Soutěž 2018 - Kombiné - Martina

22.12.2018 15:12

1.díl

V pondělí ráno jsem seděl ve své kanceláři, četl e-maily a přemýšlel o nejnovějším kombiné, které jsem koupil. Jsem heterosexuální muž, fascinuje mě dámské spodní prádlo a miluji, když ho cítím na svém těle.

Prostě normální den. Dokud do mé kanceláře nevstoupila Carol a nezavřela dveře. Je to velmi atraktivní třicetiletá žena. Šokovala mě svou otevřeností.

"Ty jsi crossdresser, že jo?" zeptala se. Nevěděl jsem, kam se podívat. Jak to věděla?

"Proč se ptáš." Odpověděl jsem a snažil se být v pohodě.

"Viděla jsem tě v sobotu, koupil sis kombiné v jedné charitativní prodejně a podprsenku a kalhotky v druhé, pak jsi šel do hospody a vyšel o několik minut později a vypadal jsi velmi spokojeně. A nenesl jsi žádné tašky. " řekla. Byl jsem přistižen. A strachoval se, co bude dál.

"Dobře," řekl jsem. "Rád nosím dámské spodní prádlo, obzvláště kombiné. No a co?“

"No, vždycky jsem se zajímala o to, proč to muži dělají." Můj manžel se nikdy do toho neoblékl, bez ohledu na to, jak moc jsem se ho snažila přesvědčit, a teď je pryč, ráda bych to zjistila. Od tebe.“ dodala.

Zatočila se mi hlava. Cítil jsem, jak můj penis roste v mých nylonových kalhotkách od M&S. "Co s tím chceš dělat?" Zeptal jsem se nervózně.

"Dnes večer půjdu do města a počkám v hotelu Travel Inn u nádraží, setkáme se v 18.30 a přines si s sebou spodní prádlo." Řekla Carol, otevřela dveře a pak odkráčala po chodbě.

Nevěděl jsem, co si mám myslet. Bylo to znamení? Ale musel jsem to zjistit. Šance být se ženou, když mám na sobě spodní prádlo, byla příliš krásná, abych ji prošvihl.

Myslel jsem na to celý den. Co dělat. Rozhodl jsem se vzít všechno. Po práci jsem zabalil cestovní tašku a zamířil do města. Cítil jsem se trochu nervózní, ale vzrušený, přišel jsem do hotelu v 18:30. Carol seděla v recepci a čekala na mě. Vzala mě za ruku a šli jsme do jejího pokoje. Zamkla za sebou dveře, vzala moji tašku a otevřela ji na jedné z postelí. Všiml jsem si, že v rohu je videokamera.

"Máš toho hodně." řekla. Vytáhla několik kombiné, několik spodniček, podprsenky, kalhotky, podvazky, punčochy a další věci.

Vybrala fialové kombiné. Dobrá volba. Moje oblíbené. Pak mi podala bílou podprsenku M&S a kalhotky a pár černých lesklých punčoch. "Obleč si to." řekla.

Udělal jsem to. Svlékl jsem se a pomalu jsem si vytáhl punčochy na obě nohy. Oblékl jsem kalhotky, pak podprsenku a konečně jsem si přetáhl to nádherné kombiné přes hlavu, a cítil, jak sklouzává po těle.

"Líbí?" Zeptal jsem se, když jsem se zatočil, ve snaze předvést se.

"Vypadáš nádherně." odpověděla. Netušil jsem, co bude dál.

Měla na sobě splývavé šaty s knoflíky na přední straně, které zahalovaly její dokonalé tělo. Začala rozepínat šaty, a když to dělala, zjistil jsem, že má na sobě modré kombiné. Měla i modrou podprsenku, a když šaty svlékla, zdvihla kombiné, aby odhalila odpovídající modré kalhotky, podvazkový pás a punčochy. Byl jsem v extázi.

"Líbí se ti to?" zeptala se. Jediné, co jsem mohl udělat, bylo přikývnout.

Haldila rukama mé tělo a nebylo možné skrýt fakt, že jsem vzrušený. "To se mi líbí," řekla a pohladila moji bouli. Přitáhla si mě na postel.

"Natáčíš to?" Zeptal jsem se. Přikývla. Když jsem ležel vedle ní, začal jsem jemně hladit její tělo a cítil hebké kombiné, které měla na sobě. Zvedl jsem je, abych jí odhalil kalhotky a začal je jemně hladit. Mírně zasténala. Začal jsem je svlékat, když mě zastavila. Myslel jsem, že to nechce.

Ale stáhla mi hlavu dolů a odtáhla okraj kalhotek stranou. Věděl jsem, co dělat. Byl jsem v nebi a během několika minut zasténala, když vyvrcholila.

Otočila mě na záda a vzala můj penis z kalhotek a jemně ho hladila. Rozkročila se nade mě a vzala ho do úst. Cítil jsem její šťávy a jemně hladil její zadek a mezi nohama. Její kalhotky byly vlhké a cítil jsem, jak se chvěje pod mými doteky. Během několika minut jsem cítil, že se chystám stříkat a nakonec jsem se udělal. Cítil jsem závrať. Bylo toho tak moc.

Carol se obrátila a políbila mě. Ochutnal jsem svou šťávu z jejích úst.

"Nemůžu uvěřit, jak je to hezké," řekla. Přesně podle mých představ.

Posadil jsem se a Carol mi začala svlékat punčochy. "Co děláš?" Zeptal jsem se.

"Počkej a uvidíš." odpověděla. Postavila mě a vytáhla mi kombiné přes hlavu. Pak mi odepla podprsenku a položila ji na postel. Svlékla mi kalhotky a hodila je také stranou. Byl jsem nahý.

Sedla si na okraj postele, stáhla si svoje kombiné a odepla levou punčochu z pásky podvazku. Svlékla si punčochu a podala mi ji. "Obleč si to." řekla. Začal jsem cítit, že se znova vzrušuji, ale snažil jsem se udržet nějakou kontrolu.

Natáhl jsem jednu punčochu, zatímco Carol svlékala druhou. Podala mi ji také. Stáhla podvazkový pás a pak mi ho přiložila k pasu. Pak přpnula punčochy. Cítil jsem jemné tahání na pasu.

Stáhla ramínka jejího kombiné z ramen a nechala ji viset kolem pasu. Sundala si podprsenku a začala mi ji oblékat. To bylo příliš. Nemohl jsem tomu uvěřit. Natáhla se za mě, aby spojila oba konce a políbila mě na rty.

Svlékla si kalhotky, rychle k nim přičichla a podala mi je. Zvedl jsem je, cítil jsem, jak krásný materiál hladí můj zadek a vlhkost se dotýká mých koulí.

Nakonec svlékla kombiné a podala mi je. Bylo teplé a vonělo její vůní. Vzala ji a položila mi ji přes hlavu. Materiál mi otřásl tělo a konečně jsem byl kompletně oblečen do spodního prádla. Bylo to úžasné. Podívala se do tašky a našla balónky naplněné vodou, které jsem občas používal k vytváření prsou, a jemně je vložila do modré podprsenky, která byla nyní na mém těle. "Perfektní," řekla.

Díval jsem se, jak přetáhla přes hlavu moje kombiné a pohladila jemnou látku. Přitáhla mně k sobě, a pak si lehla na postel.

"Miluj se se mnou," poprosila.

Byla velmi vlhká a já jsem do ní pomalu vklouzl. Sténala, popadla můj zadek a hladila mě přes kombiné a kalhotky. Netrvalo dlouho a oba jsme se udělali, já v jejím spodním prádle a ona měla na sobě moje kombiné a punčochy.

Sbalil jsem tašku a cítil se jako kočka, která dostala krém.

"To bylo prostě skvělé." řekla Carol. Zvedla telefon.

"Co to děláš?" Zeptal jsem se.

"Myslím, že by se hodila láhev vína," řekla, když volala pokojovou službou. Po minutě řekla: "Je to na cestě."

"Radši bych měl svléknout tvé spodní prádlo," řekl jsem.

"Ne," odpověděla rozhodně, " půjdeš otevřít!"

V té chvíli někdo zaklepal na dveře. Podíval jsem se kukátkem a uviděl jsem mladou ženu stojící s podnosem, láhev vína a dvě skleničky.

Nervózně jsem otevřel dveře, na sobě Carolino spodní prádlo a falešná prsa. Ta dívka vypadala šokovaně a pak se usmála. "No," řekla, "copak to tady máme?"

A zbytek je později…

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Kombiné - Martina

Datum: 24.12.2018

Vložil: vendy

Titulek: Pochvala

Vidím to na jedničku s *!
Skvěle napsané, moc se těším na pokračování.
Jsem vlhká jako Carol.....

Datum: 24.12.2018

Vložil: Martina

Titulek: Re: Pochvala

Díky moc. Je to ale jen překlad. :-)

Datum: 30.12.2018

Vložil: Vendy

Titulek: Re: Re: Pochvala

A kam chodíš pro originály?

Datum: 23.12.2018

Vložil: x

Titulek: x

Jedna z nejlepsich povidek co jsem kdy cetl.

Datum: 23.12.2018

Vložil: Martina

Titulek: Re: x

Díky :-)

Přidat nový příspěvek