Soutěž kamarádek - Natali - soutež 2021

14.02.2021 15:26

Moje sestra Natálie s kamarádkou vyhrály týdenní pobyt v relaxačním zařízení v thajsku. Celé  to bylo jako promo pro kosmetickou kliniku, o celé akci mají vyjít PR články a obecně je to celé jedna velká marketingová akce. Ségra i její kamarádka Katka se na to strašně těšili a jak se to blížilo tak mi o tom stále víc a víc vyprávěli. Bohužel se stalo to, že ségra jsi dost nepěkně pár dní  před odletem zlomila nohu... Okamžitě se jí celá vidina výletu zhroutila před očima a bohužel i její kamarádce Katce, protože věděly, že podmínkou je aby jely obě dvě, jinak jsou v řadě náhradnice, které by jely místo nich.


Ten večer co si ségra zlomila nohu jsme já a Katka seděli u ségry v nemocnici a řešili jak to udělat aby alespoň Katka o ten výlet nepřišla. A pak najednou ségra vyslovila tu myšlenku: “A co kdyby s tebou jel brácha?” Vytřeštil jsem na ni oči a nechápal co tim myslí. “Oni chtějí dvě holky a já jsem kluk!”

“No jasně! Dostanou dvě holky! Uděláme z tebe mě! Jsme si docela podobný! Oba blonďáci, vlasy máš skoro delší jak já a máš i trochu ženské rysy. No a zbytek spraví makeup!”

Absolutně se mi do toho nechtělo a ani jsem si moc neuvědomoval co by mě tam mohlo čekat ale škemrající pohledy ségry a Katky byly urputné...

Nakonec jsem na to tedy kývl s tím, že to dělám jen kvůli nim a že se to nikde nemůže provalit a nikdo z mých kamarádů ani rodiny se to nesmí dozvědět. Obě souhlasily a vypadaly šťastně. Za to jsem byl rád protože ségra je skvělá a s Katkou si taky hodně rozumím. A ono to vlastně nebude tak špatné. Budou o mě pečovat a sem tam se nechám vyfotit pro nějaký článek.

V té době jsem to ještě nevěděl, ale tenhle příběh mi slušně obrátil život...



Firmě, které to celé organizovala jsme samozřejmě nic nemohli říct, protože by na to určitě nepřistoupili. Takže jsme si den před odletem dali zkoušku na ostro. Souhlasil jsem, že začneme o den dřív abych si trochu zvykl na to žít jako holka. Takže v pátek ráno mě vzbudila ségra na bytě a rovnou nalíčit, obléknout a jdeme na nákupy. První den se mi nechtělo do šatů tak mě navlíkli do bokovek a trička. Prsa mi vycpali ponožkama a vyrazili jsme na nákupy. Při prvním pohledu do zrcadla jsem vypadala opravdu celkem jako ségra a makeup šikovně zakryl drobné mužské rysy, kterých je pravda že moc nemám. Sestru jsme nechali doma a s Katkou vstříc nákupům. 


V obchodním centru to probíhalo tak že jsem si v podstatě stoupnul do kabinky a čekal co mi všechno Katka přinese. Mám pocit, že jsem za celé dopoledne vyzkoušela snad tisíc kusů oblečení, ale docela mě to bavilo. V Thajsku je teplo, takže většina věcí byli šaty, sukně a tílka.


Drobný problém nastal s prsama když jsem měl tílko, ale vzhledem k tomu, že moje ségra není nijak zvlášť vyvinutá tak to zase tak nevadilo a já mám navíc trochu vysportovaná prsa. Efekt výstřihu mě holky naučili jak udělat makeupem a stínováním. Ségra i já jsme byli takový vysportovaný vyžle no… Není divu, že jsme si podobní.


Nastal den D, neboli den odletu. Všechno potřebné zabaleno. Bylo trochu zvláštní balit si sebou jen dámské věci a všechny pánské nechávat doma. Pas a občanku mojí ségry a můžeme vyrazit. Domluvili jsme se, že víc bude mluvit Katka a já jako Natálie se budu tak usmívat a přikyvovat. 


Hned na letišti na nás čekala delegátka ze společnosti co to zařizuje. Prošli jsme všema kontrolama, což mě moc nepřekvapilo i se ségřinou občankou a pasem. Fakt jsme vypadaly stejně.


Po přistání nás uvítala organizátorka a naložila nás do taxi. Řikala, že celou dobu bude kolem nás malý štáb a kameraman a že to budou natáčet. Dali nám přesný harmonogram toho co se který den bude dít. Koukal jsem na to s vytřeštěnýma očima. Měly jsme s Katou před sebou snad všechny procedury co se dají vymyslet. U spousty z nich jsem ani netušil co to znamená. Odvezli nás na hotel a druhý den ráno mělo vše začít.


Den první: Manikůra, pedikůra a vlasy.

Vyzvedlo nás zase taxi a rovnou nás odvezli do nehtového salónu. Vlastně se nás ani moc na nic neptali a rovnou nás usadili a začli pracovat na mých nehtech. Katku posadili vedle. Trvalo to skoro tři hodiny a já jenom nevěřila co mi udělali s nehtama. Jak jsem postupně viděla, jak mi je prodlužují, házela jsem nervózní pohledy na Katku, která mě zase uklidňovala pohledy, že to zvládnu. Nic jiného mi nezbývalo. Nechtěl jsem to Katce zkazit tak jsem tiše trpěl. Výsledek byl neskutečný. Katce udělali krásné decentní nehty, jemně růžové. A mě z nějakého důvodu udělali pěkně dlouhý drápky v různých růžových odstínech:

https://i.pinimg.com/564x/89/ce/4c/89ce4c76b91ef2dcf3c03aef488e7f3b.jpg


Na nohou jsem pak měl jen tmavě růžovou. Mohlo mi to docvaknout, že ze mě budou dělat takovou barbínu. Ségra taková byla. Uměla se krásně oblékat a takovéhle doplňky jí nebyly vůbec cizí… Ještě nás všichni ubezpečovali jak je to kvalitní a že ty nehty vydrží několik týdnů. Skvělý… Jsem zvědavej jak s tím budu fungovat. Jako sice moje ruce vypadayi fakt hezky a opticky mi to prodloužilo prsty, ale i tak.


Pak přišel na řadu kadeřník. Asi jsem si neuvědomil, co všechno za celkem zásadní změny budou dělat, když jsem na tohle kývl. Jako kluk mám dlouhý vlasy ale holčičí účes to zrovna nebyl. Takže si mě kadeřník vzal do parády. Vlasy prostříhal a upravil, mírně nabarvil a ocházel jsem s účesem jak filmová hvězda… Musím říct, že ofina mi celkem slušela… teda jako holce! Jako kluk jsem byl ve větším a větším průšvihu. Nejdřív nehty na tři týdny a teď účes, ze kterého se nevylžu jako kluk. Ani s tím nic moc neudělám. Tohle zabralo v podstatě celý den a večer jsme měli volno. Strávili jsme ho s Katkou na pláži a povídaly jsme si a sbližovaly se. Pořád řikala, jak mi to hrozně sluší, což mě štvalo ale lichotilo zároveň.


Den druhý: Kosmetika.

Dobré ráno, učesat, obléknout šaty a zase do taxi a tentokrát do jiného salónu. Dneska se budou věnovat prý hlavně obličeji.

Čeká nás tvarování obočí, 4D lifting (netuším co je), tvarování rtů (prý aby byly plnější trochu), oční linky a spoustu dalších věcí. Některé z nich byly fakt příjemné a musím říct, že moje pleť potom vypadala fakt luxusně. I Katce se to moc líbilo. Podobně jako včera nastalo několik momentů, kdy jsem si řikal, že z toho nějak vycouvám, ale Katka mě vždycky podpořila a takže teď mám perfektně vytvarované obočí, samozřejmě vytrhané, to jen tak nedoroste... Potom mi cosi napíchali do rtů, takže je mám mnohem víc holčičí a takové plnější a v neposlední řadě nám udělali na přání Katky a ségry (díky holky) permanentní oční linky. Když jsem se ptala na to jak to myslí permanentní tak prý, že to bohužel vydrží tak pár let a pak se musí na dodělání zase. Pár let??? Vytřeštil jsem oči na Katku a ta se tak mírně uchichtla. Taky jsem se musel usmát, ale spíš nevěřícně.


Než jsme odcházeli tak nás ještě zastavila produkční, že ještě jeden detail zapomněli, ať si ještě na chvilku sednu a zavřu oči. Tak jsem to udělala a najednou cvak cvak, dvakrát to píchlo a měla jsem propíchlé uši. Jakože komplet. Žádné klipy, prostě komplet. Produkční řikala ještě: “To se příště připomeňte, jste si to sama přála. Máme tady speciální metodu, která vůbec nebolí a můžete v podstatě od zítra nosit normální náušnice.” Jenom jsem otevřela pusu a vykoktala něco ve stylu: “Dě děkuji…” a šla jsem pryč. Katka na mě koukala a potutelně se smála.


Den třetí: kurz líčení

Třetí den byl celý věnovaný intenzivnímu kurzu líčení, takže nám ukazovali jak se nalíčit pro různé příležitosti a jak si udělat dokonalé stíny, rtěnku atd. To mě docela bavilo, bylo to takový malování a bylo neuvěřitelný co všechno člověk může pomocí líčení udělat. Je fakt, že už jsem to měl trochu snazší díky obočí a linkám a krásným plným rtům (slova Katky) ale bylo to prostě fajn. 


Čtvrtý den jsme měli volno tak jsme s Katkou trochu lenošili a pak mě vytáhla na nákupy. Prý, že už jsem zralá na nějaké nové věci a když nám tady hradí všechno tak se trochu rozšoupneme. V kabince na mě střídala všechny možné outfity, šaty, sukně, tílka, boty, prostě všechno a nakonec jsme odešly se spousta taškama směr hotel. Na hotelu Katka řekla, že mi ještě koupila něco o čem nevím. A vytáhla krásné černé šaty a lodičky a řekla: 

“V tomhle tě dneska chci vzít na večeři.”

Vytřeštil jsem na ní oči a když jsem viděl ty vysoký jehly tak se mi skoro zvednul žaludek. Katka když to viděla tak ke mě přišla, objala mě a dala mi pusu na tvář a řekl: Neboj holka moje to zvládneš. Oblékni si a vyrážíme. Šel jsem se převléknout, vzal jsem si i podpatky a byly překvapivě pohodlné. A celkem jsem koukala, že v tom zvládnu chodit. Procházela jsem se po pokoji sem a tam když najednou slyším za sebou Katku: “No vidíš, tobě to jde na podpatcích lépe než mě.” 

Otočil jsem se a spatřil Katku v nádherných červených šatech a na nohou sexy páskové sandálky s černou mašlí. “Vypadáš nádherně”

“Děkuji, ale né tak dobře jako ty!” Řekla a přišla ke mě.

“Ještě ti něco chybí a to bude poslední detail” Otevřela dlaň a v ní měla velké zlaté kruhové náušnice. “Musíš ty svoje dírky v uších využívat když už je máš.”

Neprotestoval jsem a nasadil si je.


https://www.fashionphd.com/assets/img/feed/3/DlW6xIEXoAANjNN.jpg


Byl to krásný večer. S Katkou jsme si povídali až skoro do rána. Hrozně jí to slušelo a měl jsem pocit, že i já se jí líbím nějak víc když jsem jako holka. Lidi kolem na nás mohli oči nechat a otáčeli se za námi.


Pátý den mě čekala asi největší změna. Podle programu už nemělo nic být, nicméně produkční nás ráno u snídaně překvapila a řekla, že má pro nás překvapení. Vzala nás do taxi a odvezla někam do takové větší budovy. Tam si nás vzali do místnosti, kde byly připravené kamery a stálo tam pár lidí. 


“Protože jste si to obě přály ve vašem medailonku o sobě a protože jste obě zmiňovali, že by to pro vás byl splněný sen ale nemůžete si ho dovolit. A protože věříme, že vám to může pomoci k tomu abyste se cítili krásně. Rozhodli jsme se, že vám oběma zaplatíme zvětšení prsou. Všechno je připraveno a můžete to absolvovat hned teď. Jedinou podmínkou je, že musíte tuto proceduru podstoupit obě.”


Spadla mi brada a vytřeštil jsem oči nejdřív na produkční a pak na Katku a Katka na mě. Katka vypadala vyloženě šťastně a já spíš zmateně. Vůbec jsem netušil co mám dělat. Katka navrhla, jestli se můžeme poradit mimo kamery. S tím produkční souhlasila a my jsme šli do vedlejší místnosti.


Katka hned spustila:

“Já si uvědomuju co po tobě žádám ale prosííííím udělej to pro mě! Fakt prosím!” žadonila

“Zbláznila ses? Tohle je operace, to není něco co jen tak můžu sundat! To nezvládnu!”

“Ale zvládneš! Zvládneme to obě, fakt! Prosím věř mi. Je to pro mě fakt důležitý a slibuju, že udělám vše proto aby se to líbilo i tobě.”

Váhal jsem a nevěděl jsem co mám říct. Když jsem viděl Katčiny oči tak jsem nemohl říct ne. Přece jenom už jsem toho fakt za ten týden udělal hodně a nějak tenhle poslední krok už byl tak nějak jedno jestli ho udělám nebo ne. Takže jsem souhlasil.

“Děkujuuuuuu ječela Katka a objala mě a dala mi pusu.”


Vyšly jsme ven a sdělily jsme výsledek našeho rozhodnutí.

“Výborně” řekla produkční.

“Tak pojďte zde s panem doktorem, on vás vezme na předoperační a můžeme se do toho rovnou pustit.”


Doktoři nám vysvětlovali procedury, řešili velikost co pro nás můžou udělat a všechno nám vysvětlili. Všechno jsem vnímala tak nějak normálně. Slíbili, že se pokusí mi udělat až velikost C pokud to půjde. Že mám docela místo pod kůží tak to půjde. Usmála jsem se, na znamení že to ráda slyším. Katka se taky usmála.


Lehla jsem si na sál a přemýšlela co asi bude až se probudím. Když mi dali masku tak jsem postupně odpočítávala a představovala si jaké to asi bude žít s céčkama jako holka mnohem delší dobu než jsem původně zamýšlel… 

Diskusní téma: Soutěž kamarádek - Natali - soutež 2021

Datum: 03.05.2021

Vložil: Tatiana

Titulek: nádherná poviedka

ahoj, bude ešte niekedy pokračovanie?
Ak nie,bola by to totiž naozaaj vel´ká škoda

Datum: 02.05.2021

Vložil: Diana pothurská

Titulek: Krasa

Ahojky krásná povídka doufám že bude pokračování už se moooc těším

Datum: 30.03.2021

Vložil: Didier

Titulek: Skvělá povídka

Moc krásně napsané moc se těším na pokračování

Datum: 22.03.2021

Vložil: KAČKA

Titulek: Pokračování v nedohlednu

Krásný příběh ale pokračování jako u každé dobré povídky nikdy ach jó a to se psalo poslední korekce a pujde ven další díl tak snad se ho někdy v budoucnu dočkáme.

Datum: 10.03.2021

Vložil: Vendy

Titulek: Pěkné čtení!

Taky se moc těším na pokračování, uvítala bych více kadeřnických a kosmetických zážitků.

Datum: 04.03.2021

Vložil: Naty

Titulek: Úžasný

Super povídka povedla se jen marně čekám na pokračování. Doufám že se to rozvine dobře. Sranda by pak byla kdyby znej udělaly přesnou kopii sestry sevsim všudy

Datum: 19.02.2021

Vložil: Cernaovečka

Titulek: soutéž kamaradek -vynikajici

Ahojky musim uznat že jsem ji četla už někllikrat a je fakt super doufam že se brzo dočkame pokračovaní s troškou detailu :-* fakt super

Datum: 21.02.2021

Vložil: Natali

Titulek: Re: soutéž kamaradek -vynikajici

Děkuju moc :-) Ještě udělám korekturu a pak bude pokračování :-) Copak za detaily byste si přála? :-)

Datum: 23.02.2021

Vložil: Cernaovecka

Titulek: Re: Re: soutéž kamaradek -vynikajici

No a co kdybych dostala od vas enail a vymenily by jsme navrhy tam? :-)

Datum: 24.02.2021

Vložil: Natali

Titulek: Re: Re: Re: soutéž kamaradek -vynikajici

Klidně, ale nechce se mi ho sem úplně psát veřejně a nenapadá mě lepší způsob :-(

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek