Sestřenice pro sousedku - Bláža

08.02.2023 17:20

Počátkem dubna je docela pěkné slunečné počasí, není až tak moc teplo, ale je příjemně. Byl právě jeden takový dubnový den a potkal jsem na ulici spolužačku ze střední školy, kterou jsem už dlouho neviděl. Přestože mně byla vždy sympatická, tak nikdy jsme spolu nic bližšího neměli. Okamžitě mně zasypala spoustou dotazů o tom, co dělám a jak si žiju. Naopak o sobě se rozpovídala sama. S kamarádkou mají e-shop a prodávají dámské spodní prádlo a další doplňky pro vylepšení postavy. Zrovna dostali nový vzorek, speciální podprsenku na zvětšení poprsí a vytvoření úžasného dekoltu. Mají ale problém jak udělat fotku na e-shop, protože kamarádky jsou všechny přiměřeně obdařené a tato podprsenka od velikosti B nefunguje. Jak z ní plynou slova za slovem, dostává se až k otázce, jestli bych to nechtěl zkusit na sobě, že by jim to hodně pomohlo. Pokud mám čas, tak třeba hned, sklad mají o dva bloky dále. Ani jsem nestačil odpovědět a už jdeme směrem k jejich firmě.

V prodejní části mají i zkušební kabinku pro zákaznice, které přijdou pro zboží osobně a chtějí si ho vyzkoušet. Podává mi krabici a posílá mně do kabinky, abych si to oblékl. Pokud bude problém, tak mám zavolat a pomůže. V krabici je černá krajková podprsenka s pevnými ramínky a robustnější spodní částí pod prsy a dvě silikonové protézy včetně vyznačených bradavek. Podle obrázkového návodu se nejdříve oblékne podprsenka, pak se vloží silikonové protézy a nakonec se vytáhnou prsní svaly nahoru a k sobě a vytvoří optický dojem prsního žlábku. Postupuji podle návodu, nejdříve vezmu podprsenku, zapnu ji vpředu a otočím prázdnými košíčky dopředu, vysunu nahoru tak, aby spodní část byla pod prsy, pak protáhnu ruce pod ramínka podprsenky. Silikonové protézy jsou v krabici uloženy ve tvarované vložce a jsou označené jako pravá a levá. Nejdříve vezmu levou, je to takový zvláštní pocit. Na omak je příjemně měkká, naznačená bradavku mírně vystupuje a na dotek působí věrohodně. Pomalu ji vsunuji do připravené kapsy v podprsence a pokračuji i druhou stranou. Hmátnu pod vnitřní stranu kapsy a vytáhnu prsní sval šikmo nahoru, opět opakuji i na druhé straně. V zrcadle vidím, že mám pěkná, trochu větší prsa s úžasným prsním žlábkem. Spolužačka je netrpělivá a průběžně se ptá, jak to jde a jak to vypadá. Konečně roztáhnu závěs a vyprsím se ven. Následuje výbuch nadšení, to je úžasné, ono to opravdu funguje. Musím se několikrát projít po prodejně. Utáhne mi ještě o jednu řadu háčky na zadním zapínání podprsenky a nastaví délku ramének, srovnáme ještě, aby byla podprsenka symetricky, znovu povytáhnu prsní svaly. No máš to jako na míru, to bude pěkná fotka do katalogu.

Jdeme do další místnosti, která slouží k fotografování vzorků. Spolužačka mně usadila na židličku s nízkým opěradlem a zkusila nastavit fotoaparát. Moc se leskneš, prohlásila a dodala, že mně bude muset lehce zapudrovat prsa. Musím se posadit na normální židli a začala čištěním pleti, pak podkladový krém a nakonec krycí pudr. Najednou si uvědomuji, že pudruje i krk obličej a dokonce i uši. Uděláme to komplet, doplňuje, od pasu včetně hlavy, tady při focení běžně líčíme modelky, takže vlastně nic nenormálního. Během deseti minut mám namalované oči, zvýrazněné řasy a obočí. Tmavším pudrem vytónovaný obličej a dekolt, namalované rty. Vlasy mám sčesány dozadu a schovány pod čepičku tělové barvy. Ještě vlásky komentuje spolužačka, chvilku přemýšlí a nakonec vytahuje ze skříně krátkou paruku s pěšinkou na levé straně a vlasy vyčesané z obličeje. Je to asi to nejlepší co tu máme, je vlasová, ručně poutkovaná. Po nasazení upravuje umístění na hlavě. Vzadu lehce navlhčí kondicionérem konečky vlasů a sčesává je na krk a vzadu okolo uší, předek jenom prsty tvaruje do formy, lehce zafixuje lakem. Nakonec cvakne na uši náušnice na klips. Zvedám se ze židle a jdu k zrcadlu u skříně. Od pasu nahoru vidím prsatou zrzku. Jdeme to vyfotografovat.

Spolužačka udělala spoustu snímků ze všech stran a úhlů. Na monitoru to vypadalo překvapivě žensky a spolužačka byla velmi spokojena. Pokud tu něco najdu, tak to dáme i s oblečením. Nejdříve boty, přinesla černé lodičky na nízkém podpatku, kupodivu jsem do nich vklouznul jako po másle. Opět pár kroků po místnosti. Obětujeme jedny punčocháče a přinesla ze skladu zabalené kouřové punčocháče bez vzorku. Zatím si je obleč, já půjdu najít šatičky, pokračovala. Ještě vzala krejčovský metr a změřila objem přes prsa. Máš velikost mezi 48 až 50. Šel jsem bojovat s punčocháči, podle ústního návodu

spolužačky to nakonec vyšlo a měl jsem je oblečené. Do lodiček to s nimi šlo ještě lépe. Znovu jsem se šel podívat do zrcadla.

Moc toho tady není, ale něco jsem našla, řekla spolužačka, když mně podávala černočervené květované šaty s vázačkou. Když jsem se do nich nasoukal, zjistil jsem, že mají hodně odvážný výstřih, dolu se rozšiřovali. Spolužačka upravila vázačku, kterou se dal korigovat tvar výstřihu. Budeme odvážné holky, smála se. Ono je lehce sexy, když kraječka trochu vyčuhuje, ale jsme dámy, doplnila. Přinesla i černé dámské sako, to mně také padlo jako na míru. V zrcadle jsem už viděl někoho cizího, prostě jsem se nepoznal. Nakonec spolužačka udělala několik fotografií v šatech a to včetně detailů výstřihu.

Další dotaz byl, jak se cítím v dámském oblečení, nalíčený a v paruce. Odpověď byla složitá, musel jsem připustit, že vlastně docela dobře, byl jsem překvapen, jak málo stačí na takovou změnu. Spolužačka děkovala za pomoc a navrhla, že mně zve na skleničku do vinárny. Proč ne, mám dnes volno, jen se hodím do svého oblečení a můžeme vyrazit. Reakce spolužačky byla trochu jiná, nebudeme čekat, jdeme rovnou a jako dvě kamarádky. Dostaneš kabelku, dáme pár cetek na krk a ruce, parfém a hurá ven. Spolužačka přinesla krabici s řetízky, prstýnky, náramky atd. Na krk jsem dostal stříbrný řetízek s křížkem, který úplně náhodou končil nad prsním žlábkem, pár prstýnků a stříbrný náramek. Na krk mi dala červený šátek, prý aby mi nefoukalo do výstřihu. Pak přinesla parfém a nastříkala mi ho pár míst. Do kabelky jsem pak dostal parfém, taštičku s líčidly, náhradní punčocháče, hřeben a lak na paruku, k tomu jsem si vzal svůj mobil, peněženku a klíče.

Těsně před odchodem mi spolužačka speciálními sponkami zafixovala paruku, jenom pro jistotu kdyby něco. Poslední doplněk jsou sluneční brýle, mají velké obroučky v barvě šátku. Poslední rada byla, že se mám chovat jak uznám za vhodné a neřešit pohledy okolí a hlavně se nebát mluvit.

Nasadil jsem si brýle, poslední kontrola v zrcadle, zapínám si sako, šátek plně kryje prostor mezi klopami saka, prsa nejsou vidět, pouze se prokreslují pod sakem.

Vycházíme na ulici mezi lidi a já za slunečními brýlemi pozoruji reakce okolí. Všechno je bez problémů a za pár minut jsme před vinotékou, kde je i několik stolků pro konzumaci. Spolužačka uklidňuje, že paní majitelka je její dobrá známá a pokud bude třeba, tak jí řekneme jak to je a ona když tak pomůže. Vcházíme dovnitř a spolužačka se vítá s paní majitelkou, mně představuje jako spolužačku Mirku. Jdeme k zadnímu stolečku, brýle si posunuji nahoru na hlavu, rozepínám sako, šátek dávám do kabelky. Rovnám si šaty a sedám na židličku. Spolužačka pozoruje a hodnotí, že vše je perfektní, pohyby působí žensky a ostatnímu prý musím věřit, že funguje. Po rozepnutí saka se uvolnil parfém a zavoněl jsem si velmi žensky. Pohledem dolů zjišťuji, že podprsenka a silikon funguje. Objednáváme dvě skleničky bílého vína, já si objednávám suché a dostávám doporučení dát si ryzlink rýnský. Paní majitelka přináší víno a vzhledem k tomu, že jsme ve vinotéce sami, přisedá si k nám na kus řeči.

Se spolužačkou se paní majitelka evidentně dobře zná. Mně se ptá, jestli jsem u ní poprvé a já samozřejmě přitakávám, že ano. Překvapivě slyším, že mluvím docela žensky a rovnou pokračuji, že jsem byla u spolužačky zkoušet spodní prádlo a že ho má perfektní. Spolužačka doplňuje, že zkoušenou podprsenku jsem si už ani nesvlékala a nechala jí rovnou na sobě. Majitelka okamžitě kouká na moje prsa. Vysvětluji, že je příjemná a hezky formuje prsa a rozevírám sako, abych je ukázala. Majitelka reaguje, že se bude u spolužačky brzy zastavit také něco zkusit. Mezitím přichází dva zákazníci a já zůstávám se spolužačkou sám. Dobře jsi to rozjel, nebudeme zatím říkat, že nejsi ženská. Jeden zákazník se nemůže rozhodnout co koupit a já mám dopito. Jdu se skleničkou k pultu a objednávám si další. Pán se mně ptá, co si dávám a jestli je to dobré. Odpovídám, že mně chutná, ale že je to subjektivní. Po celou dobu mi kouká do výstřihu. Nakonec odchází a majitelka se vrací k našemu stolku. Ten „kocour“ na vás mohl oči nechat, směje se. Vidíte, co dokáže perfektní podprsenka, odpovídám. Spolužačce zvoní telefon a po krátké domluvě sděluje, že musí odskočit do skladu vydat zboží a že do půl hodiny

bude zpátky. Nabízím se, že jí pomohu, ale jsem striktně odmítnuta, mám počkat a připomíná, že nemám zlobit. Zůstávám tedy popíjet ve vinotéce. Ptám se majitelky, kde jsou toalety, odcházím zkontrolovat převlek. Na dámské toaletě je velké zrcadlo a tak mám dobrou možnost vše zkontrolovat, paruka vypadá přirozeně a sedí dobře, prsa jsou excelentní, celkově se cítím komfortně a po skoro dvou skleničkách mně začíná bavit hrát si na dámu.

Prošlo několik zákazníků a já dopíjím druhou skleničku. Jdu si pro další k pultu a zrovna přichází další zákazník. Majitelka mi říká, že si mám sednout, že mi víno donese, vracím se na své místo. Nový zákazník prohlíží nabídku a nakonec se rozhodne nejdříve si dát skleničku. Jde si sednout k vedlejšímu stolku, sedá si tak aby na mně viděl. Majitelka mi přináší další skleničku a vidím, jak se baví na účet pána vedle. Beru telefon a kontroluji zprávy a maily, periferně vidím, že jsem pod drobnohledem. Odložím telefon a otočím se k pánovi vedle, oči má stále upřeny na moje prsa. Vezmu skleničku a nakloním se do uličky a klasickým „na zdraví“ nabízím ťuknutí s pánem. Pán je překvapený, ale neváhá a ťukáme si „na zdraví“. Očekávaný oční kontakt nenastal, proto říkám, že to bylo špatně, že musíme znovu, opakujeme se sejným výsledkem a tak pána napomínám, že jsem očekávala oční kontakt a ptám se, jestli ví, kam se koukal. Odpověď zvládá a říká, že mám pěkné šaty a že mi dobře padnou a sluší. Majitelka nenápadně pozoruje co se děje u našich stolků. Dopíjím skleničku a jdu si odskočit na toaletu, tentokrát opravdu po třech skleničkách už musím. Řeším, jestli mám sednout a držet ženskou linii, nakonec to nějak zvládám, natahuji zpátky punčocháče a jdu si umýt ruce a zkontrolovat převlek. Make-up drží, paruka se ani nehne, jenom ji lehce načechrám. Prsa kontroluji a upravuji prsní žlábek, zjišťuji, že to nebylo třeba, silikonové pásky na spodní straně kapsy podprsenky drží prsní svaly perfektně. Ještě se trochu navoním parfémem z kabelky a hrdě se vracím ke svému stolečku. Prázdná sklenička tam není a tak jdu k pultu objednat další. Majitelka se usmívá a sděluje, že skleničku už objednal pán od vedlejšího stolku a že ji tam mám připravenu. No to snad ne, tiše odpovídám a pohledem prosím majitelku o pomoc. Navrhuji, že zaplatím, pozdě pán už prý zaplatil vše dohromady. Otáčím se a vidím, jak pán vstává a ukazuje na místo u jeho stolku, galantně mi odsunuje židličku a já si usedán ke stolečku proti němu, kabelku nechávám na volné židličce u stolu. Pozvání ke stolu neodmítám, jenom upozorňuji, že čekám na partnerku, a že to bude tak na jednu skleničku. Naštěstí se zároveň vrací spolužačka a majitelka vinárny jí potichu něco vysvětluje. Spolužačka jde ke stolku, kde sedím s pánem. Intuitivně mně napadlo vstát. Spolužačka jde ke mně, obejme mně a líbá mně na rty. Pán se rychle zvedá od stolu a odchází z vinárny. Spolužačka se směje a vysvětluje, že jí majitelka upozornila, že pán se ptal, jestli mně nezná a co jsem zač. Naštěstí zahrání si na lesbický pár ho efektivně odradilo. Majitelka z toho měla docela legraci a doplnila, že pán chodí často a pokud je tu nějaká pohledná žena, tak neváhá kontaktovat. Spolužačka se směje, přistupuje ke mně a pokládá ruce na má prsa a doplňuje, že pán bohužel netušil, že je to jenom několik set gramů silikonu v podprsence. Pojď si také šáhnout, vybízí majitelku vinotéky, jsou opravdu jako skutečný. Majitelka reaguje, pokud to nebude paní vadit, tak mně to zajímá. Nejdříve se dotkne jemně a potom postupně prohmatává, nachází bradavky a nakonec prsa pevně zmáčkne. Spolužačka ještě dodává, paní to vůbec nevadí, protože to ani paní není. Je to můj spolužák a jenom jsme testovali podprsenku pro tvarování a zvětšení poprsí, upřesňuje spolužačka. Ale vypadá jako pěkná ženská, pánové se po ní mohli zbláznit, komentuje majitelka a stále si mně prohlíží od hlavy k patě. Chceš si je také zkusit, ptá se spolužačka majitelky. Bláža Ti to tady ohlídá, případně se postará o zákazníky, provokuje spolužačka. Dohodnuto a odcházejí vyzkoušet vylepšení paní majitelky. Jenom vysvětluje, kde je co a jinak prý stačí nalévat, zapisovat a inkasovat.

Před ani ne dvěma hodinami jsem byl v pohodě v kraťasech a tričku a teď je ze mě zrzavá a prsatá prodavačka vína. První zákaznice je mladší paní a přesně ví, co chce koupit, vše probíhá hladce. Další je pán, který si dává deci na ochutnání a chce konverzovat. Ptá se, jestli jsem nová prodavačka. Odpovídám, že jsem jen krátký jednorázový záskok za paní majitelku, odpověď ho uspokojí, nakoupí a

odchází. Další je starší pár, který si jde sednout na skleničku. Zkouším nabídnout místo točeného vína rovnou celou lahev. Kupodivu se daří a po konzultaci na co mají chuť, nabízím polosladké bílé. Dál to jde už skoro samo, čas běží a ani si neuvědomuji, že majitelka je už víc jak hodinu pryč. Obsluhuji starší pár a prodávám víno zákazníkům, netušil jsem, že je to docela fyzicky, resp. pohybově, náročné. Nemám ani čas myslet na to co mám na sobě, podle rady od spolužačky věřím, že to funguje.

Po další půlhodině se vrací majitelka a málem ji nepoznávám. Spolužačka na ní také zapracovala. Přišla v černém tričku s větším výstřihem, který byl pěkně zaplněný. Spolužačka jí navíc i trochu výrazněji nalíčila, vlasy stáhla do ohonu, který prodloužila příčeskem. Majitelka se omlouvala, že ji spolužačka také fotografovala, proto taková změna. Rovnou se zeptala, jak mi to jde. Přiznávám, že to jde, ale že je to docela dost práce. Ukazuji tržbu. Dostávám pochvalu, že je to velmi dobré.

Majitelka ale přišla sama, proto se ptám, kde je spolužačka. Odpověď mně překvapila. Prý už dneska nebude a věci jí máme vrátit do konce týdne. Takže v tom budu muset dnes jít až domů, děsná představa, říkám nahlas. Majitelka nabízí, že můžu klidně zůstat a domů dorazit až večer, až nebude takový provoz a bude tma. Připadá mi to logické a přijímám s podmínkou, že jí budu pomáhat s prodejem a obsluhou. Podmínku přijímá s tím, že jako kolegyně si budeme tykat a oslovovat křesnými jmény. Spolužačka jí říkala Majko, tak se jen ubezpečuji, jestli je to správně a já zůstávám Blážou.

Dalších několik hodin prodáváme a obsluhujeme hosty, kteří si sednou ke stolečkům. Docela rychle jsem zapracovaná a ani si s Majkou při tom nepřekážíme. Stálí zákazníci si všímají, že Majka vypadá jinak a chválí jí změnu. Končí to většinou tím, že nám to oběma dnes hodně sluší. Často se ptají, jestli tam budu s Majkou i příště až přijdou. Odpovídám neutrálně, ať přijdou a pak uvidí. V devět večer zavíráme, poslední host, paní ve středních letech, ještě dopíjí. Nakonec se srdečně s námi loučí. Majka zavírá a zatahuje bezpečnostní žaluzie do ulice. Mám za sebou osm hodin v dámském oblečení, lodičkách, paruce a samozřejmě i v plné podprsence.

Majka počítá tržbu a oznamuje, že dneska je rekord, třikrát větší tržba než je v tento den v týdnu obvyklé. To je určitě tím, že dnes tak dobře vypadáš, tu kouzelnou podprsenku si budeš muset nechat, říkám Majce. No já jsem také trochu pozorovala, odpovídá Majka, na Tebe taky spousta hostů pokukovalo a ne zrovna do očí. Nakonec mi Majka zabalila 2 lahve vína na cestu, prý si je zasloužím za pomoc ve vinárně. Odcházíme zadním vchodem přes dům. Na ulici se rozloučíme a já jdu domů.

Cesta domů proběhla bez problémů, potkala jsem jenom mladý pár, ale ten se zajímal jenom o sebe. Doma před vchodem potkávám sousedku odnaproti. Cítím, jak mně sleduje a zkoumá, kdo jde ke mně domů. Musím nějak zareagovat a tak se k ní otočím a hezky pozdravím. Rovnou dodávám, že jsem moje sestřenice, a že tu budu dnes spát. Sousedku to evidentně uspokojilo, ale vidím, že má chuť ještě dále konverzovat. Ještě není ani deset večer a tak mně napadá, že bych jí mohla trochu něco napovídat. Manžel sousedky pracuje jako řidič a sousedka se po večerech sama doma nudí. Ukazuji tašku s vínem a ptám se, jestli si nechce dát se mnou skleničku vína. Evidentně to zabírá a navrhuje dát si nejdříve u ní kávu. Souhlasím, že za chvilku přijdu, ale napřed si odložím. Jakmile zavřu za sebou vchodové dveře, začnu se smát, protože sousedka zřejmě nic nepoznala. Kabelku a sako nechám doma. Jdu se vyčurat a zkontroluji v koupelně, jak jsem na tom. Prohrábnu vlasy, líčení vypadá stále dobře a přirozeně. Lehce se navoním a upravím obsah výstřihu. Beru láhev a jdu za sousedkou.

Zazvoním u dveří sousedky. Otevírá a rovnou mně směřuje na terasu, kde už je uvařená káva a připraveny skleničky na víno. Hraju svojí sestřenici a vymýšlím si spoustu informací o ní. Sousedka je také upovídaná a čas rychle ubíhá. Dopíjíme víno a těsně před půlnocí se chystám jít domů. Sousedka mně ale překvapuje svojí nabídkou. Ve dveřích při odchodu mi řekla, že se jí líbím a jestli nechci zůstat do rána s ní. Odpovídám, že se ještě tolik neznáme a že to raději necháme na někdy jindy. Odcházím

domů, po zažití dvou nabídek za jeden den rychle sundávám dámské oblečení, odličuji make-up a sundávám paruku.

Ráno okolo deváté někdo zvoní. Otvírám dveře a stojí tam sousedka s kyticí. Ráda by mluvila s mojí sestřenicí, bohužel jsem musel oznámit sousedce špatnou zprávu, sestřenice odjela již brzo ráno.

 

Diskusní téma: Sestřenice pro sousedku - Bláža

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek