PRVNÍ SETKÁNÍ - 2.díl - Martina

14.12.2021 23:35

POZDĚJI…

Jak jsem se zmínil ve svém příběhu, nejsem crossdresser, ale jsem velkým fanouškem dámské módy, zejména z té velké a slavné éry 50. a 60. let. Jak všichni příliš dobře víme, nezbylo nás mnoho, kteří by si vzpomínali a užívali si ty dny. Smutnější je, že je jen málo žen, které to dělají. Většinu žen, které jsem znal, prostě tato móda nezajímá, protože, jak mi neustále říkají, 'tyto věci jsou nepříjemné, hloupé nebo "sni dál"'. No, sním dál a velmi rád se oddávám vzpomínání, zkouším znovu tvořit a sbírat.

Moje žena je v mnoha ohledech úžasná, zvláště dopřává mému sběratelství vintage dámského spodního prádla (a některého modernějšího). Nashromáždili jsme velmi rozsáhlou sbírku spodniček, kombiné, bodyček, podvazků, šatů, sukní a halenek z 50. a 60. let. Máme doslova tisíce kusů spodního prádla.

Moje báječná žena se pro mě často obléká do těchto věcí a užíváme si to, když to dělá.

Také jsem měl velké štěstí, že jsem potkal krásnou ženu, která tento typ módy velmi miluje. Bydlí asi 1 500 mil daleko a mám to štěstí, že ji na svých služebních cestách vídám asi čtyřikrát do roka. Vyvinuli jsme si velmi příjemný vztah. (jí je 55 a mně je nyní 59). Navzájem si hledáme a posíláme obrázky spodniček, spodního prádla atd., často z internetových stránek. Skončila s krásnou sbírkou a já jsem do ní přidal.

Když se sejdeme, dělá mi modelku a užíváme si to, co si představujeme, že bychom dělali, kdybychom byli „dospělí“ během těch nádherných opojných dnů, kdy se ženy tak oblékaly. Některé z našich „činností“ by pravděpodobně dostaly hodnocení „X“, ale v oblasti spodního prádla jsme více než cokoli jiného spřízněné duše.

Existují ženy, které skutečně milují spodní prádlo – zejména prádlo z 50. a 60. let. Nevím kolik, ale vím, že takové jsou a alespoň jedna se ráda podělí se mnou o svou lásku a potěšení ze spodního prádla.

Bylo by úžasné, kdyby existoval způsob, jak by se tyto ženy mohly setkat s námi muži, které to tak baví.

Diskusní téma: PRVNÍ SETKÁNÍ - 2.díl - Martina

Datum: 15.12.2021

Vložil: Miluška

Titulek: První setkání

Ano Martino, nejsi v tom sama. Také mám ráda styl 60tých let, zejména kombiné a spodničky a podvazkové pásy. Nemám určitě tak velkou sbírku, ono se to v dnešní době špatně shání. Jak píšeš - také bych se ráda seznámila s ženou, které je toto příjemné a dokáže to ocenit a zejména......nevadí jí muži v dámském.
Přála bych ti, abys nějakou takovou ženu našla. Ono upřímně řečeno - 1500 mil je opravdu daleko......

Přidat nový příspěvek