Soutěž 2018 - Poprvé v kombiné - Martina

06.01.2019 12:16

Myslím, že moje láska ke spodničkám začala v 60. letech, když jsem byl vychováván v rodině se třemi sestrami. Takže jsem byl "odhalen" docela brzy v dětství, když se holky oblékaly a běhaly po domě jen v prádle. Mojí skutečnou vášní však bylo kombiné. Když jsem byl mladý teenager, zkoušel jsem na sobě spodní prádlo mé matky a sester pro vzrušení. Bílá byla moje nejoblíbenější barva (a je dodnes), obzvláště se spoustou krajky na živůtku a lemu. Tahle 50. a 60. léta byla úžasná!

Každopádně jako jediný syn a bratr jsem měl svůj vlastní pokoj. Když jsme se konečně přestěhovali na předměstí, měl jsem v suterénu vlastní pokoj. Jednoho dne jsem si "vypůjčil" jedno z kombiné mých sestřiček (samozřejmě bílé). Materiál byl silnější než obvykle, ale pocit byl úžasný, když jsem je hladil rukou. Vzpomínám si, jak se můj penis pomalu zvedal, když jsem pokračoval, někdy jsem se tím kombiné hladil po tváři, kdy jsem cítil tkaninu a slabou vůni parfému mé sestry.

V pokoji jsem rychle zamkl dveře a svlékl se do naha. Chvíli jsem se třásl, když jsem si kombiné přetáhl přes hlavu a nechal pomalu sklouznout na mé tělo. Myslel jsem, že jsem zemřel a šel do nebe. Jediné místo, kde se kombiné zadrhlo, byl můj tvrdnoucí penis. Takže když jsem ji stáhl dolů, hedvábná tkanina se mi opřela o tuhý úd. Instinktivně jsem se otřásl, když jsem na sobě kombiné pohladil. Žádná podprsenka nebo kalhotky, jen tohle nebeské kombiné a já. Začal jsem hladit svůj tuhý penis přes tuto hedvábnou látku, byl jsem opravdu v nebi.

Brzy jsem si lehl tváří dolů na mou postel, prostě se houpal sem a tam a užíval si stimulace z tohoto úžasného kombiné. Podotýkám, že jsem byl mladý a nikdy před tím jsem ještě nezažil orgasmus. Po deseti minutách jsem si najednou uvědomil divný, ale krásný pocit mezi nohama. Co to sakra je? Ptal jsem se sám sebe. Byla to jedna z nejúžasnějších zkušeností, které jsem kdy cítil. Natáhl jsem se a ucítil jsem lepivou skvrnu na kombiné a na prostěradle. Byl to pocit, který jsem si opravdu oblíbil!

Netřeba dodávat, že jsem si „zapůjčil“ to kombiné na zbytek léta a býval v mém pokoji často sám. Do dnešního dne si stále pamatuji tu noc, když jsem se zamiloval do kombiné...

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Poprvé v kombiné - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek