Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 3.díl - Martina

31.08.2021 21:04

Teta mě vzbudila v pět ráno, nastal můj první den v Svaté Anežce. Vykoupal jsem se a oholil si nohy - můj obličej nepotřeboval holení. Rozhodl jsem se pro zástěrové šaty. Oblékl jsem si kalhotky a podprsenku, na to pak kombiné a spodničku. Zapnul jsem si knoflíky na halence, připevnil si pod límcem dívčí kravatu a oblékl si šaty. Natáhl jsem si přes ramena popruhy šatů, kde mi skryly ramínka podprsenky a kombiné, které byly viditelné přes mírně průsvitnou halenku.

Cítil jsem se hloupě a trapně v dívčí uniformě a doufal jsem, že děti ve Svaté Anežce budou zvyklé vídat nové kluky oblečené jako dívky a nebudou si ze mě dělat příliš legraci.

„Zkusme něco s tvými vlasy,“ řekla teta. Uprostřed je rozdělila a obě části mých vlasů upravila na krátké copánky svázané bílou stužkou. V zrcadle jsem díky copům vypadal jako dvanáctiletá dívka.

„Opravdu potřebuji do vlasů stužky?“ řekl jsem.

„Ano. Vypadáš hezky drahoušku. Pojďme tě teď nalíčit.“

„Musím nosit make -up?“

 „Ano, ale velmi lehký, jaký by měla školačka na sobě.“ Rychle mi aplikovala pudr na obličej, oční linky, oční stíny a rtěnku.

Moje věci byly zabalené a už v autě. Byl jsem nervózní z toho, že jsem vyrazil do školy jen s dívčím oblečením, a připomněl jsem své tetě, aby co nejdříve objednala chlapecké uniformy. Souhlasila. Vyrazili jsme a za hodinu a půl se připojili k řadě aut za bránou ve vysoké cihlové zdi, která obklopovala školu.

Řada mosazných písmen na zdi zobrazovala delší název školy. Ne Škola Svaté Anežky. Ne Svatá Anežka škola pro dívky. Úplný název školy byl Svatá Anežka škola pro svéhlavé dívky.

Co znamenalo svéhlavé? Neposlušné? Chovají se špatně? Míří špatným směrem? Nebyl jsem žádný z nich! Nemluvě o tom, že jsem nebyl dívka!

„Teto Deirdre, proč se tam píše Škola pro svéhlavé dívky? Nejsem svéhlavý a nejsem ani holka!“

„Škola je stará více než sto let a hodně se změnila. Možná to někdy v minulosti byla škola pro svéhlavé dívky.“

„Ale ta písmena nevypadají staře!“ Teta mě ignorovala, když přivezla auto nahoru ke vchodu. Brána měla v sobě dveře. Obě byly zavřené. Přísně vyhlížející žena v uniformě ochranky naše auto zastavila. „Přijímací dopis?“ řekla. Teta jí podala dokument, na kterém byla moje fotka - mužská.

"Nový student?" zeptala se strážná. Moje teta řekla ano. Strážná dvakrát zapískala. Dveře v bráně se otevřely a vystoupily dvě dívky. Měly stejnou uniformu jako já.

„Anne a Michelle vám pomohou s vašimi zavazadly,“ řekla strážná. Teta otevřela kufr auta a dívky vytáhly moje dva kufry a tašku.

„Sbohem, Larku,“ řekla teta. „Buď hodný a uvidíme se o Vánocích.“ „Ahoj, teto Deirdre. Ne na Den díkůvzdání?“

„Ne, budu zaneprázdněna. Až na Vánoce.“ Dala mi pusu.

Vystoupil jsem z auta. Anne a Michelle sebraly moje dva nejtlustší kufry. Popadl jsem svou tašku a následoval je dveřmi v bráně. Ohlédl jsem se, ale auto tety Deirdre už bylo pryč. Tak jsem zůstal sám jako nová studentka školy svaté Anežky pro svéhlavé dívky. V tu chvíli se musím přiznat, že jsem se cítil víc než trochu jako svéhlavá dívka.

Anne a Michelle naložily moje zavazadla do jednoho z několika vozíků uvnitř brány. „Budou doručeny do tvého pokoje,“ řekla Anne. "Pojď se mnou." Nechali jsme Michelle u brány.

Když jsem se rozhlédl po kampusu, viděl jsem jen dívky - nebo spíše děti v sukních. Téměř všechny vypadaly jako dívky, ale našlo se pár, které tak nevypadaly. Některé měly krátké vlasy, zatímco jiné evidentně chodily jako chlapci. Většina těchto méně ženských postav měla doprovod, jako já. Byli to noví studenti?

 Starší studenti, kteří vypadali přesvědčivěji jako ženy - byly to dívky nebo chlapci, nebo mix? Pokud to byli chlapci, znamenalo to, že se teta Deirdre mýlila v „tradici“ nových chlapců, kteří nosili sukně pouze během zasvěcení? Neviděl jsem nikoho nosit chlapeckou uniformu.

 "Jak se jmenuješ?" Zeptala se Anne.

„Lark.“

„To je chlapecké jméno? Jsi chlapec?“

 "Ano."

"Špatně!" Řekla Anne. „Cokoli jsi byl předtím, teď jsi Svéhlavá dívka a naučíš se stát se dobrou dívkou, dívkou Svaté Anežky! Nejsou tu žádní chlapci. Jen Svéhlavé dívky na své cestě k ženskosti. Rozumíš?“

"Ne!" Řekl jsem. „Proč musím být dívka?“

„Říkej mi slečno,“ řekla Anne. „Každé dívce starší než ty se říká slečno.“

 „Nechápu, co se děje, slečno! Teta mi řekla, že tohle je běžná škola, až na to, že noví chlapci musí na zahájení nosit dívčí uniformu! Proč všichni nosí dívčí uniformy? Jsou některé z vás skutečné dívky? Nebo všichni kluci? Jsem úplně zmatený!"

„Ach, drahoušku,“ řekla slečna Anne. „Děje se to příliš často. Tak funguje svatá Anežka. Na tvé cestě k ženskosti tě naučí, vycvičí a napraví. Odejdeš odtud jako hezká mladá žena s novým jménem - Lark by mohlo být dívčí jméno, ale pochybuji, že si ho budeš chtít nechat. Čtyři roky tady z tebe udělají dokonale ženského kandidáta na manželství nebo domácí služku, pro muže nebo pro ženu a to, kde skončíš, nebude tvoje volba. “

Její slova mě ohromila. Pokud mi Anne říkala pravdu, pak mě teta Deirdre zradila. Doručila mě do rukou lidí, kteří plánovali proměnit mě a dalších padesát nových chlapců v afektované ženy v hezkém spodním prádle a uniformě školačky, které jsem měl teď na sobě.

Proč? Co proti mně měla? Bylo to jen proto, aby se mě zbavila, aby mě poslala žít někam jinam? Někam za vysokou cihlovou zeď a zamčenou bránu?

Teď jsem se bál. Mohl bych se dostat ven ze Svaté Anežky? Černě oděná ženská stráž u brány možná nebyla jediná. Byl jsem zde uvězněn? Mohli studenti někdy opustit školní areál, a pokud ano, mohli uprchnout? Byli jsme někde v hustě zalesněných kopcích na odlehlém konci Massachusetts. Pokud bych se dostal ven, kam bych šel a jak?

Moje situace vypadala beznadějně. Bál jsem se, že se budu muset podřídit školnímu řádu, že se budu muset pokusit stát dívkou svaté Anežky, ať už to znamenalo cokoli. Ve spodním prádle a uniformě, jsem se teď obával, že je nebudu nosit jen několik dní, ale další čtyři roky.

Nebo přinejmenším do Vánoc, kdy bych se vrátil k tetě Deirdre a mohl ji požádat, aby mě odsud odvezla. Zajímalo mě, kolik jim zaplatila, aby se mě zbavila. A ještě jednou, proč, proč, proč?

„Slečno, jak to můžete vydržet, když víte, co se vám stane?“ Zeptal jsem se.

„Stalo se, že se mi teď líbí být dívkou, Liso. Jsem na to zvyklá. Je to krásné a hezčí než být mužem. Už nemusím soutěžit s muži. Někdo se o mě postará a řekne mi, co mám dělat. Nebudu se muset o nic starat. Myslím, že si v dnešní době stěžuji mnohem méně. Léky pomáhají. Vždy si vezmi všechny léky. Pokud to neuděláš, všimnou si toho a pak - bude mi tě líto. Když už mluvíme o lécích, první věc, kterou musíš udělat, je setkat se se sestrou Wretchedovou (ubohou). "

„Je to opravdu její příjmení, slečno?“

„Mohlo by být. Ale skutečně si nejsem jistá.“

Sestra Wretchedová vzala můj životopis, napsala něco na papír a rychle si prohlédla další list papíru s mojí nudnou anamnézou - asi to poslala moje teta.

„Každý student Svaté Anežky je povinen užívat léky předepsané školou,“ řekla. „Patří mezi ně injekce a pilulky, které mají mimo jiné posílit tvůj imunitní systém, aby ses nenachladil a podobně. Souhlasíš s užíváním všech léků?“

„Ano, sestro,“ řekl jsem.

Podala mi tři pilulky a papírový kelímek s vodou a předala Anne mé lékařské papíry. Polkl jsem prášky. Kvůli injekcím mě nechala ohnout se přes stůl. Zvedla mi sukni, spodničku a kombiné a stáhla mi kalhotky. Chladný dotek vlhkého alkoholu na vatě. Žihadlo jehly, jednou do každé hýždě. Dva malé obvazy na zadku, kde jsem později zjistil, byly roztomilé designy Hello Kitty.

Byl to rituál, který jsem měl podstoupit zpočátku jednou týdně, pak každé dva týdny, dokud jsem byl ve škole svaté Anežky pro svéhlavé dívky. Samozřejmě jsem brzy pochopil, co to jsou ty prášky a injekce, ale bylo pro mě nemožné je odmítnout. Měl jsem podezření, že jedna z pilulek - nebyl jsem si jistý, která - mě uklidňovala abych byl ochotný. Ostatní léky byly důvodem, proč mi později začaly růst bradavky a dvorce.

„Ještě jedna věc, mladá dámo,“ řekla sestra Wretchedová. „Lehni si na záda.“

Zvedla mi sukni, stáhla mi kalhotky a vzala lesklý kovový doplněk. Nepoznal jsem to, dokud nebylo příliš pozdě. Zavřela mě do zařízení cudnosti, jaké jsem nikdy neviděl. Vypadalo to spíš jako šperk než jako zábrana a pohodlně ho vrátila zpět do rozkroku, čímž jsem získal ploché, žensky vyhlížející slabiny.

„To tady vymyslela ředitelka v roce 1995,“ řekla sestra Wretchedová. „Všichni studenti je musí nosit. Je to pro tvou vlastní ochranu, aby tě starší studenti nemohli… zneužít. Od této chvíle budeš muset močit vsedě.“

Byl to zvláštní pocit. Když jsem se podíval dolů, neviděl jsem své genitálie. Sotva jsem je cítil. Bylo to, jako by zmizely. Další krok na mé cestě k ženskosti.

„Musím to nosit pořád?“

„Ano. Koupání stačí k tomu, aby to bylo čisté. Natáhni si kalhotky.“

Rychle jsem to udělal a nechal jsem sukni spadnout. Anne si všimla, že kombiné mi dělalo bouli na zadku, a zvedla mi sukni, aby mi je upravila. „Stává se to, když jdeš na záchod,“ řekla. „Vždycky si kombiné zkontoluj.“

Zavedla mě chodbou k matrikářce, mladé atraktivní ženě, která se mě zeptala na jméno.

Řekl jsem jí. „Lark... hmm. Příliš nejednoznačné,“ řekla. „Lara? Laura? Ale samozřejmě, Lisa? Ano! Tvoje jméno u svaté Anežky, má drahá, bude Lisa. Chtěla bys také nové příjmení? Witsendová zní trochu… no…“

„Jo, já vím. Musím být Lisa?“ „Musíš mít dívčí jméno. „Lisa je stejně dobrá jako každá jiná,“ řekl jsem. „Jaké příjmení?“

„A co Lark (skřivan)? Hezký malý pěvec. Slečna Lisa Larková. Krásné jméno, velmi ženské. Souhlasíš?“

 "Ano madam." Cítil jsem, jak se uvolňuji. Uklidnění. Bylo hloupé polemizovat nad maličkostmi, jako je moje jméno.

Anne jí podala moji lékařskou zprávu. Matrikářka napsala mé nové jméno na záložku složky a vložila do ní papíry. Dala mi papír, který jsem musel podepsat, a tak jsem poprvé napsal jméno Lisa Larková. Přidala ji do složky a složku uložila do zásuvky do jedné z dlouhé řady dřevěných kartoték. Teprve tehdy jsem si všiml, že na stole nemá žádný počítač, jen starožitný psací stroj.

„Hodně štěstí, Liso,“ řekla matrikářka.

 Anne mě zavedla k mému dalšímu cíli, v samostatné cihlové budově. Jak jsem kráčel, začal jsem si intenzivně uvědomovat své nové oblečení, šustění kombiné a spodničky, houpání mé sukně, podprsenku, korzet a kalhotky, které jsem měl na sobě, cvakání mých podpatků. Zdánlivé zmizení mých genitálií. Takhle bych se měl od teď cítit. Přemýšlel jsem, jak dlouho bude trvat, než si znovu obléknu kalhoty. Byla to zvláštní myšlenka.

Právě jsem vstoupil do nové fáze svého života, jako dívka jménem Lisa Larková. Nedobrovolně, ale teď, když jsem tu byl, jsem neměl jinou možnost. Časem se o Svaté Anežce dozvím víc a budu mít jasnější představu o tom, jaké by mohly být mé možnosti, ale prozatím jsem mohl dělat jen to, co mi Anne řekla. Zjistil jsem, že mi nevadí poslouchat ji. Bylo příjemné mít někoho, kdo mě měl na starosti a kdo věděl, co dělá.

 "Kam teď?" Zeptal jsem se jí.

„Do salonu,“ řekla. „Máš schůzku s madame Maquillageovou.“

"Kdo to je?"

„Poradce pro krásu.“

Vstoupili jsme do místnosti, která vypadala jako velký kosmetický salon, kde studenti podstupovali různé kosmetické procedury. Stylistky byli stejně mladé jako studenti - co jsem viděl, byli to sami studenti, kteří si užívali hezké účesy nebo cokoli, co salon nabízel.

Dívka na recepci mě zavedla do kanceláře poradkyně pro krásu. Madame Maquillage byla pohledná a dokonale nalíčená žena určitého věku v perfektně ušitých černých šatech. Myslím, že to byla genetická žena, i když na tomto bláznivém místě bylo těžké to s jistotou vědět. Měla karibský přízvuk.

Řekla mi, abych si sedl, pak postavil, obešla mě, šťouchla mě do zad, abych se vzpřímil, a vydala Anne rychlé pokyny, co se mnou má být provedeno. Odpustila nás. Anne mě vzala zpět na recepci, předala pokyny paní a odešla s tím, že se vrátí asi za tři hodiny.

Říkal jsem si, proč jim prostě neřekla, aby jí zavolali, až skončím, a pak mi došlo, proč. Nikde nebyl telefon. Obešli se tu nějak bez telefonů nebo počítačů? Pokud ano, nikdo nemohl volat ani posílat zprávy…

Stylistka jménem Phoebe mě provedla jedním kosmetickým ošetřením za druhým. Voskování. Prodloužení vlasů, s odbarvovačem a barvou. Střih. Manikúra. Pedikúra. Make-up. Nakonec jsem se mohl podívat do zrcadla.

Ó můj bože! Teď jsem byl jedním z nich.

Byla jsem hezká mladá školačka od Svaté Anežky. Měl jsem dlouhé hnědé vlasy, trochu červenější než moje přirozená barva, s ofinou až po obočí a zbytek vlasů jsem měl spleten do dvou copánků svázaných bílými stužkami. Můj nalíčený obličej vypadal úplně žensky. Moje rty a nehty zářily růžově. Vypadal jsem rozkošně. Určitě jako sexuálně přitažlivá mladá žena, ale nedospělá. Změna byla hluboce znepokojivá a nečekaně erotická.

"Já... wow. Myslím... že to je..."

„Docela úžasné, že, Liso?“ řekla Phoebe. „Nejsi jen svérázná dívka - jsi totální baby! Tak hezky sem zapadneš.“

Anne vešla do salonu a uviděla mě. „Páni! Phoebe, jsi absolutní umělkyně! Jsem velmi ohromena. Liso, vypadáš nádherně. Pojď se mnou a já tě zavedu do tvého pokoje.“

Opustili jsme jednu úctyhodnou budovu obrostlou břečťanem a vstoupili do druhé. Uvnitř to vypadalo jako hotel s předsíní vedoucí do chodeb pokojů.

„Budu mít spolubydlící, slečno?“ Zeptal jsem se a následoval ji.

„Jen jednu,“ řekla Anne. "Mě."

 "Ach!" Anne se na mě vrhla, když jsme se poprvé setkali, protože jsem říkal, že jsem chlapec, ale čím jsem byl ženštější, tím to bylo příjemnější. „Jak milé! Bála jsem se, že budu v obří koleji plné nových... hm, svérázných dívek.“

Usmála se, možná proto, že jsem je nenazval kluky. „Před několika lety bys byl na koleji s tuctem dalších svérázek. Nikdo z vás by se dostatečně nevyspal a větší studenti by terorizovali ty menší. Nyní spárujeme nové dívky se staršími, jako jsem já. Jsem tvoje velká sestra a ty jsi moje malá sestra a mým úkolem je chránit tě a pomoci ti pochopit toto šílené místo."

 „Ach, děkuji, slečno!“ V náhlém rozmaru jsem udělal hluboké pukrle.

Usmála se. „Nemusíš se ke mně chovat tak laskavě, Liso. To si nech pro učitele. Platí pravidlo, že pokud chceš mluvit ve třídě, zvedni ruku - ne příliš vysoko, drž ji ladně - a počkej, až tě vyvolají. Pokud tě učitelka vyvolá, postav se, stručně řekni, co máš říct, a znovu si sedni. Pokud tě učitelka vyvolá, postav se, ukloň se, odpověz jí, znovu se ukloň a posaď se. Naučíš se, jak se správně klanět, to je důležité gesto pro dívky svaté Anežky. “

Trapné rady, ale pokud mě to zachrání před ponižujícím faux pas, stálo to za to. "Děkuji, slečno."

„No, jsme tady. Můj - náš pokoj.“ Zastavili jsme přede dveřmi v přízemí - což bylo příjemné, protože to byla stará budova a neviděl jsem výtah. Anne odemkla dveře a já jsem ji následoval dovnitř.

Vešel jsem do prostorné ložnice s královskou postelí a dvěma komodami. Moje kufry stály na jedné straně postele. Otevřené dveře vedle postele vedly do koupelny se starožitnou vanou s drápy. Další dveře se otevíraly do šatny napůl naplněné tím, co jsem předpokládal, že bylo oblečení Anny – školní uniformy a nějaké hezké šaty. Místnost měla ženský dekor, krémové stěny, světle růžové ozdobné prvky, okno s očkovými závěsy a světle růžové prádlo na posteli. Byl to větší a pohodlnější prostor, než jsem kdy měl, i když jsem pokoj - a evidentně i postel - sdílel s Anne.

Co to mělo znamenat? Byli jsme spolubydlící, ale když jsme se dělili o postel, cítil jsem se strašně. Svéhlavé dívky, jo, cokoli, ale ve skutečnosti jsme byli oba chlapci. O to mi vůbec nešlo. Zůstal bych na své straně postele. Ne, že by se mnou Anne mohla něco dělat, i kdyby chtěla, když jsme byli oba tak bezpečně uzamčeni.

Ale... co kdyby se mě chtěla dotknout? Nebo něco jiného? Řekl jsem si, že se tím nebudu trápit, dokud se to nestane, a tak jsem si samozřejmě dělal starosti o to a o všechno ostatní po většinu bezesné noci. Teta Deirdre mi lhala! Svatá Anežka ze mě chtěla udělat dívku! Mohl jsem to nějak zastavit?

Diskusní téma: Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 3.díl - Martina

Datum: 02.09.2021

Vložil: rosa

Titulek: jen dál

jsem napnuta,jak to bude pokračovat

Datum: 01.09.2021

Vložil: Vendy

Titulek: škola

Tak tomu Larkovi lze jenom závidět...
Už aby to pokračovalo dál, moc se těším.

Přidat nový příspěvek