Spravedlivá výměna - 1.díl - Martina

16.09.2021 22:25

Emma je jednou z nejúžasnějších dívek, jakou byste mohli doufat, že potkáte. Krásná, dobrosrdečná, hezká postava, byla to, alespoň v mých očích, dokonalá žena. Proto jsem ji požádal, aby si mě vzala, a proto, když řekla ano, byl jsem nejšťastnějším chlapem na světě.

 

V mých očích měla Emma jedinou chybu. Ať jsem se snažil sebevíc, nikdy jsem ji nedokázal přesvědčit, aby si oblékla sukni nebo šaty.

 

„Ne. Gary,“ řekla. „Je mi mnohem lépe v kalhotech a šortkách. Moderní žena takové věci nepotřebuje.“

 

Obvykle s velkou lítostí musím přiznat, jsem její výmluvy přijal. Ona byla koneckonců tou nejúžasnější ženou na světě. Tato záležitost však vyvrcholila, když jsme diskutovali o svatbě.

 

"Ten den porušíš své pravidlo nenosit šaty," řekl jsem.

 

"Proč bych měla?" řekla Emma. „Pokud si šaty neobléknu jindy, proč si myslíš, že bych souhlasila s nošením volánů a všech ostatních ozdob nevěsty. Chci, aby to byl nejšťastnější den v mém životě. "

 

„Já také,“ řekl jsem zamračeně. „Ale doufal jsem, že budeš mít na sobě svatební šaty. "

 

„Mýlíš se,“ řekla, vzniklo mezi námi napětí. Do té doby nebylo mezi námi nikdy žádné napětí, ale teď to vypadalo na hádku. Nehodlal jsem se vzdát snadno.

 

„Doufal jsem,“ řekl jsem, „že v můj svatební den půjdeš uličkou v bílém.“

 

„No, v bílém já nebudu,“ řekla Emma. „Pokud máš tak velký zájem o svatební šaty, proč si je neoblékneš ty?“

 

„Dobře,“ řekl jsem a frustrace ovládla můj jazyk, „udělám to.“

 

To zlomilo napětí. Emma se na mě otočila a podívala se mi přímo do očí.

 

„Vsadím se, že ne,“ řekla s úsměvem.

 

„Vsadím se, že ano,“ řekl jsem stále naštvaně.

 

„Dobře,“ řekla Emma. „V náš svatební den si můžeš obléci svatební šaty. Já budu mít bílý saténový oblek.“

 

O této výměně jsme pak nějakou dobu nemluvili. Stanovili jsme svatební den a jeden čtvrtek jsme se domluvili, že půjdeme za farářem, který nás oddá. Byli jsme uvedeni do jeho kanceláře a posadili jsme se, abychom udělali potřebná opatření. Všechno šlo dobře, dokud farář nezačal mluvit o svatebních šatech Emmy.

 

„Ale já nebudu mít na sobě svatební šaty,“ řekla Emma. „Obleče si je Gary.“

 

K jeho cti to farář vzal rázně. Emma vysvětlila, co se stalo a farář se obrátil ke mně.

 

„Jste s tímto stavem spokojený?“ zeptal se.

 

„Asi ano,“ řekl jsem zaskočeně.

 

„No,“ řekl farář, „bude to neobvyklé, ale já nevidím žádné zásadní námitky. Jediná věc je, že z právních důvodů budu muset použít vaše vlastní jména a samozřejmě se budete muset podepsat svými vlastními jmény. Ale pokud někdo neshledá žádnou příčinu nebo překážku na tom, že ty šaty nosíte, nemyslím si, že budou nějaké potíže. Ale důrazně vám radím oběma, abyste varovali hosty. "

 

Když jsme odcházeli, Emma se smála, zatímco mně se třásly nohy. Myšlenka na svatební šaty mě zrovna netrápila; ve skutečnosti mě ta myšlenka zaujala víc, než jsem byl ochoten připustit. Problém byl v tom, že to bude veřejné.

 

„Samozřejmě, pokud to nechceš udělat, můžeme se vrátit k faráři a všechno odvolat,“ řekla Emma.

 

„Ne, to je v pořádku,“ řekl jsem. „Obléknu si šaty.“

 

Nyní, přestože se Emmě nelíbila představa, že by si sama oblékla dlouhé svatební šaty, představa, že bych si je oblékl já, opravdu zaujala její představivost. Obešla všechny obchody se svatebními šaty a přišla domů s náručí lesklých brožur plných obrázků dívek v pohádkových šatech.

 

„Domluvila jsem ti schůzku, abys šel do několika obchodů a vyzkoušel si nějaké šaty,“ řekla. „Majitelé z toho měli docela radost, přestože navrhli, že by ses měl předvést jako žena. Díky tomu bude snazší získat správný obraz o tom, jak budeš vypadat ve svatebních šatech, a budeš méně trapný pro ostatní zákazníky obchodu. "

 

„Ale...“ začal jsem, ale Emma nesnesla žádné námitky.

 

„Se Sandrou jsem se domluvila na vyřešení paruky a dalších věcí,“ řekla. „Také se budeš líčit. Musím přiznat, že by mě zajímalo, jak dobře se budeš vypadat jako žena.“

 

Sandra byla přítelkyní Emmy, kosmetička a kadeřnice.

 

„Co když budu vypadat vyděšeně?“ Řekl jsem.

 

„I když vypadáš naprosto hrozně, sázka je uzavřená,“ řekla Emma. „Ale nějak si myslím, že nebudeš. Máš krásný obličej, Gary, a hezké nohy.“

 

Tak jsme se ocitli v salónu Sandry následující středu odpoledne. Měl jsem strach, to musím přiznat. Něco ve mně chtělo, abych vypadal jako neatraktivní žena, ale také jsem věděl, že kdybych to udělal, byl bych hořce zklamaný. Vešli jsme do obchodu a Sandra mě posadila na židli. Podívala se na můj obličej a byla milá.

 

„Ach, drahý, Gary,“ řekla. „S tvými vousy budeme muset něco udělat. Dnes to mohu zakrýt, ale myslím, že bys měl před velkým dnem absolvovat několik ošetření epilátorem.“

 

Vysvětlila proces odstraňování vousů. Sundal jsem si tričko a pak mi začala pracovat na obličeji. Byl jsem fascinován a sledoval každý pohyb, poznával jsem ženské tajemství líčení. Nejprve mi pokryla bradu a krk krycím krémem. Dobře promíchala a poté nanesla méně hustý základ na zbytek mého obličeje. Pak se pustila do mých očí.

 

„Máš hezké dlouhé řasy,“ řekla, když nanášela řasenku. „Ve skutečnosti máš velmi pěkné oči, na kterých můžeme zapracovat a udělat z nich krásný rys tváře.“

 

Ne, že bych byl s touto zprávou nespokojen a cítil jsem jisté potěšení, že odtud odejdu jako dívka. Sledoval jsem, jak Sandra nanáší oční linky a oční stíny. Moje oči rozhodně začaly vypadat přitažlivě. Potom mi na tváře nanesla tvářenku a na rty růžový lesk. Nakonec, když byla s výsledkem spokojená, poprášila celý můj obličej fixačním pudrem a ustoupila, aby obdivovala svoji práci.

 

„Samozřejmě to nedokážeme pořádně říct, dokud ti nedáme paruku,“ řekla. „A než to uděláme, měli bychom ti obléci nějaké ženské oblečení. "

 

Seděl jsem s vytřeštěnýma očima, když Sandra vybrala podprsenku, volánkové kalhotky, nějaké světlé punčocháče, růžovou hedvábnou halenku a růžovou minisukni.

 

„Pomůžu ti s oblékáním,“ řekla Emma a vzala podprsenku.

 

Nechal jsem ji navléknout ramínka přes ramena, než ji vzadu zapnula. Poté jí Sandra předala pár silikonových vycpávek prsou a Emma je pečlivě uložila do košíčků podprsenky, aby je dokonale vyplnila. Poté mě nechala sundat kalhoty a spodky a oblékla mi těsné dámské kalhotky a pomohla mi zastrčit si mé mužské části. Poté mi halenku navlékla přes ramena a požádala mě, abych si zapnul knoflíky, což jsem udělal, k mému překvapení jsem zjistil, že se zapínají opačně než knoflíky mužských košil. Dále mi pomohla obléknout punčocháče a nakonec mě nechala vkročit do minisukně, kterou mi zapnula kolem pasu. Bylo to velmi zvláštní, ale velmi uvolňující být oblečený jako dívka. Jak divně jsem vypadal se svým ženským tělem, oblečením a tváří, ale s mužskými vlasy, ale to netrvalo dlouho. Ještě jednou jsem si sedl na židli, tentokrát zády k zrcadlu, zatímco Sandra z krabice vytáhla dlouhou blonďatou paruku. Nařídila mi, abych si ji přidržel na čele, zatímco mi nasunula paruku přes hlavu, kde těsně přiléhala. Poté, co upravila paruku tak, že mi padaly vlasy kolem obličeje, ustoupila a pozorně se na mě podívala. Pár drobných úprav paruky a byla připravena vidět ve mně novou ženu.

 

Když jsem viděl, jak jsem se změnil, slova opravdu nedokážou vystihnout mé emoce. Byla jsem nádherná, mnohem přitažlivější, než bych si kdy myslela, že je možné. Můj obličej ohraničený blonďatou parukou po ramena byl nádherný. Sandra odvedla na mých očích báječnou práci a make-up byl perfektní. Moje růžové rty vypadaly připravené k políbení. Moje tělo v růžové halence a minisukni bylo naprosto ženské. Hezké křivky mých prsou a bílá podprsenka byly naprosto přirozené. Moje nohy, jak už mi Emma řekla, byly hezké, a když Sandra našla pár bílých sandálů s nízkými podpatky, byla transformace dokončena. Emma se usmála a objala mě.

 

„Nebudu tě líbat, Garry,“ řekla. „Mohlo by to rozmazat tvůj make-up musím říct, že jsi krásná dívka. "

 

„Nemůžeme ti dál říkat Gary,“ řekla Sandra. „Dívka jako ty potřebuje ženské jméno. Myslím, že ti budu říkat Gabby. Tak nebudeš příliš zmatený a Gabrielle je andělské jméno. “

 

A tak jsem se stal Gabby.

 

Nyní bylo načase, abych si šel vyzkoušet nějaké svatební šaty. Když šla i Emma, Sandra ji zastavila.

 

„Ne, Emmo,“ řekla. „Je výsadou nevěsty, aby její svatební šaty byly tajemstvím jejího ženicha, dokud ji neuvidí v kostele. V obchodě není moc práce, takže ji tam vezmu.“

 

Emma neochotně souhlasila a svým způsobem jsem byl rád. Teď, když jsem se zavázal být nevěstou, chtěl jsem, aby moje šaty byly překvapením. Chtěl jsem to udělat pořádně.

 

„Tak se ujisti, že dostaneš něco velmi ženského,“ zněla Emmina závěrečná slova, když jsme opouštěli obchod a nasedli do Sandřina auta. Pocit větru ve vlasech a na mých punčocháči oděných nohách byl naprosto neočekávaný a cítil jsem se velmi sebevědomě, když jsem vyšel na ulici. Na cestě do města jsem si užil pocit vlasů na tváři a myšlenku, že kdyby se na mě někdo podíval oknem auta, viděl by dívku. Konečně jsme dorazili do nákupního centra, kde mě Emma poprvé objednala v obchodě národního řetězce obchodů se svatebním oblečením. Procházka z parkoviště začala trémou, ale když jsem si zvykl na svůj nový vzhled a uvědomil jsem si, že na mě nikdo nekouká, ale že mě všichni přijímají jako ženu, začal jsem se uvolňovat.

 

V obchodě byla velmi hezká dívka, která zkoušela svatební šaty. Přišla se svou matkou a zdálo se, že ji ta zkušenost ohromila; nebylo to nic ve srovnání s úzkostí, kterou jsem cítil. Přišla k nám vedoucí obchodu, atraktivní třicátnice. Sandra mluvila za mě.

 

„Emma domluvila schůzku, aby si Gabby vyzkoušela nějaké svatební šaty,“ řekla.

 

„Ano,“ řekla vedoucí zmateně. „Ale říkala něco o šatech pro muže.“

 

„Gabby je opravdu muž,“ řekla Sandra a usmála se na výraz naprostého úžasu ve tváři ženy.

 

„Já nikdy,“ řekla nakonec. „Nikdy bych tomu nevěřila. Vypadá tak žensky. Jste si jistá?“

 

„Ano,“ řekl jsem a teď se uvolnil. „Emma vám určitě řekla o našem malém problému.“

 

„Podívejte se do katalogu,“ řekla manažerka, která nás informovala, že se jmenuje Jo, podala mi kopii a nasměrovala mě na židli, kde jsem seděl s nohama zkříženýma. Viděl jsem katalog už u Emmy doma a ty šaty jsem moc dobře znal. Několik jich vždy přitahovalo mou pozornost, ale teď jsem byl v obchodě, kde se daly tyto šaty skutečně vyrobit a já si je mohl vyzkoušet.

 

"Jakou máte velikost?" zeptala se Jo, vzala svinovací metr a obtočila ho kolem mě. „Hmm. Pas je trochu silnější, ale myslím, že by vám měla sedět velikost 14. Každopádně to upravíme tak, aby vám to perfektně sedělo. Jsou tam nějaké šaty, které byste si chtěla vyzkoušet.“

 

Při té myšlence jsem nemohl mluvit a ukázal jsem na několikery šaty v katalogu.

 

„Měla bys zkusit nějaké nabírané,“ řekla Sandra, podívala se mi na katalog přes rameno a ukázala na jedny šaty.

 

Jo řekla, že má čtvery šaty, které jsem si vybral v mé velikosti, a když je šla hledat do dlouhých regálů, které obklopovaly obchod, zhodnotil jsem své okolí. Všechno bylo navrženo tak, aby vytvářelo romantickou atmosféru. Na stojanech byly v miskách krémově zbarvené růže a závěsy a hustý koberec byly jemně růžové. V pozadí hrála jemná hudba a v butiku bylo ticho. Jo vzala šaty z regálů a odnesla je do velké šatny, kde je pověsila.

 

„Když budete potřebovat pomoc, zavolejte,“ řekla, když mě zavedla do kabinky a zatáhla závěs. V kabince byla židle potažená růžovým saténem a oslnivě bílé šaty, které čekaly na to, abych si je oblékl. Sedl jsem na židli neschopný uvěřit tomu, co se děje, ale nakonec jsem svlékl halenku a sukni a zul bílé sandály a přešel k šatům.

 

Dříve jsem svatební šaty viděl jen v katalozích a byly dost působivé, ale teď jsem je dostal do rukou jako skutečnou věc, rozepnout zip a přetáhnout si je přes hlavu na tělo, jak jsem byl poučen. Natáhl jsem se pro první šaty, stěží jsem dokázal přijmout, že se to opravdu děje.

 

První šaty byly jednoduché a rovné. Neměly rukávy a výstřih byl kulatý, a když jsem si je přetáhl přes hlavu, sukně mi spadla ke kotníkům a cestou mě hladila po stehnech. Nebyl jsem zvyklý zapínat zipy a musel jsem si s tím hrát, abych si to pomalu vytáhl přes tělo. Pas byl těsný, ale ne moc, takže jsem brzy byl úplně zapnutý do svých prvních svatebních šatů. Zážitek to byl nádherný - na to, že jsem se viděl v zrcadle oblečený v panenské bílé, nikdy nezapomenu. Jako ve snu jsem odhrnul závěs a vstoupil do butiku. Manažerka hovořila s jinou zákaznicí a obě se otočily a podívaly se na mě, když jsem se objevil. Byl jsem tam, aby to viděl celý svět, oblečený jako nevěsta v jednoduchých elegantních šatech. Sandra tiše zatleskala a Jo ke mně přišla, jakmile se mohla odtrhnout od dalšího zákazníka, ale zpoždění mi nevadilo. Užíval jsem si ten zážitek chodit po obchodě v těch dlouhých bílých šatech.

 

„Vypadáš nádherně, Gabby,“ řekla Sandra, „ale nemyslím si, že by ty šaty byly pro tebe dost okázalé.

 

Jo si pohrávala s lemem šatů a řekla mi, jak dobře vypadám, ale pak řekla: „K dokončení efektu opravdu potřebujete nějaké bílé lodičky. Jakou velikost máte, Gabby?“

 

Přinesla pár lodiček a nasadila mi je na nohy. Potom mě nechala projít po obchodě a poučila mě, jak má nevěsta chodit. Druhá zákaznice mě obdivovala. Poté, co jsem si ty šaty dobře prohlédl a vycítil, jsem byl poslán do šatny, abych si vyzkoušel další. Vyklouzl jsem z nádherných bílých šatů, sundal si boty, šaty opatrně položil na židli a vzal další z věšáku. Viděl jsem, že měly dlouhé splývavé rukávy a sukně vypadala, že je vyrobena z mnoha metrů lehkého materiálu, a musel jsem se skrz ně prohrabat, abych si šaty oblékl. Potřeboval jsem si narovnat vlasy, když moje hlava prošla otvorem. Pak jsem prostrčil ruce dlouhými měkkými rukávy a začal zapínat zip. Tyto šaty mi velmi dobře seděly kolem pasu, ale ramena a paže byly dost těsné. Živůtek měly vyšívaný a sukně mi proudila kolem spodní části těla a končila vlečkou, se kterou jsem musel manévrovat, když jsem vyšel do obchodu. Bylo nádherné chodit v těchto šatech a cítil jsem se tak žensky, jak to vířilo kolem mě a jak se vlečka táhla po koberci. Zatáčení byl zajímavý problém, protože jsem si musel dávat velký pozor, abych neskončil s vlečkou před sebou. V těchto nádherných šatech se čtvercovým výstřihem a rukávy hladícími holé paže jsem se cítil velmi šťastný, ale zkoušet jsem měl ještě dvoje šaty. Když jsem se vrátil do šatny, vešla Jo za mnou a nesla dlouhou síťovanou spodničku.

 

„Vím, že další dvoje šaty jsou plnější,“ řekla. "Pomůžu vám je obléci, pokud chcete. Budete potřebovat krinolínu. “

 

A tak jsem si vzal šaty s dlouhým rukávem, vlezl do spodničky a pevně ji zavázal kolem pasu. Potom mi Jo zvedla další šaty přes hlavu a opatrně je upravila kolem spodničky. Tyto šaty měly pěkně vroubkovaný výstřih a malé rukávy, které Jo uspořádala tak, aby skryly ramínka podprsenky. Jak jsem se hýbal, spodnička mě hladila na nohou, ale účinek byl ohromující a já na vysokých podpatcích vešel do obchodu.

 

„To je to, co potřebuješ,“ řekla Sandra s obdivem v hlase. „V těch šatech vypadáš opravdu nádherně, Gabby.“

 

Jo souhlasila a obešla kolem mě, aby mi upravila sukni, a nařídila mi, abych se prošel po obchodě, aby lidé procházející v nákupním centru mohli obdivovat krásnou budoucí nevěstu. Miloval jsem šaty, ale pak jsem je miloval všechny a opravdu jsem se dostal do víru tohoto svatebního podnikání a cítil jsem se stále více v souladu se svým ženským vzhledem na každém kroku, který jsem udělal. Poslední šaty měly také plnou sukni, ale ta byla mnohem prostší. Seděly mi perfektně, a když Jo upravila tenká ramínka šatů, aby zakryla ramínka podprsenky, řekla mi, že kdybych měla podprsenku bez ramínek, byly by to šaty, které by mi vybrala. Byly to určitě nádherné šaty, a když se moje ruce dotkly hladkého saténu plné sukně, cítil jsem se opravdu šťastně, kdybych se měl takhle oblékat. Ty šaty jsem si nechal na sobě dlouho.

 

„Miluji ty šaty,“ řekla Sandra. „Měla by ses nad tím vážně zamyslet. Jediná věc je, že víš, kdo by tě rád viděl, jsem si jistá, že jsi v něčem volnějším, dívčím.“

 

„Mám ještě jedny šaty,“ řekla Jo a zmizela v zadní části butiku. Vyšla s šaty z lesklého bílého saténu, které odnesla do šatny a zavedla mě tam také.

 

„Ty šaty byly upravené,“ řekla Jo. „Je to jeden z návrhů z minulého roku, ale to neznamená, že je méně pohádkový.“

 

Zvedla prosté šaty přes moje ramena a opatrně je položila na hromadu šatů na židli. Pak rozepnula nové šaty a přetáhla mi je přes hlavu. Šaty měly krátké velmi nařasené rukávy, kterými jsem prostrčil ruce, cítil jsem je pevně kolem paží. Potom Jo obtočila šaty kolem mě a začal zapínat zip, který šaty upravoval přes moji širokou spodničku. Tyto šaty byly opravdu nadýchané. Kolem mých nohou padaly kaskády volánů a vlečka byla vyrobena ze stejného volánového materiálu. Nafouknuté rukávy byly nádherné, stejně jako krajka kolem krku. Určitě to byla volánková dámská sukně a vypadal jsem v ní nádherně, ale ramena jaksi nebyla úplně v pořádku. Můj vzhled byl příliš široký.

 

Bylo na čase se rozhodnout. Všichni tři jsme seděli v obchodě, já stále oblečený v těch šatech a diskutovali o tom, co jsem zkoušel.

 

„Miluji ty čtvrté, které jsi zkoušela, Gabby,“ řekla Sandra a já musel souhlasit.

 

„Ano,“ řekl jsem. „Kdybych si měl vybrat jedny z těch pěti šatů, byly by to ony.“

 

„Jde o to, že jsou docela prosté,“ řekla Sandra.

 

„Mohli bychom je doplnit pěkným závojem,“ řekla Jo. Vešla do obchodu a našla dlouhý závoj a stříbrnou korunku, kterou mi zafixovala do vlasů, takže závoj splýval po mých holých pažích. Hodně to přidalo na efektu a přikývl jsem.

 

„O těch šatech vážně přemýšlím,“ řekl jsem a vzpomněl si, že jsme měli další schůzku na zkoušení šatů ve svatebním salonu na okraji města. Kdyby tam nic nebylo, uvažoval bych o návratu pro tyhle šaty. Jo mi pomohla dostat se z šatů a já jsem si zamyšleně oblékl halenku a minisukni.

 

„Budeš krásná nevěsta, Gabby,“ řekla Jo. „Opravdu jsem si užila tvoje zkoušení.“

 

A při odchodu z butiku mě pořádně objala. Cestou do druhého obchodu, kde jsem měl schůzku, mě Sandra začala klást otázky o mých pocitech z šatů.

 

„Byl to krásný pocit, nosit je,“ řekl jsem. „Miloval jsem ty s plnou sukní. Ty nařasené byly nejlepší.“

 

„Vypadala jsi v nich opravdu dobře, Gabby,“ řekla. „Ale myslím, že si šaty v druhém obchodě užiješ ještě víc. Znám tu paní, která ten obchod vlastní. Jmenuje se Maggie a dostává šaty od amerických tvůrců, jsou to modely z minulého roku. Tímto způsobem je může nabídnout neuvěřitelně výhodně. Mnoho šatů je bez ramínek. Co ty na to, že bys některé z nich zkusila, Gabby? "

 

„Nemyslím si, že by to bylo možné,“ řekl jsem velmi zaujatě, ale ne příliš optimisticky.

 

„Od Maggie si můžeme půjčit podprsenku bez ramínek,“ řekla Sandra. „Nevadí jí to. Ale už jsme tady. Budu muset zaparkovat kousek dál, ale tobě nebude vadit chůze, že?“

 

V místní základní škole právě skončilo vyučování a chodníky byly plné matek a dětí, kolem kterých jsem musel projít. Měl jsem strach, zvláště když jsem znal několik maminek. Ale nepoznaly mě; to bylo dost překvapivé, protože pochybuji, že by to udělala moje vlastní matka. Přišli jsme do svatebního butiku a znovu jsme vstoupili do světa tlumené ženskosti. Tento obchod byl intimnější než ten ve městě. Stěny byly obloženy bílými skříněmi s posuvnými dveřmi, z nichž některé byly otevřené a poskytovaly vzrušující pohled na svatební nádheru. Modelka ve výloze byla oblečená do nejúžasnější konfekce bílé krajky a tylu a za ní se táhl dlouhý závoj. Podíval jsem se na ni s vytřeštěnýma očima.

 

Maggie nás přivítala ve svém obchodě a ohodnotila, jak krásně vypadám.

 

„Počkej, až ji uvidíš v nějakých svých báječných šatech,“ řekla Sandra s úsměvem. „A mimochodem, máš podprsenku bez ramínek, kterou by si mohla půjčit. Velikost 38B.“

 

„Samozřejmě,“ řekla Maggie a vytáhla jednu ze zásuvky. Tato paní se mi líbila od samého začátku; cítil jsem se velmi uvolněně a cítil jsem, že by mi dala celý den, kdybych to potřeboval.

 

„Jaké šaty si představujete a hledáte?“ zeptala se mě.

 

„Nevím,“ řekl jsem tak jemně a žensky, jak jsem uměl.

 

„Gabby chce něco neobvyklého,“ řekla Sandra. „Emma nebude mít extravagantní šaty, takže Gabby bude muset vynahradit její nedostatek.“

 

„Jakou máš velikost, drahoušku?“ zeptala se Maggie a vzala svinovací metr bez čekání na moji odpověď. „Myslím, že americká 12. Mám v této velikosti nějaké krásné šaty. Mám ráda, když dívky nevědí, co přesně chtějí. Mnoho lidí za mnou přichází s utkvělými nápady, takže nemohou najít nic, co by se jim líbilo.“ Dám ti na zkoušku nějaké šaty, Gabby. Zatím se svlékni, obleč si podprsenku bez ramínek a já nějaké přinesu. "

 

Sandra se nabídla, že mi pomůže obléci podprsenku, a vešla do šatny. Vyndal jsem podprsenku z obalu a žasl nad její sněhobílím leskem. Sandra rozepnula háčky a obtočila ji kolem mé hrudi. Na vnitřní straně podprsenky byl tenký gumový pásek, který jí zabraňoval ve sklouznutí, a když upravila silikonové vycpávky košíčků, cítil jsem se velmi bezpečně a pohodlně.

 

„Jsi připravená?“ Zavolala Maggie a strčila hlavu do dveří. Nesla dlouhý bílý pytel, který zavěsila na tyčku. Rozepl jsem zip a podíval se na šaty uvnitř. Byly vyrobeny z těžkého saténu s krajkovými květy po celém povrchu. Sandra stáhla šaty z ramínka a rozepla zadní zip. Pak mi přetáhla šaty přes hlavu. Šaty byly přiléhavé, ale se širokým spodkem, o kterém mě Sandra informovala, že Američané říkají sukni mořská panna, a já chápu, proč. Ramínka šatů byla velmi úzká, prostrčil jsem jimi ruce.

 

„Dobře, že máš podprsenku bez ramínek, řekla Sandra, když mi zapnula zip, a já cítil, jak se mi šaty stahují kolem těla. Přiléhání bylo perfektní - lepší než u šatů, které jsem dříve nosil. Cítil jsem hladkost materiálu, jak jsem pohyboval tělem a sukně mořské panny vířila kolem mých kotníků. Bylo to nádherné.

 

„Pojď do obchodu,“ zavolala Maggie. „Podívej se na sebe do dlouhého zrcadla. Kromě toho tě chci také vidět.“

 

„Ano,“ zašeptala, když jsem se objevil. „Vypadáš nádherně, Gabby.“

 

Zmínil jsem se o tom, že šaty vypadají perfektně a Maggie to vysvětlila tím, že americké stříhy šatů jsou velkorysěji než britské. Myslela si, že je to proto, že mají obecně jiný tvar. Já jsem si liboval v šatech a pohyboval jsem se po obchodě a cítil každý krok, který jsem udělal proti těsné sukni.

 

„Miluji tu těsnost,“ řekl jsem. "Cítím se tak..."

 

„Žensky,“ dokončila Sandra s úsměvem. „taky tak vypadáš, Gabby.“

 

„Mám další šaty ve tvé velikosti,“ řekla Maggie. „Chceš si je zkusit? Jsou bez ramínek, abychom viděli, jestli to bude fungovat.“

 

Vrátil jsem se do šatny a stáhl z těla nádherné šaty. Maggie je vzala a podala další dlouhý pytel Sandře.

 

„Wow,“ řekla když nakoukla dovnitř. „myslím, že tyhle šaty si zamiluješ, Gabby.“

 

Vyndala šaty a zvedla je.

 

„Budeme muset být velmi opatrní, při oblékání těchto šatů,“ řekla Sandra. Nechceme, aby byl živůtek příliš nízko, a nechceme, aby ti stáhly podprsenku. Takže než zapnu zip, podržíš ten živůtek, kde ti řeknu? "

 

Šaty byly bílé saténové, ale tyto byly celé zahalené do krajky. Kolem horní části šatů byla krajka a já jsem si to držel přes prsa. Tyto šaty byly mnohem těsnější než ty předchozí. Připadalo mi to jako druhá kůže, přímo od mých paží až pod kolena, odkud se rozšiřovaly, jako předchozí šaty, v sukni mořské panny. Byl to úžasný pocit mít svá ramena úplně holá, takže na ně moje blonďaté vlasy padaly a hladily je. Lem šatů se vlekl po podlaze, až jsem si obul bílé sandály, které mi Maggie poskytla. Byl jsem naprosto ohromen zkušeností s těmito pohádkovými šaty a když jsem se viděl v zrcadle, odmítl jsem uvěřit, že jsem to opravdu já.

 

„Vypadáš báječně,“ řekla Maggie. Upravila lem mých šatů a rozdmýchala krátkou vlečku za mnou. „Vypadáš úplně žensky, víc než mnoho mých klientek.“

 

„Gabby je opravdová žena,“ řekla Sandra se smíchem. „Přinejmenším musí být srdcem. Jinak by to nedokázala zvládnout.“

 

To mě přimělo přemýšlet, když jsem stál a obdivoval křivky svého těla v těch nádherných přiléhavých šatech. Musel jsem sám sobě přiznat, že nejen vypadám jako krásná žena. Také jsem se tak začínal cítit a to mě na okamžik znepokojilo. Přesto jsem si byl ve vztahu s Emmou jistý, a protože to byl její nápad, cítil jsem se docela v pohodě.

 

„Líbí se ti ty šaty bez ramínek?“ zeptala se Maggie.

 

„Miluji je,“ řekl jsem, přejel jsem si rukama po stehnech a liboval si v pocitu materiálu na mé kůži.

 

„Mám další šaty, které ti budou sedět,“ řekla. „Ale tyhle mají velmi plnou sukni a budeš k ní potřebovat spodničku.“

 

Odešla do obchodu a vrátila se s velkým svazkem síťoviny, zrovna když jsem se neochotně dostával z těsných krajkových šatů. Pomohla mi vkročit do oděvu a poté jej vytáhla nahoru, takže pružný pas mě těsně sevřel. Spodnička mi spadala kolem nohou v kaskádách, ale vnitřní sukně byla hladká, takže moje nohy byly ušetřeny její tvrdosti. Zamiloval jsem se do ní, když jsem čekal, až se Maggie vrátí.

 

Přišla s šatami na ramínku. Zahlédl jsem průhlednou látku šatů a uvědomil jsem si vzorování materiálu. Maggie už rozepla zip a přetáhla mi sukni s mnoha metry těžkého saténového materiálu přes mou hlavu. Upravila je přes moji spodničku a pak zip zapla, zatímco já jsem držel horní část živůtku na prsou, jak jsem to dělal u předešlých šatů. Živůtek byl kostěný a cítil jsem se velmi omezeně, ale Maggie mi řekla, že to tak má být a že to pomůže mému držení těla. Mohl jsem se jít podívat na sebe. Už jsem si byl vědom černé a stříbrné výšivky na sukni a živůtku mých šatů. Opět jsem měl holá ramena. Ale tentokrát bylo fyzicky obtížné vymanévrovat šaty z úzkých dveří šatny. Váha sukně byla na mém pasu těžká a velikost sukně velmi ztěžovala pohyb. Říkal jsem si, jak bych se cítil, kdybych musel jít v těchto šatech nahoru. Přemýšlel jsem - neskromná myšlenka - jak bych to zvládl, kdyby se ozvala příroda. Ale pak jsem se zahlédl v jednom z mnoha zrcadel v obchodě a zarazil se. Vypadal jsem nádherně. Po mých chodidlech nebylo ani stopy, jen skvělá vlající sukně, která klouzala po podlaze, když jsem kráčel. Cítil jsem se úplně neskutečně, jako dívka ve fantastickém snu, ne že by mi to vadilo a ne že bych se chtěl probudit. Sukně šatů se vlekla za mnou a otáčení byl dlouhý a promyšlený proces. V těchto šatech jsem se musel elegantně pohybovat, protože nebylo na výběr. Sandra byla plná nadšení.

 

„Když si koupíš ty šaty, Emma bude nadšená,“ řekla. „Gabby, vypadáš neuvěřitelně. Jaké jsou ty šaty? Jak se cítíš?“

 

„Naprosto neskutečné,“ řekl jsem a položil ruce na bok a pohladil látku. „Sotva mohu pochopit, že pod touto sukní je moje tělo.“

 

Maggie se usmála. Podala mi štólu ze stejného materiálu jako šaty a ukázala mi, jak ji obepnout kolem paží. Pak ustoupila a přikývla.

 

„V těch šatech bys byla úžasná nevěsta, Gabby,“ řekla a já musel souhlasit.

 

A přesto jsem s těmi šaty nebyl úplně spokojen. Bylo to krásné a cítil jsem se úžasně, že je mám na sobě. Ale napadlo mě, jestli to bylo úplně to pravé na svatbu. Vyjádřil jsem své pochybnosti a Sandra pochopila, o co jde.

 

„Praktické šaty to rozhodně nejsou,“ řekla. „Pochybuji, že se ti v nich podaří dostat do uličky!“

 

Ještě jednou jsem se prošel po obchodě a pak jsem velmi opatrně šel zpět do šatny. Šaty se mnou v nich téměř zaplnily celý prostor a pro Sandru zbylo sotva místo, aby vešla dovnitř, rozepnula mi zip a svlékla mi šaty. ¨¨

 

„Co říkáš na tyto šaty?“ zeptala se Maggie, která přišla s dalšími svatebními šaty.

 

V okamžiku, kdy jsem je viděl, jsem věděl, že to jsou ty, které budu mít na svatbě. To byly moje šaty, a tak je teď nebudu popisovat, ale nechám si to na samotný svatební den. Všichni jsme se shodli, že jsem se rozhodl správně. Maggie provedla sérii měření, aby mohla šaty upravit tak, aby mi perfektně seděly. Potom jsme vybrali diadém a dlouhý závoj na délku katedrály, který jsem předvedl s šaty v obchodě. Sandra také trvala na tom, abych si koupil sadu svatebního prádla. Když jsem si svlékl šaty a domluvil si schůzku na zkoušku, s Maggie jsme se srdečně objali a odešli z obchodu. Stále jsem byl jako ve snu. Musel jsem se stále štípat, abych uvěřil, že to, co jsem zažil, se opravdu stalo. Opravdu jsem měl na sobě tu krásu bez ramínek, ty nádherné vyšívané šaty? Opravdu jsem si pro sebe objednal ty nejkrásnější svatební šaty, jaké jsem kdy viděl?

 

V tichosti jsme jeli domů, já v halence a minisukni; Myslím, že jsme byli oba ohromeni touto zkušeností. Odmítli jsme cokoli říct Emmě, která velmi sportovně přijala naše mlčení.

 

Do svatby zbývalo ještě šest týdnů a do té doby bylo co dělat. Nejprve jsme museli informovat naše hosty o tom, co se bude dít, a setkali jsme se s řadou různých reakcí, od pobavené nedůvěry až po naprosté nepřátelství dvou starších tetiček, které nás napadlo pozvat. Moje matka byla nejprve v šoku, ale pak se mi svěřila, že vždycky chtěla dceru a že teď bude alespoň matkou nevěsty. Pokud jde o mého otce, žertoval, že kdybych byl opravdu jeho dcerou, musel by zaplatit celou svatbu, ale řekl, abych to udělal tak, jak chci. Teta mi řekla, že můj strýc měl v minulosti touhu se převlékat. Od některých kluků v práci jsem utrpěl posměch, když to zjistili, ale nebylo to tak zlé, jak jsem se obával.

 

Na první ošetření vousů jsem se vydal den po návštěvě svatebních butiků. Sandra odvedla dobrou práci, a přestože můj obličej byl nějakou dobu rudý, uklidňující mast, kterou mi dala, udělala své a druhý den ráno nebylo po ničem ani stopy. Léčba byla velmi úspěšná a ve svatební den bylo vše, jak má být. Nechal jsem své tělo úplně depilovat, což bylo bolestivé, ale účinné; při druhé návštěvě jsem zjistil, že mám jen malé ochlupení na těle. Šel jsem navštívit Maggie, abych si vyzkoušel své šaty, a líbilo se mi to tentokrát ještě víc, zejména proto, že to bylo téměř dokonalé. Byly potřeba ještě nějaké drobné úpravy a ve středu před svatbou byly šaty doručeny Sandře domů, protože odtud jsem plánoval odejít jako nevěsta.

 

Emma souhlasila s tím, že od čtvrtka před svatbou zůstanu se Sandrou na nějaké závěrečné úpravy. Sandra mi zařídila úplnou pedikúru, která byla velmi relaxační, a speciální ošetření těla, díky kterému byla moje pokožka jemná a pružná. Nechala mi také udělat manikúru, měl jsem na každém z prstů dlouhé růžové akrylové nehty. Celou dobu jsem trávil jako dívka a dělal holčičí věci, protože, jak řekla Sandra, ve svatební den budu muset být co nejpřesvědčivější.

Diskusní téma: Spravedlivá výměna - 1.díl - Martina

Datum: 06.10.2021

Vložil: Vendy

Titulek: Svatba jak má být

Mám jednu podobnou zkušenost, měla jsem na sobě troje svatební šaty, ale podprsenku bez ramínek jsem tehdy neměla, a i když paní v salónu říkala, že by to šlo i bez ní, tak jsem to nezkusila. Bohužel jsem zapomněla požádat o fotografie. Ale třeba se tam ještě někdy vrátím. Bylo to krásné!

Datum: 17.09.2021

Vložil: magii

Titulek: nákup

povídka,která přesně vystihuje,proč všchni milujeme dámské oblečení.při představě,jk běhám s budoucí manželkou po obchodech,jsem se udělala do kalhotek

Přidat nový příspěvek