Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 5.díl - Martina

03.09.2021 06:54

Následující neděli jsem se promenádoval kolem jezera Beránek před večeří a vypadal jsem tak roztomile, jak jen to šlo, v mých šatech, s copánky svázanými v růžových stužkách, které ladily s mojí růžovou rtěnkou a lakem na nehty. Cítil jsem se v extrémním případě hloupě. To bylo příliš gay! Tady jsem se ale pokoušel pozvednout - nebo, pravděpodobněji, pozvednout - dívku, která nebyla dívkou. Hledal jsem jen někoho, kdo by mi sál bradavky? To jsem si nemyslel. Hledal jsem přítelkyni - někoho bližšího mého věku než je Anne, někoho, s kým bych se mohl bavit a relaxovat. Potřeboval jsem přítelkyni. Nešlo o sex. Nešlo úplně o sex.

Překvapilo mě, že jsem viděl nějaké dívky v šatech, ale nebyly to uniformy, a zdvořile jsem se jedné z nich zeptal, proč.

Řekla, že dívky čtvrtého ročníku mohou nosit vlastní oblečení v neděli po večeři, na rozdíl od hloupých prvních let v krajkových ponožkách a pěkně růžových copáncích. A... "Kontrola kalhotek!" ona řekla. „Ukaž mi kalhotky, miláčku.“

Nechtěl jsem to udělat! Ale bál jsem se, co by se stalo, kdybych ji neuposlechl. Zvedl jsem sukni, aby viděla krajkové nášivky na přední části mých kalhotek.

„Ach, pěkně růžové kalhotky! Velmi vhodné pro nováčka,“ řekla. Poplácala mě po hlavě, jako by mi bylo šest let.

Udělal jsem malou poklonu a šel dál, a potom jsem oslovil pouze dívky v uniformách svaté Anežky. Překvapilo mě, kolik se jich zastavilo, aby se mnou promluvilo. Některé si mě jen prohlídly, vyměnily pozdravy a šly dál, ale s několika dívkami jsem se dostal k výměně komplimentů.

Obvykle jsem jim pochválil make-up nebo vlasy, protože to byly věci, které mohly ovládat. Spousta z nich mi pochválila, jak hezky vypadám, což bylo částečně make-upem i vlasy, ale také částečně geneticky, protože jsem měl jemnou bradu a čelist a malé ruce a nohy. Na Washington High jsem byl smutný ze svých choulostivých rysů, ale na škole Svaté Anežky byly nezaslouženou výhodou.

Jedna drobná, tmavovlasá dívka se zastavila, aby si popovídala. Pamatoval jsem si, že se jmenovala Michelle, dívka, která pomáhala Anne odnést moje zavazadla dovnitř školní brány. Pochválil jsem ji za její dokonalou ofinu a ona mě pochválila za mou skromnost a za všechno. Poděkoval jsem jí a zeptal se, proč to řekla.

„Protože máš na sobě zástěrové šaty,“ řekla. „Většina dívek si k Beránkovu jezeru oblékla sukni a svou nejprůhlednější halenku, aby předvedla spodní prádlo, které pod ní nosí. Jako já.“

Vypnula hrudník, aby ukázala prsa. Musela mít na sobě jen spodničku, protože přes její poloprůhlednou halenku jsem viděl její dětskou modrou podprsenku vyšívanou tmavě modrými květy s malou modrou mašlí mezi košíčky.

 „Úmyslně jsem si neoblékla košilku,“ řekla. „Zatímco tvoje halenka ukrývá podprsenku pod kombiné.

„Nemám tam nic, čím bych se mohla chlubit,“ řekl jsem.

„To posoudím sama,“ řekla. „Chtěla by ses jít projít do lesa?“

„Ano, slečno,“ řekl jsem. „Hm... to je poprvé.“

"Opravdu? Neboj se... Lisa, že? Ochráním tě před lvy, tygry a medvědy. "

Nervózně jsem ji následoval z chodníku na štěrkovou pěšinu, která se vinula mezi stromy a keři. Naše podpatky skřípaly, ale nebořily se do štěrku. Vzala mě za ruku a vedla mě na soukromé místo za velkým hustým rododendronem. Zastavili jsme se tam. Naklonila se ke mně a políbila mě. Políbil jsem ji také.

Nepřipadalo mi to jako líbání kluka. Její rty byly měkké a lesklé rtěnkou a leskem a její obličej byl dokonale hladký. Vlasy měla hebké a lesklé a voněla jako gardénie.

Zvedla moje ruce ke svým prsům a přitiskla je na sebe. Hladil jsem její bradavky, které byly větší než moje, přes její halenku a krajkovou podprsenku. Slastně zasyčela a zvedla za sebe jednu nohu, ženské gesto, které si musím zapamatovat pro budoucí použití. Ženské chování, řekla mi Anne, nebylo u svérázných dívek přirozené - musely se ho naučit a cvičit, dokud se nevrylo do paměti.

Michelle mi stáhla popruhy zástěrových šatů po pažích a hrála si s mými bradavkami přes mou halenku, kombiné a podprsenku. Bylo to příjemné, ale ne tak jako když jsem měl na sobě noční košili s Anne. Příliš mnoho vrstev oblečení.

„Bylo by to v mém pokoji jednodušší,“ řekla Michelle.

Ukázalo se, že měla pravdu. Zamkla dveře. Svlékla jsem si šaty, kombiné a podprsenku a zůstala jen v kalhotkách, podvazkovém pásu, punčochách a podpatcích. Moje nahé bradavky byly mnohem citlivější, stejně jako její. Ztratily jsme pojem o čase, a když zazvonilo na večeři, spěšně jsme se oblékly a upravily rtěnku. Když jsme šly dolů na večeři, držely jsme se za ruce. Anne si toho všimla a mrkla na mě.

A tak jsem se stala přítelkyní s klukem jménem Michelle. Promiňte, se svéhlavou dívkou jménem Michelle. Znamenalo to, že jsem gay? To jsem si nemyslel. Měl jsem rád dívky a Michelle vypadala jako dívka, kromě ozdobného zařízení mezi nohama, které jsem měl samozřejmě i já.

Možná proto jsem si Michelle oblíbila.

Diskusní téma: Škola Svaté Anežky pro svérázné dívky - 5.díl - Martina

Datum: 03.09.2021

Vložil: sis

Titulek: další

tyto povídky jsou tak vzrušující,přeměna kluka v holku se pomalu blíží.nvím,čeho se bojí.

Datum: 03.09.2021

Vložil: Pavel

Titulek: Super

Tak zase jednou super počtení, má to hlavu a patu, je to velmi čtivé, má to akci.
Jen tak dál Martino.

Přidat nový příspěvek