Soutěž 2018 - Další nákup spodního prádla - Martina

09.01.2019 23:04
 Je to nějakou dobu, co jsem psal o mých dobrodružstvích ve spodním prádle. Nemohl jsem si dlouho nic kupovat, protože můj oblíbený obchod zkrachoval. Moje žena konečně našla pěknou prodejnu s dámským oblečením asi hodinu jízdy autem, která měla i slušnou nabídku spodního prádla. Také mi řekla, že asi jeden blok od ní je další obchod se spodním prádlem. Trvala na tom, že musím jít nejdřív do prodejny s dámským oblečením.

Druhý den ráno jsem si oblékl bílou krajkovou WonderBra push-up podprsenku s trojitým polstrováním, podvazkový pás, kalhotky a punčochy. Na tom jsem měl béžové kalhoty natolik tenké, aby byl vidět můj podvazkový pás a průhlednou černou halenku. Na nohou jsem měl hnědé mokasíny s podpatkem. Neměl jsem žádnou snahu skrýt svou mužnost [ženskost? :-D], ale při jízdě jsem měl lehkou bundu přes halenku.

Našel jsem obchod a zaparkoval přímo před ním. Šel jsem do obchodu a začal se rozhlížet. Měli všechno, co by mohla žena (nebo crossdresser) potřebovat. Dokonce měli i svatební sekci. Rozložení obchodu bylo takové, že sekce spodního prádla se nacházela v zadní části, za zkušebními kabinkami. Bylo tam docela soukromí. Vstoupil jsem do "zakázané zóny", kde krásná žena v mém věku doplňovala regály. Výběr zde byl úžasný!

"Jen se rozhlédněte. Za chvíli jsem u vás," řekla prodavačka. Prohlížel jsem si stojany s krajkovou konfekcí. Našel jsem krásnou soupravu, podprsenku a kalhotky v bledě modré krajce a vzal jsem je ze stojanu. Obdivoval jsem je, když se obrátila ke mně.

"Jakou velikost chcete?" zeptala se.

"Větší pro kalhotky, podvazkové pásky a spodničky," řekl jsem, "a 38B pro podprsenku. „

Prošla stojany a nakonec vytáhla podprsenku. "Nenašla jsem 38B. Tohle je 36B, ale je trochu větší, chcete si ji zkusit?"

Samozřejmě jsem si ji zkusil a byla trochu těsná, tak jsem ji nekoupil. Pozornost jsem však obrátil na spodničky (měl jsem bundu přes rameno, bílá krajka WonderBra podprsenky prosvítala skrz mou průhlednou černou halenku).

Po vyzkoušení šesti bílých spodniček jsem si jednu koupil. Byla nádherná. Těsně pod kolena s deseti centimetry krajky na lemu a pěti centimetry na každé straně rozparku. Prodavačka mi pak nabídla, ať si koupím sukni. Byla černá, jen o něco delší než spodnička se zapínáním vepředu.

Moc se mi to líbilo, měl jsem ji na sobě i se spodničkou, když jsem odcházel z obchodu. Dobře, že auto bylo blízko, takže mě vidělo jen pár lidí.

Jel jsem do druhého obchodu se spodním prádlem a zaparkoval o dva vchody dál. Nechal jsem tentokrát bundu v autě. Nehodila se k halence a podprsence, když jsem měl na sobě sukni a blýskavou krajkovou spodničku. Šel jsem k obchodu se spodním prádlem a prošel kolem několika žen. Jedna se usmála a mrkla na mě. Vstoupil jsem do obchodu, ohlédl jsem se a uviděl, jak se dívá, kam jdu.

Chtěl jsem si koupit nové kalhotky a možná i podprsenku nebo dvě. Nejdřív jsem si prohlédl podprsenky a vybral tři, které se mi líbily. Moji oblíbenou WonderBra push-up podprsenku neměli, tak jsem musel najít jiné. Rozhodl jsem se, že chci nevyztuženou s čirou krajkou, a vybral jsem několik podobných stylů.

Vzal jsem si je k pultu, kde jedna prodavačka byla zaneprázdněna jiným zákazníkem. Pohlédla na mě a řekla: "Zkušební kabinky jsou támhle." Když jsem k nim došel, zaslechl jsem, jak říká zákazníkovi: "To je určitě hezká spodnička, kterou má na sobě. A taky sexy podprsenka!"

Zkusil jsem si podprsenky a rozhodl jsem se pro jednu se tříčtvrtinovými košíčky, širokými ramínky a průhlednou krajkou na košíčcích. Vycpávky mě sevřely, udělaly mi lehkou štěrbinu a skoro jsem naplnil "B" košíčky. Cítil jsem se tak sexy.

Prodavačka přišla, aby zkontrolovala, jestli dobře sedí. V tom okamžiku jsem byl tak nadržený, že moje erekce unikla z kalhotek. Byl tak tvrdý a dlouhý, že hlavička vyklouzla z rozparku sukně a spodničky. Prodavačka si toho všimla a usmála se.

Zdvihla sukni, odhrnula si rozkrok kalhotek, vytáhla můj penis a strčila si ho dovnitř. Okamžitě přirazila a šoustala mě jako blázen.

Když se uklidnila, můj mokrý penis z ní vyklouzl a ona si narovnala sukni. Pak si klekla na kolena a sála můj penis, dokud jsem se neudělal. Mocně jsem stříkal do jejího hrdla.

Koupil jsem 4 podprsenky a 7 kalhotek, všechno v bílé a černé barvě, podvazkové pásy v obou barvách a černou mini spodničku s asi sedmi centimetry květinové krajky.

Z obchodu jsem odnesl nákup v tašce, která hrdě hlásala název obchodu a loga jejich nejoblíbenějších produktových řad. Vedle mého nového kabrioletu stála ta dáma, která na mě mrkala. Po krátké konverzaci jsem ji vzal k nám domů. Trojka, kterou jsme si odpoledne užili, je ale příběh na jindy.

 

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Další nákup spodního prádla - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek