Splněné sny - Jana - soutěž 2020

15.02.2020 12:23

1

 

Nejsem spisovatel, ale pokusím se s vámi podělit o několik zážitků, které změnili život.

A to bylo tak:

Život, to je jen samá práce, stres, povinnosti, znáte to. Pro to všechno po chvíli přijdete na to, že abyste si užili život máte strašně málo času. Každý večer padnete do postele a místo na manželské radovánky máte chuť akorát na to, zahrabat se do deky, zavřít oči a nechat si něco pěkného zdát.

A ono se vám něco zdá, máte svoje představy a touhy a samozřejmě i z nedostatku plynoucí intimní. Do toho se podíváte párkrát na lechtivé video nebo obrázky na netu a za chvíli už nemyslíte skoro na nic jiného.

Tak moc chcete něco z těch snů prožít se svým partnerem, ale i když jste k sobě otevření, tak pořád nějak není vhodná chvíle na to to probrat atd. atd.

A tak vaše intimní chvíle spadají do stereotypu a i když je to hezké, tak si prostě dovedete představit, že by to mohlo být lepší. Že by toho vzrušení mohlo být víc, že to uspokojení by mohlo být bouřlivější a podobně.

Máte-li štěstí, jednou za čas na tu správnou chvíli dojde a svoje představy, sny a touhy si s partnerem můžete vyříkat. Když máte ještě víc štěstí, tak ty představy, sny a touhy zrealizujete.

A my s mou ženou jsme měli víc štěstí.

Prostě a jednoduše, jednou v sobotu jsme si po takovém dlouhodobějším stresu zašli do restaurace. Dali si dobrý gáblík, samozřejmě jsme dostatečně popili a domů jsme se vrátili nejen dost pozdě v noci, ale taky ve velice dobré náladě. Sice v takovém stavu zrovna intimní zážitky nejsou nejintenzivnější, ale občas jdou zábrany stranou a najednou je to venku. Oba zjistíte, že už jenom vyprávět svoje touhy je pro oba silně vzrušující a tak nejenom, že můžete vyprávět o svých představách, ale poznáte i sny své drahé polovičky.

Tak jsem se třeba dozvěděl to, o čem jsem neměl ani tuchy. Dozvěděl jsem se, jak mou ženu vzrušuje představa, že mi strčí do zadku robertka a přitom jak mě s ním bude šukat si ho vyhoním. Nebo jak si nasadí připínáka a jím mě opíchá. Že se na netu dívá na taková videa a že by si moc přála to vyzkoušet. Tak to mě opravdu ani nenapadlo, ale když mi to vyprávěla, stál mi jak svíčka a byl opravdu jak šutr. No a já se jí zase svěřil se svou touhou, která začala přečtením jedné povídky a která byla o tom, že se jednou probudím a ve skříni najdu namísto svého jen dámské spodní prádlo. Dámské kalhotky, třeba podprsenku, košilku a že ona mi řekne, že od teď budu nosit jenom to.

Ten večer skončil perfektním sexem, jaký jsme už dlouho neměli. Při mém lízaní její zarostlé kundičky se dostala až k vrcholu a orgasmu jsme dospěli spolu ve chvíli, kdy jsem do ní začal stříkat své semeno. Než jsme šli spát, slíbil jsem jí, že to, co jí vzrušuje, určitě vyzkoušíme.

Když jsem se v neděli ráno probudil – no ráno, kolem poledne, chtěl jsem se obléknout a kupodivu v šuplíku se spodním prádlem jsem nenašel nic. Tedy nic až na jedny černé dámské kalhotky s celou pření částí z nádherné krajky. Koukal jsem asi trochu překvapeně.

„Ty jsou moje, ale asi by ti mohly bejt.“ Ozvalo se za mnou

Pochopil jsem hned. Otočil se a dal jí pusu

Vzal jsem kalhotky a chtěl si je hned nasadit. Ani mi to nepřipadlo nějak nepatřičně. Naopak už jen při jejich oblékání jsem se dost vzrušil, takže jsem měl docela problém, do nich svůj ztopořený penis dostat. Ale poradil jsem si s tím.

„Jsem netušila, co to s tebou dokáže udělat.“ Usmívala se moje žena a pohladila mě po krajkové bouli mezi nohama.

Jen jsem slastí funěl.

„Co takhle zajít do města? Měli bychom ti koupit ještě nějaký. Jedny kalhotky ti asi stačit nebudou.“ Navrhla a já jen kývl.

„Ale až po kafi! A něco k jídlu si můžeme dát ve městě.“ rozhodla a odešla do kuchyně.

Já si zatím skočil do koupelny provést ranní hygienu. Trochu jsem se uklidnil a penis mi trochu povadl, ale příjemné lechtání krajky ho stále udržovalo v jakémsi poloztopořeném stavu. Byl jsem stále vzrušený a cítil se skoro jak v ráji.

Po kávě jsme se oblékli a vyrazili do města.

Když jsme v nákupním centru v obchodě s oblečením zamířili do oddělení dámského spodního prádla, byl jsem poněkud nesvůj. Zvláště když se žena začala probírat jednotlivými vystavenými kalhotkami, strkala mi je před obličej a ptala se mě, jestli se mi líbí tyhle nebo tyhle. A když prohodila několik vět ve smyslu: „Tyhle by ti mohli sedět.“ nebo „Tyhle by sis moh koupit.“, cítil jsem jak rudnu a řekl jí, že by nemusela tak křičet, protože každý nemusí vědět, proč tu jsme.

Jenom se smála a pokračovala úplně stejně. Nakonec mi sama vybrala patery kalhotky. S krajkami, volánky, mašličkami. Takové opravdu sexy. Už jen pohled na ně mi péro postavil tak, že jsem se bál, aby si boule na mých kalhotách nikdo nevšiml. Díky té erekci jsem opět ucítil intenzivní tření krajky kalhotek na mém žaludu, což mě vzrušovalo ještě více a díky tomu má erekce neochabovala.

Když jsme měli kalhotky, odtáhla mě k podprsenkám.

S tím jsem tedy opravdu nepočítal. Srdce mi bušilo vzrušením i nervozitou. Přeci jenom, v situaci, kdy mi moje žena vybírá dámské spodní prádlo, jsem ještě nebyl. Ale byl to můj splněný sen.

„Říkal jsi přeci, že bys chtěl i podprsenku! Tak pojď!“ zavelela a hned se začala probírat jednou za druhou.

„Chtělo by to vyzkoušet. Moc velký prsa nemáš, takže to bude A. Velikost odhaduju na 85 nebo 90, ale to musíme vyzkoušet!“ obrátila se na mě se dvěma podprsenkami v rukou.

Cítil jsem jak rudnu a začínám se potit.

„No to nemyslíš vážně! V žádným případě!“ zaprotestoval jsem skoro šeptem.

„Tak hele. Chtěl si kalhotky, máš je! Chtěl jsi podprdu, máš jí mít, ale prostě si ji vyzkoušíš, než jí koupím. Co když ti nebude? Já nebudu vyhazovat peníze oknem. Támhle jsou kabinky. Půjdeme tam spolu a nikoho ani nenapadne, že si jí zkoušíš ty a né já.“ Odpověděla mi taky skoro šeptem a pak ještě dodala: „takže pojď, abych ti to nemusela vysvětlit ještě jednou a nahlas!“

Zdálo se, že další můj protest by byl k ničemu a tak jsem jí následoval do kabinky. Tam jsem si rychle a bez jediného slova sundal bundu a tričko a nechal si od ní pomoci s nasazením a zapnutím první podprsenky. Ten nezvyklý pocit a pohled na svá prsa zakrytá košíčky push-upky mě opět dostával do varu a na mých kalhotách opět povyrostla boule.

„No vidíš. Ani to nebolelo. Spíš právě naopak, co?“ usmívala se a pohladila bouli v mém rozkroku.

Pak ale ruku odtáhla a zkontrolovala nasazenou podprsenku zpředu i zezadu.

„Velikost sedí, ale ty košíčky moc ne. Chtělo by to něco trošku jinýho.“ Zhodnotila svůj výběr.

„Mě se zdá dobrá.“ Pospíšil jsem si se svým názorem. Spíš ale proto, abych měl tuhle situaci už za sebou.

„Tobě možná. Ale podívej se, jak ti ty košíčky vůbec nesedí. Nějakej náznak prsou sice máš, ale koukni tady, jakou tu máš fugu. To chce prostě trochu jinej střih. Taky je to B, ale 90A jsem tu nikde neviděla. No nic. Sundej to. Tu druhou ani nemá cenu zkoušet. Mrknem ještě na nějaký jiný.“ Rozepla mi podprsenku, počkala až si jí sundám a obleču se.

Nakonec jsme se do kabinky vrátili ještě čtyřikrát. Na protesty jsem rezignoval, trochu se uklidnil, ale pořád si dával pozor, jestli nás někdo nepozoruje. Naštěstí to vypadalo, že jsme všem okolo úplně ukradení.

Nakonec mi žena skutečně vybrala dvě podprsenky velikosti 85B. Jednu černou push-up a jednu černou super push-up s béžovými košíčky potaženými černou krajkou.

Obě mi těsně obepínaly prsa a opticky je zvětšovaly. Ta druhá dokonce tak, že to vypadalo, jako bych měl opravdová ženská prsa.

Pak už nám nic nebránilo v tom, abychom zamířili k pokladnám. Cestou ještě žena prohodila, že bychom mi mohli ještě vybrat nějaké body, ale to už jsem opravdu odmítl.

U pokladny se jen prodavačka trochu zarazila a ptala se ženy, jestli si je opravdu jistá vybranou velikostí, ale ta jí ujistila, že stoprocentně. Chtěl jsem zaplatit kreditkou, ale nenechala mě a zaplatila sama se slovy „to je dárek“. To prodavačka už koukala dost nechápavě, ale žena vzala tašku s nákupem z pultu, podala mi jí a šli jsme. Opravdu se mi při odchodu ulevilo.

„To máš pro začátek.“ Usmála se na mě, když jsme vyšli z obchodu.

Dalo se udělat jen jedno. Dát jí pusu, vzít jí za ruku a zajít se někam najíst.

Od té doby nosím pouze dámské kalhotky. Doma potom i podprsenku. Žena mi řekla, že uděláme dohodu: „Já doma podprsenku nosit nebudu a ty jo!“ Dohodli jsme se poměrně rychle.

Diskusní téma: Splněné sny - Jana - soutěž 2020

Datum: 26.09.2020

Vložil: Martina

Titulek: Hezký příběh

Já jsem v dámském celé dny i noci. Nosím vše, nejen podprsenky a kalhotky. Manželce se to líbí.

Datum: 21.03.2020

Vložil: Alex

Titulek: Úprimne závidím.

Mne sa doma dosť pracne podarilo presadiť tanga , legíny a body - aj to s racionálnym zdôvodnením - praktickosť, vzdušnosť, a legíny - sú jednoznačne lepšie a krajšie a spodky...

Datum: 06.03.2020

Vložil: romanapecenych

Titulek: Ano souhlasím s Lucijí.

Já se mohu pochlubit že tento příběh jsem prožila a to vícerokrát

Datum: 16.02.2020

Vložil: Lucie Sub

Titulek: Normální a uvěřitelný příběh

Moc pěkné. A přirozené.

Přidat nový příspěvek