Secondhandová zajatkyně - 1.díl - Lezanka

05.02.2022 16:29

Byl jsem  spíše Transvestita, který sice chodil do práce jako chlap v obleku, ale v každé volné chvíli si zkoušel dámské prádlo. Obchody s oblečením z druhé ruky jsem si oblíbil pro svou anonymitu a taky kvůli vůním, které sršely různorodou směsicí parfémů a taky zde bylo hodně erotického prádla nebo hodně sexy šatů a bot. Dokonce jsem si vymyslel pro mě adrenalinový odpoledne, kdy jsem do prostého a nenápadného baťůžku vložil silonky, pantofle, leginy s delším tričkem a hlavně paruku s delším vlasem. Slušně jsem pozdravil a obhlédl, kolik prodavaček mě vidělo a šel si vybírat pánské trička nebo džínsy.  Po půlhodince okukování jsem v momentě, kdy jedna prodavačka byla pryč slušně pozdravil a odešel jen za roh a jak se opět prodavačky prohodily, tak jsem se nenápadně vetřel  zpět a zapadl co nejrychleji do kabinky. Tam jsem se převlékl za holku a  své kraťasy s tričkem a sandály uschoval do batohu. Pak jsem jen v klidu vybíral zboží a bez stresu si je zkoušel v kabince.

„Vybrala jsem si tuhle sukni a taky tyhle  lodičky.“

„Ano, moment, přinesu druhou  botu.“

Zmizela vzadu a  já zaslechl hovor s druhou prodavačkou.

„Hele a viděla si toho chlapa v brýlých, jak odchází?“

„Jo, ten odešel asi před půl hodinkou.“

„Aha, no tak díky.“

Poťouchle jsem se usmál jak moje finta funguje.   Mrkl jsem na bižuterii a vybral jedny naušničky s klipsnami, pak s úsměvem zaplatil a vyšel  do rušné ulice. Dost často jsem se právě přistihl , že  sleduji reakce žen na můj převlek a na jednu stranu jsem měl strach z prozrazení a na druhou stranu to ve mě vyvolávalo ten pravý adrenalín.  Zamyšlen jsem nastoupil do tramvaje.

„Pojďte si sednout, slečno!“

„Děkuji.“

Pípl jsem a hned po usednutí se ten chlap přitiskl svým bokem na mé rameno.

„Jedete daleko?“

„Ne, musím nakoupit večeři pro manžela.“

„Aha, tak to chápu.“

většinou ve mě byla malá dušička, ale tímto sdělením jsem byl schopen většinu odradit.  Jen jsem si musel dávat pozor na vyšší hlas.

Na Internetu jsem  kolikrát narazil na zajímavé povídky, ale taky nechuť se vystavovat v dámském oblečení na veřejnosti a raději volili nákup po Internetu.

Zkusil jsem to taky, ale chyběla prádlu ta vůně a ten pocit, že v tom přede mnou  byla nějaká žena.

 Moc jsem se těšil na moment, kdy se vrátím z práce a budu si moct opět hrát na slečnu.

A tak jsem většinou rychle oholil tělo a nakrémoval, vytáhl ty nové lodičky ze sekáče,  nejdříve jsem  nasál jejich vůni deodorantu a když jsem se nabažil, tak jsem do nich vklouzl. Vybíral jsem si ty největší  velikosti, ale jen tak, aby mi trochu byly menší, aby pocit z těch ženských věcí byl o to silnější. Vzal blůzku, sukni a už se během chvilky maloval před zrcadlem.  Kdyžjsem byl úplně přeměněn i s parukou, tak jsem udělal pár fotek a ty hned umístil na můj web. Jazykem jsem si olizoval rty se rtěnkou, když jsem klikal na další fotky z předchozích nákupů. Pak jsem  trochu poklidil a užíval si podpatků, uvařil večeři z těstovin a sedl k telce.  Večer jsem zakončil dalším   převlekem a to už jednodušším.

Našel jsem si plavky, pantoflíčky a než jsem si  lehl, tak jsem si svázal nohy k sobě, vzal potápěčské  brýle a  roubík  do úst. Navlékl prezervativ, vzal pouta na ruce a za krátko vyvrcholil.

Byl pátek a já skončil dříve v práci, abych se připravil na víkendovou akci.  Navíc jsem si pěkně nalakoval nehty červeným lakem na nohou a bezbarvým na rukou, abych mohl přijít jako  chlap a nemusel se stydět vyzout, když jsem si zkoušel dámské střevíce. Hned dopoledne s baťůžkem jsem vkročil do  jiného sekáče a omrkl prodavačky. Těch tu bylo víc, než jinde až mě to vylekalo.  Projel jsem stojany a  našel svoje džínsy či trička, pak jsem zjistil, kde jsou šaty a klasicky jsem prošel s rozloučením ven, když byla u pokladny jen jedna prodavačka. Jak odešla, tak jsem nepozorovaně vklouzl dovnitř a rychle se proplížil kolem stojanu  s šaty do převlékárny s kalhotami v ruce jako, že jdu zkoušet.  Tam jsem se převlékl do dámského s parukou. Už jako holka jsem v lodičkách zašel ke stojanům s dámským oblečením. Měly tu opravdu výstavní kousky a když jsem našel jedny se šněrovačkou, neváhal jsem a rychle si je připravil na zkoušení a k tomu jednu spodničku. Vůbec jsem nevnímal čas a taky než se mi povedlo obléknout vše, tak to dlouho trvalo. Dal jsem si ale záležet as vycpanou podprsenkou  utahoval jsem šněrovačku co to šlo. V zrcadle jsem se začal prohlížet s velkou zálibou. Pak jsem vzal batoh a vyšel z kabinky, abych si to vyzkoušel i na prodejně, zda mi budou vyhovovat. Už dopředu jsem byl tak nějak rozhodnut, že si je koupím, jenže mě vylekalo všude přítomné ticho. Taky osvětlení nebylo už takové, jako když jsem vstoupil do prodejny.  

Vylekalo mě to a rychle jsem zamířil do přední části, ale nikoho jsem tu nikde neviděl, pokladna byla prázdná a rádio vypnuté.

„Sakra, sakra, oni mě tu snad zamkli!“

Došel jsem k hodinám a tam   jsem uviděl, že je už po poledni a až teď jsem si všiml, že prodejna má v sobotu jen do 12,00 hodin.

„Co mám dělat?“

Ještě jednou jsem se podíval na otvírací hodiny a zjistil, že mají v neděli otevřeno až po poledni.

„Do háje, Budu tady zavřený jeden celý den.“

 Vůně všech parfémů umocňovalo atmosféru,  která na mě působila vší silou. Jak jsem procházel po dlaždičkách, tak se  ozývaly podpatky mých nových lodiček.

Začal jsem zmatkovat a chtěl se dovolat pomoci, ale když jsem procházel kolem oken, zjistil jsem, že jsou neotvíratelné.

„Tak že se ven nedostanu!“

Brblal jsem a pochodoval kolem dokola. V tom jsem  se zastavil před přicházející princeznou. Trochu mě to vylekalo, ale  hned jsem si zamrkal a poznal, že je to můj odraz ve velkém zrcadle. Byl jsem ženou s dlouhým vlasem, vypasovaným útlým pasem a v lodičkách laděných do světle modré.

Pousmál jsem se na sebe a v tom  jsem si uvědomil, že je prodejna na pár hodin mým rájem.

  „Konečně si to tu pořádně prohlédnu a užiju si to!“

Začal jsem si procházet pomalu regály s dámským oblečením.   Každé druhé jsem si přiložil k tělu a pak si je třídil, které  si vyzkouším.

„Foťák! Já tu mám foťák, jujky!“

Vypískl jsem radostí a sundal svůj batoh. Omrkl jsem osvětlení a trochu se mi podařilo kolem zrcadla v rohu víc přisvítit. Nastavil jsem samospoušť směrem na zrcadlo a už  si užíval focení. Vyčlenil jsem si jednu židli na převlékání a když jsem byl jen ve spodním prádle, uvědomil jsem si, že bych potřeboval samostatný stahovací korzet. Měl jsem štěstí, protože jak jsem se rozhlédl po prodejně, tak jsem ho uviděl.   Byl světle béžový, kterým jsem si rychle stáhl  svoje větší bříško. Vše jsem uschoval pod elastickým bodýčkem.  Jenže teď mi došlo, že v těchjedněch  lodičkách nemůžu zkoušet všechny šaty.  Začal jsem hledat oddělení s botama, kterého jsem si před tím nevšiml. Bylo za dveřma v další místnosti.

„No to je paráda, oni tu mají boty v párech!“

Zaradoval jsem se a rychle přejel očima regály.

„Nejdříve něco na rychlé přezouvání!“

Přiskočil jsem k nejbližší stoličce a už  sundával lodičky. První mi padly do ruky pantofle s růžovou mašličkou na vyšším podpatku. Vnitřek byl z měkké voňavé kůže a moc pěkně mi padly na chodidla. Prošel jsem se za klapotu a už začal vytahovat další  botky.

„K několika šatům by se hodily bílé lodičky, pak tyhle světle béžové páskové a taky  nějaké tmavší balerínky nebo tenisky.“

Byl jsem úplně unesen, ke každému páru jsem k vnitřní stélce přičuchl a když se mi vůně líbila a byla to moje velikost, tak jsem je vyzkoušel. Nakonec jsem prošel i kozačky, které byly zastrčené až v zadním regálu dole.   Obul jsem si ty druhé bílé lodičky a šel na šaty.  Bílé kombiné z hebkého  klouzavého materiálu pomáhalo  hravě do  šatů.

„Tohle je  fakt skvělý odpoledne!“

Zatočil jsem se a udělal pukrle před zrcadlem. Jenže délka šatů nebyla  taková, kterou jsem si  chtěl koupit a tak  postupně  zbytečné šaty jsem vrátil zpět na stojany. Při tom jsem si pěkně zaklapal s podpatky na bílých lodičkách s asi na šesticentimetrových podpatcích. V tom jsem se zarazil, když jsem uviděl svatební šaty. Byly bohatě zdobené a měly velmi nadýchané sukně a  ramínka. K nim jsem si musel vzít dlouhé bílé rukavičky. Jak jsem zpustil závoj, připadal jsem si úplně jako před obřadem.

Asi bych v nich vydržel hodně dlouho, ale  v tom jsem zahlédl žluté šaty. Udělal jsem ještě pár fotek a byl hrdý, že  jsem je vyzkoušel a zvěčnil.  Svlékání netrvalo tak dlouho, jako oblékání, ale dal jsem si vždy záležet, aby šaty na ramínku nebyly pokrčené. Odskočil jsem vedle pro žluté  lodičky a oblékl silonové šaty s dlouhým rozevlátým rukávem. Při zatočení se kolem mě udělalo několik látkových pater díky odstředivé síle.

„A co si vezmu ke kozačkám?“

Pro inspiraci jsem si obul kožené tmavě hnědé pod kolena s širším podpatkem a začal jen ve spodním prádle  hledat mezi regály. Červenou blůzku se zlatými ozdobamy a knoflíčky  jsem oblékl a docela mi seděla, naproti byla dlouhá řada ramínek se sukněmi. Jak jsem šáhl pro tmavou, zjistil jsem, že je z nějaké kůže. Neváhal jsem a v momentě vyzkoušel asi troje, než mi padla. Dál to bylo jednoduché. V oddělení kabátů jsem si k tomu vzal koženou bundu. Vůně přírodní kůže mě fakt dostávala až se mi začínaly potit ťapky v těch kozačkách. V zrcadle jsem si slastně oblízl namalované rty, protože ta tmavá barva mi ještě víc zdůraznila ženskou postavu. Kozačky klapaly ještě hlasitěji po dlažkách, že jsem se udělal do svých kalhotek. Rychle jsem sundal sukni, abych jí neušpinil a vše svlékl hned vedle dveří, kde jsem správně našel toaletu s umyvadlem.

„Tak s tím  jsem nepočítal, že se stane. No nic, přeperu to a za pár hodin to bude suché.“

Takhle jsem blbnul až do půlnoci.  Pak jsem vyzul další lodičky a vzal si růžové tenisky.

„Jéje, ty jsou pohodlné!“

Nechal jsem si silonky i šněrovačku a přehodil přes sebe jedny růžovočervené  šatičky z nějakého lesklého materiálu.

„Tak a kdybych si chtěl něco koupit, tak by to byly ty šaty se šněrovačkou!“

Vzal jsem košíček a do něj naskládal ještě pár věcí, abych si zahrál na zákazníka a pokladní.

„Tak co jste si vybrala slečno?“

„Šaty, lodičky,  tyhle náušnice s prstýnky,  kozačky se sukní a blůzkou.“

„Aha, tak to bude 550 korun.“

„Děkuji, jste milá!“

„A navrch tu máme  jeden parfém!“

Postříkal jsem se s ním až se sladká vůně rozlila po prodejně.

„Ježiš, musím uklidit svoje mužské prádlo!“

Sandály i ostatní použité boty jsem pěkně narovnal do regálů a rychle jsem přilípl nějakou cenovku k těm sandálům. To samé jsem udělal s kraťasy a trikem.

„Uf, takhle mě už  nepoznají, že jsem tu řádil jako chlap.“

Omrkl  jsem obsah baťůžkua nechal v něm leginy a jednoduché šatičky s balerínkama.

„Oach, to se mi zívá!“

Uvelebil jsem se v nějakém křesílku kousek od pokladny a už jsem nevěděl o světě. 

S pokrčenýma nohama v teniskách jsem prožíval nádherné sny s holkami, které  tančily kolem mě, jako bych byl nějakou princeznou.

Diskusní téma: Secondhandová zajatkyně - 1.díl - Lezanka

Datum: 12.04.2022

Vložil: Lucie

Titulek: Děkuji

Moc krásné. Už se těším na pokračování.

Přidat nový příspěvek