Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 1.díl - Martina

27.08.2021 22:26

„Nosit dívčí uniformu? Opravdu musím?“

Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky

Nepovažujeme naše studenty za chlapce. Jsou to svérázné dívky, které učíme přijímat jejich ženskou identitu a oblékat se a chovat se jako mladé dámy, kterými jsou.

ČÁST 1

Deirdre Witsendová byla v koncích s rozumem ohledně svého synovce Larka. Syn její sestry s ní žil od smrti jeho rodičů po loňské nehodě na lodi. Byl to nováček na místní veřejné střední škole a měl špatné známky, většinou 3 a 4. Projevoval také asociální sklony - dlouhé vlasy, nevhodní přátelé, nezdravý zájem o online počítačové hry. Měla podezření, že někteří jeho přátelé kouřili marihuanu, a doufala, že se nesnaží dostat Larka na tvrdší drogy.

Lark (skřivan)! Tak absurdní jméno ten ubohý chlapec měl. Jeho rodiče byli liberální Kaliforňané bez smyslu pro kázeň. Řekli, že mu chtějí dát nepohlavní jméno, což bylo absurdní. Musela přiznat, že ve čtrnácti letech nebyl tak moc muž. Byl sotva 150 cm vysoký, vážil pouhých 49 kg a nejevil žádné známky sportovních schopností nebo zájmu. Totální slaboch.

Deirdre netoužila dát Larkovi domov, ale byla příbuznou a další příbuzní byli vzdálení. Přítomnost Larka v domě omezovala její styl. Byla rozvedená, měla nového přítele Dicka Newmana a chtěla, aby se nastěhoval, ale Dickovi nebylo příjemné žít s dospívajícím chlapcem. Nebyla spokojená s Larkovou současnou školou a napadla ji myšlenka poslat ho do internátní školy. Pokud chlapec po většinu roku bude mimo domov, mohla Dicka doma zabavit a možná mu do hlavy vložit myšlenky na manželství.

Hledala internátní školy na severovýchodě USA, našla příliš mnoho výsledků, pak upřesnila své vyhledávání. Rychle to odklikla a její oči padly na to, co vypadalo jako špatný výsledek. Chtěla pouze školy společné nebo pouze pro chlapce, ale tato se jmenovala Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky. Proč se to ukázalo? Klikla na odkaz na webovou stránku, prohledala jej a našla stránku s nápisem „Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky se specializuje na disciplínu a vzdělávání dívek, které při narození nemusely být nutně ženy.“

Nejprve disciplína a pak vzdělávání. Přesně to, co Lark potřeboval. A… ne nutně žena? Co to znamenalo - svatá Anežka nějak naučila chlapce být dívkami? Bylo to vůbec možné? Něco hluboko uvnitř Deirdry ta myšlenka nadchla. Jak efektivní způsob, jak Larka polepšit! Zavolala do školy a na konec týdne naplánovala rozhovor s její ředitelkou, paní Agathou Strictovou.

Do školy to byla hodina a půl jízdy, což jí připadalo jako dobrá vzdálenost - dost daleko na to, aby to dítě odradilo od časté návštěvy domova, ale dost blízko na to, aby v případě nouze zasáhl opatrovník.

Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky ležela v zeleném údolí uprostřed zalesněných kopců Berkshires v západním Massachusetts. Byla obehnána vysokou cihlovou zdí s ocelovou bránou v ní. Strážkyně v uniformě ukázala Deidre na parkovací místo za bránou, požádala ji, aby se identifikovala. „Můžete vstoupit,“ řekla strážná a zapískala na píšťalku. Brána se otevřela.

„Nemůžu zaparkovat uvnitř?“ Zeptala se Deirdre.

 „Promiňte, ne, madam,“ řekla strážná.

 "Pouze oficiální vozidla." Deirdre projela bránou a byla uvítána dívkou ve školní uniformě s nařasenou bílou halenkou a skládanou tartanovou sukní ze světle a tmavě modré barvy, která byla protkána červenými a žlutými nitěmi. Halenka byla poloprůhledná a Deirdre viděla, že pod ní má dívka hezké kombiné. Dívka se uklonila.

„Paní Witsendová? Jsem Martha a vezmu vás do kanceláře paní Strictové.“

Areál, upravený v anglickém stylu, s malým jezerem a svěžími trávníky posetými úctyhodnými duby a javory a cihlovými budovami pokrytými břečťanem, vypadal přesně jako Deirdriin mentální obraz nóbl soukromé školy. Ve třídách se muselo učit, protože venku bylo vidět jen několik studentů. Všichni měli stejnou uniformu jako Martha.

Vstoupily do budovy s označením Administrace, Martha zavedla Deirdru k sekretářce před kanceláří ředitelky. Sekretářka doprovodila Deirdru do kanceláře paní Strictové, vysoké, robustní ženy s šedivými vlasy, které mohlo být šedesát. Pozvala Deirdru, aby se posadila, a zeptala se, jak by jí mohla pomoci.

„Na vašem webu je uvedeno, že se sv. Anežka specializuje na disciplínu a vzdělávání dívek, které byly - jak to bylo? -„ ne nutně při narození ženy “. Můžete to vysvětlit?

„Ano, paní Witsendová. Takové dívky označujeme jako svéhlavé dívky, odtud také pochází úplný název školy.“

„Hm ... kolik dívek ze Svaté Anežky je svéhlavých, paní Strictová?“ „Všechny, paní Witsendová.“ „Myslíte tím, že žádná z vašich studentek nebyla při narození žena? Jsou to všichni chlapci?

Na chodbě před její kanceláří zazvonil zvonek. Paní Strictová přešla k oknu její kanceláře. Dívky ve skládaných kostkovaných sukních sv. Anežky vycházely z budov. Vypadaly jako dívky, chodily jako dívky, nosily své knihy jako dívky, házely si vlasy jako dívky a šeptaly si jako dívky.

 „Řekněte mi, paní Witsendová, kolik z těch studentek vám připadá jako kluci?“

„Žádná, paní Strictová.“

„Přesto, když se podíváte pod jejich sukně, najdete překvapení.“ ¨

„A ... jistý orgán?“

„Jistý orgán, který byl bezpečně uzamčen a lze jej použít pouze k čůrání.“

 „V kleci cudnosti?“

„To vymyslela bývalá ředitelka. Velmi bezpečné, velmi lehké, schová urážlivou tkáň a udržuje třísla nositelů bez nevzhledných boulí.“

„Proč jsou všichni studenti zavření?… Nevadí. Dokážu si to představit.“

 „Jsem si jistá, že ano. Máme tady dvě stě mladistvých v sukních. Kdybychom je nechali odemčené, byli by jako králíci. Starší a silnější studenti by okouzlili mladší, slabší. Místo toho máme dvě stě studentů, kteří jsou udržováni v takové čistotě jako samotná svatá Anežka. “

„Kdo vlastně byla svatá Anežka?“

„Dospívající křesťanská dívka v Římě kolem roku 300 n. l. Odmítla se provdat za nekřesťana a byla umučena. Je katolickou patronkou dívek, panen a cudnosti.“

„Přemýšlela jsem o názvu. Je svatá Anežka katolická škola?“

"Ne. Až do roku 1970 to byla soukromá škola, která poskytovala vzdělání slučitelné s katolicismem, ale nikdy nebyla formálně spojena s církví. V roce 1970 přestala nabízet náboženskou výuku a stala se oficiálně nesektářskou, přestože mnoho katolických rodin nám nadále posílá své svérázné holky. "

„Tím myslíte problémové kluky?“

„Paní Witsendová, naše studenty nepovažujeme za chlapce. Jsou to svérázné dívky, které učíme přijímat ženskou identitu a oblékat se a chovat se jako mladé dámy, kterými jsou. Jsou drženy v cudnosti, dokud nevystudují, nevdají se, nebo nesouhlasí s odstraněním jejich vnějších orgánů. “

„Proboha! Kolik si jich nechalo… odebrat orgány?“

„Ve škole je to velmi málo. Po ukončení školy se asi třetině nakonec odstraní orgány produkující testosteron, ale pouze pět nebo deset procent podstoupí operaci k vytvoření pochvy, která jim umožní přizpůsobit se mužskému penisu, aniž by se uchýlili k análnímu sexu.“ Nejčastěji tento postup absolvují studentky, kteří opustí školu a vdají se nebo slouží muži. “

„Projevují ženy také zájem o vaše dívky?“

„Rozhodně! Víc než muži. Překvapující počet žen chce nějakou z našich dívek jako služku nebo hospodyni. Slyšela jsem, že v určitých dobře fungujících kruzích je to symbol postavení ženy, aby si najala dívku od sv. Anežky jako domácí služku."

„Proč by chlapci souhlasili se vstupem do vaší školy? Myslela bych, že budou kopat a křičet, aby se vyhnuli proměně v dívky.“

 Paní Strictová se zamračila. „Svérázné dívky pocházejí z různých zdrojů. Polovina jsou děti, které jsou mylně vychovávány jako chlapci a chtějí být vychovávány jako dívky. Cítí své přirozené místo ve světě a jsou rády, že se mění v sukních. Některé jsou sem poslány po rozvodu rodičů, a ženy chtějí, abychom vychovávali jejich dítě způsobem, který zaručuje, že nedopadne jako jejich bývalý manžel. “

Deirdre se cítila provinile kvůli tomu, že se chtěla zbavit svého synovce, ale nemohla popřít, že byl nevítanou připomínkou nezodpovědnosti po smrti její sestry. Chtěla v domě skutečného muže, ne nezodpovědného chlapce, který si ve škole vedl špatně a neprojevoval žádnou vděčnost za její pohostinnost. Bylo by mnohem snazší najít si muže, kdyby ten chlapec odešel.

„Nějaké svéhlavé dívky,“ řekla ředitelka, „jsou sem posílány za trest za opravdu špatné chování - to by se dalo nazvat opakem jejich poslání na vojenskou školu. Několik jich pošlou rodiče, kteří chtějí vychovávat své děti jako ženy, bez ohledu na jejich biologické pohlaví. Takové děti často odolávají našim osnovám. Téměř vždy jsme schopni je přesvědčit, aby změnily svůj přístup. “

„Jak to děláte? Myslela jsem, že, svéhlavé dívky by udělaly téměř cokoli, aby lpěly na své mužnosti.“

„Ponořujeme svéhlavé dívky do zcela ženského prostředí bez ošklivých mužských vlivů,“ řekla paní Strictová. „A samozřejmě měníme jejich tělesnou chemii.“

"Hormony?"

„Mezi jinými léky. Studenti sv. Anežky jsou léčeni registrovanou sestrou, aby zvýšily svou ženskost a regulovaly své emoce. To je naše poslání, paní Witsendová. Svět potřebuje méně násilných chlapců a více sladkých dívek.

„Amen k tomu, paní Strictová. Co dělají vaši absolventi po škole?“

„Některé pokračují na vysoké škole. Téměř všechny zbývající ženské vysoké školy přijímají absolventky Svaté Anežky. Některé chodí do škol jako ženy. Některé školu opustí a vydají se na svět jako ženy, obvykle v tradičně ženských služebních povoláních. Některé se vdávají, a stávají se tradičními hospodyňkami manželů obou pohlaví. Několik absolventek školy St. Anežky pracuje jako profesionální modelky nebo herečky. Některé vstupují do sexuálního průmyslu, i když ne na ulici. Jen velmi málo z nich se někdy pokusilo získat zpět svou mužskou identitu. “

„Zajímavé. Dala jste mi hodně informací k přemýšlení, paní Strictová. Děkuji za váš čas.“ ¨

„Můžu se zeptat, jestli máte v rodině svéráznou dívku, paní Witsendová?“

„Svéhlavého synovce jménem Lark.“

„Lark? Jak neobvyklé jméno! Skoro by to mohlo být dívčí jméno.“

„Proč, ano, paní Strictová. To by šlo.“

Diskusní téma: Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 1.díl - Martina

Datum: 28.08.2021

Vložil: milena

Titulek: výborné

200 trans pohromadě,to musí být síla.myšlenka školy výborná,něco takového je pro ts potřeba.pás cudnosti je nepříjemný,sama jsem ho nosila.někdy erekce tlačila na obal a docela to bolelo.zda škola dokáže odradit od análního sexu nevím.přece jenom je to plnohodnotná varianta pro všechny.povídka nehovoří o sexuálním vyžití studentek.tomu se nedá poručit.

Přidat nový příspěvek