Spolužák - 2.díl – Ali

12.08.2023 00:41

Po nějakém čase jsem měl obchodní jednání se zástupcem jedné firmy ze Švédska, k mému překvapení přijel vzhledem i jménem typický Švéd, ale mluvil perfektně česky. Jednání s ním bylo velmi korektní a příjemné. Sám navrhl, zajít na nějaký drink. Náhodně byl v dobrém dosahu podnik kde občas pracoval i Martin(a). Nebyl jsem tam více jak rok, a tak jsem vůbec netušil, jestli ho/jí potkáme, ale to nebyl důvod proč dát drink. Poseděli jsme a už jsme chtěli odcházet a najednou vidíme drobnou zrzku v minišatech. Pan Anderson zbystřil a odchodu nechtěl ani slyšet. Martina přišla pozdravit, při tom jí svlékal pohledem. I já musím přiznat, že vzhled Martiny za víc jak rok doznal podstatné změny k lepšímu. Hlavně šaty byly již ve vyšší úrovni.  Prostě jí to seklo. Pan Anderson byl z ní úplně vedle a v průběhu posezení měl za cíl jí sbalit. I se mu podařilo si domluvit na druhý den oběd.

Tímto to pro mne skončilo.

Další jsem se dozvěděl od Martina asi po půl roce, když jsme se náhodně potkali přes den na ulici. Martin byl jako elegantní žena v zeleném kostýmku s mini sukní, perfektní make-up, lodičky s podpatkem, drahá kabelka.

Byl jsem zaskočen, ale šli jsme posedět. A vyprávěl mi:

 

V baru mu Andersonem bylo vnuceno pozvání na oběd a vyměnili jsme si spojení. Připadalo mi nečestné ho vodit za nos, a tak s pomocí družky Petry jsme udělali hezkou Martinu. Petra pro mne volila květované šaty s velkými červenými květy na bílém podkladu. Prádlo bylo nutno zvolit bílé, tělové silonky, červené lodičky a kabelka. Rtěnka byla též ve stejném odstínu.

Byl to pro mne dost nezvyk. V práci v baru je přítmí, mám tam zázemí a je to můj pracovní oděv. Teď to bylo o tom vyjít v převleku ven za plného světla. Byla ze mne sice atraktivní žena, ale sebevědomí bylo dosti nízko.

Petra mne doprovází k restauraci, a po vstupu už je to jen na mě… Pan Anderson je již u stolu. Je velmi galantní, slušný a milý. Hledám jen okamžik, kdy mu povím pravdu o Martině – při desertu! Říkám mu, že mám vystudovanou ekonomii bakalář a právník s doktorátem (týden), jen se diví, proč pracuji v nočním podniku. Tak to je okamžik, kdy mu povím zbytek příběhu. Jen pozoruji, jak mění úsměv. Čekám, co bude. Chvíli tupý pohled do nekonečna, pak smích. Následuje spousta otázek, i na sexuální preference, ale ujišťuji ho, že je to „jen“ můj pracovní oděv.

V tom případě mi navrhuje práci pro něj, jelikož má v Česku ještě domluvit další obchod, který vypadá dost dobře, ale má pochybnosti o finančním plnění z české strany. Moc mne prosí o pomoc a slibuje mi velmi zajímavou finanční odměnu.

Druhý den volím stejný obleček a jedeme na jednání. Představuje mne jako svou asistentku a tváříme se, že česky neumíme ani ň. Hovoříme pouze anglicky. Páni „manažeři“ si tedy mohli povídat i na téma, jak ty Švédky jsou odporné, že ani žádnou prdel nemám (pravda) a kozy mám též malé (B), ale jinak by mne vošukali. Jednáme asi hodinu s jasnou domluvou. Pauza. Káva, při níž na mě docela nechutně čučí, ale začíná mi to dělat dobře. Opět nechutné poznámky, ale i poznámka o drobné úpravě smlouvy v jejich prospěch.

Snažím se tvářit koketně a finální výtisk smlouvy jen tak povrchně projíždím a jen tak náhodou mi oko spočine na drobné změně. Chci to vysvětlit, Anderson chce jednání ukončit a mluví o podvodu. Opět jsem slyším česky průpovídky o krávě,.. Nakonec je to stálo dost velký peníz navíc.

Jdeme s Andersonem oslavit úspěch. Ve spádu událostí jsem nakonec úplně zapomněl, že jsem chlap a mé chování bylo jenom ženské.

Vycházíme z restaurace. Anderson mě bere za ruku a říká mi, že mě nevěří mou identitu, tedy že jsem chlap. No, co mu na to říct?

Než se vzpamatuji chytá mne jednou rukou kolem pasu a druhou rukou za zadek a přisává se mi na ústa. Snažím se vyprostit, rezignuji a francouzáka si užívám. Cítím, jak mu stojí penis. Pak se omlouvá, ale prostě se neudržel.

Já z toho mám zmatek v hlavě.

Další den odjíždí do Švédska, a tak jdu v civilu se rozloučit.

Šok pro něj, když mne vidí jako chlapa, ale navrhuje pokračovat v započaté spolupráci s podmínkou zachování mého „pracovního obleku“.

Víc jak měsíc se mi Anderson neozval a najednou mail s podklady pro větší kontrakt. Nechápal jsem proč se k tomu mám vyjádřit, když to je produktem týmu právníků. Nějaké drobné poznámky jsem měl a jednu poměrně zásadní. Obratem mi děkuje a sděluje, že na závěrečném jednání a podpisu ve Stockholmu bude přítomna i Martina. Mám na to 5 dní, letenka a hotel zamluveny.  Tak to je problém – co na sebe. S Petrou tedy vyrážíme na nákupy – pracovní kostýmek, koktejlky, zimní kabát, kozačky, … prádlo. 

Dolaďujeme pracovní kostýmek modré barvy jako spodní prádlo volíme krajkové body tanga pomněnkové barvy a samodržící punčochy. Prsa řeším už epitézou velikosti C. Petra mě ještě domlouvá kadeřnici. Vlasy mám již delší, a tak půjde vytvořit nějaký vhodný účes. Ještě mi na vlasy dává barvu stejnou jako mám na paruce.

Do Stockholmu přilétám jako muž, ubytovávám se. Již mám vzkaz, že Martina jde na večeři s českou stranou. Beru si koktejlky, večeře je formální a seznamovací, všichni se tváří odtažitě a jsou tam jen chlapi. Martina je jediné vytržení z nudy.

Mluví se pouze anglicky, což zabraňuje prozrazení mírně mužského hlasu Martina. Je také dobře, že Martina je vkusně a atraktivně oblečena, což přitahuje pozornost. Martin/a odolává pokusům obchodních partnerů o dvoření. Je to ukázka jejího profesionálního přístupu, ale v češtině opět zazní něco na téma studená kráva, co si pořádně ještě nezašukala (pravda)…

Druhý den si beru krajková tanga body, punčošky a modrý kostýmek. Dost mi to sluší. Kontrakt se slavnostně uzavírá v docela vysoké hodnotě. Při jednání a podpisu jsem Adersonova „pravá ruka“.

Uzavřením kontraktu Anderson vyzíská značnou provizi, můj podíl je poměrně směšný, ale po přepočtu na Kč je to velmi slušný celoroční příjem. Anderson při poděkování mi pln radosti dává pusu na ústa. Jsem z toho vedle, ale raduji se též.

Jdeme na připravený raut, popíjíme, plánujeme jak dál, bavíme se. Čas ubíhá velmi rychle dostavuje se i příjemné alkoholové ovlivnění. Raut končí a odcházím na hotel, Anderson mi pomáhá do kabátu. Pak mne bere za ruku s tím, že mne doprovodí. Přijímám (nevím, jak je venku bezpečno), ale upozorňuji ho, že jsem Martin!

Odpoví: „Neber mi iluze.“

Cestou mi příjemně podfukuje pod sukni a holý zadek mám již docela podchlazený, podchlazený čurák stažený body je úplně v minimální velikosti, ale není to nepříjemné. Docházíme ve velmi dobré náladě do hotelu, vtipkujeme prostě nám je dobře. Společník trvá na doprovodu až ke dveřím pokoje. U dveří si podáváme ruku a přejeme si dobrou noc.

Ruku mu podržím o něco déle, dostávám pusu, která se mění na francouzáka. Vůbec u toho nemyslím jen si užívám.

Vymaním se z objetí, odemykám a přisáti jeden k druhému, „vstupujeme“ do pokoje. Nějak si sundávám kabát a šálu. A. náhle je též bez kabátu a bot. Na svém prochladlém zadku mám jeho žhavou ruku. Rozepíná sukni a ta padá k zemi, své sako již mám rozepnuté a cítím, jak mi druhou rukou masíruje silikonovou epitézu. Stále se líbáme.

Proboha, co to dělám?

Sáčko jde dolů. Jsem pouze v bodyčku a punčochách.

Vidím, jak ho to rozpálilo ještě více.

Teď už není cesty k ústupu.

Sako a kravata jde dolů. Rozepínám mu kalhoty a svou vychladlou ručkou chytám jeho mohutně ztopořený čurák.

A. jen úpí blahem.

Stahuji z něj zbytek oblečení. Lehce mu pohoním a cítím, jak mi rukou tlačí na hlavu směrem dolů. Chápu poklekám a vsunuji si jeho čurák do pusy. Jemně mu přejíždím jazykem po žaludu a vsunuji ho více do úst. Najednou neočekávaně silná ejakulace, mám spermatu plnou pusu. Než jsem stačil rozhodnout co s tím, tak polykám a polykám a polykám.

Chvilka klidu, rozsvěcíme a dáváme skleničku whisky, já v bodýčku a punčochách, A. si bere župan. Než stačím dopít, tak A. ke mne přistupuje zezadu a tiskne k sobě. Opět cítím jeho tvrdý čurák. Najednou mne chytá do náruče a pokládá na postel, mazlíme se, a i můj čurák se snaží topořit, vytahuji ho bokem s body. Vzájemně si pohoníme. Lehám si na záda, široce roztahuji nožky a rozepínám body v rozkroku. A. mi začíná masírovat dírku, čím dál víc a patlá mě nějakým krémem. V masáži stále pokračuje, je to příjemné vzrušující, jediné, co v tuto chvíli chci, aby do mne zasunul, nemohu se toho dočkat. Natahuje si prezervativ a těším se kdy už to bude. Nejprve mne dráždí a masíruje žaludem a najednou jemně zatlačí a zase povolí. Asi při třetím náznaku zásunu, to už nevydržím a aktivně si přirazím, a i jeho si více přitáhnu. Ó, to byla nádhera. Ale už opět zasunuje sice jen na krajíček. Pomalu začíná šukat, jsem blahem bez sebe. Jde do mne hlouběji a hlouběji. Krásný pocit. Najednou mi začíná honit. Po chvíli dosahujeme oba společně krásného orgasmu.

V objetí usínáme.

Probouzím se poměrně brzo. Přesouvám se v tichosti do koupelny a řeším dilema. A. se probudí a potká ženu či muže.

Po hygieně obnovuji make-up beru nové samodržící punčošky a krajkové body v barvě bordó, vkládám epitézy a hotelový župan, samozřejmě ještě vhodnou dávku parfému.  Vstupuji do pokoje A. se právě probírá a hned mi moc děkuje, že to co první vidí po ránu je krásná žena.

Děkuji mu za kompliment.

A. si bere župan a jde do koupelny. Zatím poklidím a začínám si balit kufr. Ani si nevšimnu a A. je za mnou, rukama mi zajede pod župan a už mne drží za prso a druhou rukou mne drží za dolní část břicha. Já na zádech cítím jeho ztopořený čurák.

Ptám se: „Ještě?“

Místo odpovědi mne bere do náruče a nese do postele. Jdu na všechny čtyři, vystrkuji prdelku, rozepínám body v rozkroku a už mi opět masíruje dírku. Opět zasunuje velmi pomalu a opakovaně. Pomaloučku začíná šukat, můj čurák je též v pozoru. Začíná mi honit. Opět společný orgasmus. Nádhera!

Upravíme se a čeká nás snídaně. Ještě, že mám jedny záložní univerzální šaty. Snídáme poklidně a dlouze. Čas ubíhá. Najednou vidím, že je už čas jet na letiště. Jenomže už ze sebe nestačím udělat chlapa. Tak nazouvám kozačky a beru kabát. Taxík již přijíždí.

Na letišti kapku problém, jestli jsem to já. Jsem trans - pochopili.

V letadle mám místo v business class, jako výprava z obchodního jednání. Poznávají mne a bavíme se. Nakonec se domlouváme, že mne a Andersona by chtěli najmout k dalšímu kontraktu.

Stalo se a teď jsme s A. najímáni i českou firmou.

Za Švédskou misi mi na účtu přistál dvojnásobek (70tis€).

S A. stále spolupracujeme a na Stockholmskou misi vzpomínáme vždy náznakem na „pracovní selhání“ nebo drobný „pracovní úraz“. Práce je zajímavá není jí mnoho, tak abych se nenudil chodím stále do baru.

Polovinu času trávím jako žena.

S Andersonem to byla první a jediná zkušenost…  

(zatím???)

 

Sepsáno jsem volnou formou na základě vyprávění Martina/y.

 

Diskusní téma: Spolužák - 2.díl – Ali

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek