Silonky - Martina

12.08.2023 00:53

Seděla jsem tam, kde jsem vždycky sedávala během svého dopoledního volna před obědem... v knihovně. Mnoho studentů by tuto přestávku před obědem využilo k tomu, aby si šli domů zdřímnout, ale já jsem ji využila ke zdokonalování své práce.
Seděla jsem u svého notebooku na svém obvyklém místě v odlehlé zadní části knihovny a dokončovala poslední esej o své středoškolské kariéře. Už jsem byla předčasně přijata na Harvard a soustředila jsem se jen na to, abych si udržela své hvězdné známky. Vyklouzla jsem z bot, jako obvykle, když jsem pracovala. Boty mi vždy omezovaly nohy. Pro moje nohy jsou boty vězením.
Dnes byl také oficiální den bez vyšších ročníků, takže všechny třídy byly většinou města duchů. V angličtině pro pokročilé nás bylo jen šest a v chemii jen Sarah a já. Očekávala jsem, že budu pravděpodobně jediná, kdo bude po obědě navštěvovat některou z mých hodin. To znamená, že jsem si vždy užívala klidu knihovny. Dalo mi to kvalitní čas na práci na mé eseji, kterou jsem chtěla mít perfektní, abych si udržela stoprocentní skóre v angličtině, které jsem aktuálně měla.
Překvapilo mě, když mě Amber Adamsová, hlavní roztleskávačka, hezká blondýnka a modrooká královna soutěže (před pár lety vyhrála Miss Teen Massachusetts), vesele pozdravila: "Ahoj, Eleanor."
Nevím, co mě překvapilo víc: jestli to, že se mnou mluvila, že znala mé jméno, nebo že byla ve škole. Samozřejmě, že jsem znala její jméno, všichni ji znali. Odpověděla jsem: "Ahoj, Amber," když jsem se na ni dívala v jejím roztleskávacím úboru v punčocháčích, oblečení, které nosila téměř každý den. Jediné, co jsem měla s roztleskávačkami společného, bylo nošení punčochových kalhot. Nosila jsem je každý den a ony taky. Popravdě řečeno, mnoho dívek nosilo k sukni a šatům punčochové kalhoty... pravděpodobně proto, že to dělaly oblíbené roztleskávačky. Slyšela jsem, že Amberina matka byla majitelkou Elegantních punčoch, drahé, ale oblíbené značky, kterou nosilo mnoho celebrit, což také vyvolalo pomalý a trvalý růst punčochových kalhot a silonek, které se vrátily do módy. Nosila jsem je, protože jsem je vždy nosila a protože mi pomáhaly schovat mé příliš bledé nohy. Ale nenašla jsem džíny, takže jsem vždy nosila šaty, i když takové, které jsem kupovala většinou v secondhandech.
"Nevyužíváš den volna?" zeptala se, když se posadila ke stolu naproti mně.
"Ne," odpověděla jsem a rozhlédla se, abych zjistila, jestli s ní není někdo z jejích obvyklých kamarádek. Zdálo se, že je sama.
"Proč ne?" zeptala se.
"Nevidím smysl," odpověděla jsem. Byla to jediná slova, která jsem kdy s Amber pronesla, nebo Amber se mnou. Pravdou bylo, že Amber nebyla stejná jako roztleskávačky ve filmech, jen jsme žily v jiných světech, cestovaly v jiných kruzích. Byla to vlastně velmi milá osoba.
"Ale můžeš žít svůj život a netrčet pořád v knihovně," odpověděla.
"Žiju svůj život," řekla jsem, naštvaná jejím obviněním, a přesto jsem hluboko uvnitř věděla, odkud to pochází. Na večírky jsem nechodila; Neměla jsem přítele ani přítelkyni (byl přeci rok 2019); Nebavila jsem se s oblíbenými studenty.
"Chtěla bych tě vidět žít teď nějaký život," řekla Amber zvláštním tónem a s potutelným úšklebkem na tváři.
"To si nemyslím," řekla jsem, zrovna když jsem ucítila, jak mi její noha roztáhla nohy. Zalapala jsem po dechu, když její noha zamířila přímo k mému rozkroku oděnému v punčochách a mé oči se rozšířily, "Co to děláš?"
"Pomáhám ti začít žít život," usmála se, když se její noha začala otírat o mou vagínu, než jsem měla možnost zareagovat nebo zpracovat to, co dělala.
"Přestaň s tím," dožadovala jsem se, ačkoli moje zamýšlené pokárání vyznělo spíše jako sténání.
"Měla jsi někdy s někým sex?" zeptala se, ignorujíc můj protest, když mě její noha třela do podivně příjemného kruhového vzoru.
Měla jsem odsunout židli, nebo alespoň strčit ruce pod stůl a odtáhnout její nohu, ale nic jsem neudělala.
Byla jsem ochromena šokem.
Paralyzována otázkou pro sebe: Opravdu se to děje? V knihovně?
Rozhlédla jsem se. V té době bylo v knihovně jen pár lidí a všichni byli mimo dohled, a tak neviděli, co se děje.
Paní Washingtonovou, knihovnici, jsem neviděla, i když přes den ráda chodila.
"Vím, že za tou praštěnou fasádou jsi trochu lesbička," obvinila Amber, když se její noha zastavila a pak se začala pohybovat na druhou stranu.
"Ne," slabě jsem nesouhlasila, i když jsem věděla, že ano. Kluci mi nepřipadali vůbec atraktivní, vždycky jsem obdivovala dívčí tělo. Chodila jsem na fotbal a basketbal, abych obdivovala roztleskávačky, ne fandit týmu. Doslova jsem se neobtěžovala učit se pravidla pro oba sporty, neviděla jsem v tom smysl. Jde mi o to, že Amber, Katherine, Josie a Jane byly všechny roztleskávačky, o kterých se mi mnohokrát zdálo. Přesto jsem neměla žádnou skutečnou zkušenost s žádným pohlavím (dnes jsou více než dvě, jak víte), abych potvrdila svou sexualitu.
"Všimla jsem si, že celý rok obdivuješ mě a moje holky; ani z nás nespustíš oči, když tým hraje velkou hru," pokračovala ve svých slovech obviňování a ve svém stimulujícím sexuálním napadení mé už dost mokré vagíny. Vyděsilo mě, když jsem se dozvěděla, že si ona a možná i ostatní všimly, že jsem si je prohlížela.
"Ne, jsem tam, abych se dívala na zápasy," trvala jsem na svém, ale tentokrát s nepatrným zasténáním, když jsem se rozhlédla, jestli si někdo uvědomuje, co se děje. Naštěstí těch pár dalších studentů bylo mimo dohled i doslech.
"Myslím, že ano, jsi tu jen proto, abys na nás koukala, ne že by mi to vadilo. A také si myslím, že bys ráda ochutnala moji kundičku," trvala na svém Amber.
"To není pravda," popřela jsem, i když jsem si rozhodně představovala, že to dělám při několika příležitostech před spaním. Říkala jsem si, jak by chutnala kundička. A nápad potěšit kundičku mě zaujal. Zjistila jsem, že vagina je vizuálně přitažlivější než penis, stejně jako jsem zjistila, že dívka je vizuálně přitažlivější než chlapec.
Pak dodala: "Některé tvoje kamarádky mi řekly, že ta moje je obzvlášť chutná."
"C-c-co?" Zakoktala jsem, a přesto jsem nedokázala pochopit, o jakých kamarádkách by mohla mluvit. Měla jsem jen pár kamarádek, žádná z nich nebyla lesba, a většina roztleskávaček nesnášela hierarchii, jakou jsme žili ve škole, být dost chytrá.
"Ach, ano, většina pitomců je velmi dobrá pojídačka kundiček," prohlásila Amber, "je to ve vaší povaze."
"To je absurdní," odpověděla jsem, i když ve mně narůstalo potěšení a nemohla jsem se ubránit zvědavosti, jak by chutnala její va-juj-juj.
"Až je příště uvidíš, zeptej se Jasmine, Natalie a Geraldiny, co si myslí," řekla Amber. "Jasmine celý rok líže mou kundičku."
Jasmine. Moje nejlepší přítelkyně. Natalie a Geraldine jsou další dvě v naší přátelské skupině. V žádném případě. Snažila jsem se přemýšlet nad jejími slovy, když mě začala třít rychleji, takže bylo těžké myslet.
"Žádná odpověď?" zeptala se Amber.
Podívala jsem se na Amberinu usměvavou tvář a její hypnotické oči. Nezdálo se, že by lhala. Zeptala jsem se: "Udělala jsi jim to?"
"Různými způsoby, ano," připustila Amber. "Ačkoli jsem přistihla Jasmine, jak mě kontrolovala v tělocvičně, když jsme tam byly jen my dvě, a jednoduše jsem přešla a navedla mou kundičku k jejím hladovým rtům. Neváhala se rovnou ponořit."
"V žádném případě," řekla jsem, zdálo se to nemožné. Jasmine byla jedna z naší malé skupiny, která byla nejvíce proti roztleskávačkám.
"Proč bych lhala?" zeptala se. "Nemusím, abys byla roztomilá v popírání pitomců, abys byla mojí malou lízačkou."
Nemohla jsem uvěřit, jak mohla mluvit tak nenuceně a přitom mě dráždit.
"Jsi do mě zamilovaná, že Eleanor?" zeptala se Amber a dívala se mi přímo do očí, i když mě její noha velmi vzrušovala a byla jsem mokrá.
Cítila jsem, jak mi rudne obličej.
Cítila jsem, jak se mé tělo chvěje.
Cítila jsem vlhkost v oblasti pochvy.
"Já-já-já..." koktala jsem, neschopná odpovědět, uchvácená jejíma očima, můj mozek se vypnul, jak ve mně rostla rozkoš. Potěšení, které se hodně lišilo od vzácných případů, kdy jsem masturbovala prsty nebo kartáčem na vlasy.
"Řekni to, Eleanor," dožadovala se Amber, když jsem cítila, jak se její druhá noha spojila s tou první mezi mýma nohama, a teď byly obě její chodidla na mé kundičce a tiskly se ke mně.
"Pane Bože!" Zalapala jsem po dechu při silném tlaku, který byl vyvíjen na mou vagínu. Cítila jsem, jak ve mně narůstá orgasmus, cítila jsem, jak můj odpor, jakkoli byl ubohý, se rozplynul, jak se mé tělo odevzdalo do neskutečného potěšení.
"Řekni mi to, Eleanor," řekla a začala pohybovat oběma nohama nahoru a dolů po mé kundičce.
"Já... miluji..." bylo jediné, co jsem mohla ze sebe dostat. Moje mysl byla nyní kašovitá, horečné potěšení stravovalo mou bytost. Potěšení, jaké jsem nikdy předtím nezažila.
Najednou se Amber zastavila, ačkoli obě nohy zůstaly opřeny o moji vagínu, a nařídila: "Řekni mi víc, Eleanor. Řekni mi, co chceš."
"Prosím, nepřestávej," zašeptala jsem a rozhlédla se kolem, abych zjistila, že si ještě nikdo neuvědomuje, co se se mnou děje. Naštěstí těch pár studentů v knihovně dnes bylo pilných a myšlenkami někde jinde.
"Nepřestávej co?" zeptala se nevinně, protože přesně věděla, co chci.
"Dráždit mě," odpověděla jsem rozpačitě a chtěla jsem znovu pocítit to potěšení.
"Dráždit si co?" zeptala se.
"Moji vagínu," odpověděla jsem a cítila jsem se tak zahanbeně, tak ponížená, že jsem to nejen dovolila, ale teď jsem o to i žádala. A ještě horší, že na veřejnosti, kde může být kdokoli.
"Ne, vagíny mají jen slušné dívky. Myslíš svou kundičku?" opravila mě, a pohladila nohou nahoru a dolů, až se mi třáslo celé tělo.
"Ano, moji kundičku," souhlasila jsem a použila to slovo s tímto významem úplně poprvé. I když jsem nebyla nijak zvlášť feministka, nepoužívala jsem slova, která by ženy jakkoli ponižovala. Také jsem málokdy nadávala. I když jsem nebyla svatoušek a párkrát jsem použila výraz 'kurva', když jsem byla naštvaná.
"Myslíš tu svou mokrou kundu?" naléhala na problém a zjevně si užívala, že mě ponižuje.
Nenáviděla jsem to slovo a připadalo mi neuvěřitelně ponižující, a přesto právě teď, když se její nohy pomalu pohybovaly nahoru a dolů po mé vagíně, mé kundičce, mé kundě, mé cokoli, bylo mi jedno, jak se to jmenuje; Chtěla jsem jen nové potěšení. Ne, potřebovala jsem to. Potřebovala jsem ten orgasmus, tak strašně. Takže i když mé tváře hořely studem a chtíčem a já věděla, že je to špatně, odpověděla jsem slovy, která chtěla slyšet: "Ano, myslím, prosím, dál mi hlaď mou mokrou píču!"
"Hodná holka," řekla Amber velmi blahosklonným tónem, který jen přidal k ponížení, které mnou proplouvalo, ponížení, které nevysvětlitelně vypadalo, že zvyšuje mé potěšení. Protichůdné pocity, které mi v tu chvíli nedávaly smysl.
"Ach," zasténala jsem, když pokračovala v zuřivém tření.
"Pojď, Eleanor," zašeptala Amber, "udělej se mi na nohy, stejně jako lesbická děvka, kterou chceš být."
Děvka? Myslela jsem si. To je nemožné, jsem panna!
Přesto její přání posílilo mou touhu udělat se... zdálo se, že to potěšení mě zabalilo do neviditelného kokonu euforie.
Zavřela jsem oči a přestala jsem se starat o to, jestli budeme přistiženy, jen jsem se potřebovala udělat, tak jsem řekla chabě, i když jsem neměla ponětí, s čím souhlasím, "Ano."
"Bude z tebe skvělý mazlíček roztleskávaček," pokračovala Amber a její nohy mě třely nahoru a dolů zuřivým a agresivním způsobem. "A teď, když jsi v tom tajemství, ty a tvé kamarádky nás můžete dělat společně."
"Ach ano," souhlasila jsem, tentokrát jsem přesně věděla, s čím souhlasím, a představila si nás všechny čtyři, jak jim lížeme kundičky.
"Naši kundičku lízající mazlíčci," dodala Amber pro případ, že by její předchozí prohlášení nebylo křišťálově čisté.
To byla poslední kapka. "Ano, ano, ano, to chci!" Souhlasila jsem, když jsem chytila stůl oběma rukama a můj orgasmus ve mně stoupal v horečce.
"Jen ty a tvé tři kamarádky," dodala a zuřivě třela mou kundičku.
O chvíli později mě orgasmus zasáhl jako přílivová vlna narážející do břehu a já ze sebe vydala poměrně hlasité: "Anooooo!"
Mé tělo se třáslo a chvělo, vlhko ze mě tryskalo jako Hooverova přehrada, která se po všech těch letech rozpadala na kousky.
"Hodná holka," zabručela Amber uklidňujícím a měkkým tónem.
Cítila jsem krátký okamžik klidu.
Procházela mnou vlna rozkoše za vlnou.
Vlhkost ze mě dál unikala.
Po zádech mi přeběhl mráz.
Cítila jsem, jak se její nohy ode mě vzdalují, i když mé tělo stále hořelo.
"Očisti mi nohy," nařídila Amber o chvíli později.
Otevřela jsem oči a viděla, že její nohy nyní spočívají na stole.
Na chodidlech jejích punčocháčů jsem viděla svou vlhkost.
Rozhlédla jsem se a viděla, že jsme stále nebyly zpozorovány. S vědomím, že musím poslechnout, že chci poslechnout a že to obě chceme udělat mými ústy, jsem se posadila, nohy se mi málem podlomily, naklonila jsem se a slízla vlhkost z Amberiny nohy v punčochách.
"Hodná holka," schválila a znovu mi přeběhl mráz po zádech.
Chuť byla zvláštní. Trochu mé vlastní kundičky smíchané s trochou potu. Chutnalo to zvláštně eroticky.
"Teď druhou nohu," nařídila.
Bezmyšlenkovitě jsem poslechla, přešla na druhou nohu a znovu jsem slízala svou vlhkost z její nohy. Mělo to být ponižující, myslím, že to bylo ponižující, ale zároveň mi to přišlo tak přirozeně správné. Učila jsem se mít ráda ponižování, bylo mi teplo a dobře.
Když jsem dokončila lízání vlastních šťáv z Amberiny nohy, se odnikud objevila paní Washingtonová a zeptala se přísným, šokovaným hlasem: "Co se to tady děje, mladé dámy?"
Vyskočila jsem přímo na nohy, a když Amber vrátila nohy na podlahu, odpověděla svým obvyklým milým hlasem: "Právě jsme na odchodu, paní Washingtonová. Pojď, Eleanor."
Podívala jsem se na paní Washingtonovou, která na mě vrhla zmatený pohled... V knihovně jsem nikdy nedělala nic jiného, než tiše studovala... a když jsem vklouzla do svých bot, řekla jsem: "Ano, právě jsme na odchodu, paní Washingtonová.“
Knihovnice to naštěstí nechala tak, i když jsem cítila, jak mi hoří tváře nějakým dalším požehnaným ponížením, když jsem byla přistižena, jak olizuji Amberiny nohy.
Amber řekla: "Půjdeš se mnou, můj mazlíčku."
Zhroutila jsem se zpátky do křesla, úplně omámená.
Amber obešla stůl, zvedla mě ze židle, podala mi můj laptop a řekla: "Pojď, můj malý lesbický mazlíčku, je čas začít žít svůj život. Tvoje kamarádky a moje kolegyně na nás čekají v mém pokoji."
Když mě vzala za ruku a vedla mě z knihovny, mlčela jsem. Cítila jsem, jak se na nás všichni studenti dívají a soudí nás, a přesto jsem byla bezmocná cokoliv jiného dělat, než ji následovat jako pokorný malý beránek... Cítila jsem v sobě teplou vlnu při pocitu Amberiny ruky ve své.
Byla jsem ohromena.
Oněměla jsem.
Byla jsem... kupodivu... vzrušená.
Následovala jsem ji... neměla jsem tušení, co budeme dělat, co pro nás všechny Amber plánuje, a přesto jsem byla nadšená z toho, čemu říkala, "Žít svůj život."

Diskusní téma: Silonky - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek