Soutěž 2018 - Odpolední potěšení - Martina

18.12.2018 11:50

Stála u skládacího stolu v prádelně. Viděla ho přes místnost, jak četl nějaký papír, ale ne opravdu. Od okamžiku, kdy se na něj podívala, mohla říci, že ji sleduje. Usmála se pro sebe. Byla ráda, že je sledována, a to zejména starším chlápkem. Měřila 160 centimetrů a měla bohaté husté hnědé vlasy místy sluncem vybělené. Právě teď je měla v ohonu, ale padaly na její krásně opálená ramena. Měla na sobě top, jeden z jejích oblíbených. Zvýrazňoval její plné 36C prsy, kromě toho, že odhaloval krásnou kůži, kterou měla. Barva její kůže naznačovala buď polynézské nebo případné asijské předky a dávala jí mírně exotický vzhled. Její šortky byly krátké a zobrazovaly nejen krásné široké boky, ale i dlouhé téměř taneční nohy.


Její velké hnědé oči ho zachytily a tentokrát mu poslala úsměv. Ale bylo na něm něco jiného. Pozoroval její oblečení? Rozhodla se něco zkusit. Skládala si spodní prádlo a vzala do ruky kombiné. Zvedla je a přidržela u těla, jako by je kontrolovala. Najednou vzhlédla. Jistěže! Rozhodně se díval na kombiné. OK, pomyslela si, mohlo by to být zajímavé. Je roztomilý. Ukázala, jak je hebké a zvedla další. Tentokrát se otočila bokem a zdvihla je a hodnotila. Podívala se na něj, tentokrát do očí. Zčervenal.

"Máš rád kombiné?" zeptala se s úsměvem. Její plné rty se rozdělily a ukazovaly pěkné bílé zuby.

 

Odložil papír a odpověděl: "Ano, vždycky jsem si myslel, že je to nejzákladnější ženský oděv."

 

Ona odpověděla: "Maminka je hodně nosila a já jsem je milovala jako dítě. Některé z nich jsou její, měla ráda hezká kombiné a já taky. Vím, že dnes nefrčí, ale moc ráda je nosím. " Pokračovala ve skládání dalších kombiné. Bylo tam černé, světle modré a žluté. Bylo tam také několik spodniček. Všechny byly elegantní s krajkami. Na spodku jednoho koše bylo složeno několik nočních košilek.

"Vyrůstala jsem ve dnech, kdy všechny ženy nosily kombiné, tehdy nebyly běžné spodničky. Někteří z mých přátel pamatují, když jsme byli malí, že jejich maminky chodily doma jen v kombiné. Často přemýšlím, jestli si někdy uvědomily, jaký účinek má žena v kombiné na mladého chlapce, který právě vstupuje do puberty. Byly moc hezké, ale bylo to víc než to. Bylo to sexy. "

 

Usmála se a pak se zeptala: "Byl to jen pohled? Nebo tě to přitahuje?"

Postavil se a šel k ní, zastavil kousek od ní, aby nenarušil její prostor (a aby měl širší pohled na její kombiné, stejně jako ona). Pak odpověděl: "Nějak se mi zdá, že už znáš odpověď."

 

"No, já vím, že někteří kluci mají rádi ten pocit, ale já tě neznám, tak se jen ptám." Pokoušela se mluvit odzbrojujícím hlasem, ale její kajícný úsměv se rozptýlil, velmi dobře věděla, co dělá.

Jmenuji se Keith," řekl a nabídl jí ruku.

 

Natáhla se, aby mu podala ruku, "zapoměla" v ní spodničku. V poslední chvíli ji přesunula, aby mu ji dala přes rameno a pozorně sledovala jeho oči. Když nylonový trikot sklouzl přes jeho paží, držela jeho ruku a těšila se z reakce. K jejímu překvapení slyšela "ssssst", když spodnička sklouzla po paži a nedošlo k úhybnému pohledu v jeho očích. Tenhle chlápek se jí líbil. Pomyslela si: "Nemáš tušení, co ti dnes odpoledne připravuji."

Usmála se teplým úsměvem: "Jsem Jasmína." Potřásání rukou trvalo příliš dlouho. "Má tvoje manželka kombiné?"

 

"Moje žena před nedávnem zemřela. Jsem volný, byl jsem zakomplexovaný nějaký čas."

 

Jasmina nemohla uvěřit. Dobře vypadající "starší" muž. "Tak tedy," pokračovala, "dovol, abych tě pozvala na kávu, abys mi o tom mohl všechno říct."

"No, zdá se, že potřebuješ pomoci s těmi koši a mám dnes poměrně volný den. Dovol, abych ti jeden nesl. Oba zvedli koše a zamířili k výtahu. Když zvedala svůj, ujistila se, že je k němu čelem, když se sklonila a dovolila mu velmi krásný pohled dolů do výstřihu na krásné prsy.

 

Během krátké jízdy výtahem si řekli několik slov, když šli po chodbě ke dveřím. Otevřela a vedla ho dovnitř. Přešla ke konferenčnímu stolku a položila koš. Následoval ji a položil druhý vedle něj.

 

"Posaď se. Co bys chtěl... k pití?" Zeptala se s úsměvem

"Pivo by bylo skvělé," odpověděl.

 

Vrátila se po chvilce, když seděl před košem. "Dobrá," pomyslela si, "to bude snadné." Podala mu pivo a řekla: "Na nové přátelství se společnými zájmy."

 

Když zvedl své pivo ke rtům, tak to udělala, ale ujistila se, že se na ni dívá, přejela jazykem kolem ústí láhve a pak si vzala více láhve do úst, než potřebovala. Viděl v její tváři jasně sání. Záblesk v jejím oku byl nezaměnitelný. Ale nezastavila se. Přesunula láhev tak, aby pivo zpěnilo, dovolila pěně jen trochu uniknout z úst. Nakonec vytáhla láhev z pusy. Oba cítili, jak se v břichu začíná něco hýbat.

"Takže zjevně se ti líbí kombiné, řekni mi víc. Jak to začalo? Líbí se ti více spodničky nebo kombiné?

 

"Maminka byla kombinová holka. Neviděla nic špatného na tom, že by se procházela po domě jen v kombiné." "Líbilo se mi, jak se na ní pohybuje, byla v ní sexy. Jakmile jsem ucítil kombiné, myslím, že mi bylo asi 9 nebo 10, věděl jsem, že to je zvláštní věc. A pokud jde o druhou otázku, mám rád obojí, ale myslím, že mám raději kombiné. "

 

Už viděla bouli v jeho kalhotách. "Viděl jsi všechny, nebo jsem skládala příliš rychle," zasmála se.

 

"Viděl jsem většinu z nich, děkuji," zasmál se.

"Takže která z nich je nejlepší?" zeptala se, když zvedla dvě kombiné a nechala je rozvinout a položila je na stolek. Jedno bylo pěkně upravené bílé kombiné s krajkou. Druhé bylo také bílé kombiné s jen krajkou na lemu a živůtku. Krajka byla čirá, což znamenalo úplný pohled na prsa.

"Máš oblíbenou látku kombiné?" Vzala dvě kombiné z koše, bledě modrou nylonovou Vanity Fair s růžovou krajkou. Druhá byla také Vanity Fair, ale byla černý Antron III.

 

Nylonová je moje oblíbená, ale Antron III je taky hezká, "odpověděl a mírně se začervenal.

 

"Které z nich se ti líbí?" Zeptala se.

 

"Je těžké si vybrat jedno," odpověděl a úplně zčervenal.

Zachichotala se, když se podívala, jak roste boule v rozkroku jeho kalhot a položila mu ruku na nohu: "Chtěl bys, abych si jedno oblékla?" Kombiné vypadá mnohem lépe, když je správně naplněno, "

 

Nemusel nic říkat. Rozzářený pohled na jeho tváři to všechno řekl. Natáhla se k němu a zvedla kombiné. Když je zvedala nahoru a přes něj, obě ruce (pro vlastní potěšení) a kombiné pohladily bouli mezi nohama. Byla si jistá, že už cítila mírně vlhké místo. Když kombiné držela za ramínka, přejela s ní kolem jeho krku. Zavřel oči a nechal dlouhé "sssssssst" uniknout ze rtů.

Postavila se a držela ramínka kombiné, udělala mu modelovou pózu. Rozkoš v jeho očích jí říkala, jak je na to připraven. Kombiné bylo plisované s krajkou. Na lemu bylo 7 centimetrů plisé a krajky, prsní košíčky byly také z plisé a krajky. Celé kombiné bylo z těžkého nylonového trikotu. Vzpomněl si, že to bylo velmi populární u jeho matky a pamatoval si i několik jeho učitelek, které nosily tento styl.

 

"Podívej se na všechno, co máš rád. Vrátím se brzy. Užij si to, " řekla posměšným tónem. Rychle se otočila ve dveřích a dodala: "A jestli je ta boule v kalhotách nepohodlná, tak se svleč. Budeš v tom stejně jen pár minut." Pak zmizela do své ložnice.

Rychle se svlékla. Obdivovala se v zrcadle jen vteřinu, pak si vzala speciální g-string kalhotky a oblékla si je. Několik úprav a byla spokojená. Pak popadla kombiné a jedním plynulým pohybem je zvedla nad hlavou a nechala je sklouznout po těle. Z úst jí uniklo "sssssst". Upravila si kombiné, aby viselo správně, zkontrolovala si vlasy, vzala kartáč a udělala několik pohybů. Neměla na sobě žádný make-up nebo rtěnku. Nepotřebovala to. Kontrola na poslední chvíli, aby se ujistila, že její prsa jsou v krajkách a bradavky vypadají správně. Zcvakla je na efekt, mrkla na sebe a zamířila zpátky do obývacího pokoje.

Co ale viděla, když vstoupila trochu překvapeně, ji potěšilo. Ten chlápek byl nylonový narkoman. Měl v rukou obě spodničky. Jedna byla na jedné tváři a druhá na druhé. Jeho oči byly zavřené, když pohladil tvář nejprve jednou, pak druhou spodničkou. Pak se jimi hladil po svém nahém těle. Byl tak ztracen v pocitu, že ani neslyšel, že se otevřely dveře a vešla dovnitř. Odkašlala si.

Vykočil, když ji slyšel. Pak tam stál nahý, v každé ruce spodničku a začal něco říkat. Smutný úsměv na její tváři ho zastavil. Všechno, co mohl zamumlat, bylo "přistihla jsi mě, co?"

"No," zeptala se, "na co jsi myslel?"

 

Jen tam stál, červený jako řepa.

"No, tak začneme. Toto je nylonový trikot a je z těžkého denieru, bylo to velmi populární v padesátých a na počátku šedesátých let." Sázím se, že tvoje máma měla jednu z nich, " otáčela se a nápadně představovala, jak hladký nylon ukazuje její křivky.

 

Díval se na ni a ona si všimla, že jeho penis tuhne, když se jeho oči vpily do ní. Ale když se dostali k prsním košíčkům, jeho oči skoro vyskočily z důlků. Její ňadra naplnila košíčky tak, že se skládané plisé téměř vyrovnalo. Její bradavky byly tvrdé a tlačily se proti látce. Myslel si, že musí být téměř tak tvrdé jako jeho penis.

Přistoupila k němu, vzala mu spodničky z rukou a hodila je do koše. Přitáhla ho k sobě, políbila ho a vsunula jazyk do úst v bláznivém polibku. Pak odstoupila na délku paží, zvedla a obočí a zeptal se "Jak se ti to líbí? Dělám to správně?

 

Mohl jen přikývnout, aniž by se na ni podíval a sledoval, jak se pohybuje v měkkém třpytivém nylonu.

Pak se otočila a přitančila mu do náruče. Vzala obě ruce a obtočila je kolem sebe, nechala mu pohladit své nylonem oděné tělo, ale držela jeho ruku tam, kde chtěla. Kroutila boky a jeho penis se usadil ve štěpení jejího zadku, obalená tyč v nylonu. Předl. Jednou rukou odtáhla g-string kalhotky, které spadly na podlahu. Okamžitě to pro ni byla úleva a také se vpředu změnil tvar jejího kombiné.

Přitáhla si jeho ruce k prsům a vedla je do krajky, nechala ho cítit její bradavku na dlani. Otočila hlavu, aby mohla políbit jeho tvář a pracovat na uchu. "Já vím, jak moc se ti to líbí," řekla chraptivě. Její boky začaly pracovat, takže její zadeček pracoval s penisem a pomalu ho zvedal. Věděla, že skoro může cítit, jak jednotlivá vlákna trikotu klouzají nahoru a dolů po penisu.

 

Řídila jeho ruce po předku kombiné otevřenými dlaněmi. Věděla, že si užívá ten pocit. Pak je vedla k nové bouli v přední části jejího kombiné.

Ztuhl!

"To je v pořádku, nehýbej se," zašeptala mu do ucha a ujistila se, že její boky pokračují v rytmu. Držel ruku na jejím penisu, aniž by ji odtáhl. Ani se o to nesnažil. "Dobré znamení," pomyslela si.

 

"To bylo něco, co jsem nečekal," řekl nervózně.

"Já vím a až do tohoto okamžiku, i když jsem byla opravdová dívka v každém směru, že? No, já ale jsem, kromě toho." Řekla a pokračovala v pomalém zvedání jeho penisu na zadku. "Teď už víš, proč jsem řekla, že vím, jak moc se ti líbí kombiné. Tak jako mě. Jen se uvolni. Užij si to se mnou." A posunula jeho ruku dolů a pak zpět na jeho nylonem obalený penis. Věděla, že ho má, když měla na zádech malou mokrou skvrnu. "Preejakulát! Je můj." pomyslela si. Omotala jeho prsty kolem svého penisu. Věděla, že její penis a jeho byly téměř stejné velikosti a oba byli obřezáni.

"Můžeš mi upřímně říci, že to, co držíš v ruce, cítíš jinak než tvůj penis zabalený v kombiné?"

"Ne!" řekl slabě.

 

"Tak co je za problém? Uděláme si to společně." Uvolnila sevření a on začal hladit její nylonem zabalený penis v ruce. Při každém pohlazení se uvolnil.

 

"Je-li to stále problém, pak jen předstírej, že máš v ruce svůj penis," zasmála se a pak sykla rozkoší, když jeho prsty začaly hladit její penis jako jeho vlastní.

"Ach, máš krásnou ruku, milence," šeptala mu do ucha, a pak odvrátila hlavu zpátky v plném potěšení, cítila ještě víc ze zadní části svého kombiné, jak je mokrá. Natáhla se a pohladila jeho penis, měla jeho sperma na prstech. Prsty přitiskla ke rtům a zavřela oči, když je ochutnala. Sladkou chuť si vychutnávala, když sála sperma z prstů a objímala je ústy.

Její druhá ruka byla zaneprázdněna vedením jeho volné ruky po celém těle pokrytém kombiné. Věděla, že má rád pocit, že je má v ruce, a ona si užívala ruku, která ji hladila přes nylon. Jeho druhá ruka hladila bez odporu obratně její penis. Téměř omdlela, když cítila svůj mléčný preejakulát na kombiné. Věděla, že už to nebude dlouho trvat. Milovala, jak muži pro ni stříkají, milovala je, když se dostali do bodu bez návratu, protože věděla, že ji neodmítnou, a to i přes její velký penis. Potřebovala, aby se udělal nejprve on.

Jenže to trochu neodhadla. Byla blíž výstřiku, než si myslela, když cítila, jak tuhne a sténá a jeho sperma jí stříká přes záda jejího kombiné. Nejdřív cítila horko, když se začala hromadit první vlna. V jednom okamžiku to byla téměř taková síla, že ji zasáhl přes vrchol kombiné mezi rameny. Skoro jí vynechalo srdce, protože byla předjížděna vlastním orgasmem. Držela jeho ruku nad hlavičkou jejího penisu, který pulsoval a stříkal a stříkal horké sperma do kombiné v jeho ruce. Byla překvapena šesti dlouhými křečemi, nasákla jí celá přední strana kombiné a dokonce zanechala viditelné stopy spermií na ruce, když se vášně ztišily.

Klesli na pohovku za nimi. Několik okamžiků mlčeli, když vlny vášní pomalu ustupovaly. Přitiskla se k němu a chichotala se. "Wow," řekla, "Příště si oblečeš kombiné."

 

"Neměli bychom se nejdřív umýt?" zeptal se

 
Otočila se, položila ho na záda, pak přehodila nohu a v okamžiku se nad ním rozkročila. Podívala se na něho, když si stahovala ramínka kombiné z ramen, odkryla prsa a stáhla kombiné do pasu. Když sklonila prsa k jeho ústům, řekla: "Tohle je potřeba nejdříve umýt." S tím se posunula, popadla oba penisy do nylonového zábalu a začala je hladit, cítila, jak oba reagují v její ruce….

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Odpolední potěšení - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek