Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 4.díl - Martina

01.09.2021 22:19

Ráno mého prvního dne ve škole svaté Anežky pro svéhlavé dívky, poté, co jsme se vykoupaly a oblékly do našich kostkovaných školních uniforem, mi spolubydlící Anne předala výtisk mého rozvrhu hodin. „Standardní kurzy prvního ročníku,“ řekla.

Přečetl jsem si je a ona vysvětlovala.

 Kosmetika I. „Základní líčení, základní péče o vlasy, základní péče o nehty,“ řekla.

Držení těla I. „Toto je Dívčí 101. Naučíš se stát, sedět, chodit a uklánět se v sukních a začneš se učit dívčí kroky společenské tance.“

Vedení domácnosti I. "Ha! To je opravdu jen volná práce pro školu. Budeš uklízet školní veřejné prostory, kuchyně a sociální zařízení."

Výživa I. "Další práce pro Svatou Anežku! Pomůžeš připravit a podávat jedno jídlo denně pro studenty."

Oblečení I. "Naučíš se všechny styly oblečení, které ženy nosí, a naučíš se šít. Na konci roku se koná módní přehlídka, na které budeš muset předvést šaty, které sis sama ušila."

Obecné vzdělání. „Tohle má být tvoje standardní středoškolské vzdělání,“ řekla. „Jednou týdně se budeš očit matematiku, historii, vědu, angličtinu a sociální studia. To, co vlastně budeš studovat, budou nákupy, historie módy, výrobky pro domácnost, vaření a umění být dobrou hostitelkou.“

Byl jsem zděšen. „Slečno, tohle není vzdělání! Je to škola pro hospodyňky!“

„Ano, a to je dobře!“ Řekla Anne. „Mnohem užitečnější než tvé typické středoškolské vzdělání! Algebru téměř nikdo nepotřebuje, ale každý potřebuje hospodyňku - pokud ne opravdovou manželku, pak kdokoli, kdo je zodpovědný za správu domova, může některé domácí práce delegovat na ostatní v domácnosti, ale je zodpovědná za to, že vidí, jak se práce dělají, že dům je čistý a uklizený, lidé mají čisté oblečení a v době jídla je na stole jídlo. To tě naučí svatá Anežka. "

„Ale já nechci být žena v domácnosti!“ Řekl jsem.

„Na tom, co ty chceš, nezáleží, Liso,“ řekla. „Za čtyři roky budeš maturovat u Svaté Anežky jako vysoce kvalifikovaná hospodyně. Budeš plně ženského vzhledu, v šatech a hezkém držení těla. Budeš mít skutečná prsa, měkčí kůži a krásné vlasy. Budeš šťastná ve svém ženství – vím to, protože já jsem! " Udělala úžasnou, koketní pózu.

„Ale vy ve skutečnosti nejste žena, že, slečno?“ Řekl jsem.

„To je neslušné, Liso! Možná mám na sobě stejné zařízení jako ty, ale ve všech ostatních ohledech se cítím úplně žensky - a moje ženskost bude určovat můj život. Až dostuduji, svatou Anežku neopustím do chladného, tvrdého světa. Místo toho pro mě škola hledá nabídky - na manželství, zaměstnání a podobně - a doporučí, kterou bych měla přijmout. Nakonec to bude moje volba, a čím větší budou moje ženské schopnosti, tím širší budou moje možnosti. Proto potřebuješ to, čemu říkáš „škola hospodyňky“. Já tomu říkám životní trénink. "

„Už jste obdržela nějaké nabídky, slečno?

„To je osobní, ale jsi moje spolubydlící... žádné nabídky k sňatku, ale jednu zajímavou nabídku od možného zaměstnavatele, ženy. Nevím, jestli mě chce jen jako služku, nebo i na sex "Ale dost o mě! Pojďme na snídani a na první hodinu."

Snídaně byla volbou mezi ovesnými vločkami a müsli, s borůvkami a jogurtem. Nic smaženého, nebo dokonce teplého. Tohle jedly dívky? Vybral jsem müsli.

Anne mě doprovodila do mé první hodiny, Kosmetika I, a odešla. Všichni moji spolužáci v tomto a ve zbytku mého rozvrhu – držení těla, úklid, výživa, oblečení, všeobecné vzdělávání - byli v prvním ročníku jako já. Moje učitelky, které jsou všechny genetickými ženami, projevovaly malý respekt k naší inteligenci a na můj vkus učily příliš pomalu. Myslím, tři týdny na oční stíny? Zdálo se, že tráví více času nápravou našeho chování, než co ve skutečnosti učily.

Jako by ještě více zdůraznily důležitost akademiků, pondělí, středa a pátek byly oficiálně bez domácích úkolů. Místo toho jsme sledovali škubání kuřat. Milostné příběhy, romantické komedie, kostýmní dramata a staré televizní seriály jako Gilmorova děvčata a Glee.

Dny a týdny plynuly, stále více jsem si uvědomoval zadržená nutkání, která jsem nemohl splnit, a to díky zařízení svaté Anežky, které jsem nosil. Když jsem žil s tetou Deirdre, mohl jsem pravidelně masturbovat, ale teď jsem nemohl - a pokud jsem věděl, ani nikdo jiný. Očekávalo se, že budeme na vrcholu dospívání bez orgasmů? Jednou v noci po večeři jsem se zoufale zeptal Anne.

„Doufala jsem, že se zeptáš,“ řekla a posadila se na postel. „My velké sestry nesmíme mluvit o sexu s našimi sestrami, dokud neprojeví známky zájmu. Což jsi právě udělala. Pojď si sednout vedle mě.“ Poplácala místo na posteli. Sedl jsem si vedle ní. Naše stehna se dotýkala přes naše sukně.

„Nejprve ti řeknu špatnou zprávu,“ řekla. „Zařízení od Anežky se nesundává. Zůstane zapnuté, dokud neopustíš školu, dokonce ani o prázdninách a svátcích. To, co máš mezi nohama, nemůžeš použít k sexu.“

„Vážně? To je hrozné, slečno!“ Řekl jsem.

„Dobrá zpráva je, “ řekla, „ že pro svéhlavé dívky existují i jiné způsoby, jak prožívat potěšení.“

"Jaké…?"

Anne mě objala kolem pasu a přitáhla si mě blíž k sobě. Volnou rukou mi začala rozepínat halenku. To mě překvapilo.

„Pst, ššš.“ Držela mě, dokud jsem se neuklidnil, a pak mi rozepnula knoflíčky halenky a stáhla ji do poloviny paží. Sundala mi z ramen ramínka kombiné a nechala je viset. Natáhla se za mě, uvolnila mi podprsenku a sklouzla mi ji po pažích. Moje předloktí byla zapletená do rukávů a popruhů. Začal jsem je vytahovat, ale ona mě zastavila.

„Co to děláte, slečno?“ Zeptal jsem se.

„Ukážu ti, jak si svérázné dívky navzájem hrají,“ řekla. Sklonila se nad mou hruď a olízla mi pravou bradavku.

Tělem mi projela vlna rozkoše. Ach! „Udělejte to znovu, slečno!“

„A co, takhle?“ Olízla mi druhou bradavku. Ooh, ooh! Objala mě v náručí a zvedla ruce, aby se dotkla obou bradavek najednou. „Ooooch!“ Brečel jsem.

 „To, co se s tebou děje, Liso, je to, že tě tvoje léky začínají ovlivňovat,“ řekla Anne. „Tvoje bradavky jsou citlivější a budou se ještě zvětšovat, jak ti porostou prsa. S praxe vím, že když si někdo hraje s tvými bradavkami, budeš schopna dosáhnout toho, čemu říkáme bradavkový orgasmus. Nedosáhneš ejakulace, ale unikne dostatek tekutiny, aby se tvoje kalhotky zvlhčily, a budeš se cítit blaženě. Ta blaženost bude s vývojem tvého těla sílit. "

Dál si hrála s oběma bradavkami. Zachvěl jsem se rozkoší. Sklonila se a olízla je, jednu po druhé.

"OH oh!" Přál jsem si, aby je sála. Chtěl jsem cítit svou velkou sestřičku na svém malém prsu.

Náhle přestala. „To je tedy jeden ze způsobů, jak si svéhlavé dívky navzájem hrají. Používání prstů, jazyka nebo pírka - a s vývojem poprsí se to jen zlepšuje.

Otevřela zásuvku nočního stolku a vytáhla spoustu popruhů a... purpurový penis.

„Připínací dildo,“ řekla Anne. "Pro perforaci."

„Co je perforace, slečno?“ Zeptal jsem se. Ve čtrnácti jsem byl stále naivní.

„Nosím připínací dildo jako ženy,“ řekla Anne, „a šukám tě do zadku.“

Můj konečník se nedobrovolně sevřel. „Oh! Neublížilo by mi to?“

„Tak zaprve,“ řekla. „když si na to zvykneš, může tě to poslat do nebe. Je v tobě žláza, a když ji podráždím panem Purpurem, můžeš mít něco jako orgasmus. Tvoje zařízení ti umožní ztvrdnout tak akorát nechá tě ejakulovat nebo alespoň ukapávat. To je jedna z těch hezkých věcí, ve srovnání s jinými zařízeními cudnosti. “

„A pokud máte na sobě dildo,“ řekl jsem, „co z toho máte, slečno?“

„Nic moc, kromě pocitu rozkoše, někoho, kdo tě může potěšit později.“ Řekla

„Takže… takže neexistuje možnost, kde by oba lidé cítili potěšení současně?“

„Samozřejmě, že ano,“ řekla Anne. „Hraj si s jejími bradavkami, zatímco ona si hraje s těmi tvými.“

Sundala si halenku, pokrčila rameny a svlékla si podprsenku. Její prsa byla mnohem větší než ta moje a její bradavky a tmavé oblasti kolem nich byly větší než moje. Naklonil jsem se a olízl její levou bradavku. Vyskočila.

Olízl jsem jí pravou bradavku. Zachvěla se.

Zvedla ruce, aby pohladila moje malé bradavky, a já zvedl ruce, abych pohladil její větší bradavky.

„Ooh - ooh - ooh!“ Obě jsme zasténaly. Cítil jsem, jak mi ztuhl orgán, dokud nedosáhl limitu, který moje zařízení umožňovalo. Objaly jsme se a třely o sebe bradavkami. Anne reagovala silněji než já, ale moje pocity byly rozkošné. Nemohl jsem se dočkat, až mi narostou prsa a bradavky budou ještě citlivější. Když jsem se nemohl vyhnout hormonům, kterými mě krmili, mohl jsem si užívat výhod.

Tím dildem jsem si nebyl tak jistý. Vypadalo to složitě a řekla, že to bude bolet, alespoň zpočátku. Řekl jsem jí, že mám z toho obavy. „Žádný strach, drahá Liso. Pomalu tě s tím seznámím. Můžeme začít s menším, a to do té doby, až si budeš myslet, že jsi připravená. Do té doby ti tvoje dětská prsa udělají větší rozkoš, než chlapci ve tvém věku obvykle dostanou, dokud jsou ještě ve škole. "

„Obleč se, drahoušku,“ řekla. „Chtěla jsem ti ukázat dvě hlavní možnosti pro svéhlavé dívky. Některá děvčata podstupují - no, méně konvenční radovánky, jako když dostanou výprask. Ale pro většinu z nás je blaženost kombinací koziček a zadečku."

Byl jsem ohromen. „Všechno, co jste řekla, je pro někoho jiného. Jak si můžeme udělat radost, když jsme samy?“

„Ach. No, obávám se, že masturbace není v cudnosti velká zábava. Můžeš si hrát s vlastními bradavkami, ale není to tak dobré, jako když to dělá někdo jiný. Na svou kundičku můžeš použít dildo, ale totéž - je mnohem lepší, když ti to udělá někdo jiný. Ach, Liso, pokud jsi moc zoufalá, mohu ti pomoci, ale to, co většina studentů ve Svaté Anežce dělá, je najít si přítelkyni, se kterou by sis mohla hrát, a pak spoléhat jedna na druhou, že uspokojíte své nutkání. “

 „Jak si najdu přítelkyni? Myslím, že jsou všechny... svéhlavé dívky.“ Oblečený chlapec jako přítelkyně?

„Ach, to je snadné. Každou neděli večer se svobodná děvčata hledající přítelkyně promenádují na chodníku kolem jezera Beránek, kampusového rybníka. Pokud uvidíš někoho, kdo se ti líbí, pozdrav ho. Pokud s tebou nebudou mluvit, nemusíš je zajímat a pokračuj v chůzi. Pokud se zastaví, řeknou ti, co se jim na tobě líbí, tvé šaty nebo vlasy nebo make-up, ty je taky pochválíš. Pokud je přitažlivost vzájemná, dříve nebo později se zeptá jedna druhé, jestli se chce jít projít lesem. To je pozvání odejít z dohledu, aby se navzájem objaly a políbily, nebo si navzájem hrály s prsy přes oblečení. “

"A pak co?" Zeptal jsem se.

„Mohou se vrátit zpět, držet se za ruce a dát si společnou večeři. Po večeři by se mohly odebrat do jednoho ze svých pokojů, aby se ještě líbaly, nebo svlékly nějaké oblečení a užily si další zábavu. Tip: Pokud chceš přítelkyni, zkus si ji najít na začátku školního roku, než se změní počasí. Promenáda kolem jezera v chladném mrholení není příliš sexy. "

Její hlas zazněl přísně. „A teď něco důležitého, na co musíš pamatovat, Liso. Musíš osvobodit svou mysl od myšlenky, že nejsi dívka. Teď jsi dívka! Máš v těle dívčí hormony, díky kterým jsi měkčí, tvarují se ti křivky a rostou ti prsa. Tvoje vnější genitálie se zmenší. Budeš neustále ženštější po celou dobu, co budeš ve Svaté Anežce. "

Mluvila, jako by byl tento osud žádoucí. Nemohl jsem souhlasit. I když bradavky byly příjemné.

„Jako většinu svéhlavých dívek,“ řekla, „tě nejspíš stále přitahují ženy, a pokud ano, máš štěstí! Jsi obklopena dvěma stovkami dívek, které jsou stejně jako ty stále hezčí, a pravděpodobně je tu někdo, kdo tě bude považovat za tak výjimečnou, až ji najdeš. Jen pamatuj, že ve Svaté Anežce nejsou žádní chlapci, jen svéhlavé dívky jako ty, a je to v pořádku - je to dobré - pro nás svéhlavé dívky je úžasné, že si navzájem poskytneme náklonnost a potěšení, které potřebujeme.

Ztišila hlas. „Už mám přítelkyni, ale dnes večer ti ukážu, co pro sebe dvě dívky jako my dokážou udělat. Valerii to nevadí, ví, že mám sestřičku. Pojďme se převléci do našich nejhezčí, nejměkčích nočních košilek, opravíme náš make-up a osvěžíme náš parfém, a pak ti ukážu, jak se dívky z Anežky mohou navzájem dobře bavit. “

Z úcty ke své velké sestře nebudu podrobně rozebírat, co se té noci dělo, ale naučilo mě to, že můj zamčený penis nebyl jediným sexuálním orgánem, který jsem měl. Vědomí, že nové pocity, které jsem pociťoval, budou během školních let silnější, mi dalo něco, na co jsem se mohl těšit, něco lahodného, co jsem mohl očekávat, místo toho, abych se zabýval pocity, které mi teď byly odepřeny.

Anne a já jsme už neopakovaly naši noc vášně, ale byl jsem vděčný za znalosti a zkušenosti, které se mnou sdílela. Bez vedení, které mi dala, bych se nikdy nepřizpůsobil životu ve svaté Anežce. Pomohla mi zvyknout si na spodní prádlo a školní uniformu, make-up a lak na nehty, na jméno Lisa, poukazovala na ostatní studenty jako na dívky, na všechny jako na sebe, a ano, čůrat v sedě - všechny změny, které jsem shledala otřesnými, než jsem přišla a ubytovala se s Anne. Udělala víc než kdokoli, aby mě uvedla na správnou cestu k tomu, stát se dívkou od Anežky.

Správná cesta? Počkej chvíli! To, co mi dělali, nebylo správné! Možná jsem byl na té cestě dál, než jsem si myslel.

Diskusní téma: Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 4.díl - Martina

Datum: 02.09.2021

Vložil: Vendy

Titulek: Tak do toho

Která z vás bude má větší setřička Anne, zamkne mi klitoušek a odpaní mne připínákem?

Datum: 02.09.2021

Vložil: sisi

Titulek: konečně

škoda,že jsem neměla také takovou výuku.moc by se mě to dneska hodilo.připínáka do zadečku se proto stále ještě bojím i když hrátky s bradavkou znám již dokonale.uvidíme co příště

Přidat nový příspěvek