Punčocháče - Martinka

02.02.2023 14:01

Protahovala jsem se na podlaze, nohy jsem měla doširoka roztažené, když vtrhla do místnosti.
"Ahoj Rebecco," usmála se na mě a mávla na mě rukou.
"Ahoj Kelsie," řekla jsem nesměle a tváře mi trochu zčervenaly.
"Jsi tu pozdě. Zítra máš před konkursem nějakou extra zkoušku?" zeptala se Kelsie, odložila taneční tašku a posadila se na podlahu naproti mně.
Pokračovala jsem v protahování a natáhla se, abych se dotkla prstů na jedné straně. "Ano, ano, mám."
Kelsie se jen usmála. "Je to tvůj první rok ve škole. Musíš být nervózní."
Byl to skutečně můj první rok na Manhattan Ballet College. Druhý den se konaly konkurzy na školní každoroční představení Louskáček. Moje starší sestra právě minulý rok promovala a řekla mi, jak bylo strašně těžké získat místo v inscenaci, ale kdybyste zvládli i ty nejmenší role, byli byste připraveni na další tři roky.
Kelsie byla o dva roky starší než já, v prvním ročníku školy. Prvních pár týdnů, co jsem tam byla, byla mou přidělenou mentorkou a rychle jsem zjistila, jak úžasná tanečnice to je. Daleko nad můj kalibr.
Kelsie byla nejen skvělá tanečnice, ale byla ztělesněním dokonalé baletky. Dlouhé blond vlasy vždy stažené do drdolu, zářivě modré oči a úchvatný bílý úsměv. A nejen to, měla krásné dlouhé nohy a dokonalou štíhlou postavu přesýpacích hodin, která byla v trikotu vždy v plné parádě.
Od chvíle, kdy jsem potkala Kelsie, jsem se cítila trapně a stydlivě, kdykoli jsem byla v její blízkosti. Byl to typ dívky, kterou chtěly být všechny dívky, a všichni chlapci chtěli být s ní.
Náhodou jsem si přála obojí.
"Uh, jo. Super nervózní," slabě jsem se usmála a donutila se nedívat se na nic jiného než na její tvář.
Kelsie se usmála a natáhla ruce, abych je vzala. "No, co kdybys mě nechala, abych ti pomohla? Můžu ti ukázat nějaké triky a věci, které ti pomohou vyniknout!"
"To by bylo úžasné," zazubila jsem se, vzala její měkké ruce do svých a nechala ji, aby mě táhla dopředu.
Naše nohy se dotýkaly, když jsme tu druhou táhly střídavě dopředu.
Poté jsem si zavázala baletní špičky a Kelsie zapojila svůj telefon do zvukového systému a pustila hudbu. Poznala jsem to z desítek případů, kdy jsem o Vánocích viděla Louskáčka.
"Dobře, Rebecco. Ukaž mi, co máš."
Zaujala jsem místo před velkou zrcadlovou stěnou a začala jsem s rutinou, kterou jsem si vymyslela pro svůj konkurz. Bylo to dost jednoduché, abych si to snadno zapamatovala, ale nechat Kelsie, aby mě sledovala, bylo těžší, než jsem si myslela, že bude.
Jen ten pocit, jak její oči sledují moje nohy, jak se pohybují, způsobil, že mi v břiše vybuchli motýli. Několikrát jsem tápala, pokaždé, když jsem se jí zadívala do očí, když mě pozorně sledovala.
"To bylo docela dobré," řekla, když jsem skončila. "Ale můžu ti dát pár rad?"
Přikývla jsem a Kelsie se postavila za mě.
"Musíš trochu zapracovat na svém držení těla. Stáhni si bříško trochu víc," nařídila a její paže mě objala, když mi přitiskla ruku nízko na břicho.
Téměř instinktivně jsem tlačila boky dopředu, když se mi zploštělo břicho.
"Dobrá. A teď taky zkus stočit ramena dozadu a trochu se prohnout v zádech," řekla pak a druhou ruku mi přitiskla na hruď.
Motýli létali v plné síle, když mě tiskla na přední část svého těla. Když jsem se o ni opírala s jejíma rukama na sobě, cítila jsem na zádech kulaté nafouknutí jejích prsou.
Zatajil se mi dech.
"Dobře," řekla znovu a já bych přísahala, že její hlas měl chraplavý tón. "Teď otoč hlavu na stranu," nařídila.
V zrcadle jsem viděla, že Kelsie má hlavu posazenou těsně nad mým levým ramenem. Její oči byly jasné a prakticky se třpytily něčím víc než jen její vášní pro tanec.
Udělala jsem, co mi bylo řečeno, bradu jsem si nechala zvednutou a otočila jsem hlavu ke vzdálené zdi po mé levici.
"Perfektní," povzdechla si a stala se další věc, Kelsie se naklonila a přitiskla své plné růžové rty na ty moje.
Automaticky se mi zavřely oči, když jsem se svými rty pohybovala proti jejím nebeským způsobem, o kterém jsem jen snila. Trvalo to jen vteřinu, než se náš polibek stal drsnějším a její měkký jazyk se dotkl mých rtů. Dychtivě jsem otevřela ústa proti jejím a pozdravila její jazyk svým.
Jak jsme se líbaly víc a víc zběsile, cítila jsem, jak se Kelsiny ruce vzdalují od místa, kde mě tiskly. Ruka, která byla na mém hrudníku, zabloudila na stranu, místo toho mi stiskla jedno z prsou, když mi ho dlaní hnětla. Její druhá ruka se sunula dolů, dokud se nezastavila v prostoru mezi mými stehny.
Dychtivě jsem zasténala do jejích úst a cítila jsem její úsměv.
"Vidím, že se na mě díváš," zavrněla Kelsie, když se její ústa odtáhla od mých a místo toho mi začala dávat mokré polibky po mém krku. "Jak zíráš, když mě vidíš tančit. Je mi z toho tak horko."
Nechala jsem svou hlavu padnout zpět na její rameno. "Nemyslela jsem si, že sis všimla."
"Samozřejmě, že si všimnu, když mě nějaká sexy holka svléká očima," škádlila mě, zuby se mi drásaly po krku a běhal mi mráz po zádech. Když jsem začala kolébat boky proti její ruce, zasmála se. "Chceš mě hned svléknout?"
Dychtivě jsem přikývla, pomyšlení na to, že uvidím Kelsie před sebou nahou, mi mezi nohama rostla vlhkost.
"Bože, ty jsi tak mokrá," usmála se a její ruka mi stiskla rozkrok přes trikot a punčocháče. "Co říkáš, sundáme jednu vrstvu a uvidíme, jestli to pomůže?"
Než jsem stačila odpovědět, Kelsiiny ruce opustily mé tělo a začaly mi stahovat ramínka černého trikotu. Stáhla pružnou látku dolů, až se mi omotala kolem pasu.
Otevřela jsem oči a viděla se napůl svlečená v zrcadle před námi. Moje malá ňadra byla v plné parádě a viděla jsem, že upoutala její pozornost. Obě její ruce se zvedly, aby stiskly malé hromádky na mé hrudi. Její ruce byly měkké na mé pokožce, když její prsty svíraly a štípaly mé bradavky. Dokonce jsem sledovala, jak si položila bradu na mé rameno a nechala proud svých slin sklouznout po mých prsou. Jak kroužila prstem kolem mé nyní mokré bradavky a v mém žaludku se začal usazovat uzel touhy.
Jak jsem sténala, její ruce putovaly dolů a tlačily mi trikot přes boky, až mi spadl kolem kotníků.
Tváře se mi rozpálily, když jsem pozorovala její oči, jak mě vidí v zrcadle, a usmála se.
"Jsi zlobivá holka, Rebecco. Nemáš kalhotky?"
Byla to pravda. Vždycky mi přišlo příliš nepříjemné nosit kalhotky pod trikotem, když jsem tančila. Takže když jsem si myslela, že budu sama, neobtěžovala jsem se.
Obraz, který mě přivítal v zrcadle, jsem byla já, jak stojím uprostřed studia nahoře bez, a přes průhledné bílé punčocháče je jasně vidět mé mokré pohlaví.
"Pojď na podlahu," přikázala Kelsie chraptivě a táhla mě s sebou na dřevěnou podlahu. Šťastně jsem jí vyhověla a klekla si vedle ní.
Rychle zaútočila na moje ústa svými. Její rty se hladově pohybovaly po mých, když mě tlačila dolů, až jsem ležela pod ní. Kelsie se posadila na paty, chytila mě za kolena a lehce mi roztáhla nohy do vzduchu.
Pak se zazubila a její dětské modré oči se upíraly na mokrou skvrnu, která se vytvořila na rozkroku mých punčochových kalhot. "Vždycky jsi ze mě takhle mokrá?"
Posadila jsem se, opřela se o lokty, přikývla a sledovala, jak se na mě dívá. "Ano," zasténala jsem. I když se mě nedotýkala, jen pocit jejích očí na mém zoufalém pohlaví mě přiměl ještě víc vlhnout.
Bez dalšího slova natáhla obě ruce a pohladila mě skrz ten tenký materiál. Náhlý kontakt mě zavřel.
Pak se ozval zvuk trhání látky a já se podívala dolů a viděla, že Kelsie mi roztrhla rozkrok punčocháčů dokořán.
"To je mnohem lepší," usmála se. Její oči se pak setkaly s mými a spojily můj pohled s jejím. Cítila jsem, jak jeden z jejích prstů jemně přejel po mé mokré štěrbině, ale nedovolila jsem si zavřít oči.
Má ústa se pootevřela, když do mě s lehkostí vsunula ten prst. "Řekni mi, Rebecco," začala a její prst se pomalu pohyboval dovnitř a ven z mého pohlaví. "Dotýkala ses někdy sama sebe poté, co jsi mě viděla tančit?"
Uzel v mém žaludku se pomalu začal zvětšovat. "Ano," zalapala jsem po dechu a vícekrát jsem si vzpomněla, že jsem se omluvila na záchod, protože můj trikot byl mokrý, když jsem ji sledovala.
Její prst se začal pohybovat rychleji, když ho do mě pumpovala. "Už jsi někdy masturbovala, když jsi myslela na mě?"
"Ano," zasténala jsem a stále se mi dařilo mít oči otevřené.
Usmála se, když do mě zabořila druhý prst. "Představovala jsi si někdy, že jsem to byla já, kdo tě dělá místo tvé ruky?"
Dychtivě jsem přikývla, dech mi vycházel v krátkých intervalech. "Ach ano."
Její prsty zrychlily tempo a stočily se ve mně. "A už se ti někdy zdálo o tom, že bych jazykem šukala tvou pěknou růžovou kočičku?"
Když jsem zírala do jejích nádherných modrých očí, můj zrak se začínal zamlžovat. Cítila jsem, jak ve mně narůstá můj vrchol, když do mě její prsty narážely, rychleji a tvrději. "Bože, ano," zasténala jsem nahlas.
Úsměv jí zkroutil rty, když konečně přerušila oční kontakt a naklonila se, aby zabořila obličej mezi mé nohy.
Už jsem nemohla udržet oči otevřené, když její horký, vlhký jazyk vklouzl po mé štěrbině a ze rtů mi unikl hlasitý sten. Dychtivě mi lapala po pyscích, její jazyk byl na mém citlivém těle hedvábný a hladký. Její prsty do mě stále bušily, dost rychle na to, abych je skutečně slyšela.
Když začala špičkou jazyka kroužit kolem mého poštěváčku, cítila jsem, jak se uzel v mém břiše začíná uvolňovat, a když se do něj zachytila svými rty a tahala za citlivý uzlíček nervů, ztratila jsem ho.
Zvrátila jsem hlavu dozadu a zakřičela její jméno, když jsem cítila, jak na mě můj orgasmus narazil jako vlna. Kelsie pokračovala ve své službě, když jsem sténala, lapala po dechu a křičela, postupně se uvolňovala, jak jsem se začala třást na podlaze pod ní.
Když zasáhla poslední vlna, ucítila jsem poslední výron mezi nohama, když jsem namočila její obličej a prsty svojí šťávou.
Kelsie se brzy odtáhla od mého klína a její tvář se leskla v zářivkovém osvětlení tanečního studia. Na rtech se jí modeloval krásný úsměv, když je slastně olizovala, abych to viděla.
"Ochutnala jsi někdy sama sebe?" zeptala se nenuceně a položila svou tvář na mou. Když jsem zavrtěla hlavou, sklonila se a tvrdě mě políbila. Její jazyk vklouzl do mých úst a byla jsem ohromena slanou a sladkou chutí mých vlastních šťáv.
Po chvíli se odtáhla a stále se usmívala. "Teď, když jsi trochu méně nadržená, chceš vidět, jestli vypadám jako ve tvých snech?"
Rychle jsem se odrazila od podlahy a převalila se tak, že jsem to byla já, kdo se vznášel nad ní. Kelsie se zády opírala o dřevěnou podlahu, když na mě vzhlížela očima plnýma chtíče.
Pomalu jsem nechala jedno z tenkých růžových ramínek jejího trikotu sklouznout z jejího ramene. V tuto chvíli jsem chtěla jen strhnout z jejího těla tenkou růžovou látku, ale odmítla jsem vypadat příliš dychtivě.
Místo toho jsem se posadila obkročmo na její boky a zavinula prsty do tenkých ramínek. Pomalu jsem jí začala stahovat trikot přes její malá, energická ňadra. Když jsem to udělala, tření látky oživilo její bradavky a ona tiše zasténala. Pokračovala jsem, dokud se jí stejně jako ten můj neomotal kolem pasu.
Stejně jako většina z nás v baletní škole neměla Kelsie nijak zvlášť velká prsa. Ale měla dost na to, abych je mohla uchopit v mých malých ručičkách, mačkat je a masírovat, dokud jsem necítila, jak se ohřívá proti mému pohlaví.
Naklonila jsem se, přejela jsem špičkou jazyka proti každé z jejích bradavek, než jsem se na ně jemně přitiskla svými zuby. Kelsie se pode mnou svíjela a tiše sténala.
"Vstaň," nařídila jsem jí a seskočila z boků.
V oparu mě následovala, postavila se na nohy a upřeně na mě zírala. Jakmile stála přede mnou, vytáhla jsem jí světle růžovou baletní sukni tak, že se jí svírala těsně pod prsy, spíše než kolem útlého pasu. Pak jsem rychle zapracovala a stáhla jí trikot přes boky, dokud nedopadl na podlahu.
Jak se ukázalo, Kelsie a já jsme měly několik věcí společných.
"Ty nemáš kalhotky, Kelsie? Jak moc nezbedné," posmívala jsem se jí s úsměvem a nechala jsem její sukni, aby se znovu usadila kolem pasu.
Kelsie teď stála přede mnou a neměla na sobě nic než průhlednou baletní sukni. A vypadala mnohem lépe, než jsem si kdy dokázala představit.
"Přejdi k tyčím," přikázala jsem a nespouštěla oči z jejího nádherného nahého těla. "Chci, abys dala jednu nohu nahoru na jednu tyč a druhou nohu na druhou tyč."
Kelsie se zasmála, když se vydala ke dvěma tyčím v zadní části místnosti. Byly dostatečně pevné na to, aby udržely její štíhlé tělo, když se postavila mezi ně. Nebyla to pozice, kterou by mohla udržet příliš dlouho, to jsem věděla, ale při rychlosti, kterou mi srdce bušilo v očekávání, jsem si byla jistý, že nebude muset.
Jakmile byla pevně na místě, sklonila jsem se před ní a zjistila jsem, že stojím tváří v tvář jejímu zářivému pohlaví.
Byl to okamžik, o kterém jsem snila od chvíle, když jsem ji před měsícem potkala, a teď se to skutečně stalo. Než jsem stačila prasknout vlastní bublinu, naklonila jsem se k ní a vklouzla jazykem mezi její kluzké pysky.
Její chuť mi explodovala v ústech. Byla sladká a hořká zároveň, jako nic, co bych si dokázal představit. Dychtivě jsem ji olizovala a toužila jsem ještě víc, protože jsem téměř útočila ústy na její hladký pahorek
"Ach, šoustej, Rebecco! Ach můj bože, to je tak krásný pocit," zasténala a svíjela se mi proti ústům.
Ponořila jsem svůj jazyk do jejích hlubin, na okamžik jsem ho zasunula dovnitř a ven, když křičela rozkoší. Její vlhkost mi prakticky stékala po bradě a na prsa, když jsem pokračovala v požírání jejího pohlaví, aniž bych zpomalila.
Byla jsem rozhodnutý lízat její poupě až do konce, stejně jako ona. Jakmile to vypadalo, že se chystá prasknout, dala jsem jí jazyk naposledy do její štěrbiny, než jsem cucala její naběhlý poštěváček mezi svými rty.
"Ach bože, ó bože, Rebecco!" Vykřikla, právě když z jejího nitra vytryskla vlna teplých šťáv a smáčela mi obličej.
Jako důkaz jejích schopností dokázala Kelsie zůstat vzpřímená na tyčích, když se otřásala svým vyvrcholením. Jednoduše jsem natáhla jazyk a ona se mi opřela o obličej, když skončila.
S posledním vzdechem se Kelsie přemístila z tyčí na podlahu vedle mě.
"Bože, ty jsi v tom moc dobrá, Rebecco," povzdechla si, naklonila se a znovu mě políbila.
Tento polibek byl jemnější, něžnější. Koneckonců, obě jsme ten večer měly velmi příjemný trénink.
Moje chuť na jejím jazyku se mísila s její čerstvou vlhkostí po celých mých ústech a vytvořila naši vlastní jedinečnou chuť, když jsme se líbaly na podlaze.
Když jsme se konečně odtrhly, Kelsie se usmála. "Myslím, že ti dlužím nové punčocháče, co?"

Diskusní téma: Punčocháče - Martinka

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek