již přežitek a že nedokáže subinku řádně potrápit. Předvedu Ti Čubko, že opak je pravdou. Nejprve je necháme čtvrt hodinky působit."
Klečela jsem před Masterem, minuty se pomalu vlekly. Z pootevřené pusy, po vypláznutém jazyku, mi přes kolíčky na něm odkapávaly sliny a stékaly mi na kolíčky na prsou. Bolest od svírajících se kolíčků se začala stupňovat. Z tašky vytáhl digitální zrcadlovku.
,,Moc rád si mučení subiny dokumentuji, budou to skvostné, vzrušující fotky," a začal mne fotit z různých stran, úhlů a detailů.
Po uplynutí patnácti minut vzal Pán bičík a začal s ním jemně po jednotlivých kolíčcích ťukat. Začala jsem sténat bolestí, uhýbala bičíku.
,,Narovnej se pořádně Čubko! Pěkně drž, vychutnávej si bolest!" přikazoval mi a zesílil údery bičíkem.
Zničeho nic přišel úder směřující přes prsa tak silný, že část kolíčků se rozletěla po podlaze. 
,,Vhaůůůů," zaskučela jsem nesrozumitelně bolestí a div si nepřekousla vyplazený jazyk. Zhroutila jsem se na zem.
,,Vstávej Čubko, koukej si zase kleknout!" křičel na mne Master a já si opět poslušně klekla.
Následovaly další a další údery bičíkem. Přes prsa, stehna i paže. Kolíčky létaly vzduchem, já sténala bolestí, sliny mi odkapávaly na zem. Konečně mi na bradavkách zůstaly jen skřipce. Ty byly pevně zakousnuté do masa, zatímco všechny kolíčky byly sraženy a ležely rozházené po pokoji.
,,Teď všechny ty kolíčky sebereš svou hubou a aportuješ mi je do ruky!" přikázal mi Pán a přetáhl mne bičíkem přes zadek.
Běhala jsem po čtyřech, sbírala pusou kolíčky a nosila mu je do ruky. Jakmile byly všechny sesbírány, zavelel: ,,Kleknout Čubko, hra ještě neskončila," a znovu mi je začal připínat na místa, která již byla označena červenými stisky čelistí kolíčků.
Když byly opět všechny připnuty na svém místě, mučení opět začalo. Rána dopadala za ranou, dokud jediný kolíček držel na mém těle. Znova jsem musela na čtyři a sesbírat kolíčky. To vše se opakovalo i do třetice. Byla jsem zmučená, mé tělo zdobily vytlačené otisky od sevření kolíčky, červené čmouhy od dopadu bičíku, všechno to bolelo, štípalo, pálilo, třásla jsem se vyčerpáním.
,,Prosííííííím Pane, už to Čubce, haf, nedělejte, už Čubku, haf, nemučte. To hrozně bolí" sténala, jsem, skučela a škemrala.
,,Vylez si Čubko na postel, roztáhni ruce i nohy!" nařídil mi a já si myslela, že kolíčková anabáze pro mne již skončila.
Na posteli jsem si lehla na záda, roztáhla jsem ruce i nohy. Začal mne roztaženou přivazovat k pelestem postele a dával si záležet, abych byla pořádně napnutá. Když mne takto roztáhl, vsunul mi do pusy kuličku roubíku, který mi pevně utáhl řemínky kolem hlavy. Svorkami na mých bradavkách provlékl provázky, které pak natáhl a přivázal jej k mým palcům u nohou, když mi je před tím přitáhl k tělu. Nejprve vzal do ruky bičík a začal mi s ním masírovat nastavená chodidla. Neměla jsem možnost úniku. Každé cuknutí nohou po dopadu bičíku, mi natahovalo a rozdíralo mučené bradavky. Naříkala jsem tlumeně do roubíku a začala litovat, že jsem kdy přistoupila na tohle setkání.To horší, ale teprve mělo přijít. Bičík v Masterově ruce vystřídala dlouhá, tenká rákoska, která okamžitě začala dopadat na má chodidla. Zmítala jsem se bezmocně, roztažená v provazech a myslela si, že se mi snad bradavky utrhnou. Svorky držely jako přibité, zakousnuté do mých bradavek, kdy mi bolest z nich vystřelovala až hluboko do mozku. To samé se dělo i u mých chodidel, kdy štípavá bolest, způsobená dopady rákosky, rezonovala v mé hlavě. V podstatě už jsem ani nekřičela, neměla jsem sílu. Jen jsem zhluboka, krátce oddechovala a rány rákoskou nepřestávaly dopadat. Ani jsem nezaregistrovala, že si Master klekl k mé hlavě, rozepnul mi roubík, otočil mi hlavu ke svému stojícímu údu a strčil mi ho do pusy. Držel mně za hlavu a začal mi pusu divoce mrdat. Zasouval mi ho hluboko do krku, až jsem se začala dávit.V ten samý okamžik jsem ucítila, kterak z pulsujícího žaludu vystříkl proud semene a zaplavil mou pusu. Poslušně jsem opět vše spolykala a od zbytků semene očistila celého čuráka. Pán mi pak do pusy opět strčil roubík a co hůř, začal mi na tělo znovu připínat kolíčky. Znovu na prsa, břicho, stehna i paže. Bála jsem se, že mi je pak bude sundávat pomocí bičíku, ale tentokrát se jen oblékl.
,,Jdu se navečeřet, Ty Čubko, můžeš zatím odpočívat, rozjímat a přemýšlet jaký Ti připravím další osud. Moc se mi to s Tebou líbí. Už dlouho jsem nestříkal třikrát během tak krátké doby. Je neskutečně vzrušující, když jsi mi vydaná na milost a já Tě můžu mučit a týrat. Tvůj nářek, sténání, prosby jsou pro mne rajskou hudbou a působí na mne jako Viagra. Věřím, že se Ti ještě dnes, alespoň jednou vystříkám do pusy. Tak se tu měj a užívej bolesti."
Osaměla jsem. Za okny se pomalu snášel soumrak, stmívalo se. Naprosto jsem ztratila pojem o čase a přemýšlela, jak dlouho mé mučení mohlo trvat. Na recepci jsme se zapisovali kolem půl třetí a nyní mohlo být sedm, maximálně osm. Tedy bez větší přestávky jsem byla bita, mučena a znásilňována asi čtyři hodiny. Bylo mi jako bych spadla pod parní válec, bolelo mne snad vše. Seřezaný zadek, stehna, od kolíčků, skřipců rozkousané bradavky, prsa, břicho, bolavá otlačená kolena od klečení a běhání po čtyřech. Ležela jsem tam roztažená, provazy se mi zařezávaly do kůže, stejně tak se zakusovaly i skřipce a kolíčky. Bolest se momentálně ustálila a mě se v hlavě začalo vracet vše co jsem před chvílí prožila. Ve slabinách i zátylku jsem cítila jemné mrazení, poštěváček byl zmáčený krůpějemi rozkoše, cítila jsem vzrušení. Vzrušení a rozkoš z bolesti, pocit naprosté bezmoci, odevzdanosti, až se mi z toho zatočila hlava. Vždy jsem si v nejtajnějších fantaziích přála tohle prožívat a nyní se přání stalo skutečností. Hlavou mi probíhaly tyto myšlenky, už jsem přestala vnímat bolest i čas.
Byla už úplná tma, kdy mne z rozjímání probralo cvaknutí zámku u dveří. Master se vrátil. Oslepil mne příval světla, když sáhl po vypínači a rozsvítil. Zatáhl žaluzie na oknech a mé oči si mezitím přivykly na světlo. Se zalíbením si mne prohlížel.
,,Tak co Čubko, jak jsi se tu měla beze mně? Musím říci, že vypadáš kouzelně. Ta červená po kolíčcích a výprasku ti moc sluší, jsi dost sexy, když tu takhle bezvládně ležíš. Doufám že sis za tu hodinku odpočinula, protože budeme pokračovat. Ale nejprve si udělám další fotečky," pak už bylo slyšet cvakání spouště a vidět záblesky blesku.
Jakmile nabyl dojmu, že fotek je dost, vzal do ruky znovu bičík a přejel s ním po kolíčcích na mám těle jako cimbálista po cimbálu. Ozvalo se dřevěné zachrastění, když o sebe kolíčky narážely a já zaskučela bolestí do roubíku. Bolest se probudila a znovu mi tepala do mozku, v rytmu mého bijícího srdce.
,,Mnoooo, jak se Ti to líbí Čubko? Neříkej, že to tak bolí?" zeptal se mne.
Divoce jsem zakývala hlavou na znamení, že to opravdu bolí.
,,Ale to je dobře, že to bolí. Správná Čubka musí pro rozkoš svého Pána trpět. Ráda pro mne trpíš?" a bičíkem opět přejel po kolíčcích.
Zaúpěla jsem bolestí a znovu jsem zakývala hlavou na znamení souhlasu.
,,Dnes už na Tebe budu hodný Čubičko a ty kolíčky Ti nesundám bičíkem," odložil ten hrozný nástroj a začal mi kolíčky sundávat z těla.
Pomalu mizel jeden za druhým a já se začala zmítat v provazech, jakmile se mi do míst, kde kolíčky byly začala vracet krev. Bolest se zdála k nevydržení. Nejhorší pak byly skřipce z bradavek. Myslela jsem, že se počůrám bolestí. Konečně jsem byla osvobozena od kolíčkového sevření a měla jsem zato, že je mému utrpení konec. Opak byl ovšem pravdou. Master vyndal z tašky důtky a bič. První rána přišla důtkami a směřovala na prsa. Kožené pramínky důtek se mi zasekly do kůže a trefily zmučené bradavky. Vzepjala jsem se bolestí v provazech. Zachroptěla jsem do roubíku a nesrozumitelně prosila o milost. Následovala rána za ránou. Systematicky přes prsa, břicho, stehna, lýtka, chodidla a pak zase zpět v opačném pořadí. Rány neskutečně štípaly a pálily. Zoufale jsem se snažila ranám uhýbat, ale mé uvázání a napnutí bylo pevné. 
Po důtkách přišel na řadu bič a vše se opakovalo-bradavky, prsa, stehna, lýtka, chodidla a zpět. Bezmocně jsem chroptěla a zhluboka oddechovala.
,,Konečně jsi červená podle mého gusta, moc Ti to sluší Čubko. Budeš mít čmouhy a jelita nejméně měsíc. Teď jsi konečně připravena pro závěrečnou fázi mého mučení. Ale nejprve si uděláme malou romantiku."
Vytáhl z tašky několik svíček, postupně je zapálil, rozmístil po pokoji a zhasl lustr. Pokoj se ocitl v pološeru, který nasvětlovaly plápolající plamínky svíček. Pak otevřel láhev vína, nalil si do sklenice a přisedl si ke mě na postel. Rukou mi sjel na stehno levé nohy, jemně mne hladil, zatímco ze sklenice mi na břicho, do pupíku nalil trochu vína. Naklonil se nade mne a jazykem začal víno slízávat. Zajížděl mi do jamky pupíku a bylo to neskutečně vzrušující. Když všechno víno slízal, jel jazykem výše. Ulil mi trochu vína na bradavky, prsa a začal kapky vína olizovat. Jakmile se dotkl jazykem mých bradavek, zasténala jsem rozkoší. Natolik jsem je měla po předchozím mučení citlivé, zduřené a vzrušené, že pouhý dotyk jazyka způsoboval návaly rozkoše. Master rozepnul řemínky na mém roubíku a vytáhl mi jej z pusy.
,,Otevři pusenku Čubičko!" přikázal mi.
Poslušně jsem otevřela pusu. On se napil vína, naklonil se nad můj obličej a víno mi pustil do mých úst. Polkla jsem.
,,Tohle je Rýnský Ryzlink, mé oblíbené a dobrý ročník, chci se s Tebou podělit," napil se a obsah svých úst mi opět předal.
Polkla jsem takto šestkrát svůj lok vína a vzhledem k celodennímu půstu jsem začala cítit, kterak se mi začíná houpat svět. Když jsem polkla po sedmé, přiložil Pán svá ústa k mým, pronikl mi tam svým jazykem a začal mi v puse rejdit. Já mu na oplátku vycházela vstříc jazykem svým, naše jazyky se proplétaly jako klubko zmijí. Přitom mi prsty jezdil po bradavkách. Byla jsem neskonale vzrušená, bylo to nádherné, prožívat laskání, mazlení coby žena.
Když mne přestal líbat, vzal svíčku a začal mi kapat vosk na prsa a bradavky. K červeným šrámům a podlitinám začaly přibývat kapky červeného vosku. Usykávala jsem bolestí, když kapka za kapkou dopadala na mé rozbolavělé, naběhlé bradavky, prsa, břicho a podbřišek. Za chvíli jsem na sobě měla krunýř ztuhlého červeného vosku. Master mi stáhl krajku samodržek ke kolenům a zaměřil proud vosku na zbičovanou vnitřní stranu stehen. Kroutila, zmítala jsem se v provazech. Sténala jsem bolestí. 
Konečně usoudil, že už na mě není místo, kam by vosk dále aplikoval, vzal znovu foťák do ruky a fotil si výtvor, který utvořil na mém těle. Pak mne po třech hodinách odvázal od postele a přikázal mi abych vše uklidila, osprchovala se, převlékla do černého krajkového korzetu, krajkových kalhotek, černých samodržících punčoch a tyrkysových koktejlek s bolerkem.
Na záchodě, jsem ze sebe opatrně sloupala voskovou vrstvu a ve sprše si dala teplou koupel. Oblékala jsem si spodní prádlo, v zrcadle se pozorovala, jak je mé tělo pokryto červenými stopami po bičíku, důtkách, biči, kousanci po čelistech kolíčků a skřipců. Navlékla jsem se do koktejlek, bolerka, obula si lodičky na jehlách, vešla jsem do pokoje, klekla si na zem, doširoka roztáhla nohy a ruce dlaně sepjala za hlavou.
,,Smí Čubka, haf, vstoupit Pane? dovolila jsem se o vstup.
,,Jen pojď Čubko, už Tě netrpělivě čekám," povolil mi to Master.
Došla jsem po čtyřech k němu, zaujala předepsanou pozici Čubky.
,,Můžeš vstát a sednout si na židli," dovolil mi, ,,dnes už budeme jen pokračovat v načaté romantice."
Nalil mi do sklenice víno a pustil z noťasu pomalou hudbu.
,,Tak na naše setkání a ať si jej oba užijeme," přiťukli jsme si a pak mne požádal o tanec.
Vzal mne kolem pasu, já mu dala ruce na ramena a začali jsme se vlnit do rytmu. Jeho ruce sjely z mého pasu na můj zadek. Zajel mi pod šaty a hladil mi obě půlky. Byla jsem znovu vzrušená. Dotlačil mne k posteli, svalil na záda, zdvihl a doširoka mi roztáhl nohy, které si položil na svá ramena. Vytáhl mi z dírky tampon, který zadržoval jeho sperma z odpoledne. Plivl mi mezi půlky, rozepnul si zip u kalhot a z něj vyklouzl naběhlý úd. Promázl mi anal slinami a pak do mne bez větších problémů pronikl. Začal mne v pravidelném rytmu souložit. Konečně jsem si to mohla užívat. Tentokrát jsem hekala a sténala vzrušením. Byla to nádherná mrdačka. Nalehl na mne a zajížděl do mne hluboko až po koule. Přitom mi svým jazykem zajížděl do podpažních jamek, jemně mne kousal a lízal na krku, zajel mi i na ušní boltce. Zcela jsem podlehla vzrušení, nadrženě hekala a sténala. Ocitla jsem se v sedmém nebi. Jakmile mi jazykem zajel do pusy, počala jsem se třást v orgastické křeči, celá jsem se chvěla, škubaly mi svaly po celém těle, prožila jsem anální orgasmus.
Netrvalo to dlouho a Pán se také udělal, tento den již po čtvrté a plnil mne po okraj svým semenem.
Jakmile dostříkal, vzal provaz a pevně mi sešněroval ruce za zády v zápěstí a v loktech. Musela jsem zdvihnout, roztáhnout nohy a on mi do díry zasunul trychtýř, skrze nějž mne začal plnit svým přírodním sektem. Když vyprázdnil močový měchýř, opatrně mi z anální kundy, trychtýř vytáhl a vložil mi jej do pusy k očistění. Slízala jsem z něj všechny kapičky chcanek a tak mi do pusy zasunul i svého čuráka k očistě. Olízala jsem do sucha žaluda a pak chtěl, abych mu nasála do pusy koule a jemně je masírovala jazykem. Jakmile se nabažil práce mých úst, pomohl mi vstát z postele, dovlekl mne ke stolu, na který jsem se musela položit břichem a doširoka roztáhnout nohy. Pak mi vyhrnul mi šaty nad zadek.
,,Musím Ti popřát dobrou noc Čubko! Dostaneš třicet ran rákoskou, třicet ran bičíkem a budeš si jednotlivé rány odpočítávat. Pokud z Tebe něco vyteče, dostaneš navíc padesát ran rákoskou," pohrozil mi ledovým hlasem.
Opět jsem byla bita. Na zadek mi dopadala rána za ranou, poctivě jsem odpočítávala, jako školačka, se zatnutými zuby a pevně sevřeným svěračem, abych nepustila ani kapku. Zmalovaný zadek mne štípal, pálil jako samotné peklo, ale vše se mi podařilo udržet, protože o další potrestání jsem už vůbec nestála. 
Jakmile byla exekuce u konce, položil Master mou sklenici na víno na zem.
,,Teď si Čubko, pěkně nad sklinku čapni a naplň ji obsahem své rozmrdané, prochcené díry. A jestli něco vyteče ven, tak si to slízáš jazykem," oznámil mi.
Přičapla jsem si nad sklenici, rukama svázanými za zády si vykasala šaty a povolila svěrač. Mířila jsem po slepu, protože jsem pod sebe absolutně neviděla. Přesto se ozval zurčivý zvuk, plnící se sklínky, ale něco teklo i vedle, protože se pod mnou, na podlaze, objevila loužička. Když jsem nabyla dojmu, že sklenice je plná, sevřela jsem anální svalstvo. Master vzal sklenici a strčil mi ji před obličej.
,,Koukej Čubko, na tu barvu, na tu zralost, kdy tento přírodní sekt zrál ve Tvé kundičce. Tak všechno vypij až do dna, ať nepřijde ani kapička nazmar," a přiložil mi sklenku k ústům.
Všimla jsem si že v nažloutlé tekutině, plavaly chuchvalce bílého semene, kterým jsem byla po celý den plněna a nyní nadešel čas, kdy jsem měla vypít svůj kalich hořkosti až do dna. Ucítila jsem zápach moči, zvedl se mi žaludek, ale poslušně jsem pila a polykala. Snažila jsem se pít a u toho dýchat pusou. Dopila jsem první sklenku, ale v analu jsem toho stále ještě měla dost. Musela jsem takto vypít tři dvojdecky, abych byla naprosto vyprázdněná.
Nyní nadešel čas, kdy jsem po sobě měla uklidit loužičku, kterou jsem svou neopatrností způsobila. Musela jsem si kleknout na kolena, naklonila jsem se obličejem nad loužičku a jala se jí jazykem odstraňovat. Vůbec mi to nešlo, i když se mne Pán pokoušel k většímu výkonu nabudit bitím rákoskou přes chodidla. Jednoduše nejsem kočka a můj jazyk pro takové lízání není uzpůsobený, což nakonec uznal i Master a donesl mi z koupelny papírové utěrky, abych to jimi setřela. Posadila jsem se zády k louži, vzala do spoutaných rukou papírovou utěrku a vše jedním tahem setřela.
Čas se naplnil, nachýlila se doba k spánku. Pán položil na zem jednu peřinu z postele a připravil tak pelíšek pro Čubinku jak se vyjádřil. Musela jsem na prostřenou peřinu pokleknout, přetáhl mi přes hlavu koženou kuklu s otvory pro dýchání a pro pusu. Pevně ji stáhl šňůrkami na temeni hlavy. Pak mi do pusy vsunul kuličku roubíku, jehož řemínky utáhl tak, abych nemohla vydat ani hlásku. Položil mne na břicho a do zadku zasunul nafukovací dildo, které přifukováním balonku začalo uvnitř mých útrob zvětšovat svůj objem. Obludně se zvětšovalo, rozevíralo mi citlivou sliznici, tlačilo na močový měchýř i prostatu. Tlumeně jsem do roubíku sténala vzrušením, když provazem pevně omotával mé kotníky i kolena. Provazy se mi zařízly do kůže, jakmile mi nohy ohnul v kolenou a přitažené kotníky přivázal ke spoutaným zápěstím. Když dokončil své dílo, dal mi ještě na dobrou noc třicet ran rákoskou přes chodidla a šel si lehnout. Ležela jsem tam spoutaná do kozelce. Na spaní to byla dost nepohodlná poloha, navíc nejsem zvyklá spávat na břiše. 
,,Musím se převalit na bok," pomyslela jsem si a začala s sebou mrskat v provazech, až se mi konečně podařilo překulit a ocitla jsem se na pravém boku, na kterém jsem zvyklá usínat.Skrze kuklu nebylo nic vidět, obestřela mne naprostá tma. Zmohla mne únava a vyčerpání. I přes tu krkolomnou pozici, mne začal obestřínat spánek a poslední co proběhlo mou myslí bylo:
,,První den je úspěšně za mnou, co mne asi čeká zítra, co pro mne bude mít za překvapení?"