Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 2.díl - Martina

29.08.2021 21:36

Když jsem toho rána vstal, netušil jsem, že se můj život změní.

"Larku!" zavolala moje teta Deirdre. „Pojď sem dolů, chci s tebou mluvit.“

A jé. S čím mám teď potíže? Už mě nadala kvůli špatným známkám. Nebyly tak špatné, když uvážím, jak je moje škola k ničemu. Třicet nebo čtyřicet dětí ve třídě, polovina z nich zírá do telefonu místo toho, aby dávala pozor, nepřetržité vyrušování, za které nikdy nikdo nedostal výstrahu nebo vyloučení. Šikana nepomáhá. Jsem malý a hubený, nejsem moc macho, a větší kluci si dělají ze mě legraci. Je to menší zázrak, že to dokážu přežít, natož se něco naučit.

Ulevilo se mi, když jsem zjistil, že se na mě teta nezlobí. Zeptala se mě, jestli bych byl ochoten zvážit přechod na jinou školu, soukromou školu s dobrou akademickou pověstí. Řekl jsem jí, že budu rád, když půjdu do jakékoli školy. Zeptala se, jestli bych byl ochotný navštěvovat internátní školu, kde bych i bydlel a jezdil domů jen o prázdninách. Řekl jsem, že ano. Rozhodl jsem se, že jí neřeknu, že mám stále problém myslet na její dům jako na „domov“, protože to tak ve skutečnosti nebylo. Bylo to jen místo, kam jsem odešel žít poté, co mi zemřeli rodiče. Život ve škole může být dokonce zábava - byl bych s ostatními dětmi v mém věku pořád.

„Je tu ještě jedna věc, Larku. Musíš nosit školní uniformu.“

„Opravdu? Jakou uniformu?“

„Nejsem si jistá,“ řekla. „Slibuješ, že ji budeš nosit?“

„Pokud i ostatní děti, tak ano.“

 „A slibuješ, že budeš dodržovat všechna školní pravidla?“

"Jistě. Chci říct, nevím, jaká jsou pravidla, ale ..."

„Mám poslat do té škole tvoji přihlášku?“

 Myslel jsem na toho debila, který mě dnes po tělocviku ponižoval ve sprchách tím, že si dělal legraci z velikosti mého penisu - a na všechny ostatní kretény, kteří se kolem mě shlukli a smáli se mě a ptali se, jestli nejsem dívka. Není to moje chyba, že jsem ještě nedosáhl puberty! Musel jsem se dostat z té školy a znělo to, jako by mi teta Deirdre nabízela pomoc při útěku.

„Ano, prosím,“ řekl jsem.

To bylo naposledy, co jsem o tom slyšel. Moje teta poslala papíry a moji fotku. Byl jsem jí vděčný a řekl jsem jí to. Řekla mi, abych se nebál.

O pár týdnů později mi řekla, že škola mou žádost přijala a zaslala jí všechny pokyny o tom, co potřebuji, včetně toho, kde si objednat uniformy. Začal bych za dva týdny, na začátku příštího semestru.

Byl jsem nadšený a zeptal jsem se tety Deirdre, jestli bych teď nemohl přestat chodit na Washington High a udělat si krátkou přestávku, než začnu v nové škole. Čekal jsem, že mi řekne, abych zůstal, ale místo toho se mě zeptala, jestli tam nemám něco, co bych potřeboval přinést domů. Jediné, co mě napadlo, byla moje souprava na tělocvik.

 „Ta smradlavá stará věc? Nech toho,“ řekla teta. „Dobře, dnes byl tvůj poslední den ve Washington High. Zítra začne tvoje volno.“

Páni! To byla ta nejlepší zpráva, kterou jsem měl za dlouhou dobu. Teta Deirdre možná nakonec nebyla tak zlá. Dva týdny svobody!

Vzala mi míry, aby objednala moje uniformy ve správných velikostech. Dorazily o týden později ve třech velkých krabicích. Chtěl jsem je hned otevřít, ale teta mi řekla, ať počkám, že se mnou nejprve musí mluvit. Seděli jsme na pohovce v obývacím pokoji. Byl jsem zvědavý, jak uniformy vypadají.

„Larku, musím ti něco říct. Nevěděla jsem to, když jsem tě hlásila na tvou novou školu, ale byla jsem informována, že škola má starou tradici, kterou musí všichni noví studenti ctít.“

 „Dobře,“ řekl jsem. „Jaká je to tradice?“

„Traduje se, že noví studenti musejí nosit dívčí uniformu.“

Byl jsem v šoku. „Co? Proč? Jak dlouho?“

„Říká se, že tě to má naučit pokoře, poslušnosti a úctě ke školním tradicím. Což není špatný nápad, ale tohle jsem nečekala.

Můžeš ... můžeš ... budeš spolupracovat?“

 „Myslíš, nosit dívčí uniformu? Opravdu musím?“

 „Byli dost neoblomní. Mnoho škol má podivné tradice. Považuj to za cenu za útěk z Washington High. “

Zajímavá volba. Byl bych ochotný na chvíli nosit dívčí oblečení, abych mohl utéct do lepší a bezpečnější školy? Nikdy předtím jsem nenosil dívčí oblečení - ta myšlenka mě nikdy nenapadla. Věděl jsem, že existují muži, kteří se rádi oblékají jako ženy, ale neznal jsem žádné, alespoň žádné, o kterých bych věděl. Říkal jsem si, kdo ve škole může být kluk, který se tak rád obléká. Můj přítel Peter? Měl dlouhé vlasy a hezčí oblečení než ostatní kluci a vypadal trochu zženštile. Neznal jsem ho dost dobře na to, abych se zeptal.

 „Uniformy v těch krabicích,“ řekl jsem. „Jsou to dívčí uniformy?“

„Obávám se, že ano,“ řekla.

„Můžu nějakou vidět?“

„Samozřejmě! Tady ti je otevřu. Na štítcích balení jsou poznámky. Spodní prádlo. Oblečení. Příslušenství. Co bychom měli otevřít jako první? Začněme se spodním prádlem a oblečeme tě od základu.“

Otevřela krabici a vytáhla igelitové sáčky plné různých oděvů a označené. Kalhotky. Podprsenky. Kombiné. Spodničky. Korzety. Noční košile. Viděl jsem spoustu bílých a pastelových barev a spoustu krajek a mašlí.

"Ó můj bože!" Řekl jsem. „Nemůžu nosit všechny tyhle věci! Chci říct, je to prostě tak... tak nabírané!“

„A pohodlné. Měl bys to alespoň vyzkoušet,“ řekla. Otevřela každý ze sáčků, vytáhla jeden kousek od každého zboží kromě nočních košil a položila je na konferenční stolek. „Ach, ty kalhotky a podprsenky jsou v sadách! Jak pěkné. Jedná se o vysoce kvalitní prádlo. Pojď se do nich převléknout a pak otevřeme krabici s oblečením. Ale nejdřív…“

Nejprve přišla koupel se sladce vonícími koupelovými solemi, během které mě teta přiměla oholit si nohy. „Nemůžeš nosit dívčí oblečení s chlupatýma nohama,“ řekla. Když jsem se dostal z vany, donutila mě vetřít do pokožky vonné mléko, aby ji zvlhčilo.

Natáhla mi kalhotky na nohy a zapnula odpovídající podprsenku, která byla lehce vycpaná, aby vytvořila iluzi poprsí. „Košíček 32A,“ řekla. „Velmi vhodné pro dívku tvého věku.“

 „Nejsem dívka, teto Deirdre!“

„Ale v tomhle vypadáš tak roztomile,“ řekla. „Teď, tvůj korzet.“

Korzet, který se zastavil pod podprsenkou, nebyl tak těsný, jak jsem se obával. Upravil jsem si ho vpředu a ona pak zavázala tkaničky vzadu. Bylo to těsné, ale mohl jsem dýchat a pohybovat se bez bolesti.

„Jaký je to pocit?“ zeptala se.

 „Dobrý,“ řekl jsem.

"Dobře." Stáhla tkaničky dalším divokým škubnutím. Vykřikl jsem zoufale. Omotala mi tkaničky kolem pasu a uvázala je vzadu. „70 cm. Na začátek to není špatné.“

Začátek? Můj pas se musí zmenšit?

 "Punčochy." Ukázala mi, jak je shrnout, vytáhnout je na nohy a připevnit podvazky ke korzetu, přičemž podvazky vedla pod kalhotky. Pocit punčoch na nohou bez chlupů byl... zneklidňjící. Nechtěl jsem se v tom oblečení cítit sexy!

Teta mi oblékla kombiné přes hlavu a upravila dolů po těle. Byla to měkká nylonová látka, která mi zakryla podprsenku a končila těsně nad koleny, bohatě zdobená krajkou na živůtku a na lemu. Upravila ramínka tak, aby kombiné a podprsenka perfektně seděly. V kombinaci těch oděvů jsem se cítil divně, vůbec ne jako v oblečení pro chlapce.

„A nakonec spodničku,“ řekla. Bylo to měkké a nadýchané, ne tuhé a dodalo mi to plnost pod pasem. Vkročil jsem do ní a natáhl pružný pas až ke zúženému pasu mého korzetu.

„Tady jsi! Zcela oblečený ve svém novém spodním prádle. Jsi opravdu docela hezký, Larku. Podíváme se na noční košilku, až bude čas jít spát. Podívejme se, co je v krabici s oblečením.“

Stejné plastové tašky, označené sukně, blůzy, zástěrové šaty. „Co bys nosil raději? Sukni a halenku, nebo šaty?“

„Co je to za šaty?“ Zeptal jsem se.

„Ukážu ti to,“ řekla. „Nejprve si musíš obléknout halenku.“ Podala mi halenku s krátkými nabíranými rukávy a kulatým límcem. Zapínala se vzadu a byla tak průhledná, že jste přes ni viděli moje kombiné a popruhy podprsenky.

Ukázalo se, že zástěrové šaty byla vlastně sukně se širokými popruhy, které byly přes ramena a připevnily se k sukni vzadu, v tartanu převážně tmavě modré a světle modré. Běžná sukně neměla popruhy. Šaty a sukně byly plisované a volně se houpaly přes kombiné a spodničku, což mým hubeným bokům dodávalo hezké křivky.

„Kterou si mám vzít?“ Zeptal jsem se.

„Zástěrové šaty jsou trochu teplejší, ale je to opravdu na tobě,“ řekla. „Některá děvčata... lidé ... volí jednodušší oblečení, jako je sukně a halenka.“

 „Lidé? Myslíš dívky,“ řekl jsem. „Kluci tohle nikdy nenosí! Je opravdu zvláštní, že já budu muset.“

„Podívejme se, co je v krabici s příslušenstvím,“ řekla teta.

Další plastové sáčky. Ponožky. Podkolenky. Punčocháče. Sáček stužek do vlasů v různých barvách. Dívčí kravata, zvláštní malá kostkovaná věc, která se zapínala u krku. Modrý dívčí svetr s vyšívanou nášivkou na levém prsu zobrazující dlouhovlasou dívku a beránka s nápisem SVATÁ ANEŽKA ŠKOLA PRO DÍVKY.

Co to bylo? Skoro jsem zpanikařil. „Píše se tu, že svatá Anežka je škola pro dívky, teto Deirdre! Poslali mi kompletní šatník pro dívku! Proč mě tam posíláš? Snažíš se ze mě udělat dívku?“

„Ne, samozřejmě, že ne! Ale pamatuj, je to dívčí uniforma. Vsadím se, že v chlapecké uniformě řekneš Svatá Anežka škola pro kluky.“

„Ach... takže je to jen část tradice, kterou jsi zmínila?“

„Myslím, že ano, Larku.“

„Jak dlouho musí noví chlapci nosit dívčí uniformu?“

„Nevím. Více než den, protože poslali několik uniforem. Týden? Zasvěcovací zvyky jako takové obvykle netrvají dlouho.“

„Kdy dostanu chlapecké uniformy?“

„Nevím. Budeš se muset zeptat. Objednám je, jakmile získám informace ze školy. Myslím, že je to jiný výrobce. Tady si oblékni ponožky a boty.“

Ponožky byly krátké tenké bílé s volánkovou krajkou kolem vrcholu, hodně volánků. Boty byly černé lakované dívčí boty s kulatou špičkou, dvoucentimetrovým podpatkem a tenkým řemínkem s přezkou. Ponožky a boty mi přišly jako pro mladistvé, spíš jako to, co by mohla nosit desetiletá dívka, než čtrnáctileté nastupující na střední školu. Vstal jsem a zjistil, že mě nízké podpatky moc netrápí, i když mě zajímalo, jak se budu cítit po celém dni v nich.

Začínal jsem mít trochu strach z toho, kolik podrobností moje teta o škole zřejmě nevěděla. Samozřejmě se pravděpodobně ptala na akademickou pověst a podobné věci, ne na podivné školní zvyky. Není pochyb o tom, že se o nich brzy dozvím. Začátek školy byl už za týden.

Té noci před spaním mi teta Deirdre dala jednu ze školních nočních košil. Byla z růžového nylonu s délkou ke kotníkům, s nabíranými rukávy a květinovou výšivkou kolem výstřihu a lemu. Přední část noční košile měla menší verzi výšivky svaté Anežky. Také se tam psalo Svatá Anežka škola pro dívky, ale jak řekla moje teta, bylo to pravděpodobně proto, že to bylo dívčí oblečení. Velmi měkké a - troufám si to říci? - docela pohodlné. Méně stahující než chlapecké pyžamo. Doufal jsem, že si co nejdříve obléknu chlapeckou uniformu, ale když jsem uvízl v dívčí uniformě, snesu i noční košili.

Diskusní téma: Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 2.díl - Martina

Datum: 30.08.2021

Vložil: milena

Titulek: jen tak dál

začíná se vše pěkně zamotávat.jasně,že se mu bude líbit dívčí oblečení.jsem zvědavá na pokračování

Přidat nový příspěvek