Škola pro pokorné dívky - Odteď jsi Jessika - Nikola (soutěž 2017)

07.03.2017 00:07
Dean stál u dveří a mluvil s otcem. "možná by bylo lepší kdybys odešel a nemusel se na to dívat", řekl mu. Vrhl na mě ustaraný pohled ale nakonec se otočil a šel pryč. Hlavou mi proběhla řada nadávek od zbabělců až po zrádce, ale z beznaděje jsem nevydal ani hlásku. Přemýšlel jsem jen nad tím jak se dostat pryč. Drželi mě tři dospělí chlapi, naštval jsem se a kousnul jednoho do ruky. V tu ránu jsem dostal takovou facku až mi zalehly uši a tvář jsem měl ji jako v plamenech. 
 
"To ho zklidní", zasmál se jeden z mužů. Ten hlas jsem poznal, to je Viktor Sachnez. Je to instruktor na škole a s mojí rodinou se znal už řadu let. Je snad jediný kdo tu nemá manželku ani rodinu., takže k nám domů často jezdil na oslavy narozenin. Je to asi 190cm vysoký svalnatý Hispánec, o něco starší než můj otec, takže mu je něco kolem čtyřicítky. Já a sestry jsme mu většinou říkaly strýčku Viktore. Mám dojem že jsem s ním strávil víc času než s otcem. 
 
Viktore pomozzmmhpm, můj výkřik přerušil kulatý roubík který mi dali do pusy a hned utáhli za hlavou. Pak přišly na řadu ruce, stáhly mi je za záda, a ucítil jsem jen studený kov jak mi nasadili pouta, řetězem spojená s železnými oky v podlaze. Po chvíli boje už jsem přestal, pusy i ruce mě hrozně bolely. Musel jsem začít dýchat nosem, abych kvůli roubíku neomdlel. 
 
Když jsem se vzpamatoval viděl jsem Deana a ostatní muže jak odcházejí a zavírají za sebou dveře. Teprve když je zavřeli tak jsem si všiml že v místnosti jsou dvě ženy, asi minutu se na mě dívaly a pak šly za mnou. Byly nádherné. Jedna krásná černovláska, a druhá mladší ze zrzavými vlasy. S křivkami za které by každý chlap byl ochoten vyprázdnit peněženku, prsa sice ne moc velká, ale i tak zdatné trojky. 
 
Kdykoliv jindy bych nebyl schopen zastavit svou erekci, ale tentokrát jsem ze strachu ani nepomyslel na nic sexuálního. Jejich černé SM korzety ve mě vyvolávaly obavy. Když se na mě dívaly, začal jsem se bát jako nikdy. "Jsme teď tvoje učitelky", jmenuju se Drew, oznámila mi jedna z nich. Moje kolegyně je Casey. Viděl jsem je už dřív, bylo mi řečeno že tu jsou jako specializovaný personál. Znělo to tak vágně že jsem se nikdy nezajímal co je tou jejich slavnou specializací. Teď už to ale můžu říct s jistotou. Kdo jiný bo dokázal mladého kluka převychovat v dívku, než dospělá dominantní žena. 
 
Roztříhej té malé couře její oblečení, řekl Drew když Casey vzala ze stolku velké nůžky. Komu říkáš coura, pomyslel jsem si. Ale je nejspíš dobře že mám teď v puse roubík, kdo ví co by mi udělaly kdybych jim to řekl nahlas. 
 
Začal jsem sebou cukat, jak ke mě přišla. Tak ostré nůžku jsem už dlouho neviděl. Bylo to opravdu zbytečné, kvůli poutům jsem nemohl nic dělat. Snažil jsem se nehýbat když ze mě odstříhávala moje oblečení. Kalhoty mi mohla prostě jen svléknout, ale místo toho mi je nemilosrdně zničila. Za chvíli jsem byl před nimi úplně nahý. Červenal jsem se studem. Nevěděl jsem úplně proč, byl jsem kolikrát nahý před celou třídou. Proč by mě pouze dvě dospělé ženy přiměly tolik se stydět? Nejspíš to bylo tím jak na mě pohlížely. Vím jistě že to bylo tím co se mnou plánovaly dělat. 
 
Casey se zamyslela, jak jí asi pojmenujeme? Jessika? Podívala se mi přímo do očí, najednou jsem tu mrchu chtěl ještě víc praštit . 
Proč jí neříkat jen Jackie? Navrhla Drew. 
To je přílíš podobné jejímu jménu, ostatním by to mohlo připomínat kým byla dřív. 
Máš pravdu Casey, budeme jí říkat Jessika.
 
Líbí se ti nové jméno Jessiko? Zepltala se mě Drew.
Mohl jsem na ní jen zírat, přes roubík jsem nemohl nic říct.
Přistoupila ke mě a vzala si můj šourek do dlaně, a začala mi nemilosrdně drtit slabiny. Uvědomil jsem si že vlasně můžu docela dobře mluvit i s roubíkem. Zahuhňal jsem "Anmono" a pokýval jsem hlavou. Jakmile ustoupila myslel jsem si že mi tam dole nic nezbylo, ale k mému překvapení nebyla po té bolesti ani památka. Učíš se rychle, řekla mi Drew. 
 
Zase jsem se hrozně začervenal. Poslední měsíc jsem úkoloval hned několik holek ve škole, a teď se mnou nějaké dvě učitelky jednaly jako s neposlušnou puberťačkou. Byl jsem hodně naštvaný, ale můj hněv se během okamžiku změnil v paniku, když Casey přinesla tréninkový postroj. Už jsem takové viděl. Velikostně byly v podstatě jako stahovací kalhotky sahající až nad pas. S tím rozdílem že nahoře měly stahovací opasek s uzamykatelnou přeskou, a po utažení kolem pasu si je žádná dívka nemohla kvůli rozměrům pánevní kosti svléknout. Mezeru měly akorát v rozkroku, kde byly přizpůsobené na použití různého školícího vybavení. Občas je nosily i starší holky, ale mnohem častěji je musely nosit mladé studentky. Je to z toho důvodu že ta odjímatelná část která prochází rozkrokem mývá přidělaná vnitřní dilda nebo anální kolíky. Mladé studentky je musely nosit aby to unavilo jejich anální svěrač a vaginální stěny, a připravilo je na sex se zdejšimi učiteli, kteří byli většinou přírodou štědře obdařeni. Starší studentky je nosily spíš za trest. 
 
Začal jsem se kroutit jak ke mě přistoupila, přesně jak jsem se obával měly kalhotky uvnitř připevněný anální kolík. Začaly mi je navlékat. 
"Je to pro tvoje dobro", řekla Drew. Za čas si budeš užívat nošení análních kolíků. No jasně, pomyslel jsem si a zhnusil se při té představě. 
 
"Můžeme to udělat po dobrém, nebo po zlém", řekla Drew poněkud naštvaně. Jakmile to dořekla místností se ozvalo hlasité prásknutí. Vyvalil jsem oči když jsem viděl Casey jak má v ruce obrovský černý bič. Těžce jsem polkl. Už jsem takový viděl, ale nikdy jsem neviděl jak by ho někdo používal. Vzpomínám si jen na jednu 12ti letou brunetku, jak jsem ji 2 dny neviděl, a pak přišla s ošklivými šrámy na zádech. Radši jsem se neptal, ale bylo mi jasné že to má od tohohle nástroje. Najednou mi ty kalhotky nepřišly tak hrozné. Ale věděl jsem že budu vypadat jak srab když se jen tak vzdám. Ze strachu jsem ale spolk svou hrdost a přestal kopat nohama, a nechal jsem je být. Za chvíli jsem měl kalhotky na sobě, když nebyla pasová část utažená nebylo ani potřeba si je nějak natahovat, jako jiné dámské prádlo. Chvíli jsem cítil jako vítezství to, že mi přestaly vyhrožovat. 
 
Pocit víteztví mě ale opustil hned, jak mi je začaly vytahovat nahoru, a navedli anální kolík přímo proti mému análku. Před tím jsem si ho dobře prohlédl, nebyl tlustší než 2,5 cm, ale do délky měl skoro 10cm. Celý byl pokrytý lubrikantem. "Mmph", zakňučel jsem do roubíku jak Drew zatlačila na můj stažený análek. 
 
"No tak zlato, nech svův zadeček mamince", řekla Drew lehce perverzním tónem. "Buď hodná holka a povol ho".
 
Bože oni to myslí opravdu vážně, chtějí ze mě mít holku, řekl jsem si.
Začaly mi téct slzy. Doposud jsem myslel že to jen jen hloupý vtip a nemyslí to vážně. Ale nebyl, vedení školy to vzalo zcela vážně. 
Zaťal jsem prsty u nohou, jak nejširší část kolíku prošla mým svěračem. "Hodná holka", řekla Drew jak zatlačila zbytek kolíku do mého těla. "Pusť ho dovnitř, pro tohle jsi se narodila" dodala k tomu Casey.
 
Uf, oddechl jsem jak se můj análek sevřel kolem kolíku. Nemohl jsem uvěřit jak byl hluboko, měl jen 10 cm ale byl cítit jako kdybych v sobě měl nohu od stolu. Několikrát jsem zafuněl když drew utáhla vršek kolem mého pasu a uzamknula přesku, viděl jsem ještě jak si klíč bere k sobě k několika dalším. Ještě zkusila lehce zatáhnou za kalhotky směrem dolů jestli nejdou stáhnout. Neposunuly se ani o centimetr dolů. Pak už mi jen povolily pouta které mě nutily být v pozici v kleče, a Casey mi pomohla se postavit. Jak jsem se vzpřímila, kolík v mém zadečku změnil pozici a začal být o dost víc nepříjemný, ale nebyla to přímo bolest. Po chvíli jsem šli na chodbu, a obě mě odvedli do jednoho z pokojů. Musel jsem si kleknout na zem, Casey odhrnula malý kobereček který byl uprostřed pokoje, a pod ním byly mezi růžovými dlaždicemi vestavěná dvě ocelová oka. Opět mi daly pouta, ale tentokrát na kotníky. Od každého kotníku pak vedl pozlacený řetěž který připevnili k okům v podlaze. Zůstal jsem na všech čytřech, zatímco jen metr předemnou byla velká manželská postel.
 
"A teď přijde ta zábavnější část" zasmála se Drew. Casey se skříňky vedle postele vynesla malý kompresor a položila ho za zem za mnou. Vytáhla z něj dlouhou hadičku, kterou přišroubovala k ventilku v zadní části kalhotek. Nevím co za zábavu měly namysli, ale určitě to pro mě nemělo být nic dobrého. Drew mi ještě ukázala škodolibý úsměv a zmáčla tlačítko na ovladači. Cuknul jsem s sebou v šoku, když kolík uvnitř mě začal nabývat na objemu. Snažil jsem se křičet ne, jak kolík začal roztahovat můj svěrač. Nafukoval se až do velikosti kdy už mi by způsoboval opravdovou bolest. Pak se zastavil, a zůstal nečinný zatímco se můj namožený análek snažil přizpůsobit jeho velikosti. Asi po minutě za začal pozvolna vypouštět.
 
Nastavila jsem to přístroj na smyčku, řekla mi Casey. Bude se stále zvětšovat a zmenšovat až dokud ho nevypneme. Je v něm senzor tlaku, takže by neměl bolet víc než je nezbytně nutné. Nicméně jak bude tvoje dírka postupně povolovat, bude se nafukovat ještě víc aby si byla pěkně roztažená a uvolněná, až ho vypneme, zasmála se Drew.
 
Poté odešly ke dveřím, ještě se na mě naposledy otočily a řekly "Pokud se budeš hodně snažit, možná se ti pomůže přívod vzduchu povolit, ale pamatuj že pokud ráno nebude na svém místě tak to schytáš bičem". Snažil jsem se křičel přes roubík aby mě uvolnili, ale sotva mě bylo slyšet.
Mohlo být tak 5 hodin odpoledne když odešly. To znamená že ve mě tu věc chtějí nechat pracovat dobrých 13 nebo 14 hodin. 
 
"Mmhp" zasténal jsem když mě kolík začal znovu roztahovat. Přesně jak mi Casey slíbila, nebylo to tak bolestivé jako poslední inflace. Se spoutanýma rukama a za kotníky přichycený k okům v podlaze, jsem se položil na bok v naději, že si trochu ulehčím od bolesti a tlaku který mi kolík způsoboval, a fungovalo to. Ale o chvíli později jsem ucítil jak kolík expanduje mnohem víc než před tím, a bolest byla hned zpět. Kousnul jsem se do rtu bolestí a zasténal.
 
O minutu později mě polila vlna úlevy, jak se kolík pomalu začal vyfukovat. Ale hned jak se vyprázdnil začal se nafukovat znovu, nedal mi ani 5 vteřin úlevy.  Nebyla to tak hrozná bolest, ale přimělo mě to zkoušet nějakou polohu která by mi přinesla trochu úlevy. Nakonec jsem zjistil že nejméně to bolí v pozici na všech čtyřech, se zadkem vyšpuleným co nejvýše. Nicméně jak se tím trochu uvolnil tlak uvnitř mě, přístroj to okamžitě vykompenzoval tím že začal kolík nafukovat do ještě větší šířky, a bolest byla zase zpět. Následné dilema bylo horší, jediný způsob jak nechat můj análek odpočinout, bylo povolit svaly, ale to přístroj opět vždy zaznamenal a přidal trochu víc vzduchu do kolíku. 
 
Při další inflaci to bylo stejné. Kolík se nafoukne na maximum, já se snažím uvolnit svaly abych je nenamáhal, a při příští inflaci kolík zase o něco zvýší svůj objem. Kolem desátě inflace mi začal po čele stékat studený pot, když jsem si uvědomil že od té bolesti nebude úniku. Jediný způsob jak zabránit kolíku aby dál zvětšoval svůj objem, bylo zatnout svěrač co nejvíc a vydržet to celou dobu. Cítil jsem se tka poníženě, že musím bránit přístroji aby mě roztahoval takovým způsobem. Najednou jsem si vybavil, že mě mohli celou dobu pozorovat z místnosti vedle, přes obousměrné zrcadlo. Ale když jsem se tam podíval, tak  z mojí strany nebyl samozřejmě žádný způsob jak vidět skrz. 
 
Ale najednou se kolík začal znovu nafukovat, a já pochopil že to je teď moje hlavní starost. Kolem dvacáté inflace jsem měl představu, na jak dlouho musím zatnout svaly, aby kolík napokračoval dál a já mohl nechat análek na chvíli odpočinout. Fongovalo to, ale chtělo to hodně úsilí. Kolem třicáté inflace byly moje svaly natolik bolavé a unavené, že jsem to vzdal a nezbylo mi než nechat přístroj dělat si s mým análkem to k čemu byl určený.
 

Diskusní téma: Škola pro pokorné dívky - Odteď jsi Jessika - Nikola (soutěž 2017)

Datum: 09.02.2023

Vložil: David

Titulek: Bude pokračování

Dobrý den bude pokračování?

Datum: 10.10.2019

Vložil: Táňa

Titulek: Pokračování

Ahoj, chci se zeptat kdy se objeví pokračování?

Datum: 01.10.2017

Vložil: Karel

Titulek: bude pokračoání?

Tohle je opravdu pěkná povídka a byla by škoda, kdyby měla v půlce skončit. Bude nějaké pokračování?

Datum: 29.08.2017

Vložil: Karel

Titulek: Hezké

Moc pěkná povídka, jen by to už chtělo pokračování.

Datum: 14.07.2017

Vložil: Romanka

Titulek: Jessika

Super povídka,rád bych to i zažil.

Datum: 06.05.2017

Vložil: Katka

Titulek: moc hezké

Moc dobrá povídka. Bude brzy pokračování?

Datum: 30.04.2017

Vložil: Bohunka

Titulek: opravdu dost vzrušující

Krásná povídka, jen kdyby pokračovala

Datum: 27.03.2017

Vložil: stanino

Titulek: Jessika

tato poviedka naozaj nema chybu.uz len to zazit na vlastnej kozi.

Přidat nový příspěvek