Pyžamo - Petr(a)

22.03.2013 18:26

Moje přítelkyně odjela na rok do Jižní Ameriky a já tak můžu naplno rozvinout moji zálibu v ženských šatech. Jsem totiž absolutně posedlý jejími věcmi. Jsou to prostě všechno tak neuvěřitelně sexy kousky, že při mé úchylce oblékat si dámské prádlo, sem nemohl odolat. Každý den jsem si tak zkoušel různé kombinace jejího oblečení. Po měsíci mé samoty přišel balíček z Chile. Přítelkyně si totiž poslala nějaké věci domů. Když jsem ho otevřel, byly v něm nějaké medailony a pončo. Taky v ní bylo docela obyčejné dámské pyžamo. Netušil jsem, proč si posílá z Chile pyžamo, které si může koupit tady. Navíc to nebyl její styl. Je to taková pipka, co i v noci musí vypadat skvěle. Obvykle spí v nějaké saténové noční košilce, nebo v saténovém pyžamu. Toto bylo úplně obyčejné, bílé kalhotové pyžamo s motivem značícím ženské pohlaví na prsou. I když mám raději podobné věci, jaké nosí moje přítelkyně, k tomu pyžamu mě to táhlo. V noci spím v jejím saténovém pyžamu, ale zkusím to i v tomto obyčejném. Vypadá pohodlně. Pomyslel jsem. Když jsem si večer sundával make-up a ošetřil se krémy, oblékl jsem si ho. Bylo opravdu obyčejné. Nelesklo se a nijak zvlášť mě nevzrušovalo. Bylo ale velmi pohodlné.

Když jsem se ráno probudil, s hrůzou jsem zjistil, že jsem se neprobudil druhý den, ale až za dva dny. Dost mě to vyděsilo. Vyskočil jsem z postele a v ten moment by se ve mně krve nedořezal. Cítil jsem, jak mi něco poskočilo na hrudi. Když jsem si sáhl na prsa, ucítil jsem ženské trojky. Měkké a poddajné. Sáhl jsem si do rozkroku a nic tam nebylo. Můj penis byl pryč. Když jsem si zajel pod pyžamo mezi nohy, ucítil jsem vagínu. Měl jsem mušličku, jakou jsem mé přítelkyni vždy záviděl. Odběhl jsem do koupelny, abych se podíval do zrcadla. Jaké bylo moje zděšení, když jsem v něm uviděl obraz mojí přítelkyně. Vypadal jsem úplně jako ona. Vysoká bruneta s dlouhými rovnými vlasy. Ženská postava v tom pyžamu neobyčejně vynikala. Pomalu jsem se osahával a poznával moje nové tělo. Přemýšlel jsem při tom, jak se to mohlo stát. Když jsem později procházel věci z toho balíčku a zaměřil se na ty medailony, všiml jsem, si že patří nějaké staré bohyni. Na internetu jsem si vyhledal, že to byla bohyně ženství. Nejspíš to pyžamo mělo nějakou magickou sílu. Počkat, ale proč mi ho přítelkyně posílala? Úplně naspodu balíčku byl dopis. Psala ho přítelkyně. Mimo jiné se tam psalo, že ví o mojí tajné zálibě. Že jí to nevadí a dokonce že narazila na jednu šamanku, která jí dala ty medailony a očarovala to pyžamo. „Je mi jasné, že sis ho hned oblékl a ani ses neobtěžoval předčíst co stojí v dopise“ Napsala také. „To co se ti stalo, není napořád. Bude to trvat asi jen rok. Přesněji do doby, nežli spatříš můj originál. Do té doby se ti změní nejenom tělo, jak jsi již zaznamenal, ale i mozek. Budeš prostě já. A předem ti odpouštím všechno, co se stane v tomto období.“ Těšil jsem se na to. Doslova jsem prahl po tom vyzkoušet si její život.

Hned ten den jsem si oblékl její bílou podprsenku, bílé rifle a žlutou halenku. Nasadil jsem si velké brýle, kruhové náušnice, šátek přes hlavu a mohl jsem vyrazit. Rozhodl jsem se jít naostro. Chtěl jsem jít jen na obyčejný nákup do samoobsluhy. Pro začátek to byl nejodvážnější plán, jakého jsem byl schopen. Než jsem vyrazil, prošel jsem kolem zrcadla. Pohled do něj byl neuvěřitelný. Všechny moje sny se splnily. Byl jsem k nerozeznání od mé neuvěřitelně sexy přítelkyně. Neodolal jsem a musel jsem si zajet prsty mezi nohy. Rozepnul jsem kalhoty a začal si jezdit po celé vagíně rukou. Začala pěkně vlhnout. Za chvíli jsem mohl strčit prsty dovnitř. Cítil jsem teplo a úžasnou rozkoš, když jsem si mačkal poštěváček a prsty projížděl vnitřek mojí mušličky. Jako chlapa, který má rád ženské prádlo, mě to strašně vzrušovalo. Ta myšlenka, že mám fungující ženské tělo a nemusím se bát vyrazit ven. Do samoobsluhy jsem nakonec nešel a celé odpoledne jsem strávil hrátkami se svým novým tělem. Prsa byla neuvěřitelně citlivá na dotek. Chvíli jsem byl nahý a chvíli zas v nějakém sexy oblečku. Vytáhnul jsem dokonce vibrátor, který má moje přítelkyně vedle postele. Když jsem ležel na pohovce nahý jen v županu, zajížděl jsem si sním tak hluboko do vagíny, jak to jen šlo. Cítil jsem ho až v břiše. Bylo to neuvěřitelně silné a vzrušující. Zažíval jsem extázi, jakou jsem nikdy nezažil. Projížděl jsem po mém dokonale hladkém ženském těla a pořád

zajížděl s vibrátorem dovnitř a ven. Nakonec se stalo nevyhnutelné. Já prožil svůj první orgasmus jako holka. Byl to nejsilnější zážitek v životě. Trvalo to tak dlouho a bylo to tak intenzivní. V jeden moment mi přišla na mysl divná myšlenka. Nikdy dřív by mě to nenapadlo, ale tehdy ano. Jaké by to bylo mít tam skutečný penis? Nakonec jsem usnul v posteli s vibrátorem uvnitř a probudil se až ráno. Ovšem zase to bylo po dvou dnech. Neměl jsem mna sobě to pyžamo, ale i tak jsem se probudil až za dva dny.

Vstal jsem a první moje kroky vedli na záchod. Automaticky jsem si sedl a začal močit. Poté jsem si vyčistil zuby a pleť. Oblékl jsem se do domácího oblečení a šel jsem si zacvičit. Nikdy dřív jsem necvičil a vůbec ráno jsem byl spíš pasivní. Dnes to bylo ale jinak. Všechno mi říkalo, abych se o sebe staral. Přeci se musím udržet ve formě. Navíc bych si jako neforemná ženská nenašla pořádného chlapa. Ta myšlenka mi nepřišla vůbec divná. Byl jsem už zcela spjat s tělem. Myslel jsem jako moje přítelkyně. Byl jsem stejný jako ona. Dopoledne jsem šel nakoupit potřebné potraviny a vrátil se domů. Ani mi nepřišlo, že jsem poprvé venku jako holka. Bylo to tak nějak přirozené. Neměl jsem problém se oslovovat jako žena a i chůze a pohyby jsem měl ženské. Prostě dokonalá kopie mé přítelkyně. Odpoledne jsem přemýšlel, co budu dělat večer. Byl pátek a mně se nechtělo být doma. V tu ránu zazvonil telefon. Zvedl jsem ho a automaticky jsem se ohlásil jménem mojí přítelkyně. Na druhé straně byla její kamarádka Andrea a chtěla, abych šel s ní na diskotéku. Nejspíš nevěděla, že je v Chile. Souhlasil jsem. Oblékl jsem si černé krajkové kalhotky a podprsenku. Krátkou černou sukni s rozparkem a bílé tričko na ramínka. Přes to jsem si hodil jen průhlednou bílou halenku. Vzal jsem si černou kabelku, do které jsem dal rtěnku, make-up a nějaké tampóny. Taky telefon a peníze. Mohl jsem vyrazit se pobavit.

Když jsem dorazil do baru, kde jsme měly sraz před samotnou akcí, Andrea už tam seděla. Byla tam společně se dvěma cizími muži. Sundal jsem kabelku a přisedl si ke stolu. Představila mě těm dvěma a jeden z nich, jmenoval se Patrik, mi koupil sklenku vína. Seděly jsme tam asi dvě hodiny a vypily tři láhve vína. Patrikovy jsem se evidentně líbila a celý večer ze mě nemohl spustit oči. I on mě docela přitahoval. Neuvědomoval jsem si už moje mužské já. Byl jsem dokonale proměněn v ženu. Když Andrea povídala, že půjdeme na tu diskotéku, odvětila jsem, že s Patrikem ještě chvíli zůstanu. Seděli jsme tam další hodinu a mě už se nechtělo jít na žádnou diskotéku. Byla jsem z něho naprosto unešená a chtěla jsem, aby mě vášnivě pomiloval. Navrhla jsem mu tedy, ať jdeme ke mně domů. Souhlasil. Když jsme přišly ke mně, ihned jsem se začala vysvlékat. On to pochopil velice rychle a začal mi pomáhat. Líbal mě a při tom rozepínal podprsenku. Když ji sundal, vypadla mi prsa a já cítila, jak jsou těžká a jak mi drží na ramenou. Cítila jsem, jak mě na bradavkách lechtají moje dlouhé rovné vlasy. Patrik je odhrnul a začal bradavky olizovat a jemně kousat. Přitom mi sundal i kalhotky a celou dlaní mě hladil po rozkroku. Začala jsem vlhnout. Sundala jsem Patrikovy tričko a uviděla jeho vypracovanou hruď a břišní svaly. Velmi mě to vzrušilo. Zvlhla jsem ještě víc. Sundala jsem mu i kalhoty a trenýrky. Uviděla jsem jeho ztopořený penis, který se nemohl dočkat, až do mě pronikne. Já se nemohla dočkat na něj. Patrik mi začal prsty pronikat do vagíny a já cítila, jak mi mačká poštěváček. Cítila jsem teplo po celém těle a nemohla se dočkat jeho penisu. Když jím do mě začal pronikat, ucítila jsem silné vzrušení. Nejdřív to bylo velmi pomalé a jemné, ale hned na to pokračoval silně a tvrdě. Cítila jsem, jak mnou proniká hloub a hloub. Celou dobu našeho milování jsem cítila neskutečné vzrušení a uspokojení. Střídaly jsme různé polohy a já si poprvé zahrála při sexu roli ženy. Když jsem klečela a on do mě pronikal zezadu, cítila jsem jeho narážení do mého zadečku. Chtěla jsem, aby to nikdy nepřestalo. Asi po dvou hodinách neskutečné slasti a prožitků jsem ucítila, jak do mě vypouští obsah svého penisu. Byl to zvláštně teplý pocit, ale velmi příjemný. Pocítila jsem něco zvláštního. Svým způsobem mě to naplnilo uspokojením. Ten večer jsem usnula pod Patrikovým ramenem. Byla jsem absolutně vyčerpaná.

Ráno, když jsem se probudila vedle Patrika, jsem se cítila jinak. Cítila jsem se podivně bezbranná a zároveň v bezpečí. Cítila jsem smutek i štěstí. Nespala jsem už dva dny jako dřív, ale cítila jsem se opravdu jinak. Když se Patrik vzbudil, vstal beze slova z postele, oblékl se a se slovy, bylo to fajn, odešel domů. Nechtěla jsem věřit tomu, že odešel jen tak. Že mne ani

nepolíbil na rozloučenou. Cítila jsem se lacině. Zbytek dne jsem myslela jen na něj a na večer s ním. Asi jsem se zamilovala. On ale nevolal. Nevolal celý týden a už jsem ho nikdy neviděla. Moje první láska. Můj první chlap a už jsem ho neviděla více.

Od doby mého prvního sexu s mužem uběhl skoro rok a blíží se chvíle, kdy má přítelkyně přijede. Já už ovšem vím, že mě doma nenajde. Jsem teď mnohem šťastnější a nechci, aby se vrátilo moje mužské já, až ji uvidím. Za několik týdnů po mé nešťastné první lásce jsem poznala někoho mnohem upřímnějšího a laskavějšího. Jmenoval se Jirka a byly jsme do sebe opravdu zamilovaní. Dokonce mně požádal o ruku a já jeho nabídku přijala. Bydlí ve Francii a mě láká začít nový život. Já jsem mu to ještě neřekla, ale dělala jsem si těhotenský test a byl pozitivní. Pokud to příjme, tak s ním budu mít dítě. Mou přítelkyni to sice raní, ale nemůžu si prostě pomoci. Je to silnější než já. Doufám, že ji nikdy neuvidím tváří v tvář.