Spravedlivá výměna - 2.díl - Martina

18.09.2021 23:18

Konečně nastal ten velký den. Noc předtím jsem nespal moc dobře kvůli vzrušení, ale také kvůli neznámému spaní v dámské noční košilce. Sandra mě vzbudila šálkem čaje.

 

„Je načase, abychom nevěstu začali připravovat na její velký den,“ řekla Sandra. „Vykoupej se a použij spoustu vonného koupelového oleje. Potom se nastříkej parfémem, který jsem ti připravila. Až budeš připraven, obleč si věci, které jsem ti dala do tašky za dveřmi; nenakouknu, dokud nebudeš připraven. "

 

Udělal jsem, co mi bylo řečeno, a dokonce jsem se poprášil nějakým Sandřiným pudrem. Pak jsem tašku otevřel a našel jsem podivný oděv. Byla to umělá vagína s pokyny. Zaujalo mě to a navlékl jsem si penis do připravené trubice. Pak jsem ustoupil a byl ohromen, jak efektivní to bylo. Zavolal jsem na Sandru, která přiběhla.

 

„Je to docela dobré, že?“ řekla. „Koupila jsem to od přítele, který má firmu, která se stará o transvestity. “

 

„Předpokládám, že to je to, co jsem,“ řekl jsem a nebyl si jistý, že jsem byl z popisu šťastný, a přesto mě těšila myšlenka být nevěstou. Podíval jsem se do zrcadla, jak mě to proměnilo a usmál se.

 

 Šli jsme do Sandřina pokoje, kde mě posadila před zrcadlo, nahého kromě mých ženských partií dole. Nejprve mi nasadila moji dlouhou blonďatou paruku.

 

„Přilepíme ti prsa lepidlem,“ řekla Sandra. „tak nehrozí, že by zklouzly, a myslím, že se ti ten efekt bude líbit.“

 

Opatrně mi lepidlem připevnila na obě strany hrudníku bílou podložku a poté, když se ujistila, že je na správném místě a zajištěna, přidala nádherný pár silikonových falešných prsou. Ty přichytila suchým zipem na přední straně vycpávek. Vypadaly velmi realisticky, doplněné růžovými bradavkami.

 

„Dnes musíš být co nejvíce ženská, Gabby,“ řekla Sandra a dala mým prsům finální úpravu. Potom vytáhla bílou krabičku, kterou jsme koupili v Maggiině butiku. Obsahoval bílý korzet a odpovídající tanga. Ještě jsem si je nezkoušel, a teď, když jsem je měl na sobě s falešnými prsy a vagínou, byl jsem ohromen tím, jak žensky vypadám. Řekl jsem to Sandře a ona se zasmála.

 

„Obleč si to negližé a dáme si snídani,“ řekla.

 

Jedl jsem málo. Byl jsem příliš vzrušený a cítil jsem se v korzetu a tangách tak dobře. Nemohl jsem se dočkat, až se obléknu, ale Sandra mě zpomalila.

 

„Auto přijede za pár hodin,“ řekla. „Uděláme si čas a užijeme si každý okamžik.“

 

Sundala mi paruku a pečlivě mi vyčistila obličej. Pak si to prohlédla pro případ, že by se na mé kráse objevily nějaké vady. Nakonec aplikovala světlý základ, který zapracovala do kořínků mých vlastních vlasů. Potom místo toho, aby mi znovu nasadila paruku, odešla do své ložnice a vrátila se s další parukou na stojanu. Byla identická s tou, kterou jsem začal považovat za Gabby, ale byla upravená tak, aby byla stylovější. Sandra mi ji opatrně nasadila na hlavu a vytvarovala. Pak mi podala pár bílých lesklých punčoch s krajkovými lemy a řekla mi, abych si je oblékl, a pomohla mi je připevnit k podvazkům na korzetu, které procházely pod mými tangy. Potom mě znovu posadila na židli.

 

Teď tě nalíčím, "řekla.„ Pak můžeš nosit negližé, dokud nenastane čas obléknout si šaty. " To dá líčení čas na případné opravy. “

 

Už jsem byl zvyklý na to potěšení, že jsem měl nalíčený obličej. Sandra byla tentokrát mimořádně opatrná, když aplikovala světle růžovou tvářenku, oční linky, řasenku a oční stíny. Opatrně namalovala mé rty pěknou bledě růžovou barvou a poté ustoupila, aby obdivovala svojí práci. Také jsem byl ohromen. Udělala můj obličej neuvěřitelně hezkým. Byl jsem jí velmi vděčný. Konečně byla hotová. Velmi pečlivě mě zkontrolovala a poté mi řekla, abych si užíval negližé.

 

Další půlhodina ubíhala neuvěřitelně pomalu, ale nakonec hodiny ukázaly půl dvanácté.

 

„Dobře, Gabby,“ řekla Sandra. „Svlékni negližé a odstraníme ramínka z korzetu. Pak si můžeš obléknout šaty. "

 

To byl okamžik, ke kterému to všechno spělo, a teď, když to bylo tady, jsem najednou cítil strach. Předpokládám, že každá dívka se ve svatební den cítí stejně, protože se snaží vypadat co nejlépe. Ale pro mě byla touha vypadat co nejlépe komplikovaná. Věděl jsem, že všichni chtějí vidět, jaké show předvedu. Věděl jsem, že mnoho lidí očekávalo něco bizarního, ale to jsem nechtěl. Více než cokoli na světě jsem se chtěl představit jako úžasně krásná ženská nevěsta. Měl jsem co dokazovat hostům a také Emmě. Trochu jsem se zachvěl, když jsem stál ve svém korzetu, který byl nyní bez ramínek a mých tangách, moje blonďaté vlasy mě hladily po tvářích. Sandra mi přinesla spodničku. Oblékl jsem si to přes nohy a stáhl šňůrku v pase těsně ke korzetu. Krinolína udělala na podlaze skvělý stan, takže jsem vklouzl pod ni.

 

Nyní konečně nastala ta chvíle. Teď jsem se konečně chystal obléknout si svatební šaty. Ozvalo se zašustění, když je Sandra vytáhla z obalu. Potom, velmi opatrně, aby mi vlasy co nejméně rozcuchala, mi oblékla těžký oděv přes hlavu. Cítil jsem slabost s potěšením z pocitu těch šatů; Sotva jsem uvěřil, že tyto nádherné šaty jsou moje a že mě uvidí celý svět, jak je budu mít na sobě. Živůtek byl těsný a pokrytý krajkou a horní okraj byl vroubkovaný. Tenká bílá ramínka mi projela přes holá bílá ramena. Drželo mě to v objetí, když Sandra zapnula zip. Šaty jsem měl na sobě několikrát, ale jen na zkoušku. Jakmile jsem skončil, svlékl jsem je, ale teď jsem měl být v těch šatech, dokud nenastal čas, abychom s Emmou odešli z recepce. Bylo to perfektní; Maggie odvedla skvělou práci. Tylovou sukni vytvarovala moje krinolína tak, že kolem mě padala sněhobílým obloukem. A sukně s krajkovým lemem se vznášela všude, vpředu mezera, přes kterou bylo možné zahlédnout vrstvy tylu pod nimi. Jak žensky jsem se cítil, a jak zrcadlo ukázalo, jak žensky jsem vypadal. To byl určitě sen, ale sen, ze kterého jsem se nechtěl probudit.

 

„Auto tu bude brzy,“ řekla Sandra. „Pojďme nasadit závoj.“

 

Posadila mě na stoličku, spodnička a sukně šatů byly pode mnou tlusté, zatímco mi do vlasů zafixovala korunku z bílých látkových růží a perel. Potom velmi opatrně roztáhla závoj za mě a upevnila ho pod korunkou hřebenem. Závoj byl sám o sobě nádherný. Skládal se ze tří vrstev s vyšívaným okrajem a třetí vrstva stékala dolů k mým nohám a za mě v dlouhé vlečce. Sandra ho velmi pečlivě upravila tak, aby mi jedna vrstva spadla přes obličej. Byl jsem ve svém vlastním malém svatebním světě. Věděl jsem, že vypadám báječně.

 

Velká černá limuzína dorazila a přiezla mého otce, který vystoupil a byl hodně veselý. Slušelo mu to v jeho tmavém obleku s fialovým kvítkem v knoflíkové dírce. Zazvonil na zvonek a Sandra ho pustila dovnitř, právě když jsem přicházel dolů se vznešenou chůzí. Otevřel ústa.

 

"Jsi to vážně ty?" zeptal se a hleděl na bílou kaskádu tylu a závoje, korunku s růžemi, vše s vůní ženského parfému, zkrátka zcela ženský vzhled nevěsty, která stála před ním.

 

Uklidnil jsem ho, že jsem to opravdu já a on vyjádřil své překvapení a obdiv.

 

„Kdybych věděl, že budu mít tak krásnou dceru, která projde uličkou,“ řekl, „vychovával bych tě jako dívku.“

 

Usmál jsem se.

 

„Pak bych si nemohl vzít Emmu,“ řekl jsem a vzal svou kytici bílých a krémových růží a sevřel ji v náručí, jak mi ukázala Sandra.

 

Odešel jsem z domu zavěšený do otce, oba jsme se zpočátku cítili trochu trapně, ale rychle jsme se přizpůsobili našim novým rolím otce a dcery a několik sousedů vyšlo, aby si nás prohlédli. Se všemi těmi metry tylu a závojem kolem mě bylo složité nasednout do auta, ale řidič byl zkušený.

 

„Vypadáte naprosto nádherně,“ řekl, když mi naaranžoval šaty do auta, zatímco můj otec nastoupil z druhé strany. „Nikdy bych nevěřil, že je to možné. Je mi ctí přivést tak krásnou nevěstu na její svatbu.“

 

Usmál jsem se a vřele mu poděkoval za komplimenty. Dojem, který jsem dělal jako nevěsta, byl lepší, než jsem kdy mohl doufat, a nemohl jsem se dočkat, až se dostanu do kostela a uvidím Emminu reakci. Když jsme jeli, můj otec se na mě stále díval a kroutil hlavou, jako by nemohl uvěřit, že tato krásná dívka je opravdu jeho syn a ne nějaký náhradník na poslední chvíli.

 

Když jsme dojeli ke kostelu, shromáždil se obrovský dav. Na tuto mužskou nevěstu se přišli podívat všichni, včetně kameramanů z národních i místních novin a dokonce tam byl i televizní štáb. Cítil jsem se velmi odhalený, ale zároveň velmi vzrušený. Na dlouhé cestě od brány do kostela jsem stále viděl tváře lidí, které jsem znal z práce, dokonce i ze školy, a všichni měli vytřeštěné oči úžasem nad krásnou dívkou, kterou jsem se stal. Vítr byl chladný na mých holých pažích pod závojem a stále mi zvedal závoj před obličej. Byl jsem šťastný, tak, jak by nevěsta měla být ve svatební den. Oči všech se upíraly jen na mě; jak mi bylo řečeno později, přišli ze zvědavosti, ale to se brzy změnilo v obdiv, když viděli, jak krásně vypadám. Přišli se podívat na muže oblečeného jako nevěsta, ale velmi brzy se jejich oči upíraly pouze na nevěstu. Fotoaparáty cvakaly a kamery vrčely, bezpočet objektivů zachytilo můj příjezd. Můj zářící úsměv pod závojem byl zachycen na bezpočtu filmů. Oficiální fotograf čekal u dveří kostela stejně jako Sandra.

 

„Vypadáš naprosto úžasně, Gabby,“ řekla Sandra, když mě potkala a zkontrolovala, jesli moje šaty jsou ideální pro moji procházku uličkou za Emmou. Pózoval jem fotografovi a ten pořídil desítky mých fotek ve svatebních šatech samostatně, s mým otcem a také s Emminou sestrou Sarah, která byla mojí družičkou. Na rozdíl od své sestry opravdu ráda nosí šaty a měla na sobě nádherné modré šaty na ramínka - velmi jednoduché, ale velmi přitažlivé. Když o tom poprvé slyšela, vyjádřila pochybnosti o našem rozhodnutí, ale teď, když uviděla krásnou nevěstu, kterou jsem se stal, byla potěšena, že je mojí družičkou. Měla kytici světle modrých květů a společně jsme udělali velmi pěknou fotku.

 

„Víš, že budeme v národním časopise,“ pošeptala mi do ucha. Bylo to poprvé, co jsem o tom slyšel, a byl jsem překvapen, i když vůbec ne zklamán. Teď, když jsem věděl, že jsem tak krásná dívka, jsem byl docela rád, že mě celý můj den vidí celý svět. Jejich honorář by určitě vyrovnal značné náklady na naši svatbu.

 

Farář nás potkal ve dveřích.

 

„Vypadáte úchvatně,“ řekl. „Bude pro mě velmi těžké myslet na vás jako na muže.“

 

Usmál jsem se a v tu chvíli varhany začaly hrát svatební pochod. "Přichází nevěsta!" zaznělo kostelem a znovu jsem vzal otcovu paži. Farář nás vedl a já a můj otec jsme ho následovali a Sarah za mnou. Všichni v kostele se otočili a podívali se na mě. Viděl jsem zatajené dechy, protože zvídavost se změnila na obdiv a nevíru. Den byl nádherný a sluneční paprsky proudily skrz vitráže kostela, když jsem začal svoji majestátní chůzi uličkou. Moje sukně byla tak široká, že jsme sotva mohli s otcem jít vedle sebe. Byl to nezapomenutelný okamžik, když jsem vstoupil do kostela. Díval jsem se dopředu a v lodičkách na vysokém podpatku jsem dělal velmi krátké kroky. Viděl jsem postavu v kostele oblečenou v bílém saténovém obleku. Když jsem se přiblížil, Emma vyšla ze své lavice a podívala se směrem ke mně, oči se jí rozzářily, když viděla můj dlouhý závoj a nádherné šaty s tenkými ramínky a plovoucí krajkou. Když jsem dorazil před oltář, předal jsem svoji kytici Sarah a otočil se tváří k Emmě. Vypadala naprosto úchvatně, neméně žensky, i když neměla šaty. Věděl jsem, že několik lidí vytáhlo kapesník a otřelo si vlhké oči. Sarah mi pomohla a opatrně jsem sňala přední vrstvu závoje, aby Emma viděla můj krásně nalíčený obličej.

 

Svatební obřad proběhl bez problémů; farář dokonce správně vystihl mé mužské jméno; připadalo mi velmi divné, oblečený jako žena, říkat „já Gary Peter“. Nebyl však nikdo, kdo by něco namítal, a když jsme šli podepsat papír, všichni říkali, jaký jsme nádherný pár. Bylo velmi zvláštní, když se na nás farář obrátil a řekl: „Můžete políbit svoji nevěstu.“ Nebylo jasné, s kým z nás mluví, ale na tom nezáleželo. Políbili jsme se v objetí plném lásky a porozumění. Byla to perfektní příležitost.

 

Obřad skončil a Sarah mi vrátila kytici na cestu z kostela. Varhany hrály, květiny v kostele zářily na slunci a já jsem se vracel uličkou, tentokrát zavěšen do své ženy. Neustále mi šeptala do ucha, že nemůže uvěřit, jak jsem krásná, a já ji stále uklidňoval, že ji také považuji za krásnou. Byli jsme velmi šťastní. Mohl jsem se nyní podívat na svatebčany a viděl jsem, že i oni byli velmi šťastní. Poté mi bylo několikrát řečeno, že lidé se cítí privilegováni být součástí takové příležitosti. Pokud jde o mě, užíval jsem si ve svých dlouhých šatech s úzkým krajkovým živůtkem, tenkými ramínky a velkou plnou sukní, v dlouhém závoji, především s vědomím, že vypadám naprosto žensky.

 

Vyšli jsme z kostela na sluníčko, abychom byli konfrontováni velkým davem zvědavců i mnoha příznivců. Všiml jsem si několika ženských postav, které byly očividně mužské, a měl jsem radost, že je vidím. Jedna z nich ke mně přišla a zeptala se, jestli se s ní nechám vyfotit. Emma trvala na tom, abychom šli oba, a poděkovala jí s tím, že dnešek udělal s případem transsexuálů zázraky. Fotografové na svatbě jsou vždy tou nejméně zajímavou částí, ale já jsem byl uprostřed dění a moc se mi líbilo, že jsem teď pózoval s touto skupinou. Nemyslím si, že Emma očekávala takové množství pozornosti, které mě bylo věnováno. A měli jsme nejen oficiálního svatebního fotografa, ale také toho z časopisu, nemluvě o tisku a kolemjdoucích. Ale nakonec byly fotografie hotové a fotografové spokojeni, jak jen to bylo možné. Další snímky byly pořízeny, když jsme procházeli branou kostela do čekajícího auta, starého Rollse s otevřenou střechou, který nás pomalu vezl ulicemi města k naší recepci. Mnoho lidí se otáčelo, aby se podívali na krásnou nevěstu a nikdo neměl oči pro Emmu.

 

Dorazili jsme do hotelu, kde měla být recepce, sestra Emmy a její rodiče přijeli hned za námi. Hotel byl situován uprostřed parku ve velké viktoriánské budově s nádherným schodištěm, které bylo ideální pro sestup v nádherných šatech. Sandra, která přišla před námi, byla připravena sejmout můj závoj a dát mi vlasy do pořádku.

 

„Vypadala jsi nádherně,“ řekla mi, když mi kartáčovala paruku, takže mi padala v měkkých vlnách kolem obličeje. „Souhlasíš, Emmo?“

 

„Řekla jsem jí to v autě,“ řekla Emma. „Ale povím ti to znovu, Gabby. Jsi nejdokonalejší nevěsta, jakou kdy kdo mohl mít.

 

Zasmál jsem se a řekl: „To ne. Jen abych nebyl domýšlivý.“

 

„Pochybuji,“ řekla Emma. „Vypadat tak dobře jako ty, Gabby, by vyžadovalo vysoký stupeň krásy.“

 

Bylo načase, abychom sešli dolů do haly hotelu, kde se již shromáždili hosté. Ačkoli je normální je pozdravit, když dorazí, rozhodli jsme se, že jediným způsobem, jak využít zařízení tohoto místa, je udělat velký vstup.

 

„Budeš muset být velmi opatrná, když půjdeš dolů po schodech,“ řekla Sandra. „Tvoje šaty se tě pokusí podrazit, a tak to musíš udělat krok za krokem a jít dolů tak nádherným způsobem, jak to jen půjde. Šaty ti ve skutečnosti pomohou.“

 

Podala mi bílou saténovou štolu, kterou jsem měl omotanou kolem mých odhalených ramen, a ukázala mi, jak ji nosit. Bylo těžké zabránit tomu, aby to neklouzalo, zvláště když jsem se zavěsil do Emminy paže, ale Sandra mi řekla, jak pomocí druhé ruky ovládat štolu tak elegantním způsobem, jak je to jen možné. Poté jsme opustili apartmá, které nám hotel poskytl, a vydali jsme se na vrchol velkého schodiště. Teď, když jsem už neměl závoj za sebou, jsem dokázal lépe ocenit pocit plné tylové sukně. Pohybovat se v ní byla blaženost, zvláště když jsem byl doprovázený Emmou. Zahlédl jsem se v zrcadle na konci chodby a šťastně jsem si povzdechl. Opravdu jsem vypadal nádherně. Emma se šťastně usmála, když jsem si užíval šaty, které by většina očekávala, že bude mít na sobě ona. Když jsme se blížili k vrcholu velkého schodiště, ruch rozhovorů dole zesílil. Sandra šla napřed, aby upozornila hosty, a pak jsme vykročili a zahájili pomalý a majestátní sestup, Emma ve svém krásném bílém saténovém obleku a já v těch nejúžasnějších svatebních šatech. Hosté, kteří byli dole, propukli ve spontánní potlesk, když jsem vstoupil na první schod. Pod tou masou tylu a krajky bylo pro mou nohu těžké najít schodiště. Ujistil jsem se, zda je to bezpečné, než jsem přesunul svou váhu, a pak jsem začal sestupovat s Emmou po boku. Nevím, zda by mi byla velkou pomocí, kdybych klopýtl. Na další krok jsem jemně vysunul špičku lodičky a šaty následovaly, švihly o koberec a hladily mi stehna pod krajkovými punčochami. Šaty, moje spodní prádlo, moje boty, příležitost, to všechno mi usnadnilo pohyb jako žena. Blikaly fotoaparáty a ozvalo se obdivné mumlání. Oficiální fotograf požádal dav, aby odstoupil, a poslal nás zpět po schodech, aby náš sestup nafotil. Vracet se nahoru po schodech bylo obtížnější než sestupovat, protože moje šaty se stále zachytávaly pod mými botami a já jsem si musel vykasat sukni a všechny spodničky, zatímco jsem nechal svoji štolu sklouznout dolů po pažích. Byl to nádherný zážitek. Fotograf poslal Sandru nahoru, aby mi dala do pořádku sukni, a pak jsem znovu sestoupil, tentokrát jen pro něj. Musel jsem to udělat několikrát, protože chtěl fotky mě samotného a pak i s Emmou, ale nevadilo mi, že jsem středem pozornosti. Moje krásné šaty s upnutým krajkovým živůtkem mi dělaly takové potěšení. Věděl jsem, že jsem úžasně krásná nevěsta.

 

Nakonec byly fotografie uvnitř haly hotové a pozdravili jsme naše hosty. Nevím, kolik lidí, kteří za mnou přišli, aby ze mě udělali blázna, mi pochválilo můj vzhled - často dost nešikovně, protože vím, že mnoho mužů považuje komplimenty za obtížné, zvláště pro dívku, jako jsem já. Dívky mi beze studu řekly, jak krásně vypadám, a několik vyjádřilo svou žárlivost. Několik mých kamarádů muselo vtipkovat.

 

„Budeš chtít, aby se ti v kanceláři říkalo slečna,“ řekl jeden z mých přátel, ale já jsem ho ujistil, že teď nejsem slečna, ale vdaná paní.

 

„Budeš používat dámské záchodky?“ zeptal se jiný a jeho manželka, která byla v naší společnosti vedoucí, se ke mně otočila a usmála se.

 

„Pokud chceš být v práci jako Gabby, tak klidně,“ řekla. „Potřebujeme více přitažlivých žen, abychom vyrovnali tyto ošklivé muže.“

 

To ho zarazilo. Všechny dámy mě objaly a políbily a jeden nebo dva muži zapomněli, že nejsem dívka, a také mi dali pusu. Nevadilo mi to, i když pár z nich zrudlo, když si uvědomili, co udělali, a odešli s mumláním, že nejsou homosexuálové. Jeden z kluků, který byl gay, ke mně přišel a pořádně mě objal. Ale největším překvapením ze všeho bylo, když ke mně přišel jeden z mých nejbližších kolegů a zašeptal mi do ucha: „Vypadáš nádherně, Gabby. Doufám, že se hodláš po dnešku takhle oblékat. Pokud ano dej mi vědět. Já jsem TV. "

 

Vypadal jsem zmateně a on mi vysvětlil, že je transvestita, a každých čtrnáct dní chodí do klubu oblečený jako žena. Podíval jsem se na sebe v těch šatech a říkal jsem si, že bych nerad ztratil ženskost, kterou jsem získal, a že bych možná měl taky zajít do toho klubu. Zmínil jsem se o tom Emmě, která z celého srdce souhlasila.

 

„Teď jsem viděla, čím se můžeš stát,“ řekla, „jsem naprosto šťastná, že ti mohu pomoci prožívat tvou ženskou stránku. Vyrazím s tebou také do toho klubu. I když trvám na tom, abys svou mužskou stránku schoval pro mě. "

 

Svatební hostina byla velkolepou záležitostí, i když jsem si byl velmi dobře vědom svých krásných bílých šatů a nebezpečí rozlití jídla a pití na ně. Sundal jsem si štólu a liboval si v pocitu holých ramen. Sedět v těch šatech bylo něco jako úspěch. Samozřejmě, že jsem nebyl povolán, abych pronesl řeč obvyklého ženicha; udělala to Emma, pochválila mě za moji krásu a řekla, že nikdy nečekala, že si vezme někoho tak úžasně atraktivního. Nejlepší muž a můj otec, který musel promluvit jménem své nové dcery tak neočekávaně, vznesl při této příležitosti několik velkolepých komentářů. Byl jsem tak šťastný. Bylo mi potěšením vstát, mluvit s mými hosty a cítit, jak na mě reagují jako na ženu. Bylo úžasné krájet dort s Emmou vedle mě, která byla očividně hrdá na to, že je moje choť. Tanec po jídle byl další zážitek, na který nikdy nezapomenu. Byl jsem zjevně středem pozornosti - která nevěsta není ve svatební den? - a mnoho mužů mě požádalo o tanec, stejně jako ženy. Ve skutečnosti při jedné příležitosti, když hotelový DJ nasadil valčík kvůli našim starším hostům, mě okamžitě chytil jeden z Emminých mužských bratranců. Držel mě jako každou dívku a ujistil mě, že jsem mnohem lepší tanečník než Emma. Řekl mi, že jsem také krásnější, ale v tomto jsem musel nesouhlasit. Ale bylo úžasné cítit ho zahaleného do tylu mé nádherné sukně, když jsme se v těsném objetí vířili po podlaze.

 

Emma a já jsme měli v jedenáct opustit večírek a jít do našeho svatebního apartmá v hotelu poblíž. Jak se blížil čas, čím dál víc jsem se zdráhal rozloučit se se svými krásnými svatebními šaty, a přesto jsem tak moc chtěl mít Emmu pro sebe. Usmála se, když mě vedla pryč, abych se převlékla.

 

„Mám pro tebe ještě jedno překvapení, Gabby,“ řekla.

 

Sandra šla s námi, aby mi pomohla z mých šatů. Rozepnula zip a nádherné šaty pomalu sklouzly na podlahu.

 

„Budeš si muset svléknout spodní prádlo,“ řekla. „V tom nemůžeš jet na svatební cestu.“

 

A tak jsem si stále neochotně svlékl punčochy, tanga a korzet bez ramínek.

 

„Takže,“ řekla Emma. „Nechceš se vzdát toho, že jsi Gabby?“ To je naprosto jasné, takže jsme pro tebe zařídili poslední lahůdku. “



Sandra vyndala z krabice nádhernou červenou podprsenku bez ramínek a pomohla mi ji nasadit. Potom vytáhla odpovídající kalhotky a pár lesklých punčoch. Když jsem si je oblékl, byl jsem v úžasu. Co se bude dít dál? Nakonec šla Sandra do skříně a vytáhla nejúžasnější červené hedvábné šaty s odpovídajícím hedvábným kabátkem. Řekla mi, abych si to oblékl, a pak stáhla zip. Šaty byly tak měkké, hladké a přiléhavé. Emma mi podala pár červených lodiček a já si je nazul a šel jsem k zrcadlu. Vypadal jsem tak elegantně, tak klasicky žensky a s radostí jsem se usmíval. Emma měla šedý kalhotový oblek, který dokonale ukazoval její postavu, a když mě vzala za ruku, zašeptala mi do ucha: „Teď, když jsme manželé, nechci přijít o krásnou nevěstu, kterou jsem měla ve svatební den. Doufám, že vždy najdeš místo pro Gabby. "

 

„Ach ano,“ vydechl jsem, když jsme se vraceli, abychom se rozloučili. „Děkuji, Emmo.“

 

„Takže jsi byl s výměnou rolí spokojený?“ zeptala se a dala mi pusu.

 

„Ach, Emmo,“ řekl jsem. „Nedokázal jsem si představit spravedlivější výměnu.“

Diskusní téma: Spravedlivá výměna - 2.díl - Martina

Datum: 19.09.2021

Vložil: erika

Titulek: svatební noc

závidím,svatební noc musí být bomba

Datum: 19.09.2021

Vložil: tina

Titulek: výměna

myslí,že by toráda zažila každá z nás

Datum: 19.09.2021

Vložil: Martina

Titulek: Re: výměna

Tak to určitě

Přidat nový příspěvek

Diskusní téma: Spravedlivá výměna - 2.díl - Martina

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek