Spolužák - 3.díl – Ali

19.08.2023 12:57

Po nějakém čase opět potkávám Martina a tentokrát v „civilu“. Na tváři asi týdenní strniště. Prohazujeme pár slov a ptám se, jestli ještě prezentuje jako žena.

Je to prý na delší vyprávění, a tak v pátek jdeme na pivo a Martin vypráví:

 

Spoluprací s Andersonem i českou firmou jsem vydělal docela slušný peníze. Ale vznikli mi morální závazky k Andersonovi, když potřebuje jsem mu k dispozici. Pro usnadnění cestování jsem si nechal vystavit další cestovní pas s dívčí fotkou.

Jednoho dne opět volá A. s tím, že se rýsuje další složitá práce, většího rozsahu a chce mě na 14 dní do Stockholmu. Byla to pořádná výzva hlavně na mé vybavení, ještě nikdy jsem nebyl ženou tak dlouze. Jako problematické bylo nošení epitéz a tak jsem začal shánět něco lepšího. Pomohli mi nějací maskéři, kteří mi se silikonu vytvořili takový plát, na kterém jsou nádherná prsa C. Má to jen jenu nevýhodu v podobě lepení na kůži. Odlepovací roztok se vyrábí též. Ze silikonu umí udělat vše.

Po přilepení to vypadá velice realisticky, a hlavně se to stává součástí těla.

Odjíždím pracovat do Stockholmu. Práce a práce. Anderson po práci spěchá domu k manželce a dětem…

Při konci pobytu se dozvídám, že uzavření kontraktu proběhne ve Francii v Nice a Martina u toho bude!

No tak to je problém, bude teplo a oblečení tomu musí odpovídat. Po týdnu mi A. zasílá ještě upřesní je zamluvená luxusní jachta, a tak plavky s sebou. Vše se sice bude konat až za měsíc.

 

Začínám shánět nějaké plavky, ale prostě nic pro mé účely vhodného není. Nakonec Petra sehnala šikovnou, ochotnou a rychlou švadlenu.

Zadávám ušít dvoje plavky a dvoje večerní šaty.

Padá rozhodnutí musím mít nové poprsí a v rozkroku to chce úpravu. Obracím na již osvědčené maskéry, co mi posledně slíbili, že ze silikonu mi udělají cokoliv.  Chci po nich nové poprsí a něco udělat s rozkrokem. Mám se stavit za týden. Po týdnu mám nachystáno. Nádherná prsa C na silikonovém plátu, ale musí se lepit na tělo.  Co se týká rozkroku vyřešili to nákupem pičkových silikonových kalhotek, z kterých odřízli boky a zadek. Prostě dokonalý vzhled včetně vyústění čůrání a i vagíny.  Aby mi to drželo navrhují přední část přilepit na podbřišek a v rozkroku zajistit análním kolíkem. To se mi líbí a beru si to domů vyzkoušet. Zkouška proběhla k mé spokojenosti jen velikost análního kolíku mohla být menší.

Druhý den jdu ke švadleně a ukazuji jí co mám a domlouváme se na detailech plavek. V přední části klína budou mírně širší, aby mi bezpečně zakryli píčku, podšití bude velmi tenké, aby bylo vidět, že jí mám. To samé podšití bude i v oblasti prsou, přičemž plavky budou krýt prsa i z vrchu. Zadní díl chci typu tanga (ještě že jsem hezky opálen po celém těle). Barvu navrhuji bílou. Složité měření. Po týdnu mám hotovo. Doma zkouším a nádherně mi padnou, jen mám pocit, ze přední díl je více vyšponovaný a když si lehnu tak mám detailně vyrýsovanou píču. Petra mi ještě kupuje průhledné bílé plážové šaty. Druhé plavky jsou v brazilském provedení zadního dílu a meruňkové barvě.

Na jak málo toho na sobě budu mít je toho hora co se musí vejít do kufru.

Den před odletem za asistence Petry přilepuji poprsí. Následuje krásný a zajímavý sex.

Odjíždím na letiště jako žena, cestovní pas s příslušnou fotkou mám. Cestuji v letních šatech, bílé body, ale na palubu si natahuji punčochy a beru svetřík.

V Nice na letišti na mě čeká řidič a veze mě na jachtu. Jachta je ohromná a velice luxusní. Ubytovávám se a vyrážím se projít do města, začíná se večeří, a tak mám času dost. Sluší mi to a užívám si pohledy kolemjdoucích. Přelaďuji se na ženu. Užívám si, jak se mi prsa při chůzi pohupují. Zastavuji se kafíčko, vínečko. Prostě paráda užívám si ženskosti.

Po návratu na jachtu mi začne práce. Martina se vrací se akorát tak abych si předělala make-up, hygiena, převlečení do lehkých koktejlek. Při příchodu do jídelny nikoho neznám jen Anderson mi přichází v ústrety, také nikoho nezná. Moc mě chválí, jak mi to sluší. Večeře v oficiálním stylu. Všichni po sobě pokukují. Tady za hvězdu nebudu, je tu více žen a krásných! Po jídle se společnost přesouvá do baru, kde se máme seznámit. Mluví se převážně francouzsky (čili se nechytám), nudím se. Přichází ke mě starší (60) elegantní muž snaží se mne rozptýlit, možná i sbalit. Je velmi sympatický a jako Francouz mluví dobře anglicky. Zbytek večera jsem pouze v jeho příjemné společnosti, včetně tance.  A. mi pouze letmo česky říká děláš to dobře, nepřestávej. Opustit ho nemám v úmyslu, je mi s ním dobře, neosahává mne a chová se úžasně. I já se snažím.

Večírek končí, jdeme spát, byl to dlouhý den.

Druhý den plujeme do Cannes a na programu je celodenní party u bazénu a koupání v moři. Od pánů se čeká popíjení a vedení chytrých řečí, případně dojednávání posledních detailů. Dámy jim budou sekundovat a postarají se estetickou stránku předvedením se plavkách. Dosti sexistické, ale tak to prostě je.

Po snídani se jdu chystat do plavek… Na to, jak malý kousek látky to je mne čeká náročná příprava. Nejprve si nalepit píču. Začínám nasazením takého prezervativu s výtokem, abych čůral jako žena. Pak přilepení předního dílu na podbřišek. Po chvíli je pevně přilepeno, ještě zajistit druhý konec zásunem kolíku do prdele, musím pořádně namazat lubrikantem. Ten kolík je velký, ale nesmí vypadnout. Natahuji si bílé tanga plavky, zadeček se nádherně z plavek vysune a v klínu je vše schováno. Plavky zajišťuji provlečení hlavy. Ještě v pase zapínám pásek se zlatou sponou. Beru si průhledné bílé šaty sluneční brýle, klobouk, bílé sandálky na podpatku. Vše dobré, ale píča je dost vyrýsovaná. Nenápadně jdu k bazénu, cestou potkávám A. a ten je ze mě úplně vedle. Snažím se nenápadně, ale můj společník z večera na mě kyne a zve k sobě ke stolu, na sklenku šampaňského. Pochvaluje, jak mi to sluší. Bavíme se a říká mi, že mi děkuje za skvělou práci v přípravě kontraktu. Při vší skromnosti mi naznačuje, že jachta je v podstatě jeho… Jen zírám.

Po chvíli se loučí a jde ještě pracovat.

Jdu se svlažit do bazénu. Hlavně vyzkoušet kvalitu lepidla. Anální kolík mě při chůzi nutí dost kroutit zadkem, je to příjemné. Zaplavu si a jdu se slunit, při výlezu z vody jen juknu a vidím vyrýsovaná prsa a píča. Jdu k lehátku a zachycuji několik pohledů od ostatních. A. si jde lehnout vedle mě a je toho tak pln, že se mě (česky) ptá co se to se mnou stalo, vždyť jsem žena se vším všudy. No prostě se jen snažím.

Pak už mi bylo jedno co se rýsuje a kdo pozoruje. Dávám se do řeči i ostatními ženami u bazénu. Ženy z docela vysokých postů od hostitele. I mě sdělily, že obdivují můj vkus, že moc ženské proporce nemám, ale umím to dotáhnout oblečením. Vysvětlila jsem, že již, že od mala sportuji, a i proto mám netypickou postavu.

Připlouváme do přístavu. V čase večeře má dojít k uzavření kontraktu.

Dress code black tie.

Mám nachystány tmavě zelené dlouhé šaty. V předu bez výstřihu až ke krku, zavazují za krkem. Vzadu volná záda až ke žlábku mezi půlkami. Pod šaty nepřipadá v úvahu prádlo. Prsa i píču mám přilepenou, jen anální kolík si při hygieně na chvíli vytahuji. Pořádně promažu lubrikantem a opět zasunuji. Do kabelky si beru další dávku lubrikantu v injekční stříkačce. Jdu, jsem v podstatě nahá jen jeden velmi lehký kousek oblečení. Při určitém dopadu světla mi šaty prosvítají.

Uzavření kontraktu je poměrně rychlé. A začíná raut. Opět se hodně bavím s hostitelem. Kolem 22. h odchází a bavím se dále s A. tančíme, pijeme.

Martina i Anderson jsou v dobré náladě.

Jdeme se projít po lodí na horní palubu. Nádherný vlahý večer. Chvíli mě A. drží kolem pasu, pak se ke mně sklání a začíná líbat. Nebráním se tomu, vnímám, jak mi hněte poprsí. Odtahuji mu ruku, bojím se lepidlo. Rukou mi zajíždí po zádech až na holý zadek. Jak mi ho hněte, tak anální kolík dělá divy. Jsem též hodně vzrušená. Říkám mu ať jde k sobě do kajuty, že přijdu. Jdu na záchod se vyčůrat a do vagíny si aplikuji dávku lubrikantu.

Přicházím do kajuty, zhasnuto, ale zvenčí proniká dost světla. Sako i motýlek již odložil. Právě rozepínal košili, pomáhám mu. Začíná mě opět líbat, ručkou mu zajíždím do kalhot a držím tvrdého čuráka, rychle se zbavuje zbytku oblečení. Lehce mu pohoním, sehnu se olíznu žalud. Narovnám se opět líbačka. Zjistí, že šaty mám zavázány za krkem, rozvazuje. Šaty ze mě sjedou a stojím rázem celá nahá. Sehne se ke mně chytá za zadek, zvedá mne, mé roztažené nohy ho objímají. Rukama ho držím kolem krku. Jak mě tiskne k sobě určitě vnímá mou píču. Protože mu řádsky stojí. Ručkou si zavádím mohutného čuráka do vagíny. Díky tuhosti a dobrému namazání tam vklouzl až nadoraz.

Úpí blahem.

Obdivovaná prsa se ho dráždím na hrudi. Objímám ho kolem krku. Drží za zadek a šuká, anální kolík mě fest dráždí. Navíc mi jezdí čurákem mez nohama a dochází i tam k mému dráždění. Najednou ejakuluji a sperma mi vytéká čuracím otvorem v ten okamžik i A. má mohutný výron.

Staví mě na podlahu a já jen znamenám, jak mi proudy spermatu stékají po stehnech. Odbíhám do koupelny, všechno umýt.

Přicházím v osušce. A. nalévá whisky.

Skoro se omlouvá, ale prý když viděl v plavkách moji výbavu, tak úplně ztratil hlavu. Navíc i při rautu mi šaty prosvítaly a píča se promítla. Musela jsem mu vysvětlit, jak to mám.

Mám se k odchodu.

Sundávám osušku a chci si obléknout šaty. Jsem pochopitelně zcela nahá. Přistupuje ke mně zezadu, sklání se rukou mi zajíždí mezi nohy a chytá mě za píču. Bere mě do náruče a dává na postel, stále mne drží za píču.

„Ještě jednou?“

„Ano, ale místo silikonové kolíku ti zasunu svůj.“

Opatrně si kolík vytahuji a zasouvám jeho namaštěný čurák. Během okamžiku mám prdel plnou spermatu a opět mi teče po zadku a stehnech.

Opět koupelna.

Jenomže teď už kolík nezasunu, nemám lubrikant. Musím ho dát jen mezi půlky a dojít do své kajuty. Oblékám šaty, A. mezi tím usíná.

Dlouho nemohu usnout. Prostě dnes jsem byla ženou se vším všudy.

Prsa i píču nechám přes noc přilepenou. Po ranní hygieně opět zasouvám kolík do prdele. Po tom, co mne A. protáhl dírku, si na kolík zvykám rychleji, ale stejně při chůzi kroutím zadkem. Lubrikant pro jistotu sebou do kabelky. Po snídani opět k bazénu, tentokrát si beru plavky v meruňkové barvě a opět bílé průhledné šaty přes. Po příchodu mi hostitel již kyne k mému místu u jeho stolu. Při šampaňském se mě ptá na další možnost spolupráce, potřebuje něco vyřídit v Česku. Říkám ano.

Pak jdu plavat a opět při výlezu z bazénu je vše vidět.

V průběhu dne mi jedna paní mírně jedovatě sděluje, že si všimla mé přízně u starého pána. Mám, ale smůlu, abych uspěla musela bych být mladý muž…!!!

Odpoledne většina cestujících odjíždí na letiště. Jdu se balit též, ale pan hostitel mi navrhuje zůstat, alespoň dva dny.

Přijímám.

Večer je klid a posedíme spolu u vína. Povídáme si a i se mi přiznává, že dává přednost mužům před ženami. Já se mu moc líbím, cítí, že ve mne je dost chlapského uvažování.

Druhý den se pluje zpět do Nice.

Napadá mě šílenost. Před spaním si pomocí odlepovacího roztoku sundám prsa i píču.

Ráno si beru rovnou bílé plavky a pod ně vkládám bez přilepení píču i prsa, na žádnou divočinu to není, ale plavky to drží. Samozřejmě make-up, podpatky, brýle, klobouk a parfém. Posnídám sama a ulehám lenošit k bazénu. Po nějakém čase mi obsluha vzkazuje prosbu, jestli bych mohla zajít ke starému pánovi do kanceláře. Beru si průhledné šaty rozepnuté jen jako plášť, kabelku. Hostitel má telefonát z Čech, ale volající moc anglicky neumí. Tlumočím asi hodinu a vše vyřizuji ke spokojenosti obou. Děkuje mi, pohladí mě po vlasech. Otáčím se k němu a dávám mu pusu. Je celý překvapený a opět mi říká, že ženy ho moc nelákají.

Stojíme proti sobě.

Mlčíme.

Sundávám šaty a sahám si za krk, šňůrku, která mi drží plavky přetahuji přes hlavu a stahuji plavky i se silikony. A rázem z atraktivní žena je muž. Zůstává z toho úplně vedle.

To jsem neodhadl! říká.

Prosím nandej si opět plavky, ale bez silikonů. Půjdeme na horní palubu, nikdo nás nebude rušit. Povídali jsme několik hodin, sděluji můj příběh. Na večeři si mám vzít večerní šaty opět bez silikonů a prádla. Upravím pouze make-up.

Po večeři se ke mně přitiskl a začíná mě líbat, moc to nedávám a pozná to. Vysvětluji, že jsem hetero.

Nic neláme a v klidu si povídáme.

Chválí mi účes, oblečení. Začíná mě hladit jako ženu.

Opět se přelaďuji na ženu.

Jdeme na horní palubu.

Bere mě do náruče a pokládá na široké lehátko. Všímám si jeho ztopořeného čuráku. Pronikám mu do kalhot a beru ho do rukou. Jen vzdychá. Sahám do kabelky pro lubrikant a prezervativ. Vyhrnuji si šaty a v leže na boku mi do prdelky pomaličku zasouvá. Šukal mě poměrně dlouho, než se udělal. Pak mne převrací na záda a začíná mi kouřit. Je velmi něžný a udělám se mu přímo do pusy, všechno polkne.

„Ráno si vezmi jen ty bílé plavky, a bez líčení.“

Při ranní hygieně pro jistotu počítám, že může k něčemu opět dojít a provedu si opět opakovaný výplach konečníku. Přes výslovné přání nelíčit se použiji BB krém, jemně obnovím oční linky a řasy, rtěnku použiji nenápadnou, nehty zůstávají s gelem. Čuráka si vsunuji co nejvíce mezi nohy. Klín docela připomíná ženský. Přicházím jen v plavkách na horní palubu. Nikdo tam není. Dávám si kafíčko a croissant, pak se rozvaluji na prostorném lehátku, vlny hezky pohupují lodí, usínám v prenatální poloze.

Probouzí mě ruka, co mi velmi jemně přejíždí po zadku a něco na něj maže. Je to velmi příjemné. Koutkem oka poznávám hostitele. Zavírám oči a převaluji se na břicho, nohy velmi mírně roztahuji. Natírá mě olejíčkem na zádech, nohám se věnuje od prstíků a končí u zadečku. Najednou zjišťuje, že tím miniproužečkem látky, co mám mezi půlkami jsem velmi zahalená. Zajíždí i pod něj a zastavuje se u dírky, kterou začíná masírovat. Klekám si a zadeček vystrkuji. Masíruje velmi jemně, a i když občas prstíkem zajede dovnitř je to velmi příjemné. Najednou na zadku vnímám jeho ztopořeného čuráka. Rukou ho uchopuji a podle proužku látky si ho zavádím do prdelky, kam pomaloučku zajede, a začíná šukat. Po chvíli ze mne vyjel. Otáčím se a pokládám ho na záda.

Hop na koníčka. Je to super protože si sama určuji hloubku a úhel zásunu. Ještě beru olejíček a promašťuji mu kulky a i zasunu prst do jeho prdele.

Řve blahem.

Cítím, jak mi prdel naplňuje spermatem, a i já mám při silném podráždění prostaty ejakulaci. Kromě slastných vzdechů jsme nepromluvili.

Plavky jsou celé od spermatu, musím je vyměnit.

Odcházím do kajuty.

Po hygieně si nalepuji prsní plát s prsy, beru si meruňkové plavky. Čurák opět zatahuji mezi nohy. Volím výraznější rtěnku, oční stíny. Bílé průhledné šaty, podpatky, klobouk,… Martina jde na k bazénu kde nikdo není, popíjím šampaňské a dost se nudím. Přichází číšník a vyřizuje mi pozvání na večeři od hostitele.

Beru si zlatavé dlouhé šaty opět s holými zády až ke žlábku. Jdu opět bez prádla, čurák se mi pohupuje v šatech. U večeře jsou i další hosté (6). Vše probíhá v pohodě jen občas zachycuji šibalský pohled hostitele. Ta „dobrá“ dušička co mi sdělila, že se u něj nechytám, se mě ptá, čím jsem si ho tak získala – nepoznává ho. Jen se usměji.

Další den odlétám.

 

Petra mne už vítá, prsa neodlepuji a máme po část noci hodně zajímavého sexu – konečně se ženskou!

 

Po příletu zjišťuji, že na mi kontě přistály velmi krásné částky.

Od té doby se cítím být jako kurva nejtěžšího kalibru.

Petře jsem ani nenaznačil.

 

Věnuji se právnické profesi s cílem stát se soudcem. S naditým kontem si mohu dovolit pracovat u soudu za plat nekvalifikované uklízečky.

 

Jen lituji, že krásné plavky a šaty zahálí ve skříni. Do baru také nechodím ani jako host.

 

Říkám to tobě, protože mám potřebu to někomu sdělit.

Případná podobnost je čistě náhodná. Martin i Petra se ve skutečnosti jmenují úplně jinak. Vše proběhlo úplně v jiných destinacích.

Spolužák toto četl a odsouhlasil.

 

Diskusní téma: Spolužák - 3.díl – Ali

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek