Soutěž 2018 - Sám doma - Martina

18.01.2019 09:48

Moji rodiče odjeli na víkend. Byl jsem sám, sestra byla venku se svými přáteli. Bylo to perfektní, protože jsem věděl, že mám dost času na to, abych se mohl oblékat do svých oblíbených kalhotek, podprsenek, atd.

Myslel jsem, že projdu zásuvky své sestry a uvidím, co má. Když jsem to udělal, uviděl jsem tu nejneuvěřitelnější věc – soupravu průhledných tang a podprsenky. Musel jsem to zkusit. Bylo to neuvěřitelné, nikdy jsem to nechtěl sundat.

Musel jsem asi usnout, protože jsem najednou slyšel hlasitý zvuk, byl to můj starší bratr a pár jeho přátel. Zastavili se před pokojem sestry, aby viděli, co se děje. Co jsem mohl dělat, ležel jsem tam v kalhotkách mé sestřičky před bratrem a dvěma jeho přáteli. Snažil jsem se vstát a odejít, ale řekli, pokud chceš být dívkou, budeme s tebou tak zacházet.

Dotýkali se mě a hladili mě, pak můj bratr řekl svým přátelům, aby se svlékli. Můj bratr mě přiměl, abych si klekl na kolena sál jejich penisy, když mě ho strčil do zadku, bolelo to, stále se mě zeptal, jak se cítím jako dívka.

Najednou vešla sestra a všechno viděla. Vydírala mého bratra a jeho přátele. Chtěla, aby se také oblékli do kalhotek, nebo že řekne všem ve škole, co viděla. Takže to udělali a k jejich překvapení je vyfotila.

Byli jak šílení, řekla jim, že mezi sebou musí dělat to, co dělali mě, nebo že všem ve škole ukáže fotky. Asi po hodině jim řekla, aby odešli.

Pak jsme se se sestrou rozhodli jít spát, zeptala se mě, jestli chci spát s ní, řekl jsem, že ano. Chtěla mi dát něco na noc, ale byl jsem spokojen s tím, co mám. Pak se svlékla, měla oranžovou podprsenku se slušivými tangy, vypadala tak dobře, že jsme se objali a ona mi řekla, že mohu kdykoliv nosit její věci, řekla dokonce, že mě může koupit vlastní, kdybych chtěl.

Po zbytek toho víkendu jsme se s mojí sestrou oblékali a bylo to skvělé, dokonce mně oholila nohy a udělala mi make-up. Teď jsme si tak blízké a ona mi dokonce řekla, že udělá všechno, o co jí požádám. Takže v sobotu večer mě nechala experimentovat a bylo to úžasné. To pokračuje až do dnes.

Diskusní téma: Soutěž 2018 - Sám doma - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek