Škola pro pokorné dívky - Nikola (soutěž 2017)

01.03.2017 14:18
Kapitola 1. Největší chyba mého života

13 ti letý Jack si myslel, že má celý svět v hrsti. To vše se ale má brzy změnit, když se stane součástí plánu převychovat jej na submisivní a oddanou dívku. Bude schopen odolat této výchově a emočním hrám, nebo se znovuzrodí v Jessiku?

V ředitelně.

Jackovi je už 13, namítal William. Škola ještě nikdy nepřijala nikoho kdo by měl takhle vysoký věk, aniž by ho před tím už 
nepřipravovali doma nebo na jiné škole pro feminizované chlapce. Můj otec se přel s Deanem Millerem. Já jsem naneštěstí Jack, pokazil jsem spoustu věcí a teď se snažím pochopit co mají v plánu se mnou udělat. Otec je ředitel jediné, výhradně dívčí školy u nás v Ohiu. Chodí sem pouze dívky, ale nemá cenu zabývat se názvem, až časem člověk pochopí k čemu je tato škola určená.

Ve skutečnosti se holky ve škole rády a hrdě označují jako poslušné dívky, a tento termín se rozšířil po celé Americe. V této oblasti je to něco hodně významného. Každá z nich co se tu narodila se chce stát pokornou dívkou, a většina mužů se s takovou dívkou chce oženit. Ale pouze nejvlivnější muži mají toto privilegium. Můj otec například, oženil se s puslušnou dívkou. Naše rodina je poměrně bohatá, je to výhoda když jsem sama chtěla být ve škole a přivydělávat si pomáháním zaměstnancům. Další věcí bylo že tam mohly začít chodit moje 3 sestry.

I když si moje mamka říkala pokorná žena, nikdy jsem nevěděl co to znamená. Myslel jsem si že to znamená jen něco o dobrém vzdělání. Každý ví že škola má jeden z nejlepším akademických prográmů v zemi. Nevěděla jsem ale, že osnovy jdou ve skutečnosti mnohem dál než je normální pro dívčí školu. Slyšel jsem mluvit dívky ve své třídě na základní škole říkat nechutné věci o pokorných dívkách. Že mívají sex s učiteli a podobně. Myslel jsem že to jsou jen holčičí drby. Někdy mě to úplně naštvalo, když jsem ty řeči musel poslouchat. Přecijen mezi ně patří i moje mamka a sestry. 

Když mi otec před dvěma měsíci domluvil brigádu ve škole, rychle jsem zjistill že je to pravda. Nikdy si nedovede představit jak mě to šokovalo. Nejen to že moje rodina v tom byla až po uši, ale i to jak to vůbec může procházet. Nejde jen o sex na dívčích pokojích, ale i během hodin, bylo to i součástí vyučovacích osnov.

Časem jsem zjistila že v Americe jsou ještě 3 další takové školy. Hodně s absolventů a zaměstnanců byla na vysokých místech a mělo velký vliv i v politice. Díky tomu se všechno dařilo tajit. To mi nikdo nesdělil, ale nebylo těžké si to dát dohromady. Jako 13ti letý chlapec který je na prahu puberty jsem se tu necítil moc příjemně, takže den na brigádě nebyl zrovna nejlepší. A zrovna dnes se z něj stal ten nejhorší v mém životě. 

Můj původní úkol byl dělat výpomoc vratným a hlídačům kamerových systémů. Ale i tak jsem musel dělat další věci, nebyl den abych nemusel jít do nějaké z tříd a sledovat co se tam dělo. Někdy jen proto abych utěšovala mladé dívky po tom co se učily jak provádět muži orální sex. Jednou jsem se musel i celý svléknout před celou třídou, aby si mě holky mohly osahat. Ve skutečnosti to ale zase taková zábava nebyla, když teda nepočítám výrazy mladých holek jak se poprvé dotýkali klučičího přirození. Můj penis byl ale na můj věk podprůměrný. Možná i to byl jeden z důvodů proč se moje rodina rozhodla udělat ze mě dívku. Měl jsem jen 8 cm do délky při erekci a 2 cm do šírky.

Zábavnější to bylo se staršími dětmi, které už měly část výuky za sebou. S těmi jsem měl vykonávat činnosti které nějak souvisely s tresty. Ale když pak jednou tou dívkou byla má sestra bylo to hodně trapné. Moji rodiče museli mít sex opravdu často, protože mě je 13, Amber je 14, Beth 15 a Mary už 16. Z těch tří mě nejradši ztrapňovala Mary, hlavně tím že byla nejstarší a nazývala mě přede všemi stále dítětem.

Z přemýšlení mě vytrhl hlas Deana. Nemůžu to už dál ignorovat, ozvalo se za dveřmi. Byla jsem ve vedlejší místnosti za skleněnými dveřmi i tak jsem slyšel o čem se baví. 

Prostě neměl porušovat pravidla školního řádu. Jsi tu ředitel už 5 let a i tak ho nezodpovědně necháš být s tím co už ví? Přece nemůžeš ignorovat to riziko, řekl Dean. Ale vždyť podepsal dohodu o mlčenlivosti, namítal otec.
Děláš si srandu? Je mu teprve 13 a může pohřbít celou školu, k čemu ti pak bude nějaká dohoda? Potřebujeme mít větší jistotu.
Podíval se na mě před skleněné dveře a zřejmě ho znepokojilo že poslouchám, určitě nechtěl abych to vše slyšela.

Navzdory všeobecnému domnění, být ředitel této školy nedává otci moc velkou pravomoc. Víc toho má na starosti Dean a ostatní učitelé. Respektive školní rada. Ředitel zde v podstatě řeši jen nějakou administrativu, objednávky a další maličkosti. Jediná důležitá věc kterou má na starost je školní řád a dohlížet na jeho dodržování. Což mu ten mizera Dean pořád mlátit o hubu. Očividně za to byl dobře placený, a tak nechal Deana prosadit si co chtěl, i když viděl že jde po krvi....TÉ MOJÍ! 
Je mi teprve 13 ale i tak dokážu poznat že je to se mnou hodně zlé. Doposud jsem to viděl jen u druhých ve škole, teď se to už týkalo mě.  Myslím že spousta rodičů ani neví co všechno se tady děje nebo se na to snaží nemyslet.

Kde se to mohlo pokazit, říkal jsem si. Jako všechno to začalo holkou, 14ti letou Danielle. Zamiloval jsem se do ní hned jak jsme se poznali. Bylo to hned první týden když jsem byl v jedné ze tříd účastnit se trestu jedné z mých sester. Rozkošná Danielle seděla hned v první lavici, bylo na ní něco zvláštního, ale hlavně vypadala nádherně nevinná což mě neuvěřitelně uhranulo. Způsob jakým se na mě svýma smaragdově zelenýma očima dívala, nebo jak se začervenala když jsem se na ní podíval já. Od té doby jsem doufal že jí taky jednou spatřím nahou. Ale nejvíc jsem samozřejmě toužil milovat se s ní. 

Ale to se nikdy nestalo, což je zvláštní vzhledem k tomu kolik dívek už jsem tu viděl nahých. Ale postupem času jsem si všiml že je tady určitá skupina dívek kterou jsem nikdy nahou neviděla. Měli stejné školní uniformy jako ostatní. Ale jediný čas kdy byly nahé byla speciální výuka a tresty přímo na soukromých pokojích kde bydlely jen ony. Určitě si dovedete představit jak frustrující to bylo. Viděl jsem nahou většinu dívek jen ne Danielle. Říká se že člověk touží nejvíc po tom co nemůže mít, což by vysvětlovalo to jak jsem byl každým dnem zoufalejší. I když to byla asi jen moje potlačovaná sexuální touha.

Začal jsem zkoumat co Danielle dělá narozdíl od ostatních, kam chodí na její speciální výuku a kde podstupuje kázeňské tresty.  Jednou jsem se ji vydal sledovat až do chvíle kdy prošla do jiné, mě neznámé části školy přes bezpečnostní dveře, do kterých jsem jako jedněch z mála neměl přístup. Ptala jsem se na něj otce i sester, ale všichni byli hrozně tajnůstkářští nebo o tom nic nevěděli protože tam nemohli stejně jako já. Dozvěděla jsem se že ta část školy je jen pro VIP studenty a Danielle je jen zřídka na hodinách s ostatními dívkami ze školy. Vždycky je pak v uzavřené části školy. Zřejmě má velmi zámožné rodiče kteří ji platí nějaké VIP studium. Což mě hrozně štvalo, chtěl jsem s ní navázat kontakt a konečně se s ní vidět. 

Tak jsem udělal  to co by udělal každý 13ti letý kluk a bez povolení se tam vplížil. Čím jsem zvlášť hrubým způsobem porušil mou dohodu. Nebylo to tak těžké, tak jsem nevěděl že z toho bude takový průšvih. Bylo to tam dost jiné než ve zbytku školy, dlouhá chodba s červeným kobercem a několik dveří na každé straně. Otevřela jsem nejbližší dveře do obývací mîstnosti. Byl to podobný pokoj jako jinde, nic zajímavého. stěna natřená na růžovou a béžovou barvou a nudný koberec uprostřed místnosti. I tak jsem byl nadšený protože jsem věděl že v některé z nich je Danielle. Byly jen 2 způsoby jak zjistit v kterém pokoji. Nejrychlejší bylo jít na konec chodby a na kamerovém systému si prohlédnou obraz z jednotlivých pokojů. Ale kamery byly zaheslované, zřejmě sloužily pro pozorování v pokojích nebo jako pomoc pro učitele. Ale nechtěl jsem Danielle vidět jen na kameře. Takže jsem se rozhodl pro hloupý a nebezpečný plán B. 

Věděl jsem že pokoje jsou po dvojcích záměrně, první je místnost pro bydlení a výuku, a druhá pro pozorování. A za nimi další dvojice až na konec chodby. Mezi každou dvojicí místností je z jedné strany průhledné zrcadlo. Navzdory popiskům jsou místnosti pro obývání hlavně pro to aby v nich mohli učitelé trávit čas s dívkami, nebo je tam nechat samotné spát či plnit nějaký ponižující úkol. Zatímco sami jsou v druhé pozorovací místnosti kde si můžou dělat co chtějí, od sledování televize po sledování dívek skrz ono jednosměrné zrcadlo. Nahlédnul jsem do jedné pozorovací místnosti abych jen tak hloupě nepostával na chodbě, kdokoliv mohl z nějaké místnosti vyjít a spatřit mě. Místnost byl naštěstí prázdná, ale obývací bohužel taky. Chodba byla stále prázdná a tak jsem otevřel dveře naproti. Další pozorovací místnost byla opět prázdná, ale slyšel jsem zvuk z reproduktorů což znamenalo že v obývací místnosti někdo je. Podíval jsem se přes zrcadlo a to co jsem viděl mě moc nepřekvapilo. Dívka které mohlo být tak 12 byla ohnutá přes učitelovo koleno s vyhrnutou sukní a on jí prováděl spanking, napočítal jsem asi 30 ran.
Zklamalo mě že to není Danielle, dívka v místnosti měla černé vlasy, kdežto Danielle je krásná blondýnka.

Plížit se do pozorovacích místností bylo tak riskantní že mi z toho začalo být srdce, najednou jsem si uvědomila jak je to riskantní a sevřelo se mi, hrdlo jako kdyby to bylo předtucha toho co se stane. To co mě hnalo vpřed byla touha vidět Danielle. Zatím jsem se zamyšleně koukala na tu nebohou černovlásku, na svůj věk už měla pěkný kulatý zadeček, v tuhle chvíli už zbravený do červena díky úsilí učitele, nebo lépe řečeno instruktora. Protože tohle už ani zdaleko nepřipomínalo výuku. Žasl jsem jak hlasitě pokaždé zakřičela když jeho ruka tvrdě dopadla na její zadeček.

Akorát mě udivovalo co ji u toho instruktor vyčítal. Moc jsem z toho nechápal.
"Dozvěděl jsem se, že jeden z instruktorů po tobě naše zvednuté prkénko na záchodě potom co jsi tam včela byla. PLESK!
A znovu uděřil. "Zdravotní sestra taky zjistila že máš v krvi mnohem menší hladinu estrogenů než máš mít PLESK!
"Zase ses opovážila hodit svoje prášky do koše?' PLESK!

O čem to sakra mluví? Pomyslel jsem si. Nejsem zas tak hloupý abych nevěděl co je estrogen. Měl jsem určitou představu. Jen jsem nechápal proč by takhle mladá dívka potřebovala brát takové pilulky. A proč někomu sakra vadí když holka nechá záchodové prkénko nahoře? Tahle škola je přísná, ale aby byla až takhle přísná to je nesmysl.
 
Přemýšlel jsem nad tím dokud instruktor nedovolil plačící černovlásce slézt a postavit se, otočila se směrem k zrcadlu a když jsem se podíval do jejího rozkroku bylo mi to všechno jasné. Ta studentka vůbec není dívka, ale kluk! Zvonilo mi v hlavě. Místo hladké štěrbinky jako má většina dívek v jeho věku měl na přirození zvláštní klícku, která stlačovala jeho přirození tak na 2 cm do délky a odkrývala pouze jeho malá varlata vespod.  Neměl jsem vůbec čas na tom přemýšlet co to všechno znamená, byl jsem v šoku. Instruktor najednou řekl "Za moment se vrátím" a zamířil ke dveřím. V tom ve mě hrklo, bylo jasné že jde do pozorovací místnosti přesně tam kde jsem já! Měl jsem pár vteřin na to přeběhnout do druhé místnosti kde jsem byl před tím. Vyběhl jsem ven, ale instruktor tam už byl a já naběhl přímo do něj. Bylo jasné že mu i ostatním instruktorům dojde co jsem tam dělal a viděl. Tím to bylo zpečetěné.

Diskusní téma: Škola pro pokorné dívky - Nikola (soutěž 2017)

Datum: 18.08.2022

Vložil: lks

Titulek: úžasný

prosím o pokračování s tou klíckou na konci je to zajímavé

Přidat nový příspěvek