Snadná maska pro zdravé nehty

15.07.2016 08:25

Vytoužená manikúra už není jen pouhým snem.

Dlouhé a silné nehty je jedna z věcí , které opravdu chceme, ale ne vždy toho můžeme dosáhnout . Prostě nechtějí růst, snadno se zlomí a třepí . V nejhorším případě tu vždycky jsou umělé nehty. Nicméně jejich udržování není levné . Jednoduše je lepší mít své zdravé a krásné nehty . Tak jako ty šťastnější z nás .

Níže jsou uvedené možné problémy a co pro krásnou manikúru můžeme udělat :

Nepijeme dostatek vody a nemáme dostatek proteinů ze zeleniny .

Každý den potřebujeme téměř 2 litry vody ! Voda v našem těle pomáhá rozvádět živiny a z našeho těla pomáhá uvolňovat nahromaděné toxiny .

Fazole jsou bohaté na proteiny, které jsou důležité pro silné nehty a také pro lesklé vlasy . V žádném případě je tedy nevyřazujte z vašeho jídelníčku .

 

Vaše každodenní jídlo by  mělo obsahovat živiny ze všech kategorií . Jezte více ovoce a zeleniny a vyhýbejte se tučným a smaženým jídlům . Kromě spousty vody můžete také pít čaj a čerstvě vymačkané džusy z ovoce nebo zeleniny .

 

Tady je nás trik jak získat silné a dlouhé nehty.

Maska z červeného pepře

Smíchejte půl čajové lžičky červeného pepře ( nebo papriky )  , 10 kapek horké vody a čajovou lžičku krému na ruce .Nehte mixturu 10 minut ve vodní lázni . Poté co vychladne naneste výslednou mixturu na nehty a nechte působit 20 minut .Pak si ruce jemně opláchněte vodou .

 

Hned po první aplikaci této masky ucítíte , že jsou Vaše nehty pevnější a silnější . Tuto proceduru opakujte jednou týdně a Vaše nehty budou nádherné .          Z anglického originálu přeložila Andrea Dessel. Originál najdete zde https://manicuretips.net/easy-mask-for-healthy-nails/