Spolužák - Ali

31.05.2023 12:09

Bývalý spolužák z VŠ zanechal školy vzhledem náročnosti studia, vybral si jinou školu s nástupem až další rok. Vzhledem jeho drobné postavě nepřidalo v úvahu zaměstnání s manuální prací. Vzhledem k zamýšlenému dalšímu studiu školy s právním zaměření nastoupil jako písař u jednoho obvodního soudu. Práce zajímavá, dobrý kolektiv, získávání zkušeností, ale plat na úrovni uklízečky.

Rozhodl se tady pro další zaměstnání v jednom baru. Práce to byla také zajímavá, ale peněz opět pomálu, prý se to srovná na tuzérech.

V podniku se dost konzumoval alkohol, jak je obvyklé a Martin často místo tuzéru čelil od připitých hostů posměchu pro svou drobnou postavu.

Jednoho večera se Martin opět ocitl ve „světle reflektorů“ a veselí nočního podniku. Lidé se bavili, tančili a užívali si atmosféru. Martin se snažil být vstřícný a usměvavý, zatímco míchal drinky a obsluhoval zákazníky. Avšak se stále neubránil opět posměchu na jeho účet, kvůli jeho drobné postavě.

Toho dne přišla do práce nová kolegyně, jménem Petra. Byla to hezká a sebevědomá žena. Po několika týdnech společné práce se Martin s Petrou skamarádili a začali se navzájem povzbuzovat, posměšky na jeho postavu byly na pořadu téměř každého dne.

Jednoho večera, když se zase setkali v práci, Petra si povšimla, jak se Martin snaží překonávat negativní komentáře na jeho vzhled. Přišla k němu se šibalským úsměvem a řekla: "Vím, jak se můžeš cítit. Co kdybys to zkusil trochu jinak?“

„No a jak, již jsem zkusil vše“, pochyboval o návrhu Martin.

„Mám nápad: možná by ses mohl převléknout za ženu. Drobná postava bude výhodou."

Martin byl dost překvapený návrhem, ale rozhodl se to někdy (maňána) zkusit. Petra však byla jiného názoru a druhý den mu přinesla černé minišaty, elegantní body, jemné černé silonky, paruku se zrzavým delším vlasem.  Couvnout nebylo kam, Martin cítil vnitřní směs emocí. Byl tu ostych, který se vynořil z obav z toho, jak budou ostatní na jeho přeměnu reagovat. Bál se, že by to mohlo být výsměchem, a ještě více posílit posměch na jeho adresu. Strach z toho, jak se bude cítit v ženském oblečení, byl také přítomen. Nebyl si jistý, jak si s tím poradí.

V tomto okamžiku se ukázala důležitost Petry. Její podpora a povzbuzení byly pro Martina klíčové. Věděl, že s ní může počítat a že bude stát po jeho boku.

 

Když si Martin měl obléknout tanga-body, cítil se mírně zmatený. Nebyl si úplně jistý, jak se do nich správně obléknout. Zkoušel různé způsoby, ale vždy to vypadalo neohrabaně a neuspokojivě.

V tom okamžiku přišla Petra a si všimla jeho nejistoty a přistoupila k němu. S laskavým úsměvem mu nabídla pomoc a vysvětlila mu, jak správně obléct body. Je to spodní prádlo přímo na tělo a boxerky se k tomu moc nehodí. Petra ho nasoukala do vrchního dílu s tím, že boxerky a spodní díl musí zvládnout sám. Zapínání v rozkroku bylo na háčky a dalo to dost práce. Zadní díl se mu zaříznul mezi půlky což vyvolalo mohutné ztopoření. V tom opět do šatny přišla Petra, když to viděla tak se slovy takhle by to nešlo Martinovi sáhla na penis, který ještě se více topořil, jemně ho jednou ručkou vyndala, druhou ručkou chytla Martina za zadek. Penis stačilo velmi krátce pohonit a došlo k masivní ejakulaci.

Tak honem umýt a pokračovat, penis se již choval způsobně. Místo prsou dostal dva šátky. Ještě Martin se pak pustil do dalšího úkolu – obléknout si silonky. Při tomto úkonu se znovu objevily opět pocity nejistoty a trochu nervozity. Nechtěl udělat chybu, ale zároveň se chtěl cítit pohodlně a přirozeně.

Petra vyndala šminky a za chvíli ho namalovala, natáhnout šaty a nasadit paruku.

Celkově když se Martin poprvé oblékl do těchto úzkých a elastických body a silonek, byl to pro něj docela nezvyklý pocit. Cítil se stísněný, ale zároveň vnímal příjemnou oporu, kterou mu poskytovaly. Postupně si zvykal na materiál těsně se lepící k jeho tělu a uvědomoval si, jaký význam má každý kousek oblečení při vytváření ženského vzhledu.

Když se podíval do zrcadla a viděl se poprvé v kompletním ženském oblečení, cítil se naprosto fantasticky a neskutečně. Byl to pocit elegance a ženskosti, který mu dodával sebevědomí a zároveň mnoho obav.

Teď viděl, že jeho drobná postava se v kombinaci s ženským oblečením může stát jeho výhodou a dodávat mu jedinečný šarm.

Během večera, když se Martin objevil v baru v novém oblečení, byl velmi nervózní – tréma byla veliká. Než se stačil začít zastydět přišla první objednávka na 5× mojito a další a další. Celý večer fofr. Začal se cítit svobodný a sebejistý. Příjemné pocity, které mu přinášela tato změna, ho naplňovali. Pohledy lidí se změnily z posměchu na obdiv a údiv, což posilovalo jeho sebevědomí. Kromě jiného začal dostávat i tuzéry.

Od tohoto večera v baru pracovala Martina.

Petra jí dále hodně podporovala, hlavně nákupem šatů, silonek, bot, šminek, …

Martina byla v zájmu pánské části návštěvníků, ale všechny návrhy odmítala.

 

Tak a jednoho dne do baru přicházím já na drink spolu s obchodním partnerem. Tuším, že Martin by tu mohl pracovat, a i rád bych se s ním potkal a zavzpomínal. V baru jsme poseděli asi 2 hodiny Martina jsem neviděl. Jedné hezké zrzky za barem jsem se na něj ptal, ale prý dnes není. Nedalo mi moc práce abych nezachytil její vyzývavý pohled. Říká mi přijď zítra v 20 hodin, bude tu více klid a Martin přijde nejdříve na půl desátou.

Celý natěšený odcházím.

Druhý den přicházím přesně a vidím, rezervovaný stůl na mé jméno. (Jak ví, mé jméno?)

Usedám.

Za chvíli je u mě sympatická sexy barmanka a přisedá. Spouštím egocentrické balící téma ona se převážně jen tajemně usmívá. Dodávám si odvahy a sahám na její stehno a zase jen kouzelný úsměv.

Tak ta mě chce!

Najednou se zvedá, že musí na chvilku k baru. Rukou jí obratně zajíždím na zadek pod sukní, pod silonkami nahmatávám tanga a holý zadek. Stojí mi. Během chvilky u stolu pohasíná světlo, je zpět ona je zpět. Ještě, než si sedne jí chytám za vnitřní stranu stehna a rukou jedu výš a výš, projedu i mezi půlky. Mou ruku, ale poměrně velkou silou však jemně odsouvá. Přisedá si však blíže, snažím se jí políbit, ale opět mě odstrkuje. Ptám, co se stalo? Spiklenecky se na mě dívá a říká mi, že mi musí nejdříve něco důležitého říct. V tu chvíli mě nenapadá, co to může být. Ani nevím, jak mi to řekla, ale bylo o tom, že ní Martina, ale Martin můj bývalý spolužák. Jen ze mě vypadlo: „Ty vole a já tě chtěl vojet!“

Smích, a vyprávění předchozího příběhu.

 

Diskusní téma: Spolužák - Ali

Datum: 04.06.2023

Vložil: Kasandra

Titulek: Spolužák - Ali

teším sa na pokračovanie

Datum: 04.06.2023

Vložil: ja

Titulek: Pokračovanie?

Bude aj pokračovanie?

Přidat nový příspěvek