Škola závěr - Roseanne

05.10.2016 22:06

Výuka byla rozdělena do několika oborů, jež by potřebovala i většina dívek. 

Vedení domácnosti,péče o dítě, psychologie soužití, móda a oblékání, sex, vystupování na veřejnosti, nové zaměstnání. Na některé předměty jsme se vyloženě těšily.

Chtěly jsme být plnohodnotné ženy, proto nás zajímal každý detail a nezřídka bylo více otázek než nauky. Třeba móda je velmi zajímavá. Sladění různých kousků je důležité a dokonce i spodního prádla. Například vzít si červenou podprsenku pod bílou průsvitnou blůzku není asi to pravé. Tedy pokud nejste lehká žena.

Velká diskuze se vedla kolem známého tématu, zda nosit punčochy do odevřených bot. Já na tom nic špatného nevidím, pokud jsou nohy hezké, souměrné, zbavené chloupků a nehty zastřižené, proč ne. Hodně mužů na pohled na tyto nohy vzruší.

Po našem skorosexu se ode mě Lenka jakoby citově odtáhla. Nenaléhala jsem, času na opětovné sblížení bude ještě dost.

Už ten pocit, že sedím ve třídě plné chlapců, kteří jsou oblečeni jako dívky, mě přiváděl do stavu jakéhosi polosnění a vzrušení. Při nezajímavé hodině domácích prací, jsem ucítila na lýtku dotek nohy. Byla to Lenka. Její noha v punčošce, jež jezdila po mém lýtku, ve mě vyvolala takové vzrušení, že tlak prudce vyskočil. Sáhla jsem jí na stehno a pomalu jela výš, až pod sukýnku. Mírně roztáhla nohy a já nahmatala rostoucí bouličku. Neměla kalhotky a moje ruka počala hladit. Ještě jsem stačila vzít kapesník a výstřik pochytat. Její výraz byl slastný. Něžné city byly zpět.

Hodina sexu byl zážitek, na který budu dlouho vzpomínat. Na pokyn učitelky vešli do třídy dva pohlední mladíci. Profesorka předvedla předehru i sex s jedním z hochů. Proč ne, za ty peníze. Nejprve ho začala dlouze líbat a přitom rukou masírovala rozkrok. On jí jemně tisknul prsa. Poté svezla do dřepu, vyndala vztyčený úd a jazykem lehce přejížděla špičku. Pak se zbavila halenky. 

Naběhlé bradavky svědčily o nepředstíraném vzrušení. Hoch ulehnul na postel a ona pomalu do sebe navedla jeho mužství. 

My jsme to tak jednoduché před operací neměly. Uspokojená učitelka se oblékla a ukázala na mě a Lenku. Byla to náhoda? Jistě ne. Vypozorovala, že s Lenkou k sobě chováme jisté city, a tímto nás chtěla prověřit, zda to s přeměnou myslíme vážně. Postavila nás před mladíky, já dostala toho, co před chvílí měl sex s třídní. Po zdařilé předehře přišlo to hlavní. 

Musely jsme si vzít lodičky na vysokém podpatku a nahé až na punčochy a podprsenku se předklonit a lokty položit na lavici před námi. Ucítila jsem, jak prst s chladivým gelem vniká do zadečku. Co pak následovalo, na to jsem nebyla připravená. Jeho úd byl dobře vyvinutý, takže jako by mě narážely na kůl. Ale byl něžný, a než se dostal celý do dírky, ta byla už připravená. Vystrčila jsem zadeček a pomalu jím začala pohybovat proti jeho rytmu. Moc jsem si to užívala. Lenka na to byla podobně a přimhouřené oči mluvily za ni. Chytily jsme se za ruce a poprvé si připadaly jako ženy. Pohled na nohy v punčoškách mě přiváděl do extáze a za chvíli mě semeno teklo po stehnech.

Pojednou mě bodlo u srdce a já chvíli přemýšlela, co je špatně. Stud to nebyl, mé spolužačky čekalo to samé. Ani pocit provinění kvůli souloži s mužem, to jsem si přála. Byl to osten žárlivosti, že někdo cizí vniká do mé Lenky. Ale obě jsme chtěly být dívkami, a sex s druhým pohlavím byl přirozený. Počala jsem mít podezření,že se mnou není vše v pořádku. 

Nedlouho před operací jsem si vše ujasnila, ujasnil. Byly jsme do sebe s Lenkou zamilovaní a já od nenávratné přeměny ustoupil. 

Dnes žijeme v malém domku na kraji města, někteří lidé jsou zlí a trpí předsudky. Lenka operaci úspěšně zvládla a po čase se nám podařilo adoptovat malou holčičku. Když jdeme spolu s malou v parku, Lenka v letních šatičkách, málokterý muž se neohlédne. Jsem hrdý, že mám krásnou ženu a dcerku. Fakt, že Lenka byla kdysi chlapcem, vím jen já a  pár lidí, kteří si to nechali pro sebe.

K mému rozhodnutí zůstat mužem, přispěla i rada lékařů. I přesto, ze bych měl prsa a růžovou štěrbinku, stále bych byl napůl mužem. Od přírody mám široký hrudník a s tím se moc věcí dělat nedá. Tlustou postarší ženou, která marně

hledá partnera, jsem být nechtěl. Příroda je v těchto věcech neoblomná a pokud nemáte útlé tělo podobné dívčímu, raději zůstaňte ve svém.

                                                                                                                         Ross.

Diskusní téma: Škola závěr - Roseanne

Datum: 07.10.2016

Vložil: Jana

Titulek: Škola

Nevíte, kde je první díl Školy?

Přidat nový příspěvek