Soutěž 2018 - Jak jsem začal - Martina

12.01.2019 10:31

Právě jsem se přestěhoval do Tulsy v zimě roku 83, poprvé v jiném městě, pryč od rodičů a cítil jsem se svobodně. Po dlouhých měsících jsem se přizpůsobil práci a okolí a rozvinul organizovaný, časově řízený den. Zavolal jsem do mnoha různých typů restaurací a velmi rychle jsem se spřátelil zejména s dámami.

V práci jsem nosil jedny z nejlepších pánských obleků. To upoutalo pozornost mnoha žen. Měl jsem však mnoho servírek a manažerek, které se o mě staraly a dívaly se na mě, jako na výhodnou partii. Vždycky se mě pokoušely seznámit s přáteli a příbuznými.

Jednoho večera jsem byl v klubu místního hotelu a viděl jsem paní, která tam chodila pravidelně a podívala se na mě. Bylo mi v té době 22 a byl jsem ostýchavý, pokud šlo o hezké dámy, zejména starší. Když jsem přišel, pozdravila mě.

Dali jsme se do řeči. Řekla mi, že je jí 32 let a nikdy nebyla vdaná ani neměla přítele. Po celou dobu jsem vnímal velmi krásnou vůni jejího parfému a její hnědé zářící oči, dlouhé plné kaštanové vlasy a hezké šaty, které nosila.

Vždycky mě fascinovalo spodní prádlo a všiml jsem si, že měla velmi hezkou krajkovou podprsenku viditelnou pod halenkou a satén a krajka její spodničky jí hladily koleno. To stačilo, aby ve mně vzbudila zájem a Natalie to neuniklo.

Chtěla tančit, a kdo by řekl ne. Vedl jsem ji za ruku k tanečnímu parketu a otočil jsem ji a ona se přitiskla, hruď na hruď a rozkrok k rozkroku. Podívala se mi do očí, hypnotizovala mě, když jsme tančili. Byla krásná a podmanivá. Byl jsem zamilovaný. Mluvili jsme a tančili mnoho hodin, po celou dobu barman a servírka udržovali naše sklenice plné a podávali večeři. Natalie byla skvělá. Večer byl nádherný.

Natalie a já jsme se políbili a řekli si dobrou noc. Uplynul týden, když mě Natalie v pátek viděla. Chtěla, abych k ní přišel po práci.  Byl jsem stále v obleku a nemohl se dočkat. Vzal jsem 2 láhve jemného vína a květiny.

Byla oblečená do kostýmku, který měla na sobě v práci, sukně ke kolenům, halenka barvy slonoviny a obrys jejího spodního prádla byl velmi patrný. Řekl jsem jí, jak hezky vypadá, a že si myslím, že její spodní prádlo je extrémně sexy. Otevřeli jsme víno a vychutnali si jídlo, které připravila.

Pak jsme šli odpočívat na gauč, kde jedna věc vedla k další. Hladili jsme se vzájemně, rozvázala mou kravatu a rezepínala košili a já jsem svlékl její halenku a sukni. Moje ruce masírovaly její tělo přes její béžovou saténovou košilku, přes podprsenku a kalhotky a krajku na stehnech.

Byli jsme oba nadržení. Rozepla mi kalhoty, stáhla mi boxerky, zatlačila mě zpátky na pohovku a rozkročila se. Vzala penis do ruky a odhrnula kalhotky stranou a já jsem sledoval, jak můj tvrdý penis vklouzl do její jemným saténem pokryté kundičky. Bylo to tak neuvěřitelné.

Když přirážela, svlékla si košilku a položila mi ji přes hruď a přejela mi bradavky a řekla, jak je příjemné cítit satén na těle a já jsem s ní zcela souhlasil, že to byl ten nejlepší pocit, který jsem kdy cítil. Její mluvení a hlazení nás dovedly k nejúžasnějšímu orgasmu, který jsme oba dlouhou neměli. Dopadla na mě, pevně jsme se drželi navzájem a užívali si zázraku něčeho úžasného, což byl jen začátek věcí.

Když jsme uklidnili naše smysly, nalili jsme si víno a na gauči jsme mluvili a hladili se navzájem. Řekl jsem jí, že spodní prádlo, které má na sobě, mě hodně vzrušilo a ona byla ráda. Omluvila se, že musí na toaletu a já jsem udělal totéž.

Když se vrátila, stále měla na sobě košilku, podprsenku a kalhotky a přinesla mi župan. Byl to světle modrý satén s krajkou na rukávech a zeptala se, jestli si to chci obléct. Řekl jsem jí, že si nemyslím, že by to bylo vhodné, ale řekla mi, že ji sestra opustila a že má větší velikost než ona, takže mě do toho oblékla. Bylo to neuvěřitelně elektrizující.

Šli jsme na terasu, mazlili se, sledovali slunce a vypili poslední láhev vína. Naše smysly byly vysoko, když jsme se začali líbat a znovu milovat. Tentokrát jsem měl na sobě saténový župan, když mě hladila.

Stále jsme se líbali, když jsem ji nesl do ložnice. Když jsem ji položil na postel, vyhrnula mi župan, aby mě vzala do úst, když jsem se jí rozkročil na hruď. Otočili jsme se do polohy 69, lízal jsem ji a nasával ji přes saténové kalhotky, které měla na sobě, ochutnávání našeho pohlaví bylo vášnivé. Hladil jsem její nohy přes hedvábné punčochy, když můj jazyk odhrnul kalhotky a našel cestu do její vlhké horké kundičky. Její ruce masírovaly můj zadek a hladila mi koule skrz saténový župan, když mě odborně kouřila.

Netrvalo dlouho, a já jsem potopil dva prsty v její kundičce, zatímco můj jazyk dráždil její klitoris, ona se mi udělala do úst, šťávy tekly a já miloval chuť jejího pohlaví. To mě přimělo k tomu, abych vybuchl. Následoval jsem ji a stříkal do úst. Vysála mě do poslední kapky.

Když jsme skončili, svlékla všechno své prádlo a oblékla si levandulovou babydoll noční košilku a odpovídající kalhotky a podala mi něco podobného. Svlékl jsem župan, který jsem měl na sobě, abych se oblékl do nočního.

Řekl jsem jí, že rád spím nahý, ale řekla, prosím, udělej to pro mě. Ráda bych se s tebou mazlila v tomhle dnes večer. Se mnou?? Nikdo mě neuvidí. Jak bych mohl říct ne.

Nejdřív jsem si oblékl hedvábné kalhotky, vytáhl je přes boky a uložil na místo, pak jsem přetáhl košilku přes hlavu a nechal ji spadnout přes mé tělo. Vlezli jsme do postele, líbali jsme se a hladili si těla navzájem. Stiskla můj saténem pokrytý penis, který říkal, že se skutečně těší z tohoto pocitu.

Usnuli jsme a probudili se ve stejné pozici. Ležela za mnou s mým penisem v ruce. Trvalo mi chvíli, než jsem si uvědomil, kde jsem, a co mám na sobě a byl jsem v rozpacích.

Musel jsem si odskočit, a když jsem se vrátil, byla vzhůru a řekla, že jsem vypadal moc sexy v té košilce, což mě rozechvělo a snažil jsem se zakrýt. Vstala, objala mě, políbila a řekla mi, že potřebuje člověka, který si je ve své mužnosti jistý, aby nosil něco takového a pokud to víme jen my, co nám může ublížit, kromě toho, že oba máme rádi účinky, které to na nás má. Pak mi hodila župan a řekla mi, abych připravil kávu, a ona udělá snídani.

Měli jsme skvělé ráno společného lenošení na terase v našem saténovém prádle se snídaní a mluvením. Měla mnoho komentářů o tom, jak sexy jsem vypadal v modrém saténu a jak moc se jí líbilo, když viděla, jak se mi v kalhotkách postavil. Položila mi ruce na rozkrok, přes župan, košilku a kalhotky a pohladila mě, až jsem byl blízko orgasmu.

Pak si zvedla noční košilku, vytáhla penis z kalhotek, odtála rozkrok svých kalhotek stranou a sedla na můj tvrdý pulsující penis. Políbili jsme se tak něžně a milovali se na terase. Její brouřlivý rozkrok narážel do mého a my jsme společně objímali naše saténem oblečená těla tak těsně a měli jsme nádherný orgasmus.

Dlouho jsme pak zůstali takhle, pak se postavila a znovu upravila naše oděvy a nechala mě, abych si přečetl noviny, a šla do sprchy a obléct si šaty na den. Když skončila, řekla mi, že mám jít do sprchy a když jsem vyšel ven, šel jsem si pro oblečení z předchozí noci, když mi řekla, že si to nemůžu znovu obléci, že je špinavé. Řekl jsem, že se chystám jít domů tak na tom nezáleží.

Řekla: "Když ses sprchoval a nemůžeš si oblékat špinavé oblečení".

A podala mi lesklé nylonové a krajkou zdobené kalhotky a požádala mě, abych je pro ni nosil, že by to pro ni znamenalo hodně, kdybych to udělal. Začal jsem protestovat, když mě políbila a řekla: Prosím.

Roztál jsem v jejích rukách. Takže jsem je vytáhl nahoru a přes boky, cítil jsem ten nylonový materiál, jak mi jemně obalil penis. Byl to obrovský obrat pro nás oba. Oblékl jsem si kalhoty a jel domů, abych se převlékl do nějakého ležérního oblečení, ale nechal jsem si kalhotky a pak jsem se vydal zpátky k Natalie, kde pro mě měla další překvapení.

Zatímco jsem byl doma, zašla do obchodního domu a vybrala nějaké "moje vlastní věci", které by se lépe hodily a líbily se jí.

Zatímco jsem se doma převlékal, přemýšlel jsem o Natalie, jak chce, abych nosil spodní prádlo a jak se v tom cítím. Musím říct, že jsem zažil něco, co jsem vždycky chtěl, mít na sobě kalhotky a saténovou noční košilku. Je to něco, co jsem vždycky chtěl nosit, ale bál se, co by žena řekla nebo co by si myslela.

Ale Natalie zmírnila všechny mé obavy a dovolila mi, abych cítil něco tak úžasného na svém těle. Vždycky mě fascinovalo dámské spodní prádlo. Od té doby, co jsem doma viděl svou mámu v nylonové podprsence a kalhotkách, punčochách a kombiné. Viděl jsem, jak hebké a lehké jsou ty materiály a jak byly vidět její kalhotky skrz její kombiné.

Otevřel jsem zásuvky s jejím spodním prádlem, abych cítil měkké nylonové kalhotky a prošel všechny v různých barvách. Všechny tyto vzpomínky se vrátily, když jsem si oblékl kalhotky, které mi dala, a noční košilku na spaní. Bál jsem se, že budu mít příliš mnoho vzrušení, když budu nosit spodní prádlo, protože jsem si myslel, že už nebude chtít být se mnou. Myslel jsem, že jsem homosexuál nebo něco takového, což určitě nejsem.

Když jsem se vrátil domů, převlékl jsem se z kalhot a do khaki šortek a pěkné polokošile, ale nechal si kalhotky, jak to požadovala. Měl jsem krásný pocit z tenkého saténového materiálu proti mému penisu a koulím. Miloval jsem způsob, jakým formovaly moje tělo, a zjistil, že jsou pohodlnější než boxerky nebo slipy, které jsem vždy nosil.

Když jsem zkontroloval vzkazy, Natalie mi nechala zprávu, když jsem odcházel, kde mi psala, abych sbalil tašku s dostatkem oblečení na sobotu a neděli, a za pár hodin ať jsem zpátky u ní. Udělal jsem, co mi bylo řečeno, a sbalil jsem trička, šortky, kalhoty spolu s toaletními potřebami a botami, ponožkami apod. a byl u ní kolem poledne.

Otevřela dveře a skočila mi do náruče, když mě políbila a hluboce přitiskla tělo na mé, a naše ruce se toulaly přes sebe po našich tělech.

Její ruce sjely na můj zadek a ona cítila MOJE kalhotky a sledovala je po mém zadku, pak se dostala pod moje šortky a pohladila moje saténem obalené koule. Já jsem jí udělal to samé, ale já jsem se natáhl pod její krátké šaty a masíroval její saténem zakrytý zadek, zatímco jsme se líbali.

Cítil jsem její vlhkost, když jsem jí zajel do rozkroku, což jí otřáslo. Natalie se odtáhla a řekla mi, abych se uklidnil a nechal to na později. S tím mě vedla nahoru po schodech, aby se konečně připravila. Zeptala se mě, jaké oblečení jsem si přinesl, a já jí to řekl. Řekla s úsměvem, že všechno zní perfektně, ale pochybuje, že budu potřebovat to, co jsem přinesl.

Přivedla mě do svého pokoje, kde jsem si všiml mnoha tašek na posteli. Řekla mi, že NÁM koupila nějaké věci, které bychom mohli nosit, když budeme spolu. Řekla mi, jestli jí dovolím, aby mě oblékla do spodního prádla. Je to skvělá příležitost a vysvětlila mi, že má fantazie o muži, kterého feminizuje, aby splnil její lesbické sklony, ale ve skutečnosti není ženou.

Milovala, jak orální, tak něžný a laskavý sex v posteli a chtěla, abych to byl já. Chtěla, abych si oblékl stejné spodní prádlo, jaké měla na sobě, a nechala mě ho nosit po celou dobu, když jsme spolu, a také když spolu nebudeme, že když na mě bude myslet, bude vědět, že mám na sobě stejné věci jako ona.

Zavedla mě k posteli a otevřela tašky od Victoria's Secret, Dillard's, Foleys a Mervyns. Otevřela tašku od Dillard's a vytáhla dlouhou levandulovou noční košili, červenou noční košili poloviční délky a dvě babydoll s odpovídajícími kalhotkami, jedna v růžové a druhá v bílé.

Moje oči padly na podlahu, všimla si toho. Řekla mi, že je to jen začátek. Z tašky Victoria's Secret vytáhla 4 podprsenky a kalhotky s podvazkovými pásy; 2 saténové soupravy v tělové a bílé a podprsenky s nádhernou krajkou v černé a levandulové. Koupila i 3 páry punčoch v tělové, černé a bílé.

Z tašky od Mervyna vytáhla 2 košilky a spodničky, soupravy v bílé a béžové, a černé kombiné; a koupila mi i sedmery kalhotky od Vanity Fair v různých barvách.

Nikdy jsem neviděl tolik saténu, krajky a nylonu po hromadě, a když řekla, že většina z toho, co vidím, odpovídá tomu, co má ona, cítil jsem se velmi zvláštně a velmi spokojeně. Řekla, že všechno, co vidím, je moje, ať to nosím a užívám si, a já jí dlužím jen svou oddanost a důvěru, že nikdy neučiní nic, co by ovlivnilo moji neposkvrněnou pověst a nikdy mě na veřejnosti neponíží. Co vidím a co nosím, zůstává mezi námi a nikdo jiný se to nedozví.

S tím mě objala a něžně mě políbila, přitiskla si rozkrok do mého, až jsme spadli na její postel na vrchol saténové a krajkové hromady MÉHO spodního prádla.

Nataliiny ruce rozeply moje šortky, aby měla přístup k mým kalhotkám a saténem oděnému penisu a cítila mou tvrdost. Zeptala se mě, jestli se mi líbí, co mě koupila. Řekl jsem jí, že víc, než si myslí, poděkoval jsem jí a něžně ji políbil na rty.

Přerušila náš polibek a agresivně mi vytáhla košili, stáhla moje šortky a líbala mě na nohy a začala olizovat a sát můj penis přes kalhotky, zatímco její ruce hladily moje koule a zadek přes měkký tenký saténový materiál. Lehl jsem si a užíval si orální potěšení, které mi dávala. Nikdy jsem necítil nic podobného. Její vášeň byla neuvěřitelná.

Rychle jsem se blížil k orgasmu a řekl jí to, ona mi vytáhla penis z horní části kalhotek a nasála celý penis do úst a masírovala mé koule, čímž mě velkou silou ovládla. Polykala každou kapku a skoro jsem se zbláznil z orgasmu, když mi políbila rty a tvář a ochutnal jsem trochu mé šťávy z konce jazyku, když jsme se líbali.

Vytáhla kalhotky zpátky na místo, posadila se a našla mi béžovou košilku a spodničku a zeptala se mě, jestli bych chtěl pomoci s oblékáním. Řekl jsem jí, že ano, a ona vzala saténovou košilku a já zvedl ruce nahoru a ona nechala měkkou, lehkou látku spadnout přes hruď a na místě ji rukama vyhladila.

Cítil jsem, jak mě její ruce elektrizují přes materiál na hrudi. Pak mi podržela spodničku, abych do ní vstoupil a vytáhla mi ji k mému pupíku. Pak se zvedla a rozepla si šaty a nechala je spadnout na podlahu. Měla stejné prádélko včetně kalhotek.

Zeptala se, jak se mi líbí to, co má na sobě? Jediné, co jsem mohl říci, bylo, že jsem věděl, že máme stejné věci. Šel jsem k ní a vzal ji do náruče, byl jsem na řadě, abych jí ukázal, že si ji vážím. Líbal jsem ji a položil ji na postel. Líbal jsem cestu po jejím těle, dokud jsem nenalezl její saténem oděnou kundičku, lízal jsem ji a sál ji přes kalhotky a ona se rychle udělala, když sténala v extázi.

Vstali jsme a upravili spodní prádlo na těle a vešli do kuchyně, abychom si dali něco k jídlu. Řekla mi, že potřebuji oholit nohy a "oblast bikin" a zbavit se všech nechtěných chloupků. Řekla mi, že budu opravdu milovat pocit nylonek na nohách, když to udělám.

Poté, co jsme zhltli rychlý oběd, mě Natalie vzala zpět do svého pokoje, aby připravila naše oblečení, řekla mi, abych se vysvlékl z těch sexuálnich kalhotek a podala mi kalhotky, které patřily k soupravě košilky se spodničkou, které jsem měl na sobě.

Podala mi krátké šortky a tmavou hedvábnou košili s krátkým rukávem a řekla mi, abych se oblékl.

Řekl jsem, že mi košilka bude prosvítat přes košili a spodnička bude vylézat pod šortkami. Natalie řekla, že ne a vytáhla krátkou spodničku k bokům a stáhla mi krátké šortky, aby zabalila spodničku do šortek a masírovala můj zabalený penis nylonovým kombiné; jaký úžasný pocit to byl ze dvou materiálů na mém citlivém penisu. Zapnul jsem košili a překvapilo mě, že přes ni nevidím košilku ani krajky.

Říkala, že vypadám naprosto normálně, když jsem se oblékl a nikdo nepozná nic o hedvábných pokladech, které jsem měl na sobě. Přiznal jsem, že pocit, že je košilka pod mým oděvem byl velmi smyslný a pikantní současně a pocit, že je spodnička a kalhotky pod mými volně tvarovanými šortkami byl elektrizující.

Natáhl jsem si boty a sledoval jsem její spodničku pod hedvábnými květinovými šaty, otočila se ke mně, abych jí je pomohl zapnout a pozoroval jsem, jak její spodní prádlo zmizelo pod šaty.

Řekla mi, že musíme jít ještě něco nakoupit, co zapomněla. Pak mě objala, a když mě políbila a cítila mě, mezi polibky mi řekla, že se jí líbí vědět, že její muž má na sobě spodní prádlo a miluje to. Řekl jsem jí, že miluju každou minutu s ní a nemůžu se dočkat, až uvidím, co pro mě má.

Pak jsme skočili do jejího vozu a nejprve jsme se zastavili u Eckerda pro nějaké mléko na odstranění chloupků a pak u Rosse, kde mě Natalie chtěla koupit něco dalšího.

Při prohlížení regálů našla neformální šaty stejné jako ty, co měla na sobě, bavlněný svetr, čepici z černé kožešiny a bílou hedvábnou halenku, pár černých lodiček a několik dalších balíčků různých druhů punčocháčů. Zeptal jsem se jí, proč všechny tyto věci a ona řekla, že se to včas dozvím.

Když jsme kráčeli po obchodech, neustále jsem si uvědomoval, že mám na sobě košilku. Že se posouvá přes hrudník a ramena, když jdu a okraj spodničky hladí má stehna, byl jsem vzrušený po většinu času, kdy jsme byli spolu s hezkou slečnou, která mi tyhle ženské věci koupila.

Řekla mi, že se nemusím bát nikoho kromě ní, když mě uvidí oblečeného v čemkoli, co jsme koupili, je to jen pro ni a pro mě, abychom si užívali a experimentovali.

Také mi řekla, že dělám všechny její fantazie během nákupu a děláme to, co děláme, a políbila mě, když proklouzla prstem do mezery v košili a pohladila mou tvrdou bradavku přes moji košilku. Myslím, že slečna prodavačka zahlédla moji saténovou košilku. Nezáleželo na tom, protože jsme zaplatili a vrátili se do auta.

Venku byla tma a Natalie si myslela, že by bylo zábavné, kdybychom jeli domů jen ve spodním prádle a zeptala se, co na to říkám. Řekla mi, že se nemusím obávat že tónovaná skla zkryjí většinu jemnějších detailů, pokud jde o naše oblečení.

Otočila se ke mně zády a já jí rozepl šaty a ona mi řekla, abych si svlékl košili a šortky, což jsem udělal a než jsem se nadál, jeli jsme jen ve spodním prádle. Miloval jsem pocit, že jsem byl oblečen, pro tu, která mě chtěla vidět, a já jsem se natáhl a začal hladit spodek Nataliiny košilky a podprsenku zakrývající její prsa a pozoroval, jak jí potěšilo, když jsem ji masíroval a lehce tiskl její bradavky.

Sjel jsem rukou dolů po hrudi a na její spodničkou pokrytý rozkrok a kopíroval obrys jejích kalhotek pod spodničkou a našel ji, když jsem se dostal k jejímu rozkroku, byl mokrý očekáváním. Vložil jsem prsty do její vlhké kundičky, když se její dýchání zrychlilo. Odbočila na odlehlé odpočivadlo poblíž domova, lačně mě políbila a začala líbat moje saténem pokryté tělo a hladit můj penis přes všechny jemné vrstvy mého spodního prádla.

Řekla mi, abych otevřel dveře a vystoupil, ona mě následovala. Opřela se o auto a popadla můj penis a vytáhla ho z nohavičky a já jsem odsunul její kalhotky na stranu a vstoupil do ní přímo na očích každému, kdo jel kolem. Trvalo to zhruba 2 minuty a oba jsme měli orgasmus, jak jsme vykřikovali v extázi.

Dokončili jsme to a vrátili se do auta. Vrátili jsme se k Natalie, zajeli do garáže a vešli do domu. Bylo to nádherné dobrodružství.

Když jsem vzal tašky do jejího pokoje, Natalie objednala čínské jídlo na večeři a setkali jsme se, když jsem vyšel z jejího pokoje. Zavedla mě do kopelny a řekla mi, abych se svlékl a stoupl do vany.

Udělal jsem, jak mi bylo řečeno, a ona aplikovala mléko na odstranění chloupků po celých nohách a v oblasti bikin a řekla mi, abych se 5 minut nehýbal, když to udělala. Líbilo se jí, že nemám moc chlupů na hrudi a oholila mi tu trochu na hrudi a v podpaží. Když skončila, stáhla mi chlupy z nohou a opláchla je a pak mi začala holit koule s velkou přesností a byla velice opatrná.

Když skončila, zbyl jen malý trojúhelník nad mým penisem a nic jiného. Zvonek zazvonil a Natalie mi podala nějaké pleťové mléko, abych si je nanesl na tělo, a řekla mi, abych si oblékl to, co pro mě nechala na posteli, a přišel za ní do kuchyně na večeři.

Po nanesení mléka jsem šel do jejího pokoje a byla tam pro mě růžová saténová podprsenka, růžové kalhotky a podvazkový pás s tělovými punčochami a bílá košilka a spodnička. Byl tam i modrý saténový župan.

Všechny tyto věci mě přemohly a já jsem obdivoval včechno to spodní prádlo, když mě Natalie zavolala a zeptala se, jestli potřebuji nějakou pomoc. Přišla dovnitř, když jsem si natáhl kalhotky a usadil je na místě, vzala podprsenku a pomohla mi ji obléct stejně jako podvazkový pás a protáhla popruhy pod kalhotkami, a řekla, že tak můžu stáhnout kalhotky dolů na toaletě nebo je svléci, aniž bych uvolnil punčochy.

Oblékla mi punčochy na nohy, bez chlupů na nohou byl pocit neuvěřitelný. Můj penis byl tou činností tvrdý, ale Natalie chtěla nejdřív jíst.

Dokončil jsem oblékání tím, že jsem si oblékl svou košilku a spodničku a celé své nádherné spodní prádlo jsem zakryl tenkým saténovým županem a vklouzl svýma punčochami oděnýma nohama do dvojice pantoflí, které mi Natalie dala, abych si své punčochy nezničil.

Když jsem šel do kuchyně, nemohl jsem si nevšimnout, jak podvazky táhly punčochy, když jsem se pohyboval, cítil jsem těsnost podprsenky kolem hrudi a způsob, jakým mě krajka mé spodničky hladila nohy v punčochách. Jaký úžasný pocit. Velkou věcí bylo to, že mé oholené tělo se dotýkalo všeho saténu a krajky, které moje tělo zbožňovalo.

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Jak jsem začal - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek