Soutěž 2018 - Holky z kanclu - Martina

06.01.2019 12:16
    Byl jsem jediný muž v kanceláři. Pracovalo tam ještě pět žen ve věku od 20. do 30. let. Bylo mi 50 let, svobodný a milovník spodního prádla (a občasný nositel). Přestávka na kávu         byla dost často vyplněna konverzací o oblečení a to jsem moc rád poslouchal.


Jednou u kávy jsme seděli a mluvili o oblečení. Jedna z žen se mě zeptala, co si upřímně myslím o dnešní módě. Zmínil jsem se, že se mi líbí krajkové spodní prádlo a jsem zklamán, že už nevidím, jak pod sukněmi vykukují krajky spodniček.

 

Pak jsem řekl, že mi chybí doba širokých sukní a krinolín. Vždycky jsem hledal záblesk lemu punčoch držených podvazkovým pásem.


O několik dní později (v můj oblékací pátek) se téma objevilo znovu. Stejně jako každý pátek jsem měl na sobě pod džínami kalhotky. Nikdo o tom samozřejmě nevěděl. Při ranní kávě jsme o tom mluvili znovu. Jedna z žen měla na sobě džínovou sukni s délkou ke kotníkům a knoflíky vepředu. Začaly se mě ptát, jaké spodničky se mi líbí, a řekl jsem jim, že se mi líbí krajkové spodničky, čím více krajky tím líp.

 

Žena v sukni se zvedla, aby si nalila další kávu, a když se zvedala, sukně se otevřela a odhalila krajkovou bílou spodničku. Nemohl jsem si pomoci a zíral jsem. Když se posadila, sukně se rozevřela, aby ukázala mnohem více nádherné krajky a zvedla rozparek ke stehnu.


Vykřikl jsem, abych skryl svoji erekci, zatímco diskuse pokračovala. Všechny ženy se usmívaly na mé nepohodlí. Byl jsem tázán, proč se mi líbí vidět krajky a jak moc se mi to líbí. Řekl jsem, že nevím proč, ale líbí se mi ten pocit měkkého a hladkého krajkového prádla. Jedna dívka se zeptala, jestli se mi líbí jen spodničky a já jsem odpověděl, že se mi líbí také podprsenky, kalhotky a podvazkové pásy.

 

Když rozhovor pokračoval, zavedl se na "pocity". Nakonec se vynořila otázka, jestli jsem si někdy zkusil nějaké spodní prádlo. Připustil jsem, že občas nosím nějaké spodní prádlo. V té chvíli skončila přestávka na kávu.


Později vstoupila do mé kanceláře s nějakou otázkou Denisa (žena v sukni) a posadila se naproti mně. Opět se otevřela sukně, aby jí odhalila spodničku s krajkou na jejích stehnech. Když vstávala k odchodu, odhalila vrchní část a asi 2 centimetry podvazku. Usmála se a mrkla, když odcházela.


V poledne přišla Denisa a ptala se, jestli s nimi chci jít na oběd. Stála ve dveřích s jedním kolenem ohnutým, aby otevřela sukni a znovu ukázala krajku spodničky.

 

Řekl jsem: "Jistě" a sklonil se, abych zamkl zásuvku. Když jsem se narovnal, široce se usmála. Věděl jsem, že viděla několik centimetrů bílých krajkových kalhotek, které jsem měl na sobě.


Šli jsme na rychlé občerstvení a spěchali. Po jídle jsme šli zpátky do kanceláře kolem obchodu se spodním prádlem, když se dívky rozhodly jít dovnitř. Přesvědčily mě, abych šel s nimi, a já jsem šel.

 

Shlukli jsme se kolem stojanu se spodničkami a dívky se mě ptaly na můj názor. Byl jsem v naprosto vzrušujícím stavu. Řekl jsem svůj názor na každou z nich a nakonec se zeptaly, která se mi líbí nejvíc.

 

Ukázal jsem na spodničku s délkou mírně nad kolena s asi 15 centimetry jemné krajky na lemu. Neměla rozparek, ale měla malou mašli vepředu uprostřed, kde byla krajka spojena s látkou spodničky. Denisa našla velikost, kterou hledala, a koupila ji.


Když jsem šel na odpolední kávu, byla ta spodnička na stole. Nikdo jiný tam nebyl a já jsem nemohl odolat tomu, abych ji zvedl. Když jsem to udělal, přišly dívky.


"Opravdu se ti to líbí?" zeptala se Marie.

 

"Ano, je to krásné."


"Chceš si to vyzkoušet?"


" Ne, díky, chci se na to jen podívat. "


"Pokračuj, obleč si to. Víme, že chceš."


"Ne. Ne tady."

 

Zuzana se otočila a zamkla dveře. "Teď už nebudeme rušeni, a kromě toho chceme vidět tvoje kalhotky, máš i podprsenku?"


Denisa mi položila ruku na záda a řekla: "Ne, nemá."


Stále jsem držel sněhobílou spodničku a podíval se na značku velikost XXL. "Je to moc velké. A to jsem neměl říkat.


"Dobře, počkáme," řekla Zuzana.

 

Na několik týdnů byl klid, pak se téma objevilo znovu. Ignoroval jsem jejich rozhovor, dopil jsem kávu a odešel z místnosti. Nebyl to však konec.


Nikdy jsem nenosil do práce nic jiného než kalhotky. Pak jeden pátek jsem si řekl "no co" a oblékl si kalhotky a odpovídající podprsenku. Abych umocnil ženský pocit, oblékl jsem si podvazkový pás a černé punčochy. Přes to jsem měl na sobě džíny a objemný svetr.


Na ranní kávě měly všechny ženy sukně. Když jsem se rozhlédl po místnosti, všiml jsem si, že z každého lemu vyhlížela krajka, když seděly, pily a mluvily. Opět bylo tématem oblečení a to konkrétně spodničky. Diskuse se týkala výhod a nevýhod kombiné a spodniček a chtěly znát můj názor.

 

"Já dávám přednost spodničkám. Vy ženy utrácíte za pěkné podprsenky a myslím, že je to škoda, když je zakryje kombiné. Podívejte se na Lindu. Přes halenku můžete vidět její sexy krajkovou podprsenku. Kdyby měla na sobě kombiné, byla by skrytá, "řekl jsem, když jsem netušil problémy, které mi to přinese.


"Měl jsi někdy na sobě kombiné? Pak nemůžeš pochopit ten pocit. Mnoho z nich má také krajkový živůtek. "řekla Zuzana.


"No, zeptali jste se, co si myslím a já jsem odpověděl.


"Takže bys to chtěl bez podprsenky, co?" "To je zajímavé," řekla Denisa.

 

O hodinu později jsem se skláněl nad faxem, když jsem ucítil ruku na zádech. "Jdeš na oběd?" pozvala mě Linda. Otočil jsem se, abych se na ni podíval a odpověděl: "Ano," všiml jsem si, že nemá podprsenku.


Seděli jsme v koutku rychlého občerstvení, diskuse byla punčocháče versus punčochy a můj názor byl znovu žádán. Když jsem si vybral punčochy, dala Zuzana ruku na mé stehno a řekla: "Ano vidím!"


Opět jsme se zastavili v obchodě se spodním prádlem. Každá žena kromě Denisy si vybrala podvazkový pás a několik párů punčoch. Zatímco to dělaly, Denisa se vrátila zpět ke stojanu se spodničkami.

 

Stál jsem na jedné straně, poměrně blízko velkého zrcadla a sledoval, jak dívky vybírají podvazkové pásy. Denisa přišla s prodavačkou. Než jsem mohl něco udělat, podržela mi spodničku u pasu a otočila mě, abych se podíval do zrcadla. Prodavačka řekla: "Myslím, že by to na něm vypadalo sexy. Chcete si to vyzkoušet, pane?"


Denisa mě nasměrovala ke zkušební kabině a řekla, že ano, chtěl bych. Vstoupil jsem do kabinky, svlékl si džíny a natáhl spodničku. Bylo to krásné. 12 centimetrů krajky na lemu a na každé straně 25 centimetrové rozparky. Byla těsně pod kolena. Světle růžová.


Závěs se odhrnul k jedné straně a stály tam všechny ženy. Věděl jsem, že vidí můj podvazkový pás a kalhotky, přes průsvitný růžový nylon spodničky. Zkouška byla perfektní.

 

"Vezmu si to," řekl jsem a všechny jásaly. Někdo mi podal odpovídající košilku a já jsem si svlékl svetr, který odhalil mou pěknou krajkovou podprsenku, abych si zkusil krásnou krajkovou košilku.


Linda, jejíž bradavky napínaly její halenku, řekla: "Zdá se být škoda zakrýt tak hezkou podprsenku."


V sobotu ráno zazvonil zvonek, když jsem pil svůj první šálek kávy. Měl jsem na sobě černou WonderBra podprsenku se slušivými kalhotkami a podvazkovým pásem, béžovými punčochami a černou krajkovou spodničku. Přes to jsem měl černý froté župan.

 

Otevřel jsem dveře a tam stála Denisa. Měla na sobě zelenobílé puntíkované šaty s poměrně širokou sukní. Vítr trochu foukal a já jsem uviděl krajkové lemování toho, co muselo být bílá krinolína. Jak se dveře otevřely, vítr zvedl okraj mého županu a ukázala se krajka na mé spodničce. Denisa si toho všimla a usmála se.

 

Vstoupila a sedla si v obýváku. Nabídl jsem kávu a ona přijala. Odešel jsem, abych připravil kávu, a když jsem se vrátil, Denisa byla rozložena na pohovce a ukazovala 15 centimetrů její čtyřvrstvé krajkové bílé krinolíny. Penis mi okamžitě pod spodničkou ztvrdl a erekce mi rozhalila župan.


"Pojď a posaď se vedle mě," řekla. Když jsem seděl, dala mi krinolínu na klín. "Chtěl bys to obléct pro mě?"


"Rád bych."

 

"Svleč si župan a spodničku." Postavila se, sáhla pod šaty a stáhla si krinolínu. Sundal jsem si župan a spodničku. Můj penis vyklouzl z mých krajkových kalhotek. Bez zastrčení jsem vstoupil do nadýchaných spodniček a vytáhl přes nylonové nohy a přes můj nekontrolovaný penis.


Ten pocit byl neuvěřitelný. Svist materiálu po mých nylonových nohách. Krajka a síťka s krátkou nylonovou částí, skrze které jsem viděl své černé krajkové kalhotky, podvazkový pás a mou erekci. Denisa sáhla dolů a zvedla moji spodničku a vstoupila do ní.

 

"Obleč si hezké bílé prádlo a půjdeme si koupit krinolínu."


Cítil jsem se odvážně, zdvojnásobil jsem vycpávky WonderBra push-up a oblékl ji spolu s odpovídajícím podvazkovým pásem a kalhotkami. Vyhladil jsem dvojici bílých punčoch a připjal je na řemínky. Pak jsem si vzal bílou košili a bílé kalhoty. Zkontroloval jsem se v zrcadle a uviděl jsem, že pod mým oděvem je vidět všechno moje krajkové spodní prádlo.

 

Vrátil jsem se do obývacího pokoje, kde seděla Denisa a opět měla krinolínu. Zvedla si sukně, aby mi ukázala, že stále má moji černou krajkovou spodničku.


Ve svém autě na cestě do obchodu jsem neustále kontroloval svůj vzhled. Viděl jsem přes košili svoji podprsenku a všechny detaily krajky na košíčcích a popruhy s podvazky, které prostupovaly na stehnech, aby mi držely bílé nylonky.


Vstoupili jsme do obchodu a procházeli. Měli tam spoustu krásného spodního prádla. Viděl jsem podprsenky a kalhotky, které bych rád nosil. Byly to příliš krásné věci. Konečně jsme přišli do sekce nádherných krinolín. Měli je ve všech barvách a délkách. Měly různý počet vrstev. Nevěděl jsem, pro kterou se rozhodnu.

 

Přišla prodavačka a prohlédla si mě od hora dolů. Usmála se a řekla: "Myslím, že víme, pro koho nakupujeme, že?" 


Strávil jsem dvě hodiny zkoušením krinolín, spodniček, košilek a podprsenek. Nakonec jsem si koupil dvě bílé krinolíny. Obě byly těsně nad kolena a na vnější vrstvě měly spoustu krajky. Když jsme opustili obchod, Denisa se zmínila o obchodě nedaleko, kde bychom mohli koupit sukni a halenku nebo šaty, které bych nosil přes krinolíny.


Šli jsme a přitahovali jsme spoustu pohledů. Byl jsem v podprsence, kalhotkách a podvazcích a nesl dvě krinolíny a tvářil se, jako bych vlastnil celý svět.

 

V obchodě jsem si koupil sukni a průhlednou bílou halenku. Oblékl jsem si halenku a vrátil jsem se k autu. Vrátili jsme se domů, hráli jsme si s oblečením a milovali po zbytek víkendu.


O pauze v pondělí ráno Denisa řekla ostatním ženám o našich dobrodružstvích dřív, než jsem přišel. Vstoupil jsem do místnosti a všechny dívky vyskočily s pobavením, protože jsem měl na sobě – halenku, sukni a všechno spodní prádlo.

 

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Holky z kanclu - Martina

Datum: 11.01.2019

Vložil: Vendy

Titulek: Dobrá práce

Martinko, jsi fakt dobrá spisovatelka!
Moc pěkně se to čte, mám z toho samé příjemné zážitky.

Datum: 11.01.2019

Vložil: Martina

Titulek: Re: Dobrá práce

Díky za kompliment, ale je to jen překlad :-)

Datum: 12.01.2019

Vložil: Vendy

Titulek: Re: Re: Dobrá práce

Tak jsi dobrá překladatelka, moc pěkně se to čte. Báječný víkendový relax. Zrovna jsem dočetla příběh začátečníka, tak si užívám představu, že taky někdy najdu svoji Natalii, abychom se mohli lesbicky milovat v krásném dámském prádle.

Přidat nový příspěvek