Sestřina svatba - 4.díl - Dievka

08.10.2023 13:16

Poslechneš.

 

Na velmi krátký okamžik, vlastně na ještě kratší chvíli, než člověku zabere mrknutí oka, sis sice pohrával s myšlenkou neposlechnout. Kdybys na to měl víc času, tak by se ti dokonce podařilo přesvědčit sám sebe, že ten pohyb udělalo jen tvoje tělo. Že to nebylo tvoje vědomé rozhodnutí. Jenom reflex, nic víc. Ale nemáš čas nalhávat si, že netušíš proč to řekla. A už vůbec nemáš čas doufat, že by to mohlo znamenat spoustu jiných možností. Nedokázal bys spočítat, kolikrát jsi na to myslel. Ale v tvých představách jsi byl vždy s Katkou. "Tak co to sakra dělám!" křičíš sám na sebe, ale jen v duchu. Neděláš si iluze, nemůžeš si dopřát ten luxus sebeklamu, že co oči nevidí, to srdce nebolí. I kdyby Alexandra nikomu neřekla k čemu se chystáš, budeš o tom už navždy vědět. Zavřít oči a představovat si, že za tebou stojí Katka ti teď nepomůže, spíš naopak.

 

Tahle představa ti pomohla jen pokud jsi byl sám. A vlastně jenom poprvé, aby se ti podařilo tvé obavy překonat. To když jsi na letním táboře objevil u kamaráda dildo a rozhodl jsi se, že si je "vypůjčíš" a odešel jsi s ním co nejdál od tábora, do lesa kde jsi vyzkoušel, co všechno s ním jde dělat. Náhle světlo v koupelně zhasne a zůstane rozsvícená jenom lampa u zrcadla. Sáhneš po kohoutku sprchy a zastavíš vodu. V nastalém tichu slyšíš povědomý zvuk rozepínání zipu. Pak vrznutí pantů skleněné zástěny u sprchy. Neubráníš se zvědavosti a pootočíš hlavu, jen trochu, abys viděl za sebe. Tvoje oři už se přizpůsobily šeru a tak vidíš zřetelně nejen její tvář, rozepnutý výstřih a její prsa, nebo latexový oblek, který má na sobě. Ale především každý detail popruhu co má kolem pasu. A taky její ruku, která svírá připínací dildo a jezdí po něm, jako by je honila.

 

 

 

10.2.1

 

To dildo ti v tu chvíli připadá obří. Nebo máš spíš pocit, že je tvůj penis o hodně menší, než je velikost dilda? V hlavě se ti honí spousta dalších myšlenek. Stal jsi se snad poslušnější už tím, že jsi souhlasil s tím plánem, že se budeš vydávat za Helenu? Nebo teprve teď, když jsi udělal co po tobě chtěla Alexandra, aniž by ses zeptal proč to chce? Co je příčina a co následek, to je pro tebe čím dál nejasnější. Ale má vůbec smysl to řešit? Samozřejmě že v ideálním světě by teď byla v koupelně Katka. Nic by sis nepřál víc. Odpustil by jsi co se chystáš dovolit, udělat, kdyby jsi byl na jejím místě? To nevíš a tvrdit opak by byla největší lež. A tak jen doufáš, když zavíráš oči. Tvoje půlky jsou stažené, ale není to strachem. Stačí se uvolnit, prohnout s v zádech aby měla správný úhel. A potom překonat bolest, nechat dildo vklouznout dovnitř, ne hned celou jeho délkou, párkrát přirazit, zhoupnout se v bocích a jakmile se špička dilda dotkne prostaty, přijde rychle vyvrcholení, orgasmus. Taky víš, že po něm přijde pocit studu a hanby, že už nejsi panic.

 

"Věděla jsem, že tohle nebude tvoje poprvé," říká stroze Alexandra, když se prohýbáš v zádech, zatímco čekáš co bude dál. "Doufám, že to bude alespoň poprvé, co ti to udělá holka," pokračuje a její hlas zní o něco přívětivěji. Rychle přikývneš a doufáš, že se nebude vyptávat dál. Když se tě dildo dotkne, reflexivně ucukneš, ale hned se zase vracíš do původní polohy. Alexandra nikam nespěchá a párkrát tě plácne dildem přes zadek. "Pro mě je to vlastně taky tak trochu poprvé," zasměje se a udělá krátkou pauzu, než pokračuje. "Ještě nikdy jsem nešukala svoji holku a taky jejího bráchu. A navíc obě panny..." Ve chvíli kdy to řekla, opřela se špičkou dilda o tvůj anál. Až do té chvíle jsi doufal, že použije nějaký lubrikant. Ne že by to bylo reálné. Už tím jak vypadá, jak se obléká, dává každému najevo, že je drsná. No a taky je tu ten její přívěšek se symbolem BDSM. Cítíš rostoucí tlak, snažíš se povolit svěrače. Je to snad zákon schválnosti, že nic nejde jako v představách, nebo když jsi byl s dildem sám? Když tlak krátce povolí, tak si povzdechneš.

 

Máš totiž pocit, že dildo už musí být uvnitř. "Ale no tak, čubko..." zasměje se Alexandra. "To je teprve špička," říká pobaveně a znovu zatlačí. Tentokrát ti z úst vyjde bolestné zasténání, ale tím ji jen povzbudíš. Rychle a bezohledně vráží zbytek dilda do tvého zadku a naráží na prostatu. Jen taktak, že nevystříkneš, ale to už je dildo zase venku. Vzdycháš úlevou, jenže dildo už se vrací a tentokrát proniká do tvých útrob stejně rychle, jako vyklouzlo ven. Ten mlaskavý zvuk je tak ponižující a současně i vzrušující, že znovu vzdycháš. Cítíš každý její dotek, její prsty, ruce, její dildo, ten pocit střídání se vln horka a mrazu, jako by s každým dalším dotykem přeskočila elektrická jiskra. Jasně si pamatuješ, jak jsi ve své fantazii prosil a tak teď prosíš znovu: "Víc, víc, prosím nepřestávej!" Pouštíš penis a popadneš koule. Stiskneš je, což dosud vždy zabránilo předčasnému výstřiku. Nic není jako jindy. To ta bolest tě dostává na hranu a brzy budeš za ní.

 

Alexandra začne přirážet a ty přitom vzdycháš, neuvědomuješ si, jak jsi hlasitý. "No tak... ztiš se, ty malá děvko... Nechceš přece, aby tě tak našli..." směje se Alexandra, ale dál mělce přiráží a začíná zrychlovat. Objeví se první kapky, předznamenávající brzký výstřik semene. Projede ti tělem první škubnutí, jak reflexivně zatneš svaly. Teď už se to nedá zastavit, už nemáš ani vůli pokoušet se přestat. Začneš sám přirážet proti dildu. Zatmí se ti před očima a ve chvíli kdy poprvé vystříkneš už se držíš na nohou z posledních zbytků sil. Ještě druhý, potom třetí výstřik semene a bude konec. Tedy tak by tomu bylo, pokud by vše bylo jako dřív. Nejsi tu přece sám. Alexandra se svému orgasmu ještě ani nepřiblížila. Tvůj vlastní orgasmus ti najednou nepřijde jako ta nejdůležitější věc na světě. Tak to bývalo, pokud jsi se uspokojoval sám. Což byla většina tvých orgasmů. Ale už když jsi poprvé "ochutnal" orální sex, došlo ti, že tě víc naplňuje pokud dokážeš orgasmus poskytnout, než jej mít sám. A taky, ačkoli bylo jasné, komu bys jej moc rád poskytl, nebyla to Katka, ale jiná spolužačka, kterou jsi přivedl jazykem a prsty k orgasmu.

 

Jdeš tak chvíli pohybům Alexandry naproti a sténáš, chvíli zase jenom držíš a vzdycháš. Nemáš ponětí o čase který uběhl, než jsi ucítil jak se začíná třást. "Hoň se!" Poručí najednou a ty zase poslechneš. Nevěříš sice tomu, že se ti po orgasmu podaří znovu přivodit si alespoň erekci, natož mít další orgasmus. Alexandra ale divoce přiráží, její dlouhé nehty se ti zarývají do kůže. Když dosáhla orgasmu, máš pocit, že dildo v tobě pulzuje, že stříká. Podlomí se ti kolena a svezeš se na zem, třeseš se zimou. Když se vzpamatuješ, Alexandra je pryč. Byla tu vůbec? Tvůj bolavý zadek říká že ano. Proplížíš se zpátky do svého pokoje a usneš dřív, než dopadneš na matraci.

 

Anketa

Usnula jsi?

Spíš spánkem bez snů? (9)
35%

Máš divoké sny? (17)
65%

Celkový počet hlasů: 26

Diskusní téma: Sestřina svatba - 4.díl - Dievka

Datum: 09.10.2023

Vložil: Lízinda

Titulek: Obrázky

Mám poměrně jasnou představu, pokud jde o ženské postavy. Alespoň pokud jde o to, jak vypadají. A zhruba i o tom, kým jsou...

S mužskými postavami je to horší. U těch pro příběh méně důležitých je obrázek výsledek náhody. S hlavními postavami si ale dost často nevím rady...

Moc by se mi hodila pomoc od těch, co četly/četli už napsané. Koho vidíte jako ideální předlohu pro obrázek Adama? Nejde mi nutně o nějaké konkrétní jméno, i když ani to by nebylo špatné, ovšem ne jméno nějaké "populární" osoby, natož jakékoli "celebrity"...

Jde mi spíš o něco jako "typové zařazení"...

Datum: 08.10.2023

Vložil: Altheia

Titulek: Další díl...

I když téma análního sexu je mi zcela cizí, dramaticky je ale moc hezky zpracované. :-)
Určitě se těším na pokračování!
A.

Datum: 08.10.2023

Vložil: Lízinda

Titulek: Re: Další díl...

To by bylo na trochu jinou linii vývoje příběhu.

Už u té první volby bylo třeba nastavit si předem alespoň zhruba směr, kterým to bude pokračovat :-)

Přidat nový příspěvek